LUNA PLINA IN TAUR SI ZODIILE – 29 OCTOMBRIE 2012

Luna Plina din 29 octombrie 2012 are loc cu Luna pe gradul 06: 48 Taur  in opozitie cu Soarele pe gradul 06:48 Scorpion cu un maxim in jurul orei 21 :50 , ora Romaniei . Influenta cea mai mare o vor simti persoanele nascute in jurul datei de 29 in semnele fixe , Taur , Scorpion, Leu, Varsator   dar  si pentru toti cei care in harta lor natala au planete in apropierea gradului 7 .

Simbolul Sabian pentru gradul 7 Taur  : “Femeia din Samaria vine sa scoata apa din fantana “ .

Acest grad 7 Taur ne vorbeste prin simbolul sabian despre intalnirea lui Isus cu femeia samarineanca la fantana lui Iacob . Aici , Isus ii vorbeste acestei femei despre “ apa cea vie “ pe care de o va bea cineva nu va mai inseta in veac , caci apa aceasta se va face in acel izvor  de apa curgatoare spre viata vesnica . Ca sa nu mai inseteze, samarineanca cere aceasta apa de la Isus  dar Isus ii spune sa mearga mai intai sa-si aduca si barbatul. Femeia a mintit spunandu-i lui Isus ca nu are barbat . Iisus i-a raspuns : Bine ai zis ca nu ai barbat . Caci cinci barbati ai avut si cel pe care il ai acuma nu-ti este barbat . Vino-ti in fire ca si femeia pe care am intanit-o odinioara la fantana lui Iacob de langa cetatea Sihar a Samariei . Nu te-am vazut in fata altarului cerand binecuvantarea de a trai impreuna , in iubire , toata viata . Nu te pot lauda cum am laudat-o pe femeia aceea . Nu traiesti dupa legea Mea , nu te cunosc pe tine . Aceasta Luna Plina  ne pune fata in fata cu adevaruri profunde prin intermediul celorlati . Putem invata multe lucruri de la oameni din medii diferite ,de rase diferite  (  intre iudei si samarineni erau multe bariere mentale si culturale , era o dusmanie veche , tocmai de aceea Iisus care stia acest lucru ii cere femeii sa-i dea apa,  El  rupe barierele , diferentele tratand-o pe femeia de neam pagan ca o persoana umana care merita toata atentia  , , fiind si ea om creat dupa chipul lui Dumnezeu si chemata la mantuire  ) . Aceasta Luna Plina ofera o viziune a viitorului prin credinta , este momentul cand putem sa ne transformam viata complet ,sa devenim oameni noi . Asa cum floarea soarelui cauta razele soarelui  si noi trebuie sa renuntam la lucrurile rele , minciuni, secrete si sa cautam binele, frumosul, credinta , divinitatea in relatii . Floarea soarelui este un simbol al iubirii lui Dumnezeu , in aceste momente , credinta ne ghideaza sufletul , ne indrepta catre lumina departe de intuneric . “Cand elevul este pregatit , profesorul soseste “ , este o zicala in acord deplin cu aceasta energie lunara . Asa cum femeia samarineanca a alergat in cetate spunand tuturor : Iata , am intalnit un prooroc , asa si aceasta Luna Plina are un mare potential profetic , este un frumos dar de la Dumnezeu care ne ghideaza catre “ apa vie” . “ Doamne arata-mi calea pe care trebuie sa merg pentru ca sa nu mai insetez niciodata “,  fiti convinsi ca veti primi raspunsul .

Dumnezeu sa va binecuvanteze sufletul insetat cu apa cea vie !

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Taur din 21 aprilie 2012 .

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor si poate aduce  anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate indica lipsa sansei in afaceri, cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani , din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale . Folosita cu intelepciune, aceasta energie imensa va poate ajuta sa culegeti roadele unei munci serioase , sa gasiti  noi modalitati de a face bani , sa va valorificati mai bine talentele personale. “ Apa vie “ o puteti gasi prin valorificarea talentelor personale .

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor si poate indica probleme in relatii , parteneriate, cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana.  Aceste probleme in relatii, pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in casa I va poate ajuta sa culegeti roadele unei munci  incepute in aprilie 2012 ( luna noua in Taur  din 21 aprilie 2012,  ati muncit mult veti primi mult, ati muncit putin veti primi putin ). Este un timp al schimbarilor  frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. “ Apa vie “ o puteti gasi printr-un partener , printr-o relatie de lunga durata in care trebuie cultivat adevarul.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii si poate  indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii Pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorita rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Folosita cu intelepciune , aceasta energie imensa poate sa aduca “ apa vie “ prin calatorii, prin explorarea orizonturilor noi, prin spiritualitate , prin invatarea a ceva nou, oportunitati in afaceri.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva si poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup , dar sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala. Este un timp in care energia acestei Luni Pline  poate  lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite afaceri, pierderi prin intermediul prietenilor si a partenerilor de afaceri. Folosita cu intelepciune , aceasta energie imensa poate sa aduca “ apa vie “ prin prieteniile sincere,   puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, stabilizarea unei afaceri, profit dintr-o afacere .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala si poate actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatia, succesul in societate. Prezenta Lunii Pline in casa X, poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare in viata de zi cu zi. “ Apa vie “ o puteti gasi in domeniul carierei,vietii sociale .

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii si poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire, unele probleme in calatorii, in relatiile cu strainatatea . Este o perioada in care Luna Plina  poate genera unele probleme la locul de munca, in afacerile si relatiile cu strainii , in calatorii, este o energie imensa provocatoare ce poate sa va determine sa va schimbati crezurile , relatia cu divinitatea , cu spiritualitatea, va indeamna spre cunoastere si spre calatorii. “ Apa vie “ o puteti gasi in domeniul studiilor inalte,strainatate,credinta ,respectarea legilor .

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor si  poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina ce activeaza  aceasta axa II-VIII arata ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna Plina in casa VIII  poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute , in relatia cu iubitul, renuntarea la o persoana , la o dorinta, la o achizitie , probleme cu creditele , probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal.Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei ,   este un timp in care trebuie sa aveti grija de chestiunile financiare deoarece de aici va pleca tot necazul iar daca va folositi intelepciunea veti sti cum sa faceti ca aceste imense energii sa lucreze in favoarea voastra. “ Apa vie “ o puteti gasi in domeniul afacerilor cultivand adevarul.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor si poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt.  Prezenta Lunii pline in  casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri, rupturi in parteneriate , probleme mari din partea dusmanilor.  Este un timp in care trebuie gasit un echilibru intre propriile nevoi si nevoile celorlalti, este un timp al negocierii si al compromisului. “ Apa vie “ o puteti gasi in domeniul parteneriatelor .

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii si poate indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii Pline in casa VI  poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca.  Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca, imbunatatirea conditiilor de munca , un proiect poate ajunge la finalizare si puteti culege roadele unei munci serioase la locul de munca .Apa vie “ o puteti gasi in domeniul muncii,sanatatii, colegilor ,rutinei zilnice .

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva si poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in  casa V  poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective,  legaturi amoroase dezordonate , posibile certuri cu copii., activarea sentimentului de teama fata de ziua de maine , frustrari si restrictii in chestiunile financiare, poate iesi la lumina adevarata rasplata a muncii individuale.  Entuziasmul si dorinta de distractie este maxima, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil sa va indragostiti, dorinta de aventura este la cote imense, dar , atentie,  provocarea este mare iar daca nu veti sti sa va stapaniti impulsul aventurier  veti avea parte doar de ceva trecator prin viata voastra. “Apa vie “ o puteti gasi in domeniul iubirii, copiilor,creativitatii personale .muncii, sanatatii, colegilor ,rutinei zilnice

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala si poate actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii Pline in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie , schimbari probabile in viata de familie, certuri cu parintii, fiind necesar sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica. O Luna plina  poate genera constrangeri de tot felul, renuntarea la o dorinta, la o achizitie, la o persoana , incercari in familie, in afacerile imobiliare, sfarsitul unei situatii, incercari legate de modul de dezvoltare a puterii personale , nesanse. Folosita cu intelepciune, aceasta energie imensa va poate ajuta in cumpararea unei case, in afacerile imobiliare, in folosirea fortei proprii pentru obtinerea succesului.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii si poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii Pline in casa  III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare , in expunerea ideilor personale , probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Aceasta energie imensa , poate activa grijile , necazurile cu rudele , cu  oamenii apropiati sau generate de acestia, sacrificii de tot felul, renuntari penibile . Folosita cu intelepciune, aceasta energie imensa va poate ajuta in rezolvarea necazurilor cu cei din imediata voastra apropiere, poate sa va aduca documentul necesar rezolvarii unei probleme , poate fi telefonul ( apa vie )care sa va anunte o realizare.

 

Adriana Tudosa

.

 

You may also like

3 Comments

 1. Draga Adriana,
  Primeste intreaga mea recunostinta si apreciere pentru munca pe care o faci. Cu stima, Simona

 2. Am inteles faptul ca trebuie citit intotdeauna si ascendentul la nastere.Traiesc in US si obisnuiesc sa ma mai uit si pe site-urile americane de astrologie. In unele am vazut ca se considera ca trebuie citit horoscopul zodiei (Soarele), apoi ascendentul si a treia este cea a Lunii la nastere.
  Rugamintea mea este sa ma lamuresti ce e cu aceasta a treia de citit?
  Zodia de nastere indica directia generala iar acescendentul modul cum se va materializa directia respectiva,nu?
  Dar a treia? E cazul sa fie luata in considerare? In ce sens afecteaza?
  Poate intreb timpenii dar as aprecia un raspuns.
  Multumesc mult.-Lucia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.