LUNA NOUA IN PESTI SI ZODIILE-20 FEBRUARIE 2023

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Aceasta Luna Noua in Pesti poate crea un val emotional in crestere in aceasta perioada si ar fi bine sa evitam aglomerarile, dezacordurile, conflictele. Energia Lunii Noi in Pesti este foarte maleabila; prin urmare, putem folosi aceste energii pentru a ne modela viata asa cum vrem sa fie.

Simbolul sabian al gradului 2 Pesti, gradul Lunii Noi este:
 ‘O veverita care se ascunde de vanatori.”
Prin acest simbol aceasta lunatie poate aduce un sentiment de ingrijorare, de teama, de agresivitate, de nesiguranta. Acest sentiment de „amenintare” poate fi simtit  la orice nivel. Vorbeste si despre supravietuire, izolare, sisteme de securitate, prudenta, refugii, teama de a nu face o miscare gresita, lucruri care par mici sau nesigure, refugii si nevoia de ele, a sta acasa.
Uneori „ascunderea” este o buna optiune, indiferent daca temerile sunt reale sau doar imaginaree. Prin acest simbol, aceasta lunatie ofera sprijin pentru a naviga printr-o situatie dificila sau ne poate ajuta sa luam o decizie importanta. Aceasta lunatie ne spune ca este important sa fim pregatiti…. pregatiti…pregatiti… Nu conteaza in ce situatie ne aflam, intotdeauna exista o cale de iesire. Totul vine cu o solutie pentru ca viata este plina de solutii. Daca suntem dispusi sa le cautam, nu exista nici o problema care sa nu poata fi rezolvata.  Asa cum veverita simte pericolul si noi putem simti din timp situatiile, oamenii care ne pot face rau si putem alege sa stam in refugiul nostru, cu familia noastra, in caminul nostru, care ne ofera protectie si relaxare. Ghizii spirituali  ofera protectie si sprijin in momentele dificile.

Aceasta Luna Noua in Pesti este extrem de importanta pentru cei nascuti in jurul datei de 20 februarie, 21 mai, 23 august, 23 noiembrie, dar si pentru cei care au planete sau axele principale in jurul gradului 2 Pesti, Gemeni, Fecioara, Sagetator. Pentru cei care au Nodul Nord in Pesti in jurul gradului 2, aceasta Luna Noua devine o Eclipsa de Soare personala ce ii ajuta sa gaseasca acea piesa lipsa din viata lor si pe care o cauta de ceva vreme( poate fi o relatie, un ghid, o credinta….sfarsitul unei penitente, sfarsitul unui model relational rostogolit in timp, sfarsitul unui comportament imatur…..).

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Pentru voi, Luna Noua vine cu viziuni, cu descifrarea unor mistere, secrete din viata voastra, cu intelegerea unei idei vechi pe un alt nivel, cu intelegerea unor dusmanii accentuate. Concentrati-va mai mult pe nevoile celorlati, incercati sa va stapaniti emotiile, cultivati iertarea. Puteti fi vizionarii acestui moment astral. Aceasta lunatie poate determina o perioada de retragere, regenerare, ca si cum ati strabate un tunel si nu vedeti nici o lumina care sa va indrume. Nu fortati lucrurile, odihniti-va mai mult, reflectati la ceea ce vreti cu adevarat sa faceti, reincarcati-va bateriile. Folositi magia acestei luni noi pentru meditatie, relaxare, imbunatatirea sanatatii, incredere in procesul care se intampla in interiorul vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 30 august 2023. Cu Saturn aproape de aceasta Luna Noua, sunteti ajutati sa ajungeti la radacina oricarei situatii din trecut care continua sa va faca rau, sa va blocheze. O frica cu care v-ati confruntat in trecut nu va va mai retine. Ati putea fi gata sa luati o decizie serioasa, pe termen lung si care are legatura cu un prieten/prietena, o organizatie de care sunteti atasati, un proiect de grup, un act de binefacere.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua vine pentru voi cu oportunitati legate de proiecte de grup,  prieteni, echipe, relatii sociale, politice sau oculte. In timpul acestei lunatii puteti planta seminte pentru viitor, sunteti mai atrasi de ceea ce este progresist sau neconventional, sunteti mai constienti de beneficiile unor relatii sociale si puteti gasi cateva idei minunate prin intermediul altora. Fiti mai constienti de atitudinile voastre si incercati sa nu fiti posesivi sau restrictivi cu ceilalti. Este un timp benefic pentru noi perspective asupra prietenilor, obiectivelor si ambitiilor voastre, pentru formarea unor relatii publice interesante si pentru recoltarea unor beneficii din trecut intr-o forma noua. Permiteti schimbarilor sa vina incet, luand timp pentru a asculta, folosind rabdarea pe care o aveti in mod innascut. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 30 august 2023.
Saturn va fi foarte aproape de aceasta Luna Noua in Pesti si ati putea fi gata sa luati o decizie serioasa, pe termen lung si care are legatura cu cariera si ambitiile voastre profesionale, cu un mentor, un prieten, astrologie, acte de caritate, proiecte de grup.  Din martie 2020, ati trecut prin multe teste in profesia voastra dar Saturn este pe cale sa treaca in Pesti luna viitoare, pe 7 martie. Saturn lasa intotdeauna un cadou la iesirea din casa in care a fost, asa ca, asteptati-va la lucruri bune in cariera voastra daca v-ati facut treaba bine. Este “un multumesc cosmic” din partea lui Saturn.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Noua in Pesti influenteaza sectorul carierei voastre. Este un moment bun pentru planuri de afaceri, ambitii profesionale, responsabilitati publice. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Este foarte greu sa va ascundeti acuma asa ca, incercati sa fiti corecti, drepti. Fiti mai atenti in legatura cu obiectivele profesionale realiste, poate fi o perioad? de bun augur pentru o crestere, o promovare sau pentru a incepe o noua cariera. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 30 august 2023. Cu Saturn aproape de Luna Noua in Pesti, aceasta este o energie buna pentru a va angaja in noi proiecte care necesita concentrare si munca asidua. Se pare ca ati putea fi gata sa va asumati noi responsabilitati si sa ocupati o pozitie de conducere in profesia voastra.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Cu Luna Noua in Pesti, intr-un semn de apa, prieten cu semnul vostru, oportunitatile tin de cunoastere, credinta, proiecte si activitati care va extind mintea. Poate fi o calatorie importanta, o intalnire cu un profesor spiritual. Acuma intelegeti ca dreptatea divina nu doarme. Acesta energie proaspata va ajuta sa va extindeti experientele de viata prin credinta, filosofie, invatamant superior, calatorii sau prin activitati care va duc departe de rutina zilnica. Este cea mai buna perioada din an cand puteti intelege viata dintr-o perspectiva diferita, puteti deveni mai indrazneti, aventurosi, va puneti multe intrebari. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 30 august 2023. Cu Saturn in Varsator aproape de Luna Noua in Pesti(o conjunctie in afara semnelor), aceasta este o energie buna pentru a lua o decizie serioasa in urmatoarea perioada si care poate fi legata de o afacere, o calatorie importanta, strainatate, viza, pasaport, finante, bunuri in comun cu partenerul de viata, o mostenire.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua infuzeaza cu energie proaspata relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, putere asupra celorlalti, lupte si planuri secrete, viata intima. Este timpul sa va concentrati asupra noului care va transforma profund si benefic viata, relatiile si finantele. Este un moment favorabil pentru planuri financiare, planuri de economii, afaceri. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Aceasta casa guverneaza, de asemenea, transformarile, astfel incat, nu neaparat veti pierde ceva ci unele lucruri se pot rasturna doar pentru a le aseza asa cum trebuie. Experientele aduse de aceasta lunatie sunt intense. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 30 august 2023. Cu Saturn in Varsator aproape de Luna Noua in Pesti (o conjunctie in afara semnelor), ar fi bine sa fiti foarte atenti la orice angajament financiar, la contractele pe care le semnati. Cu Saturn ca parte a acestei lunatii, este intelept sa fiti atenti la detaliile unui contract, indiferent de natura lui. Din martie 2020, ati trecut prin multe teste in viata relationala, in contractele asumate, dar Saturn este pe cale sa treaca in Pesti luna viitoare, pe 7 martie. Saturn lasa intotdeauna un cadou la iesirea din casa in care a fost, asa ca, asteptati-va la lucruri bune in relatiile si contractele voastre daca v-ati facut treaba bine.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Cu Luna Noua in Pesti, relatiile voastre, afacerile, partenerii de afaceri, rivalii, dusmanii, concurentii, sunt in centru atentiei. Este cel mai bun moment pentru noi relatii sau pentru redefinirea celor existente. Iertarea, compasiunea sunt esentiale in relatiile voastre chiar si in dusmaniile voastre.  Cultivati pacea, este cel mai bun timp sa constientizati ca ura, critica excesiva, mania voastra trebuiesc purificate. Nu actionati impulsivi, invatati sa iertati, sa fiti intelegatori intai cu voi insiva, asa puteti invata si toleranta fata de ceilalti, un partener de viata, de afaceri, de munca. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 30 august 2023. Cu Saturn in Varsator aproape de Luna Noua in Pesti (o conjunctie in afara semnelor), deciziile pe care le luati in urmatoarea perioada vor fi  serioase, atente si cu  implicatii pe termen lung. Aceste decizii pot fi legate de o relatie importanta, munca, proiecte de munca, sanatate.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Noua poate fi pentru voi aducatoare de oportunitati la locul de munca, beneficii prin proiecte profesionale, cursuri de perfectionare, calatorii legate de munca voastra, o stare de sanatate mai buna. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, un nou mod de abordare a unui loc de munca, a relatiei cu colegii, cu sefii. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Obiceiurile voastre zilnice pot suferi o schimbare. Puteti intelege acuma ca stresul va afecteaza sanatatea, in principal sub forma de durere in diferite parti ale corpului. Incercati sa va faceti activitatile zilnice cat mai confortabile si concentrati-va pe partea pozitiva a acestora.
Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 30 august 2023. Cu Saturn in Varsator aproape de Luna Noua in Pesti (o conjunctie in afara semnelor), aceasta este o energie buna pentru a lua o decizie serioasa in urmatoarea perioada si care poate fi legata de munca, noi proiecte care necesita concentrare si nevoia de a invata noi abilitati, iubire, copii, proiecte creative.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Cu Luna Noua in Pesti intr-un semn de apa prieten cu semnul vostru, deveniti extrem de sensibili, psihici. Aceata perioada amplifica potentialul  creator, viata sentimentala, o  iubire noua va bate la “usa’ . Mare atentie totusi, mirajul iubirii isi face treaba foarte bine acuma. Este cel mai bun moment pentru a va pune in evidenta ideile, proiectele de creatie, in acelasi timp, aceasta energie va induce si nevoia de distractii, placeri, iubire, romantism. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 30 august 2023. Cu Saturn in Varsator aproape de Luna Noua in Pesti (o conjunctie in afara semnelor), urmeaza o perioada de doua saptamani care ar putea aduce o misiune destul de creativa si care va necesita concentrare si atentie la detalii. Cei singuri, pot intra intr-o relatie serioasa, pe termen lung. Unii dintre voi isi pot asuma mai usor acuma responsabilitatea unui copil, a unei relatii, intemeierea unei familii, achizitionarea unei case. Din martie 2020, ati trecut prin multe teste, provocari, piedici in familia voastra, in relatia cu parintii, in cariera voastra. Dar aceasta luna noua in pesti curata calea intrarii lui  Saturn in Pesti luna viitoare, pe 7 martie. Cu Saturn intr-un semn de apa prieten cu semnul vostru, veti absorbi mai usor invatatura lui Saturn, deci bucurati-va de acest sprijin cosmic pana in februarie 2026.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Aceasta energie proaspata poate  deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, o afacere de familie, cumpararea si inchirierea unei case, pot fi preocupari deosebite in urmatoarele zile. Utilizatii aceasta energie pentru a imbunatati relatiile de familie si mediul de acasa. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 30 august 2023. Cu Saturn in Varsator aproape de Luna Noua in Pesti (o conjunctie in afara semnelor), urmeaza o perioada de doua saptamani care ar putea aduce o decizie importanta legata de achizitionarea unei case, de intretinera unui parinte. Poate fi vorba si  de o calatorie, o ruda, un vecin, comunitatea in care traiti. Saturn va indeamna sa ganditi pe termen lung, sa va asumati responsabilitatea si sa construiti o baza solida pentru viitor. Adesea, Saturn va cere sa sacrificati ceva pentru a economisi pentru un obiectiv mai mare (cum ar fi o casa). Iar aceasta lunatie va poate sustine in acest pas mare care implica casa si familia voastra.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Noua poate aduce oportunitati pentru cresterea voastra prin relatiile cu  cei din imediata apropiere a voastra, prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizate de acest moment de luna noua. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati, puteti dezvolta o afacere cu o ruda sau in mediul local in care traiti. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 30 august 2023. Cu Saturn in Varsator aproape de Luna Noua in Pesti (o conjunctie in afara semnelor), urmeaza o perioada de doua saptamani care ar putea aduce o decizie importanta legata de un proiect care necesita concentrare si munca asidua. Poate fi vorba de domeniul comunicarii, rude, comunitatea in care traiti, un serviciu mai bine platit, un mod nou de a va valorifica un talent. Orice angajament pe il veti face va fi unul serios si in vigoare pentru o lunga perioada de timp.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua poate aduce oportunitati financiare, este cel mai bun moment in care puteti sa gasiti o forma de exprimare a unor talente care sa va aduca mai multi bani. Deci, aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Evitati totusi mirajul imbogatirii peste noapte. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 30 august 2023. Cu Saturn in Varsator aproape de Luna Noua in Pesti (o conjunctie in afara semnelor), urmeaza o perioada de doua saptamani care ar putea aduce o decizie importanta legata de o marire de salariu, un nou job mai bine platit, un proiect personal, un plan financiar de economisire, achizitionarea unui bun de valoare. Din martie 2020, ati trecut prin multe teste, provocari si piedici in modul vostru de manifestare, in planurile si relatiile voastre. Vestea buna este ca aceasta luna noua in pesti curata calea intrarii lui Saturn in Pesti luna viitoare, pe 7 martie. Saturn lasa intotdeauna un cadou la iesirea din casa in care a fost, asa ca, asteptati-va la lucruri bune in viata voastra daca v-ati facut treaba bine. Este “un multumesc cosmic” din partea lui Saturn ca a fost gazduit in casa voastra.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta Luna Noua in semnul vostru va impartaseste cu o energie proaspata benefica dezvoltarii voastre prin intelegerea profunda a vietii voastre, prin focalizarea pe prioritatile voastre, pe proiectele personale. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in proiectele voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Poate fi un pas catre un viitor nou. Din punct de vedere emotional, incertitudinea va poate crea destule probleme. Invatati sa va ascultati si intuitia, ea va arata calea cea buna. Este un moment de reinnoire pentru voi. Este cel mai bun timp pentru a va gandi la ce va doriti cu adevarat si sa va folositi intreaga energie pentru a ajunge acolo. Fiti mai increzatori in voi, in ceea ce va doriti cu adevarat, asa faceti lucrurile sa se intample cu adevarat. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 30 august 2023. Cu Saturn in Varsator aproape de Luna Noua in Pesti (o conjunctie in afara semnelor), urmeaza o perioada de doua saptamani care ar putea aduce o decizie importanta legata de noi proiecte care necesita concentrare si munca asidua. Puteti lua o decizie importanta, acum sau in lunile urmatoare, care va va permite sa materializati un vis major de viata. Aceasta luna noua in pesti curata calea intrarii lui Saturn in Pesti luna viitoare, pe 7 martie, iar responsabilitatile voastre vor incepe sa creasca.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.