LUNA NOUA IN BERBEC SI ZODIILE -16 APRILIE 2018, ORA 04 :57, ORA ROMANIEI

 

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri. Este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.Cu Luna Noua pe gradul 27 Berbec, cei nascuti in jurul datei de 16 din zodiile cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei (MC ), casa familiei sau orice planeta personala in jurul gradului 27 din aceste semne zodiacale.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna noua in semnul vostru poate aduce oportunitati pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Sunteti gata sa puneti trecutul in spatele vostru si sa faceti ceva cu totul nou, de pionerat in viata voastra. Problemele existente in viata voastra pot fi depasite acuma prin curaj si o abordare directa a vietii voaste. Nu este nimic in neregula cu un pic de egoism in aceasta perioada dar aveti grija sa nu exagerati. Uranus in Berbec sustine aceasta Luna Noua si poate fi vorba de surprize, bucurii, idei neasteptate, nervozitate marita. Puteti  simti un curent prin corpul vostru care mareste nerabdarea voastra si ar trebui sa va induceti singuri o stare de liniste, nu va lasati pacaliti de curentul uranian. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole in cariera voastra, cu anumite autoritati sau de la cineva care va sprijina in unele proiecte profesionale. In loc sa va folositi coarnele, folositi-va inteligenta si cultivati rabdarea. Un aspect provocator nu vine doar cu obstacole fara a oferi si instrumentele necesare pentru a le depasi dar pentru asta trebuie sa fiti atenti cu toate ca Phaeton, asteroidul prezent si el la acest moment cosmic, va face sa credeti ca sunteti invingibili. Cei nascuti intre 13 si 19 aprilie vor simti influenta acestei lunatii noi mult mai puternic decat ceilalti berbeci. Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Pentru voi, Luna Noua in Berbec poate fi o “ lampa a lui Aladin” , cineva acolo sus are grija de voi. Dar poate fi si o energie care lumineaza toate activitatile voastre din spatele scenei, plati karmice ale sufletului( datorii) .Aceasta energie proaspata va inunda mintea subconstienta, intuitia si ar trebui sa va ghidati dupa instinctele voastre in aceasta perioada , va protejeaza. Este timpul sa va ascultati si intuitia, sa reflectati mai mult la ceea ce ati invatat , facut in ultimul an. Nivelul energiei voastre poate fi mai scazut, nu fortati nota acuma, corpul vostru va cere sa faceti o pauza. Aceasta lunatie este buna pentru retragere, regenerare, dezvoltare spirituala, reincarcati-va bateriile sufletului. Este cel mai bun moment pentru a renunta sau a scapa de tot ceea ce este nesanatos in viata voastra, poate fi un obicei, un om, o slujba, o relatie. Si toate acestea va consuma foarte mult si puteti avea nevoie de mai muta odihna, sa dormiti mai mult, sa va rugati mai mult. Uranus in Berbec sustine aceasta Luna Noua in casa secretelor, ghinioane, pierderi , frustrari, pacatele savarsite, nu este ceva foarte usor, indica socuri emotionale, activarea dusmanilor. Cu Uranus, fiti pregatiti pentru orice. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole in calatorii, in relatia cu strainii, instante sau chestiuni juridice, scoala, subiecte ce tin de mediul academic.Nu uitati ca nu puteti zbura in intuneric decat daca sunteti ghidati de sus, deci nu copiati modelul lui Paheton ce nu tine seama de nici un sfat. Aveti rabdare, toate neajunsurile, intarzierile si dificultatile din ultima perioada incep sa dispara. Aveti de partea voastra in aceasta perioada ghizi, ingeri pazitori, mentori utili care va pot ajuta sa treceti prin ceata care va invaluie.Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua vorbeste tot timpul despre ceva nou iar pentru voi, noutatile tin de prieteni, viata sociala, grupuri, idealuri, asociatii profesionale. Gata, perioada de retrogradare a lui Mercur, ghidul vostru astral, a luat sfarsit si puteti lua hotarari importante. Aceasta casa XI tine si de cauzele umanitare si eforturile necesare corectarii unor nedreptati sociale, in consecinta, aceasta energie de foc va sprijina si in aceasta directie. Puteti participa la evenimente sociale, puteti construi conexiuni importante pentru cariera voastra , puteti cunoaste oameni noi ce va pot sprijini in dezvoltarea unui ideal de-al vostru. Aceasta lunatie de foc chiar este prietena cu semnul vostru de aer si sunteti sprijiniti in activitatile voastre umanitare.Activitatile cu copiii( in special copii altora) pot creste. Sunteti destul de neconventionali acuma, puteti lua decizii care surprind oamenii, puteti fi oarecum originali si progresisti. Uranus in Berbec sustine aceasta Luna Noua si ar trebui sa nu va faceti prea multe planuri ca ele pot fi date peste cap. Puteti sa va asumati anumite riscuri acuma, stirile pot fi surprinzatoare. Puteti fi destul de inventivi totusi nu va lasati ademeniti de Phaeton care nu a ascultat nici un sfat, va puteti arde. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole in planurile secrete, putere asupra oamenilor, afaceri, bani multi, resurse comune, divort, mosteniri, credite. Obsesiile si dorintele intense dezlantuite pot fi distructive atat pentru altii cat si pentru voi. Modificarile majore se petrec cand universul se ocupa de terenurile misterioase din viata voastra. Revendicati-va propria putere si respectati regulile vietii.Alegerea este a voastra.Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in cariera voastra, in proiectele profesionale, promovari, avansari, oferte noi de lucru.Se pare ca este un moment bun pentru negocieri, contracte noi.Este un timp benefic pentru luarea unor decizii in domeniul carierei. Cum semnele cardinale sunt adevarati pioneri astrali, aceasta lunatie cardinala este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Uranus in Berbec sustine aceasta Luna Noua si agita domeniul carierei, poate aduce rasturnari neasteptate in planurile profesionale, in statutul social, in reputatia voastra. Pe de alta parte, ati putea deveni faimosi pentru o idee neobisnuita in profesia voastra. Puteti fi destul de inventivi totusi nu va lasati ademeniti de Phaeton care nu a ascultat nici un sfat, va puteti arde. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole in relatiile voastre despartiri sau o remodelare a vietii voastre de cuplu. Indiferent de ceea ce vine, totul are un caracter aleator, imprevizibil, transformator. Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in relatia cu strainatatea, studii superioare, calatorii mari, un job in strainatate. Este cel mai bun moment sa va extindeti orizonturile,  sa invatati sa zburati dar nu ca Phaeton care nu a ascultat de sfaturi si s-a ars. Deci, fiti atenti, oportunitatile tin de intelegerea taramurilor superioare ce apar prin invatamantul superior, psihologie, spiritualitatea, alte culturi.  Aceasta Luna Noua de foc vrea sa va aduca aminte ca viata este o calatorie continua de descoperiri si va ajuta in aceasta directie printr-un curs nou, printr-o relatie noua, printr-un job nou departe de casa. Uranus in Berbec sustine aceasta Luna Noua si sunteti ajutati dar nu fortati sa va desprindeti de modelele de gandire care nu va mai servesc. Uranus este inventatorul dar si agitatorul momentului si puteti fi inspirati sa schimbati lucrurile in bine sau in ceva care va dura mai mult sa fie reparat. Va puteti asuma anumite riscuri iar surprizele chiar nu trebuie sa va mire. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea provoca reasturnari de situatie legate si de locul de munca, proiecte de la locul de munca, colegi, rutine zilnice, sanatate. Fiti atenti daca calatoriti in aceasta perioada. Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Aceasta Luna Noua in Berbec va pune un accent deosebit pe  “ inceputurile “  legate de bani, afaceri, asociat, partener, viata initima, jocuri secrete, bani pentru a finanta o idee mare, experiente spirituale si psihice. Este cea mai buna perioada pentru a intelege ca puterea personala nu trebuie folosita in scopuri egoiste, evitand astfel consecintele impovaratoare. Este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere, prin intelegerea conceptului de putere asupra celorlalti, prin transformari majore. Aspectele , obligatiile si taxele financiare vin in centrul atentiei. Uranus in Berbec sustine aceasta Luna Noua si poate sa vine cu surprize financiare, rasturnari de situatie intr-o afacere. Puteti fi destul de inventivi totusi nu va lasati ademeniti de Phaeton care nu a ascultat nici un sfat, va puteti arde. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea complica lucrurile intr-o relatie secreta de iubire, amplifica mandria care merge tot timpul inaintea caderii. Pot aparea cheltuieli suplimentare intr-un proiect creativ sau pot aparea cheltuieli suplimentare cu un copil. Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Aceasta Luna Noua in Berbec va pune un accent deosebit pe  “ inceputurile divine” in  relatiile voastre, parteneriatele voastre personale si profesionale . Este posibil sa fie ceva nou in legatura cu o persoana cu care colaborati la un proiect de promovare a crierei. Va puteti logodi, casatori . Este cea mai buna perioada sa rezolvati problemele unei asocieri. Experientele cele mai semnificative se vor concentra asupra dinamicii relatiilor, asupra partenerului de viata, asupra unei probleme juridice. Uranus in Berbec sustine aceasta Luna Noua si poate lucra ca un fulger in relatiile voastre, arata schimbari imprevizibile in orice fel de parteneriat, surprize in afaceri, schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, ruperea unei relatii existente. Uranus este planeta comportamentului imprevizibil, este rebelul in astrologie, asa ca, daca partenerul, relatiile voastre devin ciudate, veti sti de ce. De fapt, cu Uranus chiar nu stii in ce directie vor merge lucrurile si ar trebui sa fiti pregatiti si atenti. Nu faceti ca Phaeton care nu a ascultat nici un sfat si s-a ars. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea complica lucrurile in familie, in relatia cu parintii, cu un teren mostenit. Nu actionati pripit, imbratisati potentialul de reinnoire al acestui moment magic. Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Aceasta Luna Noua in Berbec va pune un accent deosebit pe  “ inceputurile divine” la locul de munca, sanatate, atitudini cu privire la sanatatea fizica, obiceiuri personale. Ar putea fi un moment oportun pentru un nou loc de munca care sa va aduca mai multi bani si mai multa pace in mintea voastra. Este, de asemenea, timpul sa va concentrati pe sanatatea voastra. Aceasta energie proaspata va pune fata in fata cu fel de fel de crize personale ce va indeamna sa schimbati conditiile care le genereaza. “Esti ceea ce mananci” iar  aceasta Luna Noua de foc va invata ca hrana nu se rezuma doar la alimente ci si la sentimente, idei, emotii, credinta. Uranus in Berbec sustine aceasta Luna Noua si poate lucra destul de imprevizibil dar si extrem de creative in proiectele de munca, relatia cu colegii vostri, sanatate.Veti dori sa va eliberati de exigentele unui loc de munca, sa cautati o mai mare libertate in viata de zi cu zi. Daca slujba voastra va sufoca, a devenit o rutina plictisitoare, veti simti un imbold puternic de a va elibera. Daca simtiti ca nu exista o modalitate de a scapa de aceste indatoriri, puteti sa aveti unele probleme de sanatate. Aceste lucruri pot fi evitate daca incercati sa revolutionati munca si atitudinea fata de obligatiile din viata voastra. De fapt , cu Uranus chiar nu stii in ce directie vor merge lucrurile si ar trebui sa fiti pregatiti si atenti. Nu faceti ca Phaeton care nu a ascultat nici un sfat si s-a ars. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea complica lucrurile in calatorii, in comunicare, in relatia cu rudele voastre si cu persoanele mai tinere. Nu actionati pripit. Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR (22 noiembrie—21 decembrie )

Aceasta Luna Noua in Berbec va pune un accent deosebit pe  “ inceputurile divine” in iubire, creativitate personala, copii,  relatii romatice, maretie, abilitati, talente, hobby-uri. Pentru voi este timpul iubirii, vindecarii prin iubire, “ ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziile’ este cea mai buna mantra. De asemenea, este timpul sa va axati mai mult pe copii, pe un hobby, pe proiectele creative. Este posibil sa va indragostiti, sa primiti vesti bune despre copiii vostri sau sa auziti ca vine “ barza”. Uranus in Berbec sustine aceasta Luna Noua si poate aduce mari surprize romatice si creative, parteneri romantici ciudati, neobisnuiti. Este cel mai bun moment pentru a scapa de modelele vechi de iubire, sa revizuiti definitia expresiei voastre creative. Totul este posibil acuma dar incercati sa nu actionati ca Phaeton care a ignorat orice sfat si s-a ars. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea complica lucrurile in chestiunile financiare, in tot ce tine de venituri si cheltuieli, valoare personala.Fiti atenti, nu actionati pripit. Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Aceasta Luna Noua in Berbec va pune un accent deosebit pe  “ inceputurile divine” legate de casa, familie, parinti, afaceri imobiliare. Este timpul modificarilor in casa, sa vindeti o casa sau sa cumparati o locuinta noua. Este un moment bun pentru orice fel de reorganizare sau chiar remodelare a vietii de familie, a mediului de acasa, a activitatilor legate de familie. Unii dintre voi isi pot asuma acuma responsabilitatea intemeierii unei familii. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Noua in Berbec si poate arata surprize de tot felul in viata de familie, in relatia cu parintii, cu afacerile imobiliare. Tot ce tine de responsabilitatea si implicarea in familie, locuinta, tara, capata un ton inedit, greu de planuit. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea complica lucrurile in familie, va face mai nervosi  si mai impulsivi decat de obicei fiindu-va  destul de greu sa va  controlati reactiile.Totul poate avea un caracter inedit, imprevizibil. Sunt obstacole dar intuitia uraniana va ajuta sa le depasiti.Evitati sa actionati ca Phaeton care a ignorat orice sfat si s-a ars. Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Aceasta Luna Noua in Berbec va pune un accent deosebit pe  “ inceputurile divine” in relatia voastra cu rudele, comunicare, activitati sociale in comunitatea locala, calatorii. Puteti  incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou, prin activitati care va vand ideile.  Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. In urmatoarea perioada , puteti comunica mai usor cu cei din preajma voastra. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Noua in Berbec si poate arata surprize de tot felul in calatoriile scurte,  in relatia cu rudele voastre. Vestile pot si surprinzatoare, ideile noi pot deschide o lume noua pentru voi. Cu Uranus in acest moment astral, totul este pos.ibil acuma dar incercati sa nu actionati ca Phaeton care a ignorat orice sfat si s-a ars. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea genera provocari legate de unele fapte din trecut, secrete si planuri secrete, dusmanii ascunse. Cultivati pacea si linistea in aceasta perioada. Nu ignorati semnele de avertizare, intuitia voastra. Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Aceasta Luna Noua in Berbec va pune un accent deosebit pe  “ inceputurile divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre emotionale si financiare. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Noua in Berbec si poate avea un efect de imprevizibil, neasteptat cu fel de fel de ciudatenii legate de bani, avere, bunuri personale, valoare personala. In acelasi timp, puteti sa va folositi de un talent inedit pentru a va creste veniturile. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea genera provocari legate de unii prieteni,proiecte de grup, castigurile din cariera voastra, protectorii vostri, comportamentul vostru excentric. Aceasta lunatie poate sa va aduca ceva ce nu v-ati fi asteptat niciodata, evitati sa fiti aesemeni lui Phaeton ( asteroidul 3200) care a ignorant sfaturile si s-a ars. Fiti vigilenti.Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

Adriana Tudosa

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.