MARTE RETROGRAD IN SAGETATOR / SCORPION SI ZODIILE -17 APRILIE -30 IUNIE 2016

marte retro

Esenta energiei martiene retrograde ( o energie foarte puternica) este de a gasi modalitatile cele mai bune pentru a ne folosi energia, vointa, eliminand tot ce nu ofera rezultate concrete, clare.

Simbolul sabian pentru gradul 9 Sagetator, gradul energizat de Marte retrograd  :’O mama isi conduce copiii in sus, pe o scara spatioasa”. Acest simbol arata ca urmatoarele doua luni sunt “ ca o mama” pentru noi care ne spune care sunt obiectivele noastre adevarate si de ce trebuie sa scapam, sa eliminam din noi si din viata noastra. Este un tranzit dificil si nu intamplator, divinitatea ne intinde o mana prin fel de fel “ lasa-ma sa-ti arat calea, lasa-ma sa te ajut sa elimini rautatile din viata ta”. Pentru asta trebuie sa fim atenti la aceste ajutoare care apar inopinant, ni se intinde o mana astrala uriasa de care trebuie sa profitam.
Urmeaza o perioada destul de mare (pana  pe 30 iunie 2016)  in care putem repeta anumiti pasi din trecut. Daca fizic nu ne putem intoarce in trecut, o planeta retrograda are rolul de a relua acei pasi gresiti din trecut in scopul reexaminarii si repararii lor.
Este o perioada in care trebuie sa ne inarmam cu multa, mult prea multa rabdare , acuma proverbul “ graba strica treaba “ devine un limbaj astral puternic.

Marte isi incepe dansul aparent retrograd in conjunctie cu steaua fixa Antares, una dintre cele patru stele cheie din cer, numite si stele regale, stele Arhangheli.
Antares este cu siguranta o stea razboinica doar este rivalul lui Marte zeul razboiului, ofera ambitie, capacitate de a da ordine dar este capabila si de o mare violenta, distrugere. Este o stea care ofera putere mare dar care nu trebuie luata in gluma. Antares activata amplifica lupta pentru adevar, lupta impotriva autoritatilor care nu lucreaza in interesul, sprijinul  nostru, finaluri, si are tendinta de a aduce distrugere prin tot ceea ce este viciat.
Antares indica o mare putere dar daca aceasta putere este fara intelepciune si integritate atunci ea conduce la ruinare. Antares este Pazitorul de vest si este guvernata de Arhanghelul Uriel care in urmatoarele doua luni ne poate ajuta enorm. Uriel ne ajuta sa intelegem de ce sunt toate asa cum sunt. El ne ajuta sa avem incredere in planul divin al lui Dumnezeu astfel incat, atunci cand lucrurile nu par sa mearga bine, sa descoperim ca acestea sunt intotdeauna spre binele nostru si ne pot aduce fericirea.
Puteti sa va rugati Arhanghelului Uriel intr-un mod simplu:

“Arhanghel Uriel am nevoie de tine!

Inconjoara-ma te rog cu lumina ta si adu pace in Fiinta si in viata mea si multumesc ca faci asta.
Iti multumesc ca ma ajuti sa elimin blocajele mentale sau emotionale care imi provoaca temeri de orice fel.
Iti multumesc ca ma ajuti sa inteleg cine sunt eu cu adevarat, sa inteleg toate experientele prin care trec, multumesc ca ma ajuti sa evoluez!
Multumesc Arhanghel Uriel pentru intelepciunea si indrumarea pe care mi le oferi!
Asa sa fie, asa si este, amin!”

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Marte retrograd in Sagetator/Scorpion este mai pentru precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Marte retrograd in Sagetator  provoca indoieli asupra propriei valori, idei negre, fanatism, pot aparea probleme, obstacole in crezurile voastre, in studii,  in calatorii, cu strainatatea, cu un strain. Entuziasmul vostru poate fi la cote minime, unele proiecte ar putea fi abandonate din cauza lipsei de incredere. Este un timp  in care se cere revizuirea modului de folosire a energiei in acest domeniu din viata voastra, trebuie sa fiti foarte atenti in calatorii deoarece sunt posibile fel de fel de accidente. Din data de 28 mai 2016,  Marte retrograd in Scorpion va viziteaza casa VIII si poate arata probleme, obstacole in proiecte comune, in modul de folosirea a banilor intr-un parteneriat, ambiguitatea financiara este prezenta de la resursele comune la credite bancare, de la certuri in jurul unei mosteniri la delapidari intr-o asociere sau un parteneriat imprudent. Este un timp in care se cere revizuirea modului de folosire a energiei personale in acest domeniu din viata voastra, deasemenea casa VIII are legatura cu tot ce este intim in viata voastra putand aparea destule blocaje in modul de manifestare a energiei voastre intime , emotionale. Datorita faptului ca Marte este guvernatorul semnului vostru se poate vorbi de o influenta deosebita a acestei energii asupra voastra . Deasemenea, energia martiana va poate afecta in mod deosebit imaginea, personalitatea, corpul fizic, relatia cu ceilalti fiind cel mai bun timp pentru imbunatatirea propriei imagini, a scopurilor personale, a stilului personal, a modului in care relationati.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Marte retrograd in Sagetator poate arata probleme, obstacole in proiecte comune, in modul de folosirea a banilor intr-un parteneriat, ambiguitatea financiara este prezenta de la resurse comune la credite bancare, de la certuri in jurul unei mosteniri la delapidari intr-o asociere sau un parteneriat imprudent. Este un timp in care se cere revizuirea modului de folosire a energiei personale in acest domeniu din viata voastra, deasemenea casa VIII are legatura cu tot ce este intim in viata voastra putand aparea destule blocaje in modul de manifestare a energiei voastre intime, emotionale. Din data de 28 mai 2016, Marte retrograd in Scorpion va viziteaza casa VII si poate arata probleme, obstacole, rivalitati, lupte in parteneriatele voastre, in negocierile voastre, gelozie, dispute juridice. Sunt posibile rupturi de contracte, de asocieri, divorturi, scene in casnicii, certuri si deceptii. Toate proiectele si initiativele legate de un parteneriat se cer revizuite, este cel mai bun timp pentru a va da seama daca ati ales bine un partener, un asociat, daca v-ati folosit energia in mod benefic in aceasta directie. Energia martiana poate instala obsesia tuturor problemelor personale dar si ingrijorari legate de ceva facut in trecut ce va pot afecta foarte mult,  este o energie ce va poate ajuta sa faceti pace cu trecutul cu tot ce are adunat acolo. Rugaciunea devine o scara pentru depasirea tuturor obstacolelor.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Marte retrograde in Sagetator energizeaza casa VII si poate arata probleme, obstacole, rivalitati, lupte in parteneriatele voastre, in negocierile voastre. Sunt posibile rupturi de contracte, de asocieri, divorturi, scene in casnicii, certuri si deceptii. Toate proiectele si initiativele legate de un parteneriat se cer revizuite, este cel mai bun timp pentru a va da seama daca ati ales bine un partener, un asociat, daca v-ati folosit energia in mod benefic in aceasta directie. Din data de 28 mai 2016, Marte retrograd in Scorpion poate fi un timp cu provocari si obstacole in domeniul  muncii, rutinei zilnice, relatia cu colegii, cu sefii dar si cu propria sanatate. Poate aparea in aceasta perioada o scadere a vitalitatii datorita eforturilor imense de la locul de munca dar poate aparea si o scadere a interesului fata de munca, fata de proiectele in care nu mai aveti incredere. Este o accentuare a activitatilor practice si a problemelor de munca care cer revizuire, reorientare. Energia martiana poate aduce in acelasi timp probleme in prieteniile voastre, in sperantele voastre, in dirijarea eforturilor voastre in aceasta directie fiind cea mai buna perioada pentru a revizui modul de investire a energiei personale in prieteni, grupuri, relatii, vise.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Marte retrograd in Sagetator poate fi un timp cu provocari si obstacole in domeniul  muncii, rutinei zilnice, relatia cu colegii, cu sefii dar si cu propria sanatate. Poate aparea in aceasta perioada o scadere a vitalitatii datorita eforturilor imense de la locul de munca dar poate aparea si o scadere a interesului fata de munca, fata de proiectele in care nu mai aveti incredere. Este o accentuare a activitatilor practice si a problemelor de munca care cer revizuire, reorientare. Din data de 28 mai 2016,  Marte retrograd in Scorpion poate sa va afecteze relatia cu iubitul, iubita, cu copii. Puteti fi nemultumiti de modul in care v-ati investit energia intr-un anumit proiect creativ, puteti deveni nemultumiti de modul cum v-ati investit energia in relatia cu copiii vostri. Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative , a modului de folosire a energiei mentale. Atentie la speculatii, la distractii. Sunt posibile si provocari in cariera, viata sociala, ambitii, reputatie, toate aceste provocari sunt adevarate semnale de a va reorganiza energia si entuziasmul in aceste directii.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU 

Marte retrograd in Sagetator poate sa va afecteze relatia cu iubitul, iubita, cu copii, cu propria maretie si stralucire. Puteti fi nemultumiti de modul in care v-ati investit energia intr-un anumit proiect creativ, puteti deveni nemultumiti de modul cum v-ati investit energia in relatia cu copiii vostri. Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative , a modului de folosire a energiei mentale. Atentie la speculatii, la distractii. Din data de 28 mai 2016,  Marte retrograd in Scorpion energizeaza casa IV si poate amplifica neintelegerile cu membrii familiei, pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara, un parinte, ceva se va sfarsi in urmatoarea perioada . Problemele legate de familie, nerezolvate in trecut, pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, pentru a gasi o cale de impacare. Este cel mai bun timp pentru a  face un plan pentru redecorarea casei, pentru schimbarea casei dar puse in practica dupa terminarea perioadei de retrogradare. Sunt posibile fel de fel de accidente casnice, asadar, mare atentie . Energia lui Marte retrograde poate fi folosita in mod pozitiv in tot ceea ce tine de casa, camin, membrii familiei, parinti, este un timp ce obliga la reconsiderarea tuturor activitatilor care se refera la familie. In acelasi timp poate aparea si o lipsa de energie sau de entuziasm in tot ce tine de acest domeniu din viata voastra .Relatia cu strainatatea, cu strainii, poate fi destul de tensionata in urmatoarea perioada.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Marte retrograd in Sagetator energizeaza casa IV si poate amplifica neintelegerile cu membrii familiei, pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara, un parinte, ceva se va sfarsi in urmatoarea perioada . Problemele legate de familie nerezolvate in trecut pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, pentru a gasi o cale de impacare. Este cel mai bun timp pentru a  face un plan pentru redecorarea casei, pentru schimbarea casei dar puse in practica dupa terminarea perioadei de retrogradare. Sunt posibile fel de fel de accidente casnice, asadar, mare atentie . Energia lui Marte retrograd poate fi folosita in mod pozitiv in tot ceea ce tine de casa, camin, membrii familiei, parinti, este un timp ce obliga la reconsiderarea tuturor activitatilor care se refera la familie. In acelasi timp poate aparea si o lipsa de energie sau de entuziasm in tot ce tine de acest domeniu din viata voastra . Din data de 28 mai 2016,  Marte retrograd in Scorpion energizeaza casa III, urmeaza un timp in care se pot reanaliza disputele  cu un frate, cu o sora, cu un vecin, lipsa de logica si reactiile incapatanate pot dezvolta ostilitatea in raporturile cu anturajul. Lipsa de rabdare dar si necesitatea de a va impune in fata celor apropiati pot da nastere la discutii severe. Este o perioada in care trebuie sa invatati sa va controlati energia si dorinta de a domina, de a fi primul, este necesar sa fiti foarte atenti “ pe unde calcati” si cum conduceti masina , sa fiti atenti la cumparaturi.  Este un timp in care puteti descoperi falsul dintr-un  document ,  atentie mare in calatoriile scurte, in relatia cu cei apropiati voua. Sunt posibile si provocari in tot ce tine de banii unei afaceri, un credit, o afacere, viata intima, o relatie triunghiulara, o relatie intima secreta poate fi descoperita, o afacere secreta poate fi dezvaluita.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Marte retrograd in Sagetator energizeaza casa III, urmeaza un timp in care se pot reanaliza  disputele  cu un frate, cu o sora, cu un vecin, lipsa de logica si reactiile incapatanate pot dezvolta ostilitatea in raporturile cu anturajul. Lipsa de rabdare dar si necesitatea de a va impune in fata celor apropiati pot da nastere la discutii severe . Este o perioada in care trebuie sa invatati sa va controlati energia si dorinta de a domina, de a fi primul, este necesar sa fiti foarte atenti “ pe unde calcati” si cum conduceti masina , sa fiti atenti la cumparaturi.  Este un timp in care puteti descoperi falsul dintr-un  document ,  atentie mare in calatoriile scurte, in relatia cu cei apropiati voua. Din data de 28 mai 2016,  Marte retrograd in Scorpion energizeaza casa II  si toate actiunile legate de construirea unei stabilitati financiare nu vor da rezultatele scontate , pot aparea fel de fel de amanari in plata eforturilor voastre. Pot aparea cheltuieli neprevazute in aceasta perioada , lipsa de ordine financiara dar si reactiile financiare impulsive pot cauza pierderi si grave neplaceri in viata voastra . Este o perioada in care trebuie sa va perfectionati conduita morala si sa renuntati la “ mirajul banilor”, sa discerneti atenti actiunile pozitive si justificate moral, de actiunile distructive. Banii si problemele de securitate financiara sunt foarte importante pentru voi dar acestea nu se pot rezolva atat de simplu in aceasta perioada , este un timp de revizuire, reconsiderare, reorganizare a eforturilor voastre de a face bani, a modului in care va folositi talentele naturale in a face bani, a propriei valori. Sunt posibile si provocari in cariera, viata sociala, ambitii, reputatie, toate aceste provocari sunt adevarate semnale de a va reorganiza energia si entuziasmul in aceste directii.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Marte retrograd in Sagetator energizeaza casa II si toate actiunile legate de construirea unei stabilitati financiare nu vor da rezultatele scontate, pot aparea fel de fel de amanari in plata eforturilor voastre. Pot aparea cheltuieli neprevazute in aceasta perioada, lipsa de ordine financiara dar si reactiile financiare impulsive pot cauza pierderi si grave neplaceri in viata voastra. Este o perioada in care trebuie sa va perfectionati conduita morala si sa renuntati la “ mirajul banilor”, sa discerneti atenti actiunile pozitive si justificate moral, de actiunile distructive. Banii si problemele de securitate financiara sunt foarte importante pentru voi dar acestea nu se pot rezolva atat de simplu in aceasta perioada, este un timp de revizuire, reconsiderare, reorganizare a eforturilor voastre de a face bani, a modului in care va folositi talentele naturale in a face bani, a propriei valori. Sunt posibile si provocari in cariera, viata sociala, ambitii, reputatie, toate aceste provocari sunt adevarate semnale de a va reorganiza energia si entuziasmul in aceste directii. Din data de 28 mai 2016,  Marte retrograd in Scorpion energizeaza casa I si pot aparea necazuri legate de modul in care va folositi energia, deveniti irascibili, nerabdatori ceea ce poate sa va puna in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile sunt de evitat in aceasta perioada, va pot consuma energia fara a obtine rezultatele dorite, de aceea, cel mai bine ar fi sa invatati ca actiunile minutios planificate, munca de finite ofera siguranta. Este un timp in care trebuie sa invatati sa va dozati cat mai exact energia si sa actionati constructiv, acest lucru il  puteti face doar printr-o munca perseverenta de autoeducare. Nerabdarea, activitatile ce necesita multa forta in aceasta perioada pot sa va destabilizeze sanatatea , sunt posibile fel de fel de accidente, de aceea,  “prudenta dar si  mersul incet “ sunt armele voastre in aceasta perioada . Eforturile voastre trebuie sa fie indreptate spre stapanirea agresivitatii, excesului de mandrie, deciziilor in fel de fel de dispute. Aspectul fizic poate deveni destul de important in aceasta perioada, va puteti imbunatati imaginea personala.Multe din actiunile voastre secrete pot iesi in lumina.
Este un timp de revizuire, reorganizare a planurilor voastre personale. Deasemenea, energia martiana poate sa va afecteze activitatile zilnice de la locul de munca, relatia cu sefii, cu colegii dar si cu sanatatea, este o energie ce va forteaza sa revizuiti si acest domeniu al vietii voastre .

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Marte retrograd in Sagetator energizeaza casa I si pot aparea necazuri legate de modul in care va folositi energia, deveniti irascibili, nerabdatori ceea ce poate sa va puna in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile sunt de evitat in aceasta perioada, va pot consuma energia fara a obtine rezultatele dorite, de aceea, cel mai bine ar fi sa invatati ca actiunile minutios planificate, munca de finite ofera siguranta. Este un timp in care trebuie sa invatati sa va dozati cat mai exact energia si sa actionati constructiv, acest lucru il  puteti face doar printr-o munca perseverenta de autoeducare. Nerabdarea, activitatile ce necesita multa forta in aceasta perioada pot sa va destabilizeze sanatatea , sunt posibile fel de fel de accidente, de aceea,  “prudenta dar si  mersul incet “ sunt armele voastre in aceasta perioada.  Eforturile voastre trebuie sa fie indreptate spre stapanirea agresivitatii, excesului de mandriei, deciziilor in fel de fel de dispute. Aspectul fizic poate deveni destul de important in aceasta perioada, va puteti imbunatati imaginea personala.
Este un timp de revizuire, reorganizare a planurilor voastre personale. Din data de 28 mai 2016,  Marte retrograd in Scorpion energizeaza casa XII si pot aparea probleme de natura psihilogica, lipsa vitalitatii, parca sunteti fortati sa va izolati de oameni, de orice actiune directa. Este un timp al reactivarii dusmanilor, puteti risca sa cunoasteti rataciri involuntare, adeversitate, dusmanii ascunse chiar periculoase . Natura casei XII este oarecum incompatibila cu natura energiei martiene, totusi, in perioada retrogradarii, aceasta energie martiana poate fi folosita cu suces in proiectele care necesita o concentratie profunda si lucru in singuratate, puteti descoperi  anumite secrete legate de cei din jur, sunteti ajutati sa renuntati la anumite vicii. Este o perioada in care puteti lucra la recapatarea increderii in propria persoana  intelegand valoarea energiei dar si necesitatea ajutorarii celorlalti printr-o implicare directa. Atentie la sanatate , energia pe care o acumulati stand de unul singur si refuzand orice colaborare cu ceilalti va poate destabiliza sanatatea. Energia martiana poate sa va afecteze si in domeniul creativitatii, copiilor, divertismentului, iubirii, pot aparea probleme cu copii, cu iubitul /iubita, cu un proiect de creatie, aceasta energie va forteaza sa revizuiti si acest domeniu din viata voastra.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Marte retrograd in Sagetator energizeaza casa XII si pot aparea probleme de natura psihilogica, lipsa vitalitatii, parca sunteti fortati sa va izolati de oameni, de orice actiune directa. Este un timp al reactivarii dusmanilor, puteti risca sa cunoasteti rataciri involuntare, adeversitate, dusmanii ascunse chiar periculoase . Natura casei XII este oarecum incompatibila cu natura energiei martiene, totusi, in perioada retrogradarii, aceasta energie martiana poate fi folosita cu suces in proiectele care necesita o concentratie profunda si lucru in singuratate, puteti descoperi  anumite secrete legate de cei din jur, sunteti ajutati sa renuntati la anumite vicii. Este o perioada in care puteti lucra la recapatarea increderii in propria persoana  intelegand valoarea energiei dar si necesitatea ajutorarii celorlalti printr-o implicare directa . Atentie la sanatate , energia pe care o acumulati stand de unul singur si refuzand orice colaborare cu ceilalti va poate destabiliza sanatatea. Este un timp de revizuire, reorganizare a planurilor voastre personale. Din data de 28 mai 2016,  Marte retrograd in Scorpion energizeaza casa casa XI si pot aparea destule probleme, obstacole in activitatile de grup, in prietenii, in sperantele voastre, ambiguitatea instalata in aceasta perioada poate duce la reevaluarea prieteniilor, eforturilor si obiectivelor mai mari. Sunt extrem de probabile certurile dese, presiunile tiranice, debordarile pasionale sau rivalitatile in batalia cu prietenii si anturajul vostru.  Disputele amicale sau ambalarile irationale pot conduce la pierderea unor prieteni, de aceea, acest timp este benefic revizurii, reorganizarii energiei voastre in legatura cu prieteniile voastre, sperantele voastre. Deasemenea , energia martiana poate sa va afecteze si in domeniul familiei, caminului, securitatii personale, proiectele casnice pot incetini fiind cel mai bun timp pentru a va revizui atitudinea fata de familie, camin, afaceri imobiliare , securitate personala.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Marte retrograd in Scorpion energizeaza casa XI si pot aparea destule probleme, obstacole in activitatile de grup, in prietenii, in sperantele voastre, ambiguitatea instalata in aceasta perioada poate duce la reevaluarea prieteniilor, eforturilor si obiectivelor mai mari . Sunt extrem de probabile certurile dese, presiunile tiranice, debordarile pasionale sau rivalitatile in batalia cu prietenii si anturajul vostru. Disputele amicale sau ambalarile irationale pot conduce la pierederea unor prieteni , de aceea, acest timp este benefic revizurii , reorganizarii energiei voastre in legatura cu prieteniile voastre, sperantele voastre. Din data de 28 mai 2016,  Marte retrograd in Scorpion energizeaza casa  X si poate aduce incetiniri in cariera, in activitatile publice, pot aparea destule probleme si obstacole in activitatile profesionale. Agresivitatea poate conduce la rivalitati profesionale, la reputatie discutabila. Pozitia sociala construita prin lupte brutale, egoism cinic si situatii critice vor fi subminate din aceleasi motive ( “ cine ridica sabia , de sabie va fi taiat “). Reorientarea, revizuirea modului de folosire a energiei si puterii personale devin necesare in aceasta perioada,  nu trebuie uitat ca Marte in aceasta casa poate cauza caderi din functii dar si accidente destul de grave, asadar, mare atentie. Deasemenea, energia martiana poate sa va afecteze si in domeniul comunicarii cu fratii, cu rudele , cu cei apropiati voua , calatoriile scurte pot cunoaste destule obstacole, cumparaturile pot provoca pagube,  aceasta energie martiana va indeamna  sa va revizuiti  modul  de folosire a energiei personale si in acest domeniu din viata voastra.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Marte retrograd in Sagetator energizeaza casa  X si poate aduce incetiniri in cariera, in activitatile publice, pot aparea destule probleme si obstacole in activitatile profesionale.Agresivitatea poate conduce la rivalitati profesionale, la reputatie discutabila. Pozitia sociala construita prin lupte brutale, egoism cinic si situatii critice vor fi subminate din aceleasi motive ( “ cine ridica sabia , de sabie va fi taiat “). Reorientarea, revizuirea modului de folosire a energiei si puterii personale devin necesare in aceasta perioada,  nu trebuie uitat ca Marte in aceasta casa poate cauza caderi din functii dar si accidente destul de grave, asadar, mare atentie. Din data de 28 mai 2016,  Marte retrograd in Scorpion energizeaza casa  IX  si poate provoca indoieli asupra propriei valori, idei negre, fanatism, pot aparea probleme, obstacole in crezurile voastre, in studii,  in calatorii, cu strainii. Entuziasmul vostru poate fi la cote minime, unele proiecte ar putea fi abandonate din cauza lipsei de incredere. Este un timp in care se cere revizuirea modului de folosire a energiei in acest domeniu din viata voastra, trebuie sa fiti foarte atenti in calatorii deoarece sunt posibile fel de fel de accidente. Deasemenea , energia martiana poate sa va afecteze si in domeniul finantelor personale , venituri,  posesiuni , confort , valori, pot aparea motive de ingrijorare in acest domeniu din viata voastra cu rolul de a incerca sa va revizuiti modul  in care va investiti energia personala in acest domeniu .

Adriana Tudosa

You may also like

6 Comments

  1. Am scris in articolul meu despre Marte retrograd:
    “Marte retrograd devine o energie foarte puternica si influenta in viata noastra deoarece este cel mai aproape de pamant si induce mari dificultati in gestionarea in mod controlat a acestei energii cu exceptia celor care in harta lor natala au Marte retrograd, deci cunosc foarte bine “glasul divin al lui Marte retrograd”.”
    Va descurcati mai bine decat ceilalti.
    Adriana astro

  2. Mul?umim Adria,c? ai grija de noi,explicandu-ne influentele astrale.Ne asteapta o perioad? f.grea ?i cred c? trebuie s? ne protej?m prin calm,în?elegerea sinelui ?i prin mult? rug?ciune.Î?i Multumesc mult si-ti doresc o s?pt?mân? plin? de iubire ?i lumin?.Pentru noi to?i,echilibru în toate ?i protec?ia divin? deasupra noastr?.Cu mult drag.

  3. Din nou .. Felicit?ri !! Excep?ional , toate se adeveresc !! Sunt balan?a cu ascendent in balan?a !! Mi ati dat de grija la planeta retrograda ca voi descoperi multe !!! La ce faceti referire ??? Abia a?tept ! Sa va dea Dumnezeu numai bine si mult har !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.