LUNA PLINA IN SCORPION 6 MAI 2012 , ORA 06:35,ORA ROMANIEI -“ REQUIEM PENTRU DORINTELE NOASTRE PROFUNDE “

Luna Plina in Scorpion pe gradul 16 :01 este faza Lunii in care Luna in Scorpion este in opozitie ( aspect de 180 grade ) cu Soarele in Taur. Este o energie intensa, puternica , magica ce ne ajuta sa culegem roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Scorpion din 26 octombrie 2011. Luna Plina  in Scorpion  adica opozitia dintre Soarele in Taur gradul 16:01 si Luna in Scorpion gradul 16:01 activeaza  axa XII-VI, o axa  a sanatatii dar si a limitarilor, Vorbim de o energie imensa ce  poate aduce in  prim plan confruntarea cu suferintele create de anumite renuntari dar si greseli  in dragoste, munca, cariera, karma , renuntari ce au generat insatisfactie si agresivitate reprimata. Activarea acestei axe poate indica in acelasi timp si probleme legate de munca ,  de serviciu , rutine, trecut dar si de sanatate. Mesajul acestei energii  imense cere reorganizarea  vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, este un timp ce cere de la noi obiectivitate , claritate , planuri clare care sa elimine limitarile.

In astrologie, opozitia este un aspect major dinamic ce arata o  problema interpersonala ce cere un compromis intre  noi si partenerul nostru sau un grup de persoane. Este un aspect ce aduce instabilitate, tensiuni interioare care daca sunt controlate si directionate in mod creativ, atunci putem canaliza impulsul coplesitor de a invata ceva nou, de a dezvolta o serie de talente . Puternicul  conflict interior poate naste dificultati sau dezechilibre comportamentale, zbucium sufletesc,  inconstanta, lipsa claritatii gandurilor, nervozitate , incompatibilitati cu mediul , cu semenii. Totusi , in acest moment de Luna Plina,  Pluto retrograd in Capricorn (care este si guvernatorul acestei energii lunare )  ne este un aliat de nadejde , este energia ce stie sa medieze conflictul Luna-Soare  iar prin aceasta mediere ne ajuta si pe noi,  ne sprijina in gasirea celei mai optime solutii . Pluto retrograd in casa VIII lucreaza  ca un releu de energii puternice, transformatoare , regeneratoare. Pluto  este renumit pentru distrugere si apoi reconstructie iar in acest moment de Luna Plina ( un timp al culesului  ) tot ceea ce nu se sprjina pe nimic palpabil va fi distrus si tot ceea ce este in conformitate cu destinul nostru este rasplatit .

Pluto in sextil cu Luna in Scorpion  produce un accord misterios  la nivelul inconstientului, este “picatura “ de energie ce stie sa dea luciditate ,  detasare , seninatate , se creaza un fel de legatura miraculoasa cu universul necunoscut  , legatura prin intermediul careia putem primi intuitia, gandul, ideea necesara echilibrarii vietii personale . Pluto in trigon  cu Soarele in Taur este un adevarat rezervor de energii din care ne alimentam din plin puterea interioara, gasim in noi nebanuite  resurse care ne dau curajul de a actiona si de a schimba ceea ce trebuie schimbat. Jupiter in Taur in conjunctie cu energia Soarelui in Taur  se opune Lunii in Scorpion , asta inseamna ca destul de usor putem sa facem din tantar armasar. Generozitatea, credinta,  optimismul , emotiile pot fi amplificate , apare tentatia de a face absolut orice pentru a castiga bunavonta celuilalt, pot aparea si destule conflicte mai ales daca la mijloc sunt interese financiare . Luna Plina in Scorpion in casa VI  poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care  face ca raporturile  cu colegii, sefii sa fie destul de retinute. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care  poate aduce diverse probleme. Tot Luna plina in casa VI poate aduce anumite venituri suplimentre la locul de munca, imbunatatirea conditiilor de munca , un proiect poate ajunge la finalizare, se pot culege roadele unei munci serioase la locul de munca . Luna Plina in Scorpion este un moment de transformare profund accentuand aspectele ascunse ale vietii , motivatiile din spatele actiunilor , realizarilor noastre . Scorpionul este un semn de apa asociat cu profunzimea , intunericul, puterea , controlul, sexul , banii , secrete , operatiuni sub acoperire , relatii profunde . Scorpionul este detectivul care observa totul dintr-un loc ales de el, are o intelegere naturala a renasterii, transformarii, mortii , regenerarii . Scorpionul guverneaza in acelasi timp si “ banii celuilalt “ cum ar fi investitiile , banii partenerului, creditele bancare, comisioanele ,mostenirile . Aceasta Luna Plina in Scorpion poate aduce la suprafata adevaruri legate de domeniile de viata stapanite de Scorpion : relatii profunde, sex, transformare ,manevre financiare .
In casa XII , Soarele in Taur in conjunctie cu Lilith in Taur  lumineaza afacerile neterminate ale trecutului, ne pune fata in fata cu fantomele ce traiesc in subconstientientul nostru, fantome ale lucrurilor nefacute, cuvintelor nespuse, a tuturor gesturilor pe care inima si mainile nu au putut sa le infaptuiasca, sa le daruiasca.. Este un moment important in care ne intalnim cu rezultatele esecurilor si frustrarilor sociale,  profesionale dar si acele rezultate pozitive ale muncii noastre, chiar castiguri as putea spune, dar ceea ce este mai  important acum , este o punere in lumina a tuturor metodelor folosite pentru atingerea unor anumite scopuri, a puterii, a faimei , dar si a metodelor care au generat infrangerea, decaderea. . Foarte important in acest moment este sa intampinam cu o intelegere clara experientele trecutului, avem nevoie de curaj, credinta si compasiune sa constientizam faptul ca fricile, simtul vinovatiei , remuscarile ce au legatura cu trecutul nu pot fi oprite ci doar intelese ,acceptate , iertate.
In legatura cu Luna Plina in Scorpion  se afla asteroidul 2254 Requiem , un asteroid ce are o  legatura puternica cu spiritualitatea , rugaciunea pentru mantuirea sufletelor care au plecat dar si  durerea cu care ne despartim de anumite lucruri din viata noastra . Requiem in conjunctie cu Luna Plina poate sa ne arate lucrurile , oamenii, activitatile , relatiile la care trebuie sa renuntam . Putem decide mai usor acuma la ce trebuie sa renuntam . Requiem tinde sa provoace o inclinatie catre acceptarea situatiilor de viata  iar de multe ori induce “ o lipsa de actiune pentru a schimba o stare , un rezultat” . Requiem este asociata si cu funeraliile . In acest moment de Luna Plina , acesta conjunctie permite sa nu fim tulburati de o problema si cred ca prin asta simtim influenta pozitiva a lui Requiem . Credinta , rugaciunea este importanta in acest moment si ne poate ajuta sa acceptam  pierderile mai usor . Este un timp al acceptarii , al incetarii luptei pentru instaurarea pacii .
Tot Luna Plina in Scorpion este in opozitie cu asteroidul 2102 Tantalus . In mitologie , Tantalus apare ca un rege muritor care a facut multe lucruri rele impotriva zeilor . El si-a ucis propriul fiu si l-a sevit ca delicatesa intr-un banchet in onoarea zeilor . El a fost pedepsit de Zei pentru crimele lui urate , a fost inchis in Tartar ( un iad special) alaturi de cei mai gravi  infractori. Tantalus a fost condamnat sa stea pentru totdeauna intr-un bazin  cu apa pura  sub un pom cu fructe frumoase si imbietoare . De fiecare data cand el  incerca sa bea apa , aceasta se retragea , ori de cate ori mana lui vroia sa ia un fruct , vantul lua ramurile copacului de langa el . El a stat inchis in tartar fiindu-i mereu sete si foame .
In astrologie , asteroidul 2102 Tantalus inseamna “ a chinui “ , ispita ,tentatie, frustrare , vezi ceva care este imposibil de obtinut , ai tot timpul ceva care iti doresti la indemana dar nu poti sa te bucuri de acest “ ceva “.  Soarele in conjunctie cu Tantalus ( ispita, dorinte irealizabile ) si Lilith in Taur ( ispita , dorinte ascunse, teama , pata oarba , karma legata de valori ) in opozitie cu Luna in Scorpion accentueaza tot ceea ce ne chinuie  , ne ispiteste , se afla la indemana noastra dar nu ne putem bucura de ele . Asa cum Tantalus nu ajunge la apa si la fructe , de multe ori si noi suntem pedepsiti sa nu ne putem bucura de ceea ce este chiar langa noi si asta datorita unor greseli  pe care acuma le putem descoperi si accepta . Tantalus fiind “ ispita “ ,  Lilith fiind iarasi “ ispita “ ,  este de asteptat ca “ ispita sa pluteasca in aer “ in aceste zile .

Pluto ,conducatorul acestei Luni Pline este in opozitie cu asteroidul  Eurydike ( 75) . Daca ne intoarcem la mitologie , gasim in Eurydike , o femeie de o frumusete unica casatorita cu  Orfeu ( fiul lui Appolo ), cel mai mare muzician al vremurilor sale capabil sa farmece chiar si copacii si stancile cu cantecele lui . In timpul nuntii lor , li s-a prezis ca perfectiunea relatiei lor nu este de durata. Intr-o zi, Eurydike a fost spionata de Aristaeus ,un fiu al lui Appolo , fugind de el, ea a calcat peste un sarpe si a murit de muscatura lui otravitoare . Orfeu a fost dezamagit , ii era imposibil sa traiasca fara ea , si a coborat in Infern pentru a cere eliberarea sotiei lui . O astfel de cerere a fost fara precedent , sunetul muzicii lui a fermecat pana si inima lui Hades-Pluto , zeul lumii interlope, care in cele din urma a fost de acord  sa o elibereze pe Eurydike cu o singura conditie , Orfeu nu trebuia sa priveasca in urma  pana ce nu ajungeau pe pamant . Orfeu a acceptat , dar cand sa ajunga aproape de lumina , el s-a intors sa se asigure ca Eurydike este in spatele lui , in acel moment , el o pierde pentru a doua oara si definitiv pe sotia lui  . Eurydike aduce o stare de dependenta  de persoane , de probleme , de un comportament ce sunt privite ca o chestiune pe viata si  pe moarte , exista in toate acestea o drama nascuta din incercarea altuia de a abuza de noi , de o  problema de a noastra .
Cu Eurydike in casa II si Pluto in casa VIII se poate spune ca aceste probleme dramatice au legatura cu banii unui partener, asociat , credite , relatii  intime .
Saturn in opozitie cu Mercur aduce o teama in comuncare dar si destule piedici , as putea spune ca teama poate schimba total mesajul pe care vrem sa-l transmitem si de aici pot lua nastere fel de fel de probleme . Este un aspect astrologic ce activeaza pesimismul , indoiala , gandurile negre . In conjunctie cu Saturn retrograd in Balanta se afla punctul Vertex ce are o coloratura de casa VII- parteneriate. Vertex este un punct de cotitura  in viata , arata intalnirile predestinate , intalnirile cu destinul care nu pot fi evitate. Este un punct ce arata tipul de experienta ce trebuie realizata cu altcineva , indica intalnirile predestinate , regasirile karmice . Axa Vertex –Antivertex este o axa electrica ce functioneaza ca o poarta , o deschidere , o  intalnire scurta sau de durata ce va schimba cu totul viata noastra . Cu Vertex in conjunctie cu Saturn retrograd in Balanta suntem testati in relatiile noastre dar in acele relatii care ne-ating sufletul , care ne-au schimbat viata . Guvernatorul lui Saturn in Balanta dar si a lui Vertex in Balanta este Venus in Gemeni care in aceste zile se afla in perioada de “ umbra “ , strabate gradele zodiacale din semnul Gemenilor peste care se va intoarce in mers aparent retrograd incepand cu data de 15 mai 2012 . As putea spune ca relatiile vor fi  dublu testate incepand cu aceasta data . Venus in Gemeni ( relatii , valoarea unei relatii ,unei iubiri , valoarea intelectuala)  este in conjunctie  cu asteroidul 3811 Karma ( conexiuni karmice) , asta inseamna ca este un timp destinat echilibrarii relatiilor atat in plan intelectual cat si al comunicarii . Karma aici vorbeste despre “ ceea ce trebuie facut “ pentru a echilibra actiunile noastre , se refera la consecintele actiunilor noastre din trecut , consecinte care de multe ori ne schimba destinul , cu alte cuvinte suntem “ ceea ce am semanat “ fara a putea da vina pe nimeni ci doar pe noi .
Luna Plina in Scorpion ne poate ajuta sa vedem tot ceea ce este intunecat , murdar , nesanatos in viata noastra . Verbul  caracteristic Scorpionului este “ a dori “ reamintindu-ne in aceste zile ca  putem vedea mai clar care dorinte pot fi realizate si care trebuie lasate “ sa moara” . Nu intamplator asteroidul Requiem ( rugaciune ,slujba de pomenire, funeralii )   este in conjunctie cu aceasta Luna Plina in Scorpion.
As vedea aceasta perioada ca un “ Requiem “ pentru dorintele noastre .

Adriana Tudosa

 

You may also like

67 Comments

 1. Tare frumoasa prezentarea nuantata de asteroizi.
  De mult vreau sa va intreb daca pe astro.com exista o optiune care sa indice pozitia asteroizilor in harta natala sau folositi efemeride pentru decelarea acestora?
  Ar fi interesant sa puntem afla ce asteroizi sunt puternici in harta natala.
  Multumesc

 2. marinela,
  intri pe http://serennu.com/astrology/drawchart.php,iti treci datele tale apoi ii dai “go” dupa care dai :View aspects for this date and time.
  Astfel o sa vezi aspectele planetelor principale dar si asteroizii care fac aspecte cu planetele dar si aspectele intre asteroizi.
  Se pot vedea asteroizii si pe astro.com dar aici trebuie sa-i treci tu .
  Adriana

 3. Foarte frumos. Citesc de multa vreme postarile Dvs si de fiecare data raman in minte cu o imagine sau poveste frumoasa. Aveti darul de a crea imagini si a da sens de poveste aspectelor astrologice. Suntem norocosi. Sper ca pentru mine acest “requiem” pentru dorintele mele profunde sa fie de bun augur. Astept o schimbare de ceva vreme in viata mea personala. Poate e timpul sa renunt la ceva si sa ma uit spre noi inceputuri. Datele mele sunt 28.07.1977, Zalau, 6,30 -ora nasterii. (daca puteti poate-mi spuneti mai multe) Multumesc.

 4. laura
  luna plina in scorpion gradul 16 energizeaza casa familiei,caminului ,parintilor ceea ce arata ca anumite lucruri din acest domeniu de viata iti ” atrag ” atentia . Este o energie provocatoare ce iti cere o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faci ordine in relatiile tale cu familia si membrii acesteia . Aceasta LUNA PLINA in conjunctie cu asteroidul Requiem energizeaza asteroidul casatoriei -Juno in Scorpion din harta ta natala ,asta poate arata ca esti ajutata sa vezi tot ceea ce este intunecat , murdar ,nesanatos intr-o relatie de a ta fiind timpul sa renunti la aceasta . Tot acuma poti deveni constienta de dorintele tale legate de un partener ,un parteneriat . Cu Juno in Scorpion ai nevoie de un partener misterios ,vulcanic, dorintele fizice sunt accentuate si niciodata nu vei accepta un partener numai din dorinta de a fi cu cineva, ci , acest partener trebuie sa fie in stare sa traiasca cu tine la inaltimea cerintelor tale , o viata vulcanica plina de pasiune , si este bine sa stii ca nu oricine poate trai viata asa cum o traiesti tu cu Juno in Scorpion .Tanjesti dupa intensitate emotionala si sexuala ,poate aparea tendinta de a controla partenerul de viata ( sau poti atrage un partener care sa faca asta ) , gelozia , manipularea ,controlul sunt reactiile acestei energii . In casa IV , “ poti fi foarte legata de casa ta ,poti fi casatorita cu casa ta , cu familia ta “ fiindu-ti foarte greu sa lasi familia deoparte si sa “ te casatoresti cu adevarat cu cineva” .
  adriana

 5. Multumesc frumos pentru tot.Cat adevar in ultima parte a mesajului Dvs!Duminica frumoasa va doresc.

 6. Cand citesc postarile dumneavoastra ma vad in tot ce spuneti. Acum , insa, imi este greu sa disting persoanele care ma inconjoara in previziunile date, poate pt ca nu vreau sa ma decid ce dorinte sa las “sa moara”, imi este f greu sa accept un requiem …Maine este ziua mea, resimt energiile. As vrea sa pot decide cu usurinta…Datele mele sunt 30.04.1984, nascuta la ora 6:00. Va multumesc .

 7. Greu aspect.Luna Plina se afla in casa a3-a si la 18 grade am Neptun in harta natala.Mi-e greu sa intrerup comunicarea cu cineva pe care l-am idealizat.Am acumulat multe cunostinte si acum nu mai pot sa le comunic.Nu stiu ce cale sa aleg pt. a face ceva cu acestea si sa pot face ceva constructiv pt. toata lumea.Anonimatul e bun?
  Adriana,te rog sa-mi dai si mie o idee.Sunt nascuta pe 18-10-1965,ora2,VS.
  Multumesc si iti doresc multa sanatate si numai bucurii!

 8. Foarte frumoasa postarea,de fapt ca toate celelalte si ca de fiecare data . Citesc cu mare placere articolele tale.
  Acest articol m-a pus putin pe ganduri , trebuie sa ma horatasc la ce sa renunt si pentru un Taur stii ca este un pic greu.Datele mele sunt Cluj-Napoca ,15.05.1969 ora 12:55.Cuvintele tale m-ar putea ajuta.Multumesc

 9. O alta luna plina, o noua poveste despre astre. Multumim, Adriana.
  In cazul meu, Luna mea natala, de pe gradul 15.55 Taur face conjunctie cu Soarele… Oare se va face lumina la tot ce s-a intamplat pe 26 octombrie?

  Cu drag,

  Mercur

 10. octavia
  Nu cred ca o “sa fii lasata ” sa iei o decizie deoarece Saturn retrograd in Balanta este chiar pe Soarele tau natal, asta inseamna ca orice decizie se transforma in reflectie ,te indoiesti de tine , iti pui multe intrebari ” cine sunt eu? , “care este calea mea ?’.Poti trai in aceasta perioada in totalitate in raport cu imaginea unui barbat , iti poti pune multe intrebari legate de el, ce vrei sa construiesti cu el,daca el este celcu care trebuie sa construiesti o relatie solida. Adesea , acest aspect astrologic aduce amanari , constrangeri care de fapt te vor ajuta sa fii mai lucida, sa nu iei hotarari pripite .NU este un timp al povestilor romantate , dimpotriva , Saturn iti cere sa devii matura, responsabila .
  Deoarece aceasta Luna Plina in Scorpion energizeaza Neptun natal care este guvernatorul casei partenerului , inclin sa cred ca ” iluziile tale ” isi arata adevarata fata ,poti constientiza mai usor acuma daca acest partener este chiar ceea ce-ti doresti iar asteroidul Requiem poate fi pentru tine un sprijin in a lasa in pace ceea ce nu-ti mai este de folos . Cu Neptun -guvernatorul casei partenerului in casa III ( o casa destul de instabila ) aproape toate relatiile pot disparea in ceata fiindu-ti destl de greu sa gasesti o relatie care sa dureze toata viata .Partenerul este oglinda ta si ai nevoie de o multime de atentie din partea lui, sa comunici tot timpul cu el, sa arate bine , sa fie plin de viata . Adesea , aspectul exterior al partenerului este de maxima importanta pentru tine dar poate fi o adevarata capcana , poate fi cineva cu un corp superb dar total nepotrivit pentru tine .Poti atrage un partener mai tanar decat tine .
  adriana

 11. laura angela
  aceasta luna plina energizeaza casa III , asta arata ca poate aduce in lumina tot ce este nesanatos in comunicarea cu cei din jur ,cu rudele ,cu vecinii,cu fratii . Deoarece asteroidul Requiem sprijina aceasta luna plina , inclin sa cred ca poti renunta mai usor la o relatie cu cineva din mediul tau apropiat . In acelasi timp , aceasta Luna Plina este in opozitie cu Luna natala in taur gradul 14:15 ( luna vorbeste despre sufletul tau ,mama ,femei) si guverneaza casa prietenilor ,dorintelor; in consecinta pot aparea anumite probleme cu o femeie,cu mama ta ,cu o prietena .
  adriana

 12. Adriana te rog sa-mi zici si mie cum ma influenta aceasta luna plina care in harta mea natala se formeaza pe axa caselor II-VIII. Si as mai avea o intrebare in legatura cu cuadratura care s-a format intre soarele meu natal si marte de tranzit si nodul nord din sagetator si nodul sud din gemeni in conjunctie cu saturn natal. Ce semnificatie au toate aceste aspecte? Ma sperie in special conjunctia dintre saturn natal si nodul sud din casa a III-a. Te rog mult sa-mi raspunzi si mie la aceste intrebari, in special ca am primit niste vesti nu prea bune legate de niste bani dintr-un proces.

 13. Luna plina in scorpion va fi de rau augur pentru fiul meu, nascut pe 15 -07-1985?Pentru ca el in a iubitului este aidoma lui Orfeu.Poate se va lumina si va vedea ca nu e langa cine trebuie?Ce se va intampla, va rog sa ma lamuriti daca va permite timpul.Va multumesc.

 14. Iti multumesc cat adevar chiar am o relatie nesanatoasa la care vreau sa renunt cat de repede.Mi-ai dat un strop de incredere .
  O zi frumosa

 15. Adriana,spune-mi si mie te rog cum ma va influenta luna asta plina in scorpion tinand cont ca am aspectul acesta si in astrograma natala…luna in scorpion in opozitie cu soarele in taur.
  Multumesc:)

 16. florentina,
  esti taur cu ascendentul in taur gradul 8:34 in conjunctie stransa cu soarele natal gradul 9:57 , asta inseamna ca esti mandra , energica , plina de entuziuasm ,capacitate de conducere ,o influenta puternica asupra oamenilor .De multe ori preferi sa lucrezi singura si ai o tendinta de a-ti supraevalua propria valoare iar prin contactele cu oamenii vei deveni mai realista fata de propriul potential
  luna plina in scorpion in harta ta natala activeaza casa partenerului ,asta inseamna ca poti vedea tot ce este nesanatos intr-o relatie de a ta ,intr-un partener , asociat . Aceasta Luna plina face un aspect de conjunctie cu Saturn retrograd in Scorpion din casa partenerului ,inclin sa cred ca ti se da sansa sa repari anumite greseli din vietile trecute . Saturn retrograd in harta natala fiind intr-un semn de apa dar intr-o casa naturala de aer , ai gresit in vietile trecute in sfera emotiilor , sentimentelor , in schimbul de idei cu alte persoane ,in special cu partenerul de viata . Cu Saturn in casa parteneriatelor pot spune ca principalul test al existentei tale priveste casatoria si raporturile cu celalalt, arata destul de clar o legatura karmica delicata cu partenerul care se va arata ambitios dar rigid , mofturos, ursuz , plin de toane , rece. Saturn in casa partenerului tinde in general sa amane casnicia, este o energie ce nu stimuleaza relatiile romantice ci una care sa ofere siguranta , bani, stabilitate Cu Saturn in casa VII tot timpul apar piedici in a forma o relatie , fiecare experienta este predestinata , este inscrisa in destinul tau( Saturn este “ mana destinului”) . Extrem de precauta in realizarea unui parteneriat , mediul in care te invarti adesea poate limita viata ta , aceleasi limitari le poti intalni si in receptia ideilor si emotiilor celor din jur .Saturn in casa VII este un test important in viata ta , nu prea poti alege partenerul in aceasta viata asa cum vrei tu ci el are legatura cu vietile tale trecute, ai ceva de platit in acest domeniu iar cand vorbim de Saturn , plata nu poate fi amanata .Saturn retrograd in scorpion arata ca spiritul tau justitiar poate actiona destul de dur dar trebuie sa inveti sa nu ii judeci pe oameni ,sa ii lasi in pace si sa folosesti aceste calitati ale tale in scopuri constructive .Ai multa energie ,forta si vointa dar sansa de a-ti rezolva problemele depinde de eforturile pe care le vei face pentru munca de perfectionare si dezvoltare a cunoasterii spirituale lasand judecata oamenilor pentru divinitate ,chiar nu trebuie sa te substitui Divinitatii ,sa pedpsesti oamenii cu o duritate extrema .Ai o buna intuitie ,perceptii subtile si poti descoperi cu usurinta o greseala ,un vinovat . Ar trebui sa iti folosesti aceste calitati in studiile oculte ,spirituale .
  Deoarece Saturn guverneaza casa carierei in harta natala , inclin sa cred ca aceasta Luna Plina sprijinita de asteroidul Requiem poate sa te ajute sa vezi ce trebuie ” sa lasi ” deoparte in domeniul carierei dar si in domeniul parteneriatelor .
  daca ti-ai sarbatorit ziua de nastere tot in braila ,spune-mi ,vreau sa ma uit pe revolutia solara -previziuni pentru 1 an de zile incepand cu ziua ta de nastere .
  Inca o data ” LA MULTI ANI !’
  Adriana

 17. ada
  de fiecare data cand in tranzit planetele se aliniaza intr-un aspect identic cu cel din harta natala se spune ca ” aspectul din harta natala prinde din nou viata “. Cu Luna in opozitie cu Soarele , deci nascuta in faza de Luna Plina, esti extrem de sensibila ,agitata ,incordata , tensionata , poti foarte usor sa intri in panica , tot timpul exista un conflict psihic interior care are la baza “ ceva care nu merge “ generand de multe ori aroganta . In schimb , acest aspect iti da ambitie , este ca si cum acest conflict interior devine un motoras care iti pune in functie ambitiile tale dar si temerile tale . Raporturile sociale sunt destul de dificile , poti fi prizionera a ceva ce nu poate fi depasit , neintelegeri in familie , un profund dezacord cu parintii , conflict intre generatii.
  Trebuie sa vezi ce domenii de viata iti energizeaza acest aspect dar si ce case astrologice guverneaza .
  adriana

 18. imi puteti spune si mie ce semnificatie au Lilith, Ceres, Junon, Eros si punctul Norocului in casa a 2 a?
  Luna este in Scorpion, in casa a 12 a.
  Va multumesc!

 19. sarut mana si Cristos a inviat! as vrea sa aflu daca e bine sa astept rezolvarea de la stele sau trebuie sa actionez eu insumi. 9noiembrie1976 ora 06:45 dimineata adica, mizil prahova

 20. Aspectul are loc in casele II respectiv VIII ,deci sa inteleg ca tensiuni din cauza banilor..
  Multumesc mult pt. raspuns!!

 21. Multumesc Adriana pentru raspuns.Ma gandeam sa actionam impreuna in folosul oamenilor.Se pare ca numai eu vreau sa fac actiuni altruiste.Vom mai vedea,asa cum spui,Saturn se va intoarce si-mi va arata calea cea dreapta.
  Sanatate si numai bine!

 22. Adriana, mi-am petrecut ziua in Bucuresti, desi as fi putut pleca si la Braila sau in alte locuri, tocmai pentru ca nu ma pot desparti usor de anumite persoane. In tot ceea ce ai scris ai mare dreptate- am terminat studiile in domeniul teologic, merg in mijlocul oamenilor, imi place sa-i privesc sa interactionez cu ei, si prea adesea pastrez unele relatii nefolositoare doar pentru a-mi confirma ca intuitiile mele sunt bune, nu pentru ca mi-ar aduce vreo bucurie imensa comunicarea cu acele persoane. Imi dau seama de imortanta mea ca partenera, si in toate relatiile mele cu un El am devenit un “soare” in viata lor, la care se uita nencetat, desi relatia s-a terminat. As spune metaforic, ca sunt iubita lumii , la care ei nu se mai satura sa priveasca, dar simt ca nu ma privesc personal, eu continui sa fiu aici , singura, dorita permanent, dar nu intr-o relatie implinita aici, ci mereu “DINCOLO”. Cred in lumi trecute si in cele viitoare, sau cel putin in cea viitoare – si simt karma unei vieti trecute ; recunosc priviri gesturi si momente , traiesc adesea stari de deja vu , dar cred ca acum si aici se poate rezolva totul atat de simplu- vrei? ca eu vreau! Sufar de fidelitate absoluta si cand incep o noua relatie, satula de multa asteptare si indecizie a partenerului anterior, inchid cu desavarsirile portile , si refuz sa mai ascult rugamintile lor si cuvinte lor cand s-au decis prea tarziu si ma vor inapoi…. In fond, nu sunt decat un om care isi cauta fericirea in alti ochi , care sa ma priveasca cu dragoste, atat!
  Multumesc.

 23. octavia
  nu am inteles ce vrei sa spui cu “Ma gandeam sa actionam impreuna in folosul oamenilor.Se pare ca numai eu vreau sa fac actiuni altruiste.

  adriana

 24. De mult timp tot caut, sa inteleg de ce se petrec anumite lucruri in viata mea.Incerc sa invat mereu ,ce sa fac cum sa fac ca sa-mi fie bine mie ,familiei melesi celorlalti din jurul meu.Incercsa nu ranesc fie chiar si involuntar.Totusi, am nevoie de dvs;datele mele de nastere sunt;9-8-1964 buc. din pacate nu stiu ora nasteriiiar ale sotului meu sunt;23 -5-1957 buc. ora 9si 30.Urmaresc analize astrologice diferite ,ascult opinii ale specialistilor cu care rezonez,citesc articole de dezvoltare personala dar totusi va rog sa ma luminati !

 25. danile
  scorpion cu ascendentul tot in scorpion,aceasta ebergie scorpionioca este pentru tine un adevarat instructaj pentru persoana care vei deveni , cu alte cuvinte aceasta energie arata abilitatile si caracteristicile pe care inveti sa le dezvolti in aceasta viata .Pentru tine nu exista jumatati de masura , iti pui intreaga forta a personalitatii in spatele a tot ceea ce faci , esti magnetic si ii poti atrage pe cei din jur cu usurinta .Magnetismul tau este unul dintre motivele pentru care poti castiga usor puterea , esti impatimit in tot ce faci iar de multe ori acest lucru poate speria , intimida pe cei din jur , la inceput .
  Aceasta energie a ascendentului te invata despre forta vitala ca metoda de a te apropia de Dumnezeu ,de Univers,de Sursa. Ca parte a acestui instructaj , poti trai sentimente puternice si intense , pe care vrei sa le stapanesti pentru a-ti intelege total propriile experiente . Masca ta este discretia , poti actiona ca o deghizare dubla, poti folosi manipularea ( stii bine sa faci acest lucru) , ai nevoie sa controlezi totul in viata ta , deoarece numai asa te simti in siguranta . Cea mai mare provocare a ta este sa inveti sa te autocontrolezi incetand sa ii mai controlezi pe altii. Plin de insufletire si avant ,poti amesteca materialismul cu spiritualitatea , iei in serios propria munca , idealurile si dragostea , esti inzestrat cu o puternica individualitate , cu un spirit critic-ironic si o patrundere profunda a esentei lucrurilor . Temperamentul pasional , firea indrazneata si calculata te face un teribil combatant . Acest semn pe ascendent predispune la schimbari bruste de destin , esti supus celor mai mari fluctuatii in care esti ajutat adesea de un noroc providential.
  Luna Plina in Scorpion energizeaza casa I -casa personalitatii ce poate sa te ajute sa te cunosti mai bine ,sa vezi ce calitati trebuie sa dezvolti si ce ” trebuie sa lasi deoparte, sa moara ” iat aici te ajuta asteroidul Requiem . Este un timp in care sensibilitatea ta este la cote maxime , actiunile celor din jur te pot afecta mai mult, apar schimbari frecvente de dispozitie ce pot conduce la confruntari cu ceilalti. Acum poti vedea mai clar “prioritate nevoilor tale” si chiar este indicat sa fiti mai atent deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru tine in aceasta perioada, poti sa culegi roadele unui proiect important pentru viata ta , poti sa-ti imbunatatesti imaginea personala . Deoarece Luna Plina activeaza soarele natal care este guvernatorul casei carierei in leu ,inclin sa cred ca si in acest domeniu poti avea realizari sau poti constientiza daca este ceea ce iti doresti sa dezvolti pe mai departe .
  Interesant este ca in aceasta perioada o sa treaca Jupiter in tranzit in Taur peste Jupiter natal retrograd din Taur din casa partenerului .asta inseamna ca aceasta energie poate sa te ajute sa constienzizezi anumite blocaje in parteneriatele tale . Jupiter retrograd este cauzat de mai multe tipuri de greseli , ai beneficiat de belsug informational si nu ai vrut sa-l comunici celorlalti incercand sa-ti creezi un monopol iar in aceasta viata vei intalni multe blocaje in accederea la aceste informatii inalte. Este posibil ca la nivel de grup sa fi afectat pe cineva din jurul tau , comitand o greseala morala care ti-a marcat constiinta, nu ai resusit sa-ti manifesti generozitatea fata de ceilalti, nu ai stiut sa transmiti celorlalti informatiile pe care le detineai. Jupiter retrograd in Taur arata ca esti puternic dominat de valorile materiale . In viata anterioara ai fost terorizat de frica de a nu-ti pierde averea si din aceasta cauza strangeai tot si nu dadeai nimic . In viata actuala incerci sa strangi iarasi cat mai multe bunuri materiale , bani dar pe care ulterior nu vei putea sa ii administrezi prea bine . Deseori , poti pierde din lucruri ,bani , pentru a invata sa utilizezi corect banii . Ai o nevoie acuta de stabilitate si incerci sa te inconjori de bunuri pentru a te simti in siguranta . Iti poti consuma intreaga energie doar pentru a aduna bani uitand ca viata iti poate oferi si altceva . Pentru a-ti rezolva problemele karmice trebuie sa te apropii de informatia spirituala si sa intelegi adevarata valoare a banilor . Daca nu incerci sa iti dezvolti cunoasterea spirituala , te poti trezi in situatia de a pierde bani prin “ jocurile vietii “ neavand nici un control aici . Jupiter retrograd in casa partenerului aduce probleme in crearea unei relatii de durata , cu asociatii .Este posibil sa faci o casatorie din interes dar care poate sa-ti aduca mai multa nefericire decat crezi . In acest domeniu de viata trebuie sa cultivi moralitatea ,echitatea , doar asa poti transforma aceasta ” frana karmica ” in ceva benefic pentru tine .
  adriana

 26. Adica ceea ce fac eu conteaza numai in masura in care el obtine profit .In rest,vorbesc de una singura,nici nu-i atent la ceea ce spun.Cred ca trebuie sa-l uit.
  Multumesc inca odata!

 27. gabriela
  lilith in casa II aduce in tine o mare teama de saracie, de pierdere, iar ca sa eviti aceasta teama tot timpul vei face economie la ceva, placerile devin din ce in ce mai subtile , poti refuza radical orice fel de placere De fapt , aceasta luna neagra te invaluie si te face sa traiasti adesea doua extreme, ori placerea ori evitarea ei. Refuzarea corpului si a sexualitatii se leaga strans una de alta, tot timpul exista ceva dual legat de luna neagra in casa II , acum renunti la ceva , acum vrei mai mult din “ceva ” iar acest “ ceva “ se leaga de mancare, iubire, avere, etc. . Este necesar sa faci un echilibru intre toate lucrurile din viata ta ,sa nu mai existe aceste extreme, sa capeti o noua constiinta, sa experimentezi in viata ca ceea ce poti lasa il poti primi altfel.
  Daca Lilith este in conjunctie cu Ceres( mama ,cum hranesti pe cineva) cu Juno( casnicie,partener de suflet ) cu eros ( dragostea care transforma ) atunci
  aceste lucruri sunt dominate de bani, de cat poti castiga din dragoste , din casnicie . Juno in casa II poate arata ca ” esti casatorita ” cu valorile materiale .
  adriana

 28. Va multumesc pentru daruirea acestui comentariu pertinent! O sa intelegeti mai multe daca va spun ca mai demult, cand eram mai tanar, am avut un accident de tren, soldat cu o coma de 42zile, in urma careia am fst diagnosticat cu pareza dreapta. Ceea ce ati spus dvs aici nu prea se ‘loveste’ nu prea ‘ma coafeaza’. Nu spun ca nu e adevarat, dar stiu faptul ca numai Dumnezeu poate controla pe cineva si de aceea totul in viata mea am lasat sa se intample ptk ceea ce este important, pur si simplu se intampla. Dupa cum vedeti, nu ascund nimic din ceea ce stiu. Chiar ma dau mare cu intelepciunea pe care EL , in mare Sa iubire ptr mine, mi a descoperit o. Nu sunt ahtiat dupa lucruri materiale, ptk ‘ACOLO UNDE I COMOARA TA, E SI INIMA TA’ inca o data va multumesc!!!

 29. credeam ca imi spuneti ceva de genul asta: venus peste jupiter retrograd , aduce in viata ta o relatie inceputa pe 6mai anul trecut. dar nu stiu daca venus chiar ajunge peste jupiter din astrograma natala

 30. Daniel
  Al destinul Nodul Nord al Lunii in Scorpion in casa XII ,asta inseamna o viata de ispasire si suferinta iar scurtarea acestei perioade depinde doar de tine , de dezvoltarea ta spirituala , de intelegerea sensurilor subtile ale vietii . Acest destin in casa XII presupune de multe ori o boala ,o izolare ,spitalizari indelungate . Toate acestea au rolul de a te conduce catre calea ta . Este o incarnare plina de probe dar care ofera posibilitatea unei evolutii rapide si o lichidare rapida a karmei prin suferinta . Incepand din toamna , odata cu intrarea Nodului Nord lunar in tranzit in Scorpion va activa si Nodul Nord al Lunii in Scorpion natal ( destinul tau) , asta arata ca urmeaza o perioada de18 luni in care poti constientiza cauza incarnarii tale , scopul vietii tale si KARMA pe care o ai de rezolvat . Este momentul in care tu nu poti sa te mai inseli caci esti pus din oficiu pe calea ta . In aceste 18 luni , ai o intalnire cu destinul tau ,vei trai actualizarea unei parti mai mult sau mai putin importante a karmei tale , impotriva careia nu poti face nimic, liberul arbitru este minimalizat . Te poti intalni cu experiente purtatoare de evolutie ,te poti confrunta cu incercari , pot aparea in viata ta oameni care sa-ti arate drumul pe care sa mergi, poti avea parte de ajutor de la ghizii spirituali, o persoana importanta poate aparea in viata ta si-ti poate oferi un important ajutor spiritual, important este sa vrei si tu sa primesti ajutorul . Reintoarcerea nodurilor lunare la fiecare 18,5 ani peste pozitiile din harta natala genereaza perioade de reformulari si constientizarea scopului vietii tale ,aceste perioade : 18-19 ani ,37 ani ,55-56 ani si 74 ani sunt adesea dificil de trait daca nu depui eforturi in intelegerea lectiilor tale karmice .
  Despre Nodul Nord al Lunii in Scorpion poti citi aici

 31. Buna Adriana,

  Iti citesc cu incantare toate postarile si vreau sa-ti multumesc sincer pentru tot….
  In ultimii ani viata mea s-a schimbat complet, recunosc ca sunt o alta persoana si ii multumesc lui Dumnezeu pentru toate experientele traite….insa, cateodata simt ca nu mai am putere, ca sunt doar un om care isi doreste liniste…
  Ma sperie gandul ca Pluto mai are de stat inca 12 ani in Capricorn si ma sperie tocmai pentru ca am ascendent in Sagetator si l-am simtit pe Pluto destul de acut atunci cand acesta a strabatut Sagetatorul.
  Sunt Capricorn cu ascendent in Sagetator si ma sperie foarte rau gandul ca intr-un fel sau altul sunt atat de ghinionista sa am parte de Pluto in decusul a doua decenii. Stiu…. unii spun ca e o binecuvantare sa-l ai pe Pluto in tranzit in zodie, ca renasti ca Pasarea Pheonix, dar eu am obosit, sincer…..
  Sunt nascuta pe 01.01.1978, ora 6.10, in Tg. Carbunesti, Gorj.
  Multumesc.

 32. va multumesc,
  am primit o lectie referitor la “material”,am avut si partea buna (bani,un iubit) si la un moment dat s-a terminat tot, brusc (cu multa durere, lacrimi,)o lectie privind atasamentul de material,de oameni.
  De cativa ani ,trecand si peste o problema de sanatate,incerc sa merg mai departe,traind micile bucurii ale vietii,gasindu-mi fericirea in lucruri marunte.
  “Nu-i pe lume leac care s? t?m?duiasc? ceea ce nu t?m?duie?te fericirea “(gabriel garcia marquez)
  cu drag gabi.

 33. Doamna Adriana, va rog din sufletul meu de mama sa-mi spuneti in limita timpului dv.ceva de fiul meu nascut in 15-07-1985 in Tecuci(galati)ora 21,45.Nu vorbim de 2 luni, traieste cu o fata si in mine vede cel mai mare dusman.Simt ceva am inima grea si mereu imi vine sa plang.Va multumesc.

 34. Buna Ziua,
  Foarte interesant articolul si am si eu rugamintea sa-mi spui cum ma va influenta aceasta luna plina deoarece face multe aspecte cu venus natal, NN si chiar vertex natal( la 14 grade Balanta). Mutumesc. Datele mele sunt: 22.12.1975, ora 13:30, Suceava.

 35. Buna ziua, vreau sa va multumesc si eu pentru articole; si eu astept cu interes postarile si citesc cu mare placere prezentarile;
  Am si eu rugamintea de a-mi spune cum ma influenteaza acesta luna plina – sunt nascuta pe data de 16.03.1976, ora 23.20.
  Multumesc mult,
  E.

 36. Adriana :), bravo, povestile sunt minunate, mai ales felul in care le spui tu :). Odata ce te-am gasit, te caut saptamanal sa ma relaxez. 🙂

 37. Adriana, cum se leaga luna plina cu nordul sud in scorpion. Il activeaza si mai mult?
  Multumesc

 38. Adriana, am uitat sa te intreb ceva. In cazul in care toata aceasta transformare am inceput-o acum multi ani de zile, ce se mai poate intampla acum? Culege roadele, cele pt care am pus semintele in octombrie. Ce bine ar fi, atunci m-am angajat pe un nou drum si am tot muncit de atunci.

  Multumesc

 39. mihaela
  Luna Plina in Scorpion in aspect de conjunctie cu Nodul Sud Lunar in Scorpion formeaza “ o eclipsa de luna personala “ ce iti cere in mod imperativ sa faci pace cu trecutul si sa mergi catre destinul tau –Nodul Nord in Taur (crearea valorilor prin propriile valori ,realism, practicism).Functia Nodului Sud este de a provoca tulburari interioare astfel incat sufletul sa-si caute adevarata esenta . Daca NN este lumea materiala ,NS este lumea spirituala , este “ sarpele fara cap” , ceea ce implica perceptie , intelepciune, abilitati psihice sau clarvedere . Dar NS poate aduce si un sentiment de neajutorare , auto-indoiala , lipsa de imcredere , nu-ti gasesti radacinilie , esti ca un “ hoinar “ care-si cauta calea cea buna . Nodul Nord intr-un semn simbolizeaza energia dar si domeniul ( casa astrologica in care se afla ) care te impinge sa cresti ,sa iti indeplinesti visele . Acest lucru poate fi o adevarata provocare si are legatura cu ceva cu care nu esti obisnuita , familiarizata .Stii ca trebuie sa imbratisezi experiente noi dar initial apare nesiguranta , frica si este tot timpul mai usor sa continui cu vechile obiceiuri in conditii de siguranta ( nodul sud ). Oamenii care “ isi urmaresc visele au de obicei o intelegere a ceea ce Nodul Nord reprezinta pentru ei .Deci aceasta Eclipsa de luna personala in conjunctie cu asteroidul Requiem te va ajuta sa scapi de tot ce te blocheaza in directia nodului nord lunar in Taur .
  adriana

 40. Buna Adriana, fooaarte interesant articolul tau…multumim pentru tot efortul depus! Munca ta nu este in zadar! Nu exista zi sa nu fiu aici, pe acest minunat site!Iti multumim ca existi! Sa ai o saptamana frumoasa!

 41. Felicitari pentru articol. Va rog frumos sa-mi spuneti daca o sa divortez, deoarece asta intentionez sa fac, dar nu stiu daca e bine sa fac asta acum sau poate ca ar fi mai indicat sa mai astept. Sunt nascuta in Bucuresti la 22 04 1976 la ora 19. Va multumesc anticipat si va doresc numai bine.

 42. Multumesc Adriana pentru articole,mereu citesc cu interes tot ce publici.
  Am citit mai sus la comentarii despre tauri cu ascendent in taur…am si eu o rugaminte,daca puteti sa-mi ziceti daca sunt valabile previziunile date pentru toti cei in taur cu ascendent in taur.Prietenul meu este nascut pe 27.04.1963,ora 6 dimineata la Lion franta.Suntem de un an imreuna(desi el este casatorit),insa nu stie ce decizie sa ia,eu sunt prima lui relatie extraconjugala,dupa cum zice el…nu e fericit cu sotia lui dar nu stie ce decizie sa ia.A vrut sa divorteze acum patru ani cand am divortat si eu(nu ne cunosteam),si-mi zicea ca daca apaream atunci in viata lui nu se mai intorcea la sotia sa.
  Acum citind cele scrise mai sus imi dau seama ca o sa fie pus in ipostaza sa ia decizii majore in viata.

  Imi puteti spune daca si la el e valabil acest lucru,..sau conteaza si alte aspecte planetare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.