LUNA PLINA IN SAGETATOR SI ZODIILE–17 IUNIE 2019

 

In cuvinte simple, Luna Plina este un limbaj actual al legii Karmei, culegem ce am semanat, suntem fortati sa actionam, sa schimbam conditiile care nu ne satisfac, atat launtric cat si in exterior.
Cu Luna Plina in Sagetator gradul 26, cei nascuti in jurul datei de 17 iunie, 17 decembrie, 16 martie, 16 septembrie, (semnele mutabile : Gemeni, Sagetator, Pesti, Fecioara ), vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa VII-descendentul, casa X-cariera, casa IV-familie sau orice planeta personala in apropierea gradului  26 Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa IX iar temele legate de straini, strainatate, calatorii pe distante lungi, invatamantul superior, publicatii, lege, demersuri juridice, spiritualitate, convingeri, au potentialul de a fi aduse in centrul atentiei. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, actele unui divort, convingeri spirituale. Mare atentie in calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Deoarece Jupiter retrograd in Sagetator formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti,  acesta este un moment foarte greu pentru negocieri, anumite secrete pot iesi in lumina afectandu-va foarte mult. Nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati. Sunt zile cetoase si nu vedeti prea clar, rugaciunea este singura care va tine pe mal. Trebuie sa invatati ca adevarul inseamna mai mult decat problemele cotidiene si decat cunostintele inmagazinate in capul vostru. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2018 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa VIII iar temele legate bani, afaceri, relatii de suflet, lupta pentru putere, planuri secrete, valoarea mea, valoarea ta, au potentialul de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) finantarii unor idei mari, a unor angajamente in relatiile voastre,  o unei relatii tabu, o afacere cu partenerul de viata, studii oculte. Unii ar putea deveni constienti de pretul greu platit al datoriilor de suflet, bani, angajamente toxice. Alte posibilitati tin de intalnirea cu partea intunecata a proprie persoane sau a altor persoane, cu sfarsitul unei situatii care produce durere in suflet. Deoarece Jupiter retrograd in Sagetator formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, pot aparea inselaciuni si tradari din partea unor oameni pe care ii considerati prieteni, din partea unor colaboratori. Este important sa fiti siguri ca oamenii care va primesc generozitatea va merita eforturile, desi poate fi dificil pentru voi sa credeti in rautatea celorlalti. Ar putea sa fiti mai creduli in acest moment, deci este mult mai usor sa fiti inselati. Trebuie sa distingeti promisiunile goale de lucrurile reale, deoarece acesta este unul dintre testele acestui moment astral. Amintiti-va ca un aspect de careu provocator face lucrurile sa se intample si poate aduce energia necesara eliberarii din situatiile limita, din prieteniile si grupurile care lucreaza in defavoarea voastra. Nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati.  Mare atentie la asa zisii prieteni, la credite, bani, la contractele pe care le semnati.
Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2018 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa VII iar temele legate de partenerul de viata, casatorie, uniuni,  parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti, au potentialul de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) modului vostru de a relationa, de a cultiva adevarul in relatiile voastre. Este timpul sa faceti pace, sa gasiti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celuilalt. Este vremea compromisului, tolerantei, negocierii. In mod ideal, aceasta lunatie este o oportunitatea de a vedea parti ale voastre reflectate in dusmanii, concurentii, partenerii vostri. Deoarece Jupiter retrograd in Sagetator  formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, puteti risca in domeniul carierei, in relatiile voastre, in confruntarea cu dusmanii vostri. Puteti face erori grave cu privire la cariera voastra, pot aparea dificultati domestice, dispute in planul social, puteti utiliza metode incorecte pentru rezolvarea problemelor incercand sa parveniti prin orice mijloace. Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie. Este o perioada de remodelare a relatiilor voastre iar compasiunea si intelegerea celorlalti este o lectie majora. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2018 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa VI iar temele legate de munca, sanatate, proiecte de munca, activitati zilnice, colegi, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel, au tendinta de a iesi in evidenta, de a fi analizate si rasplatite intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte la locul de munca, programe de vindecare, treburi casnice, planuri secrete, iluzii, inselatorii. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca, sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca. Fiti atenti in legatura cu sanatatea, animalele de companie. Deoarece Jupiter retrograd in Sagetator formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, puteti risca in relatia cu strainatatea, o afacere cu strainii, un crez, aplicarea uni legi, calatorii. Nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati. Nu credeti orice promisiune in domeniul muncii, fiti mai atenti la cei cu care munciti, nu le spuneti toate secretele voastre. Poate fi un timp excelent pentru a calatori sau pentru a  pleca in vacanta.
Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2018 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa V iar temele legate de iubire, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unui proiect creativ, iubire, copii, mandrie exagerata. O poveste de dragoste se poate termina, afacerile romantice joaca un rol important, relatia cu copiii este accentuata. O problema de lunga durata cu un copil ar putea fi rezolvata acuma. Deoarece Jupiter retrograd in Sagetator formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati. Fericirea si tristetea vin de la oamenii pe care va bazati. Daca puteti sa acceptati oamenii asa cum sunt ei, chiar daca nu-i intelegeti initial, puteti profita mult de aceste aspect. Trebuie sa fiti destul de atenti in ce contracte va bagati, sa nu va bazati prea mult pe ceilalti. Acest aspect ameninta interesele voastre financiare, adesea prin greselile partenerului, asociatului, lupta ascunsa pentru putere. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2018 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

FECIOARA –ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa IV iar temele legate de casa, familie, bunuri imobiliare, parinti, problemele copilariei, patriotism, neam, siguranta si securitate emotionala, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte legate de casa, familie, tara, stabilitate emotionale. Poate fi rezolvata o relatie dificila cu un parinte, va puteti muta in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. O Luna Plina in casa IV capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare, experiente din trecut, cariera,  tind sa iasa la lumina.
Deoarece Jupiter retrograd in Sagetator formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, nu trebuie sa va mire dificultatile neasteptate, situatiile confuze, dezamagirile, deceptiile, dusmaniile pe fata. Casatoria sau traiul cu cineva, alte parteneriate (inclusiv afacerile, relatiile juridice, medicale, politice) aduc fel de fel de conflicte, tradari, exista pericolul unor comunicari proaste, neintelegeri si denaturari. Sunt zile cetoase si nu vedeti prea clar lucrurile, nu luati decizii importante acuma.
Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2018 cand  a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa III iar temele legate de rude, frati, surori, comunicare, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, aceste finaluri in bine sau rau tin de rude, frati, vecini, negocieri, studii, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri, comunicare, propagarea adevarului, moralitate, credinta. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat. Deoarece Jupiter retrograd in Sagetator  formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, nu luati decizii importante in aceste zile, nu credeti orice, verificati documentele pe care le semnati, fiti mai atenti la locul de munca, la relatia cu colegii si sefii vostri.
Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2018 cand  a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa II iar temele legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, incapatanare, rigiditate in actiuni, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unor cheltuieli exagerate. Banii, bunurile si lucrurile pe care le pretuiti cel mai mult vin in atentia voastra prin pierderi care va afecteaza profund sau la polul opus, puteti gasi un loc de munca mai  bine platit. Luptele interioare sunt imense acuma, acestea tin de bani, investitii, schimbari legate de ceea ce puteti construi simbolic cu cele doua maini. Deciziile importante tin de bani, un loc de munca mai bine platit, un credit, o plata sufleteasca. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IX, pot aparea unele tensiuni legate de strainatate, munca in strainatate, decizii judecatoresti, credinta, calatorii. Deoarece Jupiter retrograd in Sagetator  formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, nu luati decizii importante in aceste zile, nu credeti orice. Fiti foarte precauti in legatura cu unele promisiuni mari, cercetati cu atentie toate detaliile. Puteti sa va supraevaluati abilitatile, puteti sa luati proiecte care sunt prea mari sau puteti gasi ca resursele pe care v-ati bazat nu sunt prea solide. Fiti atenti in legatura cu unele tranzactii financiare, fiti atenti in legatura cu alte persoane care profita de natura voastra generoasa. Acceptarea valorilor spirituale ca parte inerenta a vietii voastre va poate ghida in valorificarea talentelor voastre native iar acest lucru va poate ajuta in construirea unei securitati emotionale si financiare. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2018 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra , aspectul vostru dar si relatiile, dusmaniile voastre.  Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Entuziasmul este tonul acestui aspect astral, puteti culege roadele actiunilor voastre marete, naivitatii voastre. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Acuma puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa culegeti roadele unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea personala. Fiti mai atenti in aceasta perioada la dusmanii vostri. Cum Luna stapaneste casa VIII, este posibil sa apara tensiuni legate de un plan secret, o afacere, credite, viata intima, o relatie intima tabu, planuri financiare. Deoarece Jupiter retrograd in Sagetator formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, viata de familie, planurile personale, actiunile voastre, vor oferi nesiguranta, confuzie sau haos. Lucrurile nu sunt de obicei ceea ce par a fi in acest moment, asa ca relatiile voastre, speculatiile si investi?iile ar trebui tratate cu mare precautie. Evitati deciziile importante acuma deoarece va puteti amagi. Nerabdarea este, in general, contraproductiva, deoarece aveti tendinta de a va abate de la curs destul de usor. Fiti atenti in legatura cu detaliile unor acorduri, nu va legati prea mult de sentimentul atat de frecvent intalnit sub acest aspect ca totul poate fi bine. Ati putea sa va inselati, sa fiti inselati, dezamagiti.
Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2018  cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Provocarile acestui moment astral vin si prin relatii, partener de viata, un contract negociat, un avocat, un concurent, rivali, dusmani. Deoarece Jupiter retrograd in Sagetator  formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate spori sensibilitatea voastra  fata de rude, frati, surori, anturaj,  puteti fi atrasi de  spiritualitate, misticism. Mare atentie la anturaj, la cum comunicati, vorbele pot fi amagitoare, va puteti pacali prin tot ce tine de comunicare, prin neatentia la detalii, prin rude. Nu credeti orice.  Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2018 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

VARSATOR /ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa XI iar temele legate de prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil, au tentinda de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade prin relatiile voastre, prin activitatile de grup, afaceri caritabile. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Sperantele si visele voastre, un ideal care va urmareste de ceva timp, au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Provocarile acestui moment astral vin si prin munca, complicatii la locul de munca, sanatate. Deoarece Jupiter retrograd in Sagetator  formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate conduce destul de bine la neatentie fata de aspectele practice, bani, valori in general. Atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare pot conduce la haos, inselaciuni, deci, mare atentie. Mirajul imbogatirii rapide are o alta fata acuma.
Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2018 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa X iar temele legate de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut,  acuma, puteti culege roade prin ceea ce ati dezvoltat in cariera voastra, un proiect important, un sprijin important de la un sef, o autoritate, unul din parinti. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma, tot ce tine de cariera, reputatie, unul din parinti, aduc roade sau la polul opus, dezamagiri. Este posibila o schimbare de directie in viata voastra acuma. Provocarile acestui moment astral vin si prin iubire, copii, mandrie excesiva. Deoarece Jupiter retrograd in Sagetator formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, puteti fi indusi in eroare cu usurinta de ceilalti sau de propriile voastre asteptari nerealiste sau umflate. Aceasta energie poate determina confuzie, dorinta de a scapa sau fugi de probleme, frica si anxietate interioara, barfa, invidie, critica, situatiii incurcate, haotice. Pot aparea dificultati si conflicte datorate unor imprudente in cariera voastra, in realizarea unor ambitii profesionale.
Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2018 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.