LUNA PLINA IN SAGETATOR SI ZODIILE – 29 MAI 2018

In cuvinte simple, Luna Plina este un limbaj actual al legii Karmei, culegem ce am semanat, suntem fortati sa actionam, sa schimbam conditiile care nu ne satisfac, atat launtric cat si in exterior. Aceasta Luna Plina in Sagetator devine un instrument astral pentru manifestarea puternica a asteroidului 3811 Karma in Sagetator. Legea Karmei( datorii, echilibrari, actiune-reactiune)se aplica peste tot, in toate domeniile din viata noastra, totul se intampla in conformitate cu aceasta lege, nimic nu scapa de aceasta lege.  Cultivati calitatile sagetatorului –optimismul, bucuria, entuziasmul, sarbatoriti viata, cereti intelepciune si calauzire. “ O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele “ Proverbe 17:22

Simbolul Sabian al Lunii Pline pe gradul 9 Sagetator este :“O mama isi conduce copiii in sus, pe o scara superioara”. Fabulos acest simbol aratand clar ca cerul are grija de noi in fiecare moment, asa cum o mama face eforturi considerabile pentru cresterea copiilor ei si Luna Plina –Mama divina ne ghideaza prin oameni, semne, vise, pentru cresterea noastra. Scarile sunt doar un simbol al unui proces general de evolutie. Copiii au nevoie adesea de o mana de ajutor pe scarile vietii, iar mama este ajutorul permanent, neconditionat. Prin acest simbol sabian, mesajul acestei Luni Pline este destul de sugestiv, ” un ajutor imens” pentru depasirea unor dificultati, pentru o schimbare importanta, si toate acestea pentru un drum ascendent. Ar fi bine sa fim mai atenti la mana intinsa care apare parca de nicaieri acuma.

Simbolul Sabian al asteroidul Karma pe gradul 8 Sagetator este :“In adancul pamantului  se formeaza noi elemente “. Este un simbol in acord deplin cu asteroidul karma, o lege de care adesea ego-ul nostru nu este constient dar care isi face treaba. Acuma, ne confruntam atat cu un ritm de crestere al fiecaruia dintre noi cat si cu reactii emotionale la experientele personale. Natura de baza a noastra sufera modificari iar acestea pot deveni baze catre o noua etapa. Trebuie sa devenim constienti de schimbarile noastre interioare care ne ajuta sa intelegem altfel viata, sa reactionam altfel la stimulii exterior produsi de implicarea puternica in ambitiile si emotiile de grup, de eliberarile puternice prin iubirea neconditionata. Acest moment astral ofera capacitati exceptionale de a schimba cursul evenimentelor prin acceptare, iertare, iubire.

Cu Luna Plina in Sagetator gradul 9, cei nascuti in jurul datei de 29 mai, 31 august, 30 noiembrie, 27 februarie (semnele mutabile : Gemeni, Fecioara , Sagetator, Pesti  ), vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa VII-descendentul, casa X-cariera, casa IV-familie sau orice planeta personala in apropierea gradului  9 Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa IX iar temele legate de straini, strainatate, calatorii pe distante lungi, invatamantul superior, publicatii, lege, demersuri juridice, spiritualitate, convingeri, au potentialul de a fi aduse in centrul atentiei. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, actele unui divort, convingeri spirituale. Mare atentie in calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Cu asteroidul Karma retrograd in Sagetator activat de aceasta Luna Plina, consecintele actiunilor voastre bune sau rele ies in evidenta. Cum Karma este in conjunctie cu Luna in Sagetator, se poate rezolva un conflict din trecut legat de o femeie, o autoritate, o reforma legislativa, o credinta. Lectia karmica vorbeste despre cum ati ales sa cultivati adevarul, dreptatea, inspiratia, speranta, credinta, perspectiva spirituala. Ati practicat ceea ce ati predicat? Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2017 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa VIII iar temele legate bani, afaceri, relatii de suflet, lupta pentru putere, planuri secrete, valoarea mea, valoarea ta, au potentialul de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) finantarii unor idei mari, a unor angajamente in relatiile voastre,  o unei relatii tabu, o afacere cu partenerul de viata. Investitiile, sfarsiturile si transformarile majore, mostenirile, fel de fel de taxe financiare, planurile secrete, lupta pentru putere, sunt de asemenea cantarite si rasplatite acuma. Unii ar putea deveni constienti de pretul greu platit al datoriilor de suflet, bani, angajamente toxice. Alte posibilitati tin de intalnirea cu partea intunecata a proprie persoane sau a altor persoane, cu sfarsitul unei situatii care produce durere in suflet. Cu asteroidul Karma retrograd in Sagetator activat de aceasta luna Plina, consecintele actiunilor voastre bune sau rele ies in evidenta. Aici, memoria karmica are inregistrari legate de adevar, lege, abuzul puterii, puterea din umbra, planuri secrete care afecteaza vietile celorlalti, bani multi. Lasati ura deoparte, nu va aduce nici un beneficiu, dimpotriva, creeaza datorii karmice si mai grele. Iertarea este mantra voastra de capatai, cultivati-o din tot sufletul, este magia ce va dezleaga de conditionarile din trecut. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2017 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa VII iar temele legate de partenerul de viata, casatorie, uniuni,  parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti, au potentialul de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) modului vostru de a relationa, de a cultiva adevarul in relatiile voastre. Este timpul sa faceti pace, sa gasiti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celuilalt. Este vremea compromisului, tolerantei, negocierii, “ sa va incaltati cu pantofii celuilalt si sa vedeti cat puteti merge”.  In mod ideal, aceasta lunatie este o oportunitatea de a vedea parti ale voastre reflectate in dusmanii, concurentii, partenerii vostri. Cu asteroidul Karma retrograd in Sagetator activat de aceasta luna Plina, consecintele actiunilor voastre bune sau rele ies in evidenta. Aici memoria karmica are inregistrari legate de dezechilibrele create in relatii prin modul vostru de a actiona, de a va impune, abuz in relatii, cat de corecti ati fost, cum ati ales sa propagati adevarul, egalitatea, dreptatea, legea. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2017 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa VI iar temele legate de munca, sanatate, proiecte de munca, activitati zilnice, colegi, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel, au tendinta de a iesi in evidenta, de a fi analizate si rasplatite intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte la locul de munca, programe de vindecare, treburi casnice, planuri secrete, iluzii, inselatorii. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca, sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca. Fiti atenti in legatura cu sanatatea, animalele de companie. Cu asteroidul Karma retrograd in Sagetator activat de aceasta Luna Plina, consecintele actiunilor voastre bune sau rele ies in evidenta. Aici memoria karmica are inregistrari legate de dezechilibrele create la locul de munca, sanatate, rutine, critica dusa la extrem, sef avar care a facut subalternii sa sufere, adevar si minciuna, credinta, strainatate. Exista in cazul vostru o karma majora legata de munca, egoism, judecata si capacitatea de a analiza situatiile vietii. Este bine sa fiti strangatori dar nu sa exagerati si nu in defavoarea celorlalti. Trebuie sa incercati sa va vindecati sufletul, iertati-va, este cel mai bun medicament acuma. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2017 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa V iar temele legate de iubire, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unui proiect creativ, iubire, copii, mandrie exagerata. O poveste de dragoste se poate termina, afacerile romantice joaca un rol important, relatia cu copiii este accentuata. O problema de lunga durata cu un copil ar putea fi rezolvata acuma. Cu asteroidul Karma retrograd in Sagetator activat de aceasta Luna Plina, consecintele actiunilor voastre bune sau rele ies in evidenta. Aici memoria karmica are inregistrari legate de dezechilibrele create prin folosirea autoritatii voastre, a iubirii, prin gestionarea unei relatii incorecte cu copii vostri, parinte abuziv, speculatii, maretie, ego puternic. Trebuie sa invatati ca fiecare suflet are lumina lui in aceasta viata, sa va exercitati puterea intr-o directie pozitiva, sa fiti protectori, generosi si altruisti in special cu cei care depind de voi. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2017 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa IV iar temele legate de casa, familie, bunuri imobiliare, parinti, problemele copilariei, patriotism, neam, siguranta si securitate emotionala,  au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte legate de casa, familie, tara, stabilitate emotionale. Poate fi rezolvata o relatie dificila cu un parinte, va puteti muta in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. O Luna Plina in casa IV capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare, experiente din trecut, cariera, tind sa iasa la lumina, tot ce nu ofera conditii pentru dezvoltare in sens vertical se va sfarsi. Cu asteroidul Karma retrograd in Sagetator activat de aceasta Luna Plina, consecintele actiunilor voastre bune sau rele ies in evidenta. Aici memoria karmica are inregistrari legate de dezechilibrele create prin propagarea adevarului si minciunii, prin abuz in familie si cariera, lipsa respectului pentru femei, mama, neam, tara. Ganditi-va dincolo de legaturile de sange, cultivati dragostea si afectiunea, iertarea si increderea, deschideti o usa celor neputinciosi, urmati regula de aur:” ingrijiti-va de ceilalti ca si cum ati avea grija de voi insiva”. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2017 cand  a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa III iar temele legate de rude, frati, surori, comunicare, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, aceste finaluri in bine sau rau tin de rude, frati, vecini, negocieri, studii, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri, comunicare, propagarea adevarului, moralitate, credinta. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in decembrie. Cu asteroidul Karma retrograd in Sagetator activat de aceasta Luna Plina, consecintele actiunilor voastre bune sau rele ies in evidenta. Aici memoria karmica are inregistrari legate de dezechilibrele create prin comunicare, inselaciuni, inducere in eroare a celorlalti prin fel de fel de cuvinte, barfa, comert ilicit, dusmanii cu fratii si surorile voastre.Este o Karma ce accentueaza greselile facute cu mintea, cu cuvantul, de aceea, este momentul sa invatati sa fiti mai atenti la ceea ce propagati prin cuvintele voastre. Directionati-va gandurile cu dragoste, faceti din mintea voastra un sediu al inimiii. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2017 cand  a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa II iar temele legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, incapatanare, rigiditate in actiuni, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unor cheltuieli exagerate. Banii, bunurile si lucrurile pe care le pretuiti cel mai mult vin in atentia voastra prin pierderi care va afecteaza profund sau la polul opus, puteti gasi un loc de munca mai  bine platit. Luptele interioare sunt imense acuma, acestea tin de bani, investitii, schimbari legate de ceea ce puteti construi simbolic cu cele doua maini. Deciziile importante tin de bani, un loc de munca mai bine platit, un credit, o plata sufleteasca. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IX, pot aparea unele tensiuni legate de strainatate, munca in strainatate, decizii judecatoresti, credinta, calatorii. Cu asteroidul Karma retrograd in Sagetator activat de aceasta Luna Plina, consecintele actiunilor voastre bune sau rele ies in evidenta. Aici memoria karmica are inregistrari legate de dezechilibrele create prin folosirea banilor, valoare personala, adevar si minciuna, lux, neglijenta in gestionarea banilor, lacomie, obsesii legate de securitatea materiala, confort. A venit timpul sa echilibrati lucrurile, sa intelegeti ca o constiinta saraca va pune tot timpul accentul doar pe valorile materiale. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2017 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra , aspectul vostru dar si relatiile, dusmaniile voastre. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Entuziasmul este tonul acestui aspect astral, puteti culege roadele actiunilor voastre marete, naivitatii voastre. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Acuma puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa culegeti roadele unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea personala. Fiti mai atenti in aceasta perioada la dusmanii vostri. Cum Luna stapaneste casa VIII, este posibil sa apara tensiuni legate de un plan secret, o afacere, credite, viata intima, o relatie intima tabu, planuri financiare. Cu asteroidul Karma retrograd in Sagetator activat de aceasta Luna Plina, consecintele actiunilor voastre bune sau rele ies in evidenta. Aici memoria karmica are inregistrari legate de dezechilibrele create prin folosirea adevarului si minciunii, egoism, impulsuri creatoare, lupte, curaj, lipsa rabdarii, neatentie, relatii tensionate. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2017  cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Provocarile acestui moment astral vin si prin relatii, partener de viata, un contract negociat, un avocat, un concurent, rivali, dusmani. Cu asteroidul Karma retrograd in Sagetator activat de aceasta Luna Plina, consecintele actiunilor voastre bune sau rele ies in evidenta. Aici memoria karmica are inregistrari legate de dezechilibrele create de emotiile voastre, de amanarea unor decizii sau a unui angajament, munca in institutii, incalcarea legilor divine, lipsa credintei, dusmanii din umbra. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2017 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

VARSATOR /ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa XI iar temele legate de prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil, au tentinda de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade prin relatiile voastre, prin activitatile de grup, afaceri caritabile. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Sperantele si visele voastre, un ideal care va urmareste de ceva timp, au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Provocarile acestui moment astral vin si prin munca, complicatii la locul de munca, sanatate. Cu asteroidul Karma retrograd in Sagetator activat de aceasta Luna Plina, consecintele actiunilor voastre bune sau rele ies in evidenta. Aici memoria karmica are inregistrari legate de dezechilibrele create de prieteniile voastre, de modul imprevizibil de a actiona, reforme sociale, cauze umanitare, gandire reformatoare. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2017 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa X iar temele legate de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut,  acuma, puteti culege roade prin ceea ce ati dezvoltat in cariera voastra, un proiect important, un sprijin important de la un sef, o autoritate, unul din parinti. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma, tot ce tine de cariera, reputatie, unul din parinti, aduc roade sau la polul opus, dezamagiri. Este posibila o schimbare de directie in viata voastra acuma. Provocarile acestui moment astral vin si prin iubire, copii, mandrie excesiva. Cu asteroidul Karma retrograd in Sagetator activat de aceasta Luna Plina, consecintele actiunilor voastre bune sau rele ies in evidenta. Aici memoria karmica are inregistrari legate de dezechilibrele create in cariera, in relatia cu sefii, ambitii profesionale, autoritate excesiva, lipsa de compasiune. Este o karma dificila creata prin lipsa respectului fata de femei, fata de cei cu care lucrati, comportament dur in atingerea ambitiilor profesionale. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2017 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

Adriana Tudosa

 

You may also like

5 Comments

  1. Multumesc pentru ca ne atragi atentia asupra fiecarui eveniment astral important!

    Cu ocazia aceasta am constatat ca Luna plina va face, pentru mine,o conjunctie stransa cu punctul mijlociu Soare-Luna.

    Banuiesc ca anumite energii ale celor doua luminarii se vor pune in miscare….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.