LUNA NOUA IN TAUR SI ZODIILE -21 APRILIE 2012

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Casa naturala a Taurului este casa II ce este legata de valoarea personala, de valoarea materiala, resurse , bunuri, talente naturale . Taurul este calm, senzual, metodic, productiv dar poate fi si “ turbat “ atunci cand este provocat peste anumite limite. Este o Luna Noua a carei energie ne poate ajuta in reformularea ideilor legate de abundenta, resurse personale, talente, ne poate ajuta sa vedem clar si realist in tot ceea ce ne poate face fericiti intr-o relatie. Aceasta energie sprijinita de Pluto, Marte , Jupiter , Neptun , conjuga verbul  caracteristic Taurului “ a avea “ intr-un mod benefic ,magic .  Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor fixe Taur, Scorpion, Leu, Varsator .

Simbolul Sabian al gradului 2 Taur –gradul Lunii Noi :

“O furtuna electrica ilumineaza cerul stralucitor “  .

Este un grad ce ne spune destul de sugestiv ca putem vedea cu usurinta oportunitatile oferite , se creaza o cale de intelegere  a mesajelor subtile astrale . O furtuna vine adesea din senin in urma acumularii unor energii , acest lucru se intampla pentru a detensiona atmosfera .Dupa furtuna ,natura se linisteste . In acest moment de Luna Noua , influenta noastra poate fi extrem de mica in special in situatiile tensionate din viata noastra . Suntem ajutati sa scapam de aceste tensiuni in anumite domenii din viata noastra in scopul echilibrarii vietii noastre fizice, mentale , emotionale .  Lucrurile care nu au fost evidente inainte devin clare acuma , confuzia dispare .Trebuie sa fim extrem  de atenti deoarece aceste “ furtuni “ vin si trec destul de repede.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Taur in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente, este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materiale. Puteti primi o oferta de lucru , puteti face mai multi bani , puteti gasi noi modalitati de  a va echilibra financiar . Este cel mai bun timp pentru a conjunga verbul  “ a avea “ in legatura cu banii .  Este o Luna Noua norocoasa sprijinita de Jupiter,Pluto dar si de Marte , in consecinta , daca sunteti in cautarea unui loc de munca care sa va aduca mai muti  bani , atunci profitati de aceasta energie miraculoasa .Puteti avea oportunitatea unei avansari in cariera , puteti merge la interviuri legate de un loc de munca deoarece in aceste domenii energia Lunii Noi va sustine .Fiti deschisi noilor oportunitati , este important sa va concentrati pe finante , cariera , loc de munca .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 21  martie , aspectul de semisextil dintre Luna Noua in Taur  si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna noua in Taur  in semnul vostru ,in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Va puteti concentra in urmatoarea perioada pe dorintele si nevoile personale conjugand verbul” a avea “ intr-un mod extreme de personal .Tot ce va atinge valoarea personala este energizat in bine ,  vorbesc aici de ceea ce vreti pentru voi , aspectul fizic , un nou look ,  relatii de prietenie , iubit , partener . Jupiter, Pluto si Marte sprijina benefic aceasta Luna Noua in semnul vostru fiind un mare timp de a avansa in cariera , de a obtine rezutate benefice la un examen , un curs, in relatia cu strainatatea , in iubire . Profitati de magia urmatoarelor saptamani , ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce crredeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata . Evenimentele sociale sunt evidentiate , copii vostri sunt protejati si va puteti bucura alaturi de ei de realizarile lor .
Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 21 aprilie  , conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila..

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna noua in Taur  in casa XII , o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil   aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este un timp in care veti cauta singuratatea concentrandu-va mai mult pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru voi . Este un timp in care puteti renunta la anumite obiceiuri nesanatoase dar si la oamenii care va fac rau , puteti deveni mai atenti fata de sanatatea voastra  prin schimbarea dietei , prin diverse exercitii fizice . Este cel mai bine sa “ va luati o vacanta “ sau puteti fi fortati sa faceti acest lucru dar pe cont propriu astfel incat sa va ganditi mai bine la ceea ce vreti pentru voi . Jupiter, Pluto si Marte sprijina benefic aceasta Luna Noua , asta inseamna ca puteti avea oportunitati legate de familie , parinti, credite , bani veniti prin diverse contracte . Neptun din casa carierei sprijina aceasta luna Noua ,  asta arata ca sunteti ajutati sa vedeti viitorul vostri in cariera , relatii, familie . Tot ce tine de arta ,muzica , creatii artistice sunt favorizate de aceasta energie magnifica.  Este un timp in care astrele va ajuta sa va extindeti orizonturile ,sa  descoperiti anumite secrete care sa va deblocheze viata .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 22 mai,  aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua in Taur  in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Este un timp in care puteti sa va faceti noi prieteni , sa petreceti mai  mult timp  cu prietenii vechi, totul duce catre socializare , conectare cu alte persoane , grupuri de persoane . Pluto din casa partenerului sprijina aceasta Luna Noua , asta arata ca puteti construi o relatie personala , profesionala puternica , puteti intalni un “ partener de suflet “ care va transforma viata , puteti intra in asocieri benefice .Este un timp in care astrele va ajuta sa gasiti acei prieteni care sa va ajute sa va puneti in evidenta mai bine propriile calitati native , puteti descoperi partenerul de suflet in cercul vostru de prieteni . Marte din casa fratilor, rudelor sprijina benefic aceasta luna noua , in consecinta puteti sa dati viata unei dorinte legate de o ruda de a voastea , puteti cumpara o masina , un calculator , un telefon, puteti face o mica excursie .
Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 22 iunie  ,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni.importanti  .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Taur  in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Cu aceasta Luna Noua benefica puteti primi  o promovare , puteti finaliza un proiect important ce aduce laude si recompense substantiale . Este un timp in care puteti straluci la locul de munca , puteti primi oferte pentru un nou loc de munca , puteti avea destule oportunitati in cariera si viata voastra sociala . Pluto sprijina benefic aceasta Luna Noua , asta inseamna ca orice proiect , sarcina la locul de munca va poate aduce avansarea mult dorita . Marte din casa banilor , valorilor personale , sprijina aceasta Luna Noua , asta arata ca dorintele voastre legate de valorificarea talentelor native sunt realizabile .
Pentru cei nascuti intre in apropierea zilei de 24 iulie ,  aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in Taur  in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Este o perioada ce favorizeaza  relatiile cu strainii, invatarea unei limbi straine, inscrierea la unele cursuri , afaceri cu strainii. Puteti avea oportunitati legate de o calatorie , strainatate , straini ,invatamant , religie ,  credinta . Pluto din casa iubirii , copiilor  sprijina benefic aceasta Luna Noua , asta arata ca puteti sa va intaniti iubirea intr-o  calatorie , puteti calatori pentru a va vedea un copil, puteti  sa va bucurati de realizarile copiilor vostri studenti . Universul va indeamna sa calatoriti, sa va extindeti  cunoasterea , sa intelegeti rolul vostru in aceasta lume . Marte sprijina benefic aceasta Luna Noua , asta inseamna ca sunteti extrem de energici si orientati catre indeplinirea dorintelor personale . Oportunitatile pot veni prin internet sau prin intermediul unei conexiuni cu straintatea intr-un mod neasteptat .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 24 august , aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in Taur  in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Este o perioada ce amplifica problemele legate de resurse comune , bunuri comune , impozite , credite , bonusuri, comisioane , cadouri,  recompense , mosteniri, pensii intretinere copii .Urmatoarele saptamani pot aduce castiguri financiare prin intermediul altora , puteti obtine un imprumut mai usor , puteti primi anumite bonusuri financiare , puteti incepe o afacere , o relatie noua . Pluto din casa IV sprijina benefic aceasta Luna Noua , asta inseamna ca puteti castiga bani prin inchirierea unei case , prin ajutorul venit de la parinti . Oportunitatile voastre sunt legate de ceilalti ,  de ajutorul venit de la altii, nu ezitati sa cereti ajutorul cuiva daca aveti nevoie . Neptun din casa IX sprijina benefic aceasta Luna Noua , inclin sa cred ca pot veni anumite “ajutoare ‘ din strainatate , puteti cunoaste pe cineva prin intermediul internetului , puteti calatori, puteti cunoaste iubirea in strainatate .Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 24 septembrie , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa VII poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune de afaceri. Aceasta energie favorizeaza realizarile  prin sot , amant, prieten , partener de afaceri , coleg ,consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea  perioada . As spune ca oportunitatile vin prin parteneriate , prin lucru in echipa . In aceasta perioada puteti fi ajutati sa va casatoriti , sa  rezolvati problemele intr-un mod pozitiv intr-o relatie , sa faceti compromisuri de dragul partenerului .Pluto sustine benefic aceasta Luna Noua , asta inseamna oportunitati prin frati, rude , vecini ,calatorii  mici , comunicare .Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 24 octombrie  ,  opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal  pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri,avere, bunuri, activarea dusmanilor,  exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Taur  in casa VI  poate fi un timp  benefic la locul de munca , in relatia cu sefii, colegii , imbunatatirea sanatatii . Aceasta energie benefica va ajuta sa va concentrati pe proiectele de la locul de munca , puteti lucra din greu pentru bani , pot creste obligatiile la locul de munca dar puteti obtine realizari pe masura eforturilor . Puteti primi o  oferta de munca , puteti primi o promovare la locul de munca , puteti primi anumite prime . Pluto sprijina benefic aceasta Luna Noua , asta inseamna ca rodul muncii depuse  va poate ajuta sa obtineti stabilitatea financiara , puteti gasi un loc de munca mai bine platit . Puteti lucra din greu pentru bani dar in acelasi timp puteti fi  multumiti de rezultatele muncii voastre .Va puteti concentra mai mult si pe sanatatea voastra, puteti sa faceti mai mult sport , puteti sa va schimbati dieta . Venus in conjunctie cu asteroidul Karma va energizeaza casa partenerului,  asta inseamna ca puteti in aceasta perioada sa va intalniti cu un partener sortit .Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 23 noiembrie , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Taur  in casa V amplifica potentialul  creator , viata sentimentala , iubirea , romantismul . O iubire noua va bate la “usa’ , important este sa iesiti in intampinarea ei, relatiile cu copii se pot imbunatati. Puteti petrece mai mult timp cu persoana iubita, cu copii , puteti concepe un copil. Pluto sprijina benefic aceasta Luna Noua , asta inseamna ca puteti face o schimbare importanta in viata voastra , puteti sa va concentrati mai mult asupra dorintelor voastre profunde . Vreti altceva in viata voastra , ar putea fi un angajament mai profund cu un partener , intr-o relatie de dragoste . Aceasta Luna Noua va ajuta sa decideti “ce si cine “ va face fericiti . Marte sprijina benefic aceasta Luna Noua ,  asta inseamna ca iubirea o puteti gasi si intr-o calatorie indepartata , la studii, in strainatate , pe internet .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 23 decembrie , aspectul de trigon dintre Luna Noua  si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Taur  in casa amplifica oportunitatile legate de familie, camin, parinti , puteti rezolva in mod pozitiv anumite probleme de familie .
Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Oportunitatile , norocul au legatura cu casa voastra , cu familia voastra fiind ajutati sa va imbunatatiti locul in care traiti . Puteti cumpara o casa , puteti primi  o casa de la parinti , totul  se leaga de locul in care locuiti . Pluto sustine benefic aceasta Luna Noua , asta inseamna ca sunteti ajutati sa scapati de tot ce nu mai aveti nevoie in viata voastra , in spatiul  in care locuiti . Marte sprijina benefic aceasta Luna Noua ,aceasta energie benefica va ajuta sa dati viata dorintelor voastre legate de bani dar bani care vin prin diverse parteneriate, acorduri, credite , comisioane , pensii de intretinere , mosteniri, de la partener .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 21 ianuarie  , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze,

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Taur  in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu, abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Aceasta Luna Noua benefica aduce oportunitati prin comunicare , frati, rude , calatorii .Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina , un telefon , un calculator . Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati .Pluto sprijina benefic aceasta Luna Noua , asta inseamna ca prietenii va pot fi de un real ajutor , puteti vizita un prieten, puteti cunoaste pe cineva care sa fie pentru voi un adevarat protector . Este un timp in care sunteti ajutati sa invatati lucruri noi, sa va extindeti cercul de prieteni . Marte din casa partenerului sprijina benefic aceasta Luna Noua  fiind cea mai buna perioada in care dorintele voastre legate de un partener , asociat  sa prinda viata. Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 20 februarie ,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

Adriana Tudosa

You may also like

8 Comments

 1. asteptam cu nerabdare acest articol. insa eu nu stiu unde sa ma incadrez in acest aspect deoarece luna noua la mine este in casa a II-a. poate reusesti draga Adriana sa imi aduci si mie putina lumina in confuzia pe care o am in momentul de fata legata de o intrebare: incotro sa ma indrept?
  multumesc mult ptr articol si ptr raspuns.

 2. nineta
  Cu Luna noua in casa 2 totul se invarte in jurul valorilor materiale dar si native ,ai nevoie sa-ti dezvolti acele valori personale care sa ” faca bani ” .
  adriana

 3. multumesc mult ptr raspuns. da, asa este. eu caut si tot caut o solutie si parca sunt legata la ochi fiindca nu reusesc sa o vad. oricum multumesc inca o data si voi continua sa descopar acel talent al meu care sa ma ajute sa fac o schimbare in viata mea. am nevoie de o raza de lumina in tot haosul din viata mea.

 4. Hristos a inviat!Si eu sunt Toma necredinciosul!acum m-am poticnit sau resemnat pt ca nu mai pot iesi din labirint!astrele predispun vreo schimbare in viata mea?multumesc 08091974 ora12.30 sighet

 5. Christos a Inviat draga mea Adriana iti doresc multa lumina in viata ta si nu in ultimul rand iti multumesc pentru tot efortul pe care il depui in fiecare zi pentru noi muritorii… Veronica

 6. vara asta vine cu un marte in balanta (iulie august). uranus deja e o mare problema. ce se poate intampla cuiva care are in harta natala venus in balanta c1, si un saturn in c7 in opoz cu venus?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.