LUNA NOUA IN VARSATOR SI ZODIILE -23 IANUARIE 2012


Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra..

Cu Luna Noua in Varsator pe gradul 2:41 , cei nascuti in jurul datei de 23  din zodiile Varsator, Leu , Taur, Scorpion vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradului 3,

Simbolul Sabian pentru gradul 3 Varsator :” Un dezertor realizeaza dintr-o data eroarea comportarii sale “ , este un grad ce pune in evidenta erorile trecutului dar si “ abilitatile noastre  “ ce pot fi folosite pntru un nou inceput . Este un simbol al revoltei fata de orice situatie, relatie grea , este un refuz de  a merge mai departe in aceste situatii indiferent de consecinte . Adesea , imaginea unei dezertor  este una negativa sau poate face aluzie la eliberarea dintr-o situatie sufocanta , la anularea unui angajament printr-o actiune imediata .  In mod pozitiv , acest grad energizat de Luna Noua in Varsator ne da curajul sa ne eliberam din situatiile restrictive. Negativ , poarte arata lasitate ,  fuga de orice raspundere care poate crea un intreg lant de alte probleme . Intreg “ corul astral “ ne vorbeste despre “ razvratire “ , independenta , tradare , nesupunere , abatere , rebeliune .
Putem fi inclinati sa facem lucrurile doar gandindu-ne la noi , totusi , ar fi bine sa tinem cont de intreaga ecuatie a vietii noastre .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in  casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor.
Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de  23 martie ,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni.importanti

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in  casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Pentru cei nascuti intre in apropierea zilei de 23 aprilie ,  aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua in  casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Dezvoltarea identitatii de sine si cautarea unui sistem de convingeri idealiste poate fi o adevarata binecuvantare pentru cei care vor dori sa impartaseasca cunoasterea respectiva si celorlalti. Este o perioada ce favorizeaza  relatiile cu strainii, invatarea unei limbi straine, inscrierea la unele cursuri , afaceri cu strainii. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 23 mai , aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua in  casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Cei  atrasi mai mult de partea materiala a vietii vor primi atentionari din partea Marilor Ierarhii Spirituale asupra lipsei elementelor spirituale din viata lor. Este cel mai bun timp pentru castiguri financiare prin diverse parteneriate. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 23 iunie , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in  casa VII indica perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare, posibile crize in cupluri cu rolul de verificare si constientizarii a ceea ce inseamna o viata de cuplu. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 25 iulie  ,  opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal  pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri,avere, bunuri, activarea dusmanilor,  exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in  casa VI -in aceasta perioada toate activitatile neterminate sau rezolvate superficial vor reveni exercitand o presiune accentuata ducand asfel la slabirea sanatatii. Orice forma de evitare , eschivare a rezolvarii problemelor poate destabiliza sanatatea. Orice activitate obligatorie cere multa responsabilitate , neasumarea responsabilitatii poate genera datorii karmic ce vor trebui platite. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 25 august  , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in  casa V-este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale ; posibila o noua relatie sentimentala ,  o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei. Relatii foarte bune cu copii. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 25 septembrie ,  aspectul de trigon dintre Luna Noua  si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in  casa IV -este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Este posibila instalarea unei stari meditative , de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate psihica marita. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 25 octombrie , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze,

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu, abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni.Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine.Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 24 noiembrie , aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente, este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materilale. Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense.Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 24 decembrie , aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna noua in  semnul vostru  in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 23 ianuarie ,  conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila..

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna noua in casa XII , o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil, aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita.. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 22 februarie , apectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

 

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

  1. Buna…ce sa-ti spun pana la urma s-a intamplat dar prin cezariana…asta e…totul era ok dar copilul nu a coborat deloc si atunci a bagat-o in operatie….s-a nascut la ora 17.00 un minut si 10 secunde….ce zici de asa precizie???te pup Adriana si mai vorbim….m-am uitat si eu putin la cat ma pricep eu si nu prea mi-a placut de saturn….dar parerea ta e cea care e cea mai importanta….tu esti sefa…te pup inca o data…o seara buna si mai vb.

  2. sa-ti traiasca nepotica , un gand bun pentru voi toate .
    este nascuta de luna noua ,asta arata ca este dotata cu puterea de a crea forme –gand , trebuie sa stie ca gandurile ei atrag ganduri asemanatoare din spatiu si se poate spune ca poate actiona magic asupra celor din jur . Poate aparea la ea darul proorocirii . Educatia primita in copilarie va avea o influenta deosebita asupra ei ,va fi resimtita toata viata . Daca in copilarie va primi caldura si dragoste suficienta , atunci imaginatia ei va fi destul de bogata .
    adriana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.