LUNA PLINA IN SCORPION 6 MAI 2012 , ORA 06:35,ORA ROMANIEI -“ REQUIEM PENTRU DORINTELE NOASTRE PROFUNDE “

Luna Plina in Scorpion pe gradul 16 :01 este faza Lunii in care Luna in Scorpion este in opozitie ( aspect de 180 grade ) cu Soarele in Taur. Este o energie intensa, puternica , magica ce ne ajuta sa culegem roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Scorpion din 26 octombrie 2011. Luna Plina  in Scorpion  adica opozitia dintre Soarele in Taur gradul 16:01 si Luna in Scorpion gradul 16:01 activeaza  axa XII-VI, o axa  a sanatatii dar si a limitarilor, Vorbim de o energie imensa ce  poate aduce in  prim plan confruntarea cu suferintele create de anumite renuntari dar si greseli  in dragoste, munca, cariera, karma , renuntari ce au generat insatisfactie si agresivitate reprimata. Activarea acestei axe poate indica in acelasi timp si probleme legate de munca ,  de serviciu , rutine, trecut dar si de sanatate. Mesajul acestei energii  imense cere reorganizarea  vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, este un timp ce cere de la noi obiectivitate , claritate , planuri clare care sa elimine limitarile.

In astrologie, opozitia este un aspect major dinamic ce arata o  problema interpersonala ce cere un compromis intre  noi si partenerul nostru sau un grup de persoane. Este un aspect ce aduce instabilitate, tensiuni interioare care daca sunt controlate si directionate in mod creativ, atunci putem canaliza impulsul coplesitor de a invata ceva nou, de a dezvolta o serie de talente . Puternicul  conflict interior poate naste dificultati sau dezechilibre comportamentale, zbucium sufletesc,  inconstanta, lipsa claritatii gandurilor, nervozitate , incompatibilitati cu mediul , cu semenii. Totusi , in acest moment de Luna Plina,  Pluto retrograd in Capricorn (care este si guvernatorul acestei energii lunare )  ne este un aliat de nadejde , este energia ce stie sa medieze conflictul Luna-Soare  iar prin aceasta mediere ne ajuta si pe noi,  ne sprijina in gasirea celei mai optime solutii . Pluto retrograd in casa VIII lucreaza  ca un releu de energii puternice, transformatoare , regeneratoare. Pluto  este renumit pentru distrugere si apoi reconstructie iar in acest moment de Luna Plina ( un timp al culesului  ) tot ceea ce nu se sprjina pe nimic palpabil va fi distrus si tot ceea ce este in conformitate cu destinul nostru este rasplatit .

Pluto in sextil cu Luna in Scorpion  produce un accord misterios  la nivelul inconstientului, este “picatura “ de energie ce stie sa dea luciditate ,  detasare , seninatate , se creaza un fel de legatura miraculoasa cu universul necunoscut  , legatura prin intermediul careia putem primi intuitia, gandul, ideea necesara echilibrarii vietii personale . Pluto in trigon  cu Soarele in Taur este un adevarat rezervor de energii din care ne alimentam din plin puterea interioara, gasim in noi nebanuite  resurse care ne dau curajul de a actiona si de a schimba ceea ce trebuie schimbat. Jupiter in Taur in conjunctie cu energia Soarelui in Taur  se opune Lunii in Scorpion , asta inseamna ca destul de usor putem sa facem din tantar armasar. Generozitatea, credinta,  optimismul , emotiile pot fi amplificate , apare tentatia de a face absolut orice pentru a castiga bunavonta celuilalt, pot aparea si destule conflicte mai ales daca la mijloc sunt interese financiare . Luna Plina in Scorpion in casa VI  poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care  face ca raporturile  cu colegii, sefii sa fie destul de retinute. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care  poate aduce diverse probleme. Tot Luna plina in casa VI poate aduce anumite venituri suplimentre la locul de munca, imbunatatirea conditiilor de munca , un proiect poate ajunge la finalizare, se pot culege roadele unei munci serioase la locul de munca . Luna Plina in Scorpion este un moment de transformare profund accentuand aspectele ascunse ale vietii , motivatiile din spatele actiunilor , realizarilor noastre . Scorpionul este un semn de apa asociat cu profunzimea , intunericul, puterea , controlul, sexul , banii , secrete , operatiuni sub acoperire , relatii profunde . Scorpionul este detectivul care observa totul dintr-un loc ales de el, are o intelegere naturala a renasterii, transformarii, mortii , regenerarii . Scorpionul guverneaza in acelasi timp si “ banii celuilalt “ cum ar fi investitiile , banii partenerului, creditele bancare, comisioanele ,mostenirile . Aceasta Luna Plina in Scorpion poate aduce la suprafata adevaruri legate de domeniile de viata stapanite de Scorpion : relatii profunde, sex, transformare ,manevre financiare .
In casa XII , Soarele in Taur in conjunctie cu Lilith in Taur  lumineaza afacerile neterminate ale trecutului, ne pune fata in fata cu fantomele ce traiesc in subconstientientul nostru, fantome ale lucrurilor nefacute, cuvintelor nespuse, a tuturor gesturilor pe care inima si mainile nu au putut sa le infaptuiasca, sa le daruiasca.. Este un moment important in care ne intalnim cu rezultatele esecurilor si frustrarilor sociale,  profesionale dar si acele rezultate pozitive ale muncii noastre, chiar castiguri as putea spune, dar ceea ce este mai  important acum , este o punere in lumina a tuturor metodelor folosite pentru atingerea unor anumite scopuri, a puterii, a faimei , dar si a metodelor care au generat infrangerea, decaderea. . Foarte important in acest moment este sa intampinam cu o intelegere clara experientele trecutului, avem nevoie de curaj, credinta si compasiune sa constientizam faptul ca fricile, simtul vinovatiei , remuscarile ce au legatura cu trecutul nu pot fi oprite ci doar intelese ,acceptate , iertate.
In legatura cu Luna Plina in Scorpion  se afla asteroidul 2254 Requiem , un asteroid ce are o  legatura puternica cu spiritualitatea , rugaciunea pentru mantuirea sufletelor care au plecat dar si  durerea cu care ne despartim de anumite lucruri din viata noastra . Requiem in conjunctie cu Luna Plina poate sa ne arate lucrurile , oamenii, activitatile , relatiile la care trebuie sa renuntam . Putem decide mai usor acuma la ce trebuie sa renuntam . Requiem tinde sa provoace o inclinatie catre acceptarea situatiilor de viata  iar de multe ori induce “ o lipsa de actiune pentru a schimba o stare , un rezultat” . Requiem este asociata si cu funeraliile . In acest moment de Luna Plina , acesta conjunctie permite sa nu fim tulburati de o problema si cred ca prin asta simtim influenta pozitiva a lui Requiem . Credinta , rugaciunea este importanta in acest moment si ne poate ajuta sa acceptam  pierderile mai usor . Este un timp al acceptarii , al incetarii luptei pentru instaurarea pacii .
Tot Luna Plina in Scorpion este in opozitie cu asteroidul 2102 Tantalus . In mitologie , Tantalus apare ca un rege muritor care a facut multe lucruri rele impotriva zeilor . El si-a ucis propriul fiu si l-a sevit ca delicatesa intr-un banchet in onoarea zeilor . El a fost pedepsit de Zei pentru crimele lui urate , a fost inchis in Tartar ( un iad special) alaturi de cei mai gravi  infractori. Tantalus a fost condamnat sa stea pentru totdeauna intr-un bazin  cu apa pura  sub un pom cu fructe frumoase si imbietoare . De fiecare data cand el  incerca sa bea apa , aceasta se retragea , ori de cate ori mana lui vroia sa ia un fruct , vantul lua ramurile copacului de langa el . El a stat inchis in tartar fiindu-i mereu sete si foame .
In astrologie , asteroidul 2102 Tantalus inseamna “ a chinui “ , ispita ,tentatie, frustrare , vezi ceva care este imposibil de obtinut , ai tot timpul ceva care iti doresti la indemana dar nu poti sa te bucuri de acest “ ceva “.  Soarele in conjunctie cu Tantalus ( ispita, dorinte irealizabile ) si Lilith in Taur ( ispita , dorinte ascunse, teama , pata oarba , karma legata de valori ) in opozitie cu Luna in Scorpion accentueaza tot ceea ce ne chinuie  , ne ispiteste , se afla la indemana noastra dar nu ne putem bucura de ele . Asa cum Tantalus nu ajunge la apa si la fructe , de multe ori si noi suntem pedepsiti sa nu ne putem bucura de ceea ce este chiar langa noi si asta datorita unor greseli  pe care acuma le putem descoperi si accepta . Tantalus fiind “ ispita “ ,  Lilith fiind iarasi “ ispita “ ,  este de asteptat ca “ ispita sa pluteasca in aer “ in aceste zile .

Pluto ,conducatorul acestei Luni Pline este in opozitie cu asteroidul  Eurydike ( 75) . Daca ne intoarcem la mitologie , gasim in Eurydike , o femeie de o frumusete unica casatorita cu  Orfeu ( fiul lui Appolo ), cel mai mare muzician al vremurilor sale capabil sa farmece chiar si copacii si stancile cu cantecele lui . In timpul nuntii lor , li s-a prezis ca perfectiunea relatiei lor nu este de durata. Intr-o zi, Eurydike a fost spionata de Aristaeus ,un fiu al lui Appolo , fugind de el, ea a calcat peste un sarpe si a murit de muscatura lui otravitoare . Orfeu a fost dezamagit , ii era imposibil sa traiasca fara ea , si a coborat in Infern pentru a cere eliberarea sotiei lui . O astfel de cerere a fost fara precedent , sunetul muzicii lui a fermecat pana si inima lui Hades-Pluto , zeul lumii interlope, care in cele din urma a fost de acord  sa o elibereze pe Eurydike cu o singura conditie , Orfeu nu trebuia sa priveasca in urma  pana ce nu ajungeau pe pamant . Orfeu a acceptat , dar cand sa ajunga aproape de lumina , el s-a intors sa se asigure ca Eurydike este in spatele lui , in acel moment , el o pierde pentru a doua oara si definitiv pe sotia lui  . Eurydike aduce o stare de dependenta  de persoane , de probleme , de un comportament ce sunt privite ca o chestiune pe viata si  pe moarte , exista in toate acestea o drama nascuta din incercarea altuia de a abuza de noi , de o  problema de a noastra .
Cu Eurydike in casa II si Pluto in casa VIII se poate spune ca aceste probleme dramatice au legatura cu banii unui partener, asociat , credite , relatii  intime .
Saturn in opozitie cu Mercur aduce o teama in comuncare dar si destule piedici , as putea spune ca teama poate schimba total mesajul pe care vrem sa-l transmitem si de aici pot lua nastere fel de fel de probleme . Este un aspect astrologic ce activeaza pesimismul , indoiala , gandurile negre . In conjunctie cu Saturn retrograd in Balanta se afla punctul Vertex ce are o coloratura de casa VII- parteneriate. Vertex este un punct de cotitura  in viata , arata intalnirile predestinate , intalnirile cu destinul care nu pot fi evitate. Este un punct ce arata tipul de experienta ce trebuie realizata cu altcineva , indica intalnirile predestinate , regasirile karmice . Axa Vertex –Antivertex este o axa electrica ce functioneaza ca o poarta , o deschidere , o  intalnire scurta sau de durata ce va schimba cu totul viata noastra . Cu Vertex in conjunctie cu Saturn retrograd in Balanta suntem testati in relatiile noastre dar in acele relatii care ne-ating sufletul , care ne-au schimbat viata . Guvernatorul lui Saturn in Balanta dar si a lui Vertex in Balanta este Venus in Gemeni care in aceste zile se afla in perioada de “ umbra “ , strabate gradele zodiacale din semnul Gemenilor peste care se va intoarce in mers aparent retrograd incepand cu data de 15 mai 2012 . As putea spune ca relatiile vor fi  dublu testate incepand cu aceasta data . Venus in Gemeni ( relatii , valoarea unei relatii ,unei iubiri , valoarea intelectuala)  este in conjunctie  cu asteroidul 3811 Karma ( conexiuni karmice) , asta inseamna ca este un timp destinat echilibrarii relatiilor atat in plan intelectual cat si al comunicarii . Karma aici vorbeste despre “ ceea ce trebuie facut “ pentru a echilibra actiunile noastre , se refera la consecintele actiunilor noastre din trecut , consecinte care de multe ori ne schimba destinul , cu alte cuvinte suntem “ ceea ce am semanat “ fara a putea da vina pe nimeni ci doar pe noi .
Luna Plina in Scorpion ne poate ajuta sa vedem tot ceea ce este intunecat , murdar , nesanatos in viata noastra . Verbul  caracteristic Scorpionului este “ a dori “ reamintindu-ne in aceste zile ca  putem vedea mai clar care dorinte pot fi realizate si care trebuie lasate “ sa moara” . Nu intamplator asteroidul Requiem ( rugaciune ,slujba de pomenire, funeralii )   este in conjunctie cu aceasta Luna Plina in Scorpion.
As vedea aceasta perioada ca un “ Requiem “ pentru dorintele noastre .

Adriana Tudosa

 

You may also like

67 Comments

 1. eu am folosit diacriticile romanesti,dar vad ca nu mi le recunoaste in comentariu.Voi rescrie ceea ce am scris.
  Buna ziua!
  Draga Adriana,acest fenomen de Super Luna ma sperie!Stiti de ce?Am inteles ca Taurii vor fi primii vizati,influentati,afectati.Sunt nascuta pe 7 Mai 1978,ora 00:45,Braila.Cum ma va afecta pe mine?Si mai am o intrebare:varsta astrologica ce influenta are pt.mine sau cum ma afecteazain cariera???Va doresc mult succes in tot ceea ce faceti!

 2. Adriana te rog sa-mi zici si mie cum ma va influenta aceasta luna plina care in harta mea natala se formeaza pe axa caselor II-VIII. Si as mai avea o intrebare in legatura cu cuadratura care s-a format intre soarele meu natal si marte de tranzit si nodul nord din sagetator si nodul sud din gemeni in conjunctie cu saturn natal. Ce semnificatie au toate aceste aspecte? Ma sperie in special conjunctia dintre saturn natal si nodul sud din casa a III-a. Te rog mult sa-mi scrii cateva randuri despre aceste aspecte.
  iti multumesc pentru raspunsul tau de pe acum.

 3. nineta
  astrologia nu are rolul sa sperie pe nimeni,nu-ti inteleg atitudinea .
  Legat de luna plina in casa VIII poate aduce in lumina probleme legate de banii celuilalt, imprumuturi bancare, tot ce tine de bani dar care are un contract semnat . Poate fi un timp in care resursele financiare, impozitele, creditele , asigurarile , taxele , afacerile cu un partener sa creeze anumite probleme.Acuma poti renunta mai usor( asteroidul requie) la dependenta financiara de cineva .
  Nodul Sud in tranzit peste Saturn natal care este destul de provocat poate aduce anumite pierderi prin prieteni ,rude ,vecini ,frati .
  adriana

 4. dana
  luna plina in scorpion energizeaza casa IX , asta inseamna ca pot iesi in lumina anumite probleme legate de studii, calatorii,strainatate , relatia cu strainii ,credinta . Deoarece Luna guverneaza casa VI natala -casa muncii , rutinei , relatia cu colegii si in acest domeniu din viata ta poti” culege anumite roade ” asta in functie de ce ai dezvoltat in trecut . Daca o luna noua este legata de noi incepouturi, o luna plina te ajuta sa vezi daca acele inceputuri facute pot da roade sau nu ,la tine se intampla asta in casa muncii dar si in tot ce tine de studii,strainatate,calatorii .Deoarece Luna Plina iti energizeaza Uranus natal retrograd in Scorpion ,inclin sa cred ca ceva imprevizibil se poate intampla in viata ta dar poti constientiza si lectia lui Uranus retrograd .
  O planeta retrograda inseamna o lectie de invatat in aceasta viata , este “ ca un examen de reexaminare “ , treci sau nu treci iar acest lucru depinde numai de tine . Uranus retrograd este o energie ce arata ca in viata anterioara ai incalcat libertatea de expresie a celor din jurul tau , in prezent poti intampina dificultati in a-ti manifesta liberul arbitru si vei fi nevoita sa accepti deciziile pe care altii le iau in locul tau . Vei obtine libertatea de decizie dupa ce vei invata sa respecti libertatea celorlalti si nu vei mai decide tu in locul lor. Ai o personalitate unica in felul tau , in adancul tau te razvratesti impotriva a tot ce este ascuns sau te blocheaza . Uranus retrograd poate sa fie pozitiv pentru tine daca vei face o cercetare spirituala , sa studiezi astrologia , te ajuta in tot ceea ce tine de independenta favorizand trezirea spirituala si posibilitatea de a depasi tot ce este invechit . Poti fi purtatoarea unei idei noi care poate cauza pentru tine probleme relationale, incercand dificultati in pastrarea unui echilibru in planul emotional si mental. Uranus retrograd face ravagii in relatii , gandirea si emotionalul tot timpul se afla la tine in conflict , poti trai o contradictie intre propriile tale perceptii si semnalele pe care le receptionezi de la ceilalti , instabilitate la nivel interior . Karma ta in aceasta viata este de a invata sa-ti exprimi libertatea interioara , nu trebuie sa te incapatanezi sa fii inteleasa de ceilalti sau chiar de tine insati . In drumul spre lumea ta interioara poti descoperi domenii neatinse de umanitate.Uranus retrograd in Scorpion iti da “ o tona de originalitate “, un spirit justitiar excesiv , vrei sa pedepsesti orice greseala cat mai promt si dur . Ai tendinta de a depasi limitele legii si de a actiona prin metodele tale ingenioase pentru a-ti atinge scopurile . Ai multe calitati si o forta foarte mare dar gresesti de multe ori din cauza ca iti asumi rolul judecatorului care face dreptate , este bine sa ai indredere in justitia divina , stie cel mai bine sa judece si sa dea pedepse . Ar trebui sa lasi oamenii in pace si sa iti folosesti in mod constructiv talentele . Esti vesnic nemultumita , poti actiona imprevizibil , vrei sa-ti demonstrezi valoarea si talentul dar ii poti speria pe cei din jur . Greseala ta este ca poti incerca sa-i determini pe oameni sa se comporte la fel ca tine , atentie nu toti au aceasta “ energie uraniana in buzunarul corpului lor “.
  Adriana

 5. liliana
  In aceasta perioada ,Luna Neagra ii tranziteaza casa III natala si poate aduce incercari prin intermediul anturajului, a rudelor (parinti, frati, surori, veri) . Acest tranzit va aduce o mutatie in anturajul lui ,poate rupe anumite relatii,poate lega altele iar evenimentele vietii parca il forteaza sa se adapteze unui anturaj nou . Totul aici tine de o proasta comunicare si poate fi tentat sa rupa definitiv anumite relatii daca se simte mai bine in relatiile noi formate .
  Aceasta luna plina in Scorpion ii activeaza axa destinului din harta natala -Nodul Sud in Scorpion si Nodul Nord in Taur ,asta inseamna ca se formeaza o ” eclipsa de luna personala ” asociata cu nodul sud ce conduce la anumite pierderi ,se poate rupe o relatie .Activarea acestei axe a destinului are rolul de a-i cere in mod imperativ sa faca pace cu trecutul si sa mearga catre destinul lui –Nodul Nord in Taur (crearea valorilor prin propriile valori ,realism, practicism). Functia Nodului Sud este de a provoca tulburari interioare astfel incat sufletul sa-si caute adevarata esenta .Tot in aceasta perioada ,Lilith -luna neagra ii trece peste Nodul Nord in Taur -destinul vietii prezente , asta inseamna ca in aceastsa perioada pot aparea anumite incercari in viata lui care ii cer transformarea personalitatii lui .Uneori acest tranzit leaga trairile intime , viata sexuala de evolutie . Este o perioada in care este chemat sa plateascs anumite datorii karmice , iar cu lilith in taur , karma tine de valori , senzialitate , valoarea lui,valoarea iubirii,valoarea legaturii materne .
  Ceres(mama ) in harta lui natala este in Rac , asta inseamna ca poti fi extrem de ” acaparatoare ” ,lasa-l in pace o perioada , stiu ca iti este greu dar o sa te caute singur .Fii un inger pazitor pentru el in aceasta perioada , gandeste numai bine despre el, ajuta-l sa treaca peste aceasta perioada dar din umbra . Urmeaza din 15 iunie ca Venus sa intre in miscare aparent retrograda ,pentru el acest tranzit ii activeaza casa familiei, caminului , radacinilor , cu siguranta o sa te caute .
  adriana

 6. iti multumesc mult ptr raspuns! ma straduiesc de ceva timp sa scap de dependenta financiara de cineva din trecut si mereu ma rog ca cel de sus sa-mi dea suficienta intelepciune ca sa gasesc calea cea mai buna ptr asta.

 7. Acel “detectiv” care observa totul dintr un loc ales de el …
  Te citesc de aproape 2 ani fara sa iti multumesc pana astazi dar citeam si te felicitam recitind postarile ..iti multumesc pentru ceea ce faci si complimente pentru maniera in care o faci
  Am ascendentul la gradul 16 in scorpion ,03.10.1981 ora 09:30 Tecuci,GL …daca ai timp si crezi ca e o harta care ar prezenta interes si pentru altii m ar ajuta cateva cuvinte avand in vedere ca trec printr o perioada relativ grea ….relativ pentru ca orice ar fi merg mai departe cu saturn in balanta si apoi in scorpion nu am de ales in ultimii ani am muncit foarte mult sunt necasatorita si ma intretin singura, am trecut prin momente grele dar stiu ca ”recompensele” le primesc treptat
  Iti urez cat mai multe articole si sunt aici in locul ales de mine 😉

 8. Multumim doamna Adriana pentru postare ! Foarte frumos ati expus! In astrograma mea Luna plina din Scorpion face conjunctie cu Pluton si MC. Credeti ca ma afecteaza in vreun fel?
  (05.09.1991,Bt, 17:15). Va multumesc mult! O noapte linistita va doresc,pupici!

 9. Iti multumesc pentru sufletul pe care il pui in tot ceea ce faci. Ma sperie putin luna asta in scorpion, pentru ca sunt un scorpion. Deja ma simt cam tulburat. Mi-ar fi de mare ajutor daca ai putea sa-mi spui cateva aspecte importante la care sa fiu mai atent. Sunt nascut pe 31.10.1983, ora 23:50, Bucuresti.
  Iti multumesc inca o data.

  Ionut

 10. Multumesc din suflet pt.raspuns,Adriana.Te rog frumos,poti sa-mi mai raspunzi la o nelamurire?Pe 7 Mai,implinesc 34 de ani,ce influenta are varsta astrologica pt.mine in cariera?Jupiter in Taur ar fi trebuit sa ma ajute,sa-mi aduca ceea ce-mi doresc,iar eu de un an de zile ma chinui sa-mi gasesc un loc de munca,am fost la interviuri…..,n-am avut deloc noroc,oare Jupiter m-a uitat???

 11. Buna ziua, Stimata Doamna,
  revin si eu cu rugamintea de a-mi spune cum ma influenteaza aceasta luna plina si in ce fel imi poate activa destinul; insist, deoarece ultimele 4-5 luni au fost extrem de dificile si solicitante pentru mine, pline de evenimente coplesitoare, greu de indurat; parca numai traiesc in viata mea. sunt nascuta pe 16.03.1976, ora 23.20.
  Va multumesc foarte mult,
  E.

 12. Buna seara,Draga mea!
  Revin,de acum cateva zile in urma,am urmarit rasp. tau ptr
  rugamintea mea dar o mai astept.Stiu si am inteles ca esti ocupata ca toata lumea ,dar chiar ma aflu intr-o mare dilema in viata fam. mele!Mi-am pierdut casa,mai am si alte obstacole,caut de ceva vreme in mine ,citesczile si nopti
  despre;realitatea distorsionata,despre adevarul efectiv,des
  pre vibratiile ce le pot trimite Univ,despre reformularea mea si a sotului ca 2 constiinte si 2 constiente.Ce-mi poti spune?/

 13. buna sunt maria nascuta pe 13 mai 1975 ora 13:20 in localitatea adjud,va rog spuneti-mi cum ma stimuleaza luna plina,va multumesc frumos

 14. Buna Adriana,

  Iti citesc postarile cu regularitate de cateva luni. Desi nu inteleg tot ce scrii pentru ca nu sunt atat de evoluate cunostintele mele, ma straduiesc sa ascult de sfaturile tale.

  Te rog sa ma ajuti cu o verificare a hartii mele daca ai timp, am aflat o veste ingrijoratoare, este posibil sa am cancer de col uterin. Astept rezultatele, dar toate simptomele conduc catre boala.

  Alina, 22 octombrie 1982, ora 5.20 AM, Braila

 15. Buna seara. Trebuie sa va spun ca apreciez foarte mult ceea ce faceti.
  Luna asta plina ma pune mult pe ganduri. E o luna plina in casa mea a X-a natala, in conjuncte cu Venus, Uranus si MC, dar si in opozitie cu Chiron. Sa inteleg ca pot aparea probleme legate de cariera? Chiar am o perioada nu neaparat proasta, dar delicanta, stresanta si-s pusa in fata unor decizii ce-mi vor afecta evolutia profesioala pe termen lung.

 16. superba prezentare, si in conformitate cu realitatea vietii noastre ..este exact ce am simtit in aceste zile si m-a zguduit din temelii;
  ..iti multumim ca existi si ne ajuti sa ne intelegem propriile vieti, si semnificatia evenimentelor….la care asistam..

 17. Buna Adriana, urmaresc de mult timp cu mult interes ceea ce scrii si este extraordinar. Astept cu nerabdare si zodiile pentru luna plina in Scorpion. Am rugamintea, daca poti, sa-ti arunci un ochi si pe harta mea. Sunt nascut pe 20 iulie 1982, ora 08:15, Bucuresti. Cum imi influenteaza “viata” luna plina in scorpion si Venus retrograd in Gemeni?
  Cu multumiri, Iulian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.