LUNA PLINA IN TAUR SI ZODIILE -14 NOIEMBRIE 2016, ORA 15:51 –ORA ROMANIEI

fecioara

Luna Plina din 14 noiembrie 2016 are loc cu Luna pe gradul 22:37 Taur in opozitie cu Soarele pe gradul  22: 37 Scorpion cu un maxim in jurul orei 15 :51, ora Romaniei. Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Taur din 6 mai 2016.

Influenta cea mai mare a acestei energii o vor simti persoanele nascute in jurul datei de 14 ( plus, minus trei zile ), in semnele fixe: Taur, Scorpion, Leu, Varsator  dar  o vor simti si  cei care in harta lor natala au planete in apropierea gradului 23 din orice semn zodiacal .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de ecnomii, a valorificarii unui talent nativ. Poate fi o victorie  sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Aceasta Luna Plina poate fi un spot luminos asupra imaginii voastre financiare , a buzunarului vostru, a portofelului voastru  si are legatura cu semintele plantate in mai 2016 cand a fost Luna Noua in Taur. Poate fi un triumf profesional, puteti obtine bani prin valorificarea unui talent nativ, un imprumut bancar, o mostenire. Aceasta Luna Plina in unghi armonios cu Chiron retrograd in Pesti accentueaza platile karmice  dar si oportunitatea vindecarii trecutului prin spiritualitate, credinta, ajutor necondtionat pentru cei mai putin norocosi Chiron ca si mediator al acestei lunatii arata ca rana voastra de baza tine de compasiune, credinta, idealism. A venit timpul sa va eliberati din inchisoarea ego-ului, sa intelegeti ca distanta pana la Dumnezeu este foarte mica daca incercati sa fiti in slujba lui si in slujba oamenilor.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra , aspectul vostru, relatiile voastre, contractile semnate. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii. Acuma, astrele va sustin si ofera oportunitati pentru tot ceea ce va ajuta in dezvoltarea personala, o imagine noua, o atitudine noua, o intelegere profunda legata de ceea ce puteti face prin voi.  Atentie la sanatate si la nervii vostri. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe voi si are legatura cu semintele plantate in mai 2016 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele muncii voastre dar puteti fi mandri si plini de satisfactie in aceasta perioada. Reflectoarele astrale sunt pe voi, culegeti ce ati semanat, talentele voastre native sunt acuma cantarite si rasplatite.
Aceasta Luna Plina in unghi armonios cu Chiron retrograd in Pesti arata protectie prin cunoastere, integrarea intr-un grup nou, o speranta de-a voastra se poate in sfarsit indeplini. Aveti de partea voastra o energie ce va ajuta sa uitati de obiectivele egoiste, sa va angajati in activitati umanitariste, ideile devin clare si pline de intelepciune, poate aparea sansa unor castiguri financiare neasteptate, relatiile de familie se pot imbunatati. Chiron ca si mediator al acestei lunatii arata ca rana voastra de baza tine de prieteni, sperante, credinta, astrologie, bani, un grup din care faceti parte, comunitatea in care locuiti. Vindecarea voastra vine prin fel de fel de crize legate de posibilitatea de a juca un rol unic in societatea in care traiti, este imperativ sa va dezvoltati creativitatea, idealismul si increderea in astrologie, spiritualitate. Este important sa dati deoparte ideile preconcepute si sa intelegeti ca fiecare om, idee deosebita, cunoastere,vindecare netraditionala, pot fi “ profesori “  de la care aveti de castigat.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, minciuna, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Aceasta Luna Plina face lumina in secretele voastre, in dusmanii nevazuti in mod obisnuit si are legatura cu semintele plantate in mai 2016 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca un secret de-al vostru poate fi luminat dar in acelasi timp puteti descoperi un lucru ascuns, un secret legat de o problema veche ce va macina sufletul. Chiron ca si mediator  al acestei lunatii arata ca rana voastra de baza tine de credinta, cariera, sefi, viata sociala, prestigiu social, reputatie, functie de conducere, autoritati, conexiunea cu parintii vostri. Vindecarea voastra vine prin abordarea echilibrata a obiectivelor voastre, a ambitiilor voastre, a nevoii voastre de a fi sef.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege fructe frumoase prin relatiile voastre, de multe ori, fructul poate fi interzis, socant pentru voi. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe prieteniile voastre, pe dorintele voastre  si are legatura cu semintele plantate in mai 2016 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in relatia cu un prieten, un grup de oameni dar puteti avea success, faima prin efortul, munca in echipa la un proiect important. Chiron ca si mediator  al acestei lunatii arata ca va puteti rani accidental prin tot ce tine de studii superioare, neincredere in Dumnezeu, prin calatorii indepartate, straini, mass –media, internet, publicitate, sistem juridic sau prin intermediul unor acorduri legale. Vindecarea voastra vine prin credinta, prin intelegerea rolului lui Dumnezeu in viata voastra, prin studii, straini, prin acceptarea ideilor care vin de la ceilalti.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, tata, o figura autoritara. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social, va vede lumea acuma. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe cariera, viata voastra sociala, familie si are legatura cu semintele plantate in mai 2016 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in cariera dar puteti avea success, faima prin activitatile voastre profesionale, va vede lumea in aceasta perioada. Chiron ca si mediator  al acestei lunatii arata arata ca va puteti rani accidental prin tot ce tine de putere, controlul celorlalti, manipulare, bani multi, banii partenerului, afaceri dubioase, viata intima, lupte ascuns pentru putere, neincrederea in legile naturale ale vietii. Vindecarea voastra vine prin acceptarea valorilor celorlalti oameni ( familie, grup sau societate), prin intelegerea faptului ca puterea detinuta trebuie sa fie sprijin pentru ceilalti si nu blocaje, piedici, durere.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religii, mass-media, universitatati. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in stranatate, din relatiile cu strainatatea, calatorii, mass-media, internet, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe mintea voastra mare, pe studiile voastre, pe moralitatea voastra si are legatura cu semintele plantate in mai 2016 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in dezvoltarea voastra, in raport cu strainatatea, strainii, munca in strainatate, comunicare, internet, mass-media, dar puteti avea valuri de inspiratie, viziuni. Chiron ca si mediator al acestei lunatii arata ca va puteti rani accidental prin tot ce tine de relatii, partener de viata, asociat, dusman stiut, adversari, concurenti. Chiron aici amplifica adesea sentimentul de respingere printr-o relatie ce poate avea legatura cu munca voastra, cu iubitul, cu parintii, durerea lasa rani adanci. Vindecarea voastra vine prin diplomatie, intelegere, sa tineti cont si de dorintele celuilalt, sa fiti echitabili si sa cultivati armonia, doar asa puteti depasi vesnicile voastre rani prin relatii, prin celalalt. In ciuda tuturor factorilor externi, puteti fi impacati cu voi insiva daca reusiti sa nu mai alimentati teama de respingere.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat  cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  banii si resursele in comun cu un partener de viata, cu un asociat, banci, o mostenire, viata intima si are legatura cu semintele plantate in mai 2016 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in dezvoltarea unei afaceri, a unei tranzactii imobiliare, lupta ascunsa pentru putere, secrete, dar puteti primi aprobarea unor noi angajamente financiare. Chiron ca si mediator  al acestei lunatii arata ca va puteti rani accidental prin tot ce tine de munca, colegi, proiecte la locul de munca, corpul fizic. Calea de vindecare este tot prin experiente de munca si gasirea unui scop semnificativ in viata. Aveti o sensibilitate remarcabila fata de energia care se misca prin corpul vostru si o constiinta intuitiva a sistemului nervos electric. Neconstientizarea procesului chironic poate accentua tendintele pesimiste, ipohondria, disciplina grava care va poate afecta sanatatea iar vindecarea poate fi o corvoada. Intelepciunea va veni doar cand veti intelege ca nu trebuie exagerat nimic, ca a fi in slujba cuiva nu va impiedica de la evolutia voastra. Grijle sunt pacate ce arata neincredere in Dumnezeu, deci, eliberati-va de griji, relaxati-va.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde  lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina poate marca puncte de cotitura, este posibil ca o relatie sa ajunga la capatul drumului sau sa se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului intr-un parteneriat, intr-o casnicie. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  casnicia voastra, pe partenerul vostru de suflet, dusmanii vostri, chestiuni judicare, pierderea unui partener de afaceri si are legatura cu semintele plantate in mai 2016 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in dezvoltarea unei relatii, a unei afaceri, a unui angajament dar puteti constientiza necesitatea acestora in viata voastra.  Chiron ca si mediator  al acestei lunatii arata ca va puteti rani accidental prin tot ce tine de iubire, copii, creativitate personala, speculatii diverse. Vindecarea voastra vine prin proiecte de creatie, copii, iubire. Este posibil sa fie nevoie sa vindecati ceva in interiorul vostru iar aceasta lunatie poate fi un punct important in aceasta vindecare legata de iubire, copii, lipsa unui copil. Fiti buni cu copii vostri, cu copii in general. Renunta-ti la atitudinea grava si mandra, este o rana chironiana ce poate fi vindecata prin invatatura pe care o preda in fiecare zi Soarele care ofera lumina si caldura tuturor fara a-i eticheta in vreun fel.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe munca voastra, pe sanatatea voastra, pe colegii vostri si are legatura cu semintele plantate in mai 2016 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul muncii dar puteti primi anumite bonusuri financiare. Chiron ca si mediator  al acestei lunatii arata ca va puteti rani accidental prin tot ce implica familie, radacinile voastre, tara, parinti, casa voastra. Se poate sa apara un sentiment de “ nu ma simt acasa nicaieri”. Iertarea si credinta in Dumnezeu sunt cai unice de vindecare, iertati-va parintii, trecutul, familia, fi-ti voi parinti buni, construiti voi securitate pentru familia voastra.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste se poate termina. Pozitiv, entuziasmul si dorinta de distractie sunt maxime, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe romantismul vostru, pe copiii vostri, creativitatea voastra, si are legatura cu semintele plantate in mai 2016 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul iubirii, a relatiei voastre cu copii, prieteni, protectori dar puteti avea realizari importante prin fel de fel de speculatii si prin ghizi spirituali. Chiron ca si mediator  al acestei lunatii arata ca va puteti rani prin tot ce implica comunicare, agilitate si maiestrie personala, lipsa de incredere in divinitate. Cu toate acestea, indiferent de cat de mult faceti voi, exista in mod frecvent un sentiment ca “nu sunteti ascultati”. “Ascultati-ma si pe mine “ pare a fi o lectie importanta a voastra si acuma apare un mare potential de vindecare a neincrederii in ideile voastre, in vocea voastra, in ceea ce comunicati. Poate fi vindecata o relatie cu un frate, o sora, un vecin, un tanar.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe familia voastra, parintii vostri, cariera voastra si are legatura cu semintele plantate in mai 2016 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul familiei, cariera, ambitii profesionale  dar puteti avea si realizari importante prin parinti, afaceri imobiliare, cariera, afaceri imobiliare. Chiron ca si mediator  al acestei lunatii arata ca va puteti rani singuri prin faptul ca nu aveti prea mare incredere in valorile voastre native, in talentele voastre, in capacitate de a fi stabili financiar sau va puteti victimiza din cauza situatiei voastre financiare, din neglijenta sau din nemultumire Acuma, puteti fi plini de indoieli cu privire la scopul vostru, la ceea ce puteti face prin voi insiva. Dar increderea in voi, in credinta in Dumnezeu si in scopul vostru, pot fi cai de vindecare.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi  aceste finaluri tin de transport, calculatoare, telefoane, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat ,fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe rudele voastre, frati, surori, calatorii scurte, comunicare, comert  si are legatura cu semintele plantate in mai 2016 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul comunicarii, comert, rude, strainatate,  dar puteti avea realizari importante prin tot ce tine de comunicare, rude, strainatate. Chiron ca si asistent de baza al acestei lunatii arata ca va puteti rani singuri prin faptul ca veti incerca tot timpul sa va gasiti identitatea in raport cu o relatie, cu ceilalti si culmea acestia tot timpul va vor ” lovi ” pentru a invata sa cautati in voi puterea si nu in ceilalti, sa aveti incredere in voi. Rana lui Chiron in casa I este accentuata, aduce imposibilitatea exprimarii propriei identitati, individualitati, tot timpul ” priviti  inapoi cu manie( casa I este casa naturala a berbecului). A venit timpul sa priviti trecutul cu iertare, de fapt iertati-va  trecutul, lucrati la increderea in voi, la unicitatea voastra, fiti sinceri in exprimarea sentimentelor voastre, asa, puteti descoperi in voi un potential magnific. Adesea, apare o persoana, o carte, un ghid spiritual care va ajuta sa va resetati perceptiile mai in ton cu realitatea.

Adriana Tudosa

You may also like

6 Comments

  1. Buna seara! Eu ca de obicei sunt defazata la case si zodii. Am casa I Pesti dar luna plina pica in casa a II a. Tot nu stiu unde sa citesc. Poate ma lamuresc mai bine daca poti sa imi zici daca se va schimba ceva in bine legat de profesie si bani caci aici eu sufar cel mai tare. Am Pluto in Fecioara la gradul 28 si Jupiter in Scorpion tot 28 si in casa a IX a. Este diferenta mai mare de 5 grade si nu se iau in considerare aceste planete sau trebuie sa citesc in alta parte? Tot nu imi dau seama.
    Iricum multumesc ptr articol.
    O luna plina cu si mai multa inspiratie!

  2. Buna Adriana, (23.07.1970 – h 13:30 CTA) te citesc de ceva vreme dar acum mi s-a si intamplat ceva f. intens legat de secrete, copil, adevaruri si e nevoie de multa iubire si nejudecata. Dar e f greu, am sufletul greu, lucrez mult cu mine sa trec peste evenimente. As fi vrut sa stiu o sa pot trece vreodata cu adevarat peste trecut, sa iert si sa fiu impacata?
    Multumesc mult pt tot ce ne explici aici pe site.
    cu stima Ioana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.