LUNA NOUA IN LEU SI ZODIILE – 27 IULIE 2014

leu

Cu Luna Noua in Leu  pe gradul 3:52, cei  nascuti in jurul datei de 27 ( plus, minus trei zile ) din semnele fixe (Leu, Varsator, Taur, Scorpion)vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 4.

Simbolul Sabian pentru gradul 4 Leu, gradul energizat de Luna Noua in Leu este:
“ Un om batran, cu privirea pierduta la capul unui cerb de pe peretele clubului”. La  nivel strict social, acest simbol vorbeste despre trofeul vanatorului, afisarea realizarilor, mandrie, lauda, prada de razboi. In profunzime, acest simbol vorbeste despre capacitatea omului de a-si urma calea, scopul vietii lui iar odata asezat pe acest drum, realizarile sunt adevarate trofee ce devin martori de baza a muncii depuse.
Prin acest simbol, aceasta Luna Noua in Leu ne ajuta sa plantam semintele unei cai noi care ne conduce la succes, recompensele vor fi vazute si de altii, sunt scoase in evidenta, sunt trofee care rezista timpului. Fara lupta, fara efort, rabdare, inteligenta, aceste trofee nu pot veni la noi.
Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua  este mai pentru précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa V- este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale; posibila o noua relatie sentimentala, o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei. Activitatile legate de copii si de folosirea creativitatii personale dar si povestile de dragoste sunt energizate de acest moment de Luna Noua. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 martie, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Cu Jupiter in Leu de mana cu Luna Noua in Leu, proiectele creative aduc recunoastere, rasplata. Dragostea, angajamentele sociale sunt prezente in viata voastra, puteti intalni o   persoana speciala, puteti avea realizari frumoase prin copii vostri. Provocarea acestui moment vine de la Marte in Scorpion ce amplifica conflictele cu partenerul de viata, cu un partener de afaceri, iar aceste conflicte pot pleca de la bani, proprietati detinute in comun.Ceva va poate atinge profund si ar fi bine sa intelegeti ca in actiunile voastre aveti nevoie de sprijin de la ceilalti.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa IV – este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia, se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. In urmatoarele doua saptamani pot aparea schimbari legate de resedinta, de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Puteti achizitiona un mobilier nou, puteti sa  dati o alta valoare estetica locului in care traiti. Puteti obtine anumite daruri de la parinti, puteti cunoaste o persoana speciala prin intermediul familiei voastre, puteti sa cumparati o  casa. Casa IV este o casa cardinala  adica un loc in care se termina un proces si incepe alt proces iar aceste procese sunt legate de familie, afaceri imobiliare, parinti, casa. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 aprilie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze. Cu Jupiter in Leu de mana cu Luna Noua in Leu, beneficiile vin prin familie, proprietati, parinti. Este un timp in care un sentiment sporit de securitate si siguranta se poate instala in viata voastra, apar oportunitati  sa cumparati o casa, puteti sa va mutati intr-un loc care va face bine, puteti participa la o reuniune de famile, este posibila o mostenire.Un sentiment puternic de bunastarea psihologica se poate instala acuma in cuibul vostru. Provocarea acestui moment vine de la Marte in Scorpion ce  dinamizeaza relatiile voastre si ar fi bine sa va stapaniti ego-ul.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala, cu mari disponibilitati in comunicare; sunt favorizate activitatile de studiu, cu abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua . Daca vreti sa va plimbati, sa faci calatorii scurte, urmatoarele doua saptamani sunt benefice pentru voi, comunicarea prin telefon, mail poate creste , puteti achizitiona un nou autovehicol, calculator, telefon . Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 27 mai, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes. Cu Jupiter in Leu de mana cu Luna Noua in Leu, beneficiile vin prin educatie, mintea voastra, rude. Veseli, sociabili, altii vor aprecia compania voastre, sanse de cadouri prin vizite, mici calatorii, prin intermediul fratilor, surorilor, vecinilor. Provocarea acestui moment vine de la Marte in Scorpion ce  dinamizeaza relatiile in domeniul  muncii, rutinei zilnice, relatia cu colegii, cu sefii dar si cu propria sanatate.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente personale, este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, sa gasiti noi mijloace materiale. Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile, apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense. Este cel mai bun timp da a reflecta la anumite investitii, sunteti ajutati sa intelegeti  modul corect in care trebuie sa va folositi anumite talente pentru a face bani. In urmatoarele doua saptamani puteti face mai multi bani, puteti primi o oferta pentru un loc de munca mai bine platit, exista o oportunitate in domeniul finantelor de care trebuie sa profitati. Cu Jupiter in Leu de mana cu Luna Noua in Leu, beneficiile vin prin valorile voastre native,  este un  timp  benefic extinderii si dezvoltarii, fiti atenti la oportunitatile care apar, poate fi un nou loc de munca mai bine platit, poate fi un castig din transformarea anumitor talente personale in surse de bani. Provocarea acestui moment vine de la Marte in Scorpion ce  dinamizeaza relatiile de iubire, cu copii vostri.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna noua in semnul vostru in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi,  realiste ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Schimbarile semnificative se produc la un nivel extrem de personal, exagerarea a tot ceea ceea ce se petrece in jurul vostru poate conduce la confruntari cu ceilalti. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 iulie ( plus, minus trei zile ), conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila. Cu Jupiter in Leu de mana cu Luna Noua in Leu, beneficiile vin  prin incredere in personalitatea voastra. Deveniti expansivi, exuberanti si entuziasti, viata va zambeste si va protejeaza. Este o energie generoasa ce aduce oportunitati in toate domeniile vietii voastre, curaj in folosirea propriilor convingeri, deveni magnetici, plini de carisma, diplomatie, talent oratoric, deveniti  generosi si plini de incredere, important este sa abordati corectitudinea in tot ceea ce faceti. Provocarea acestui moment vine de la Marte in Scorpion ce  dinamizeaza relatiile cu familia, parintii.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna noua in casa XII, o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil,  aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat  cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete , dusmani secreti,  puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 august, aspectul de semisextil cu Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa. Cu Jupiter in Leu de mana cu Luna Noua in Leu, beneficiile vin la voi prin activitati  “in spatele scenei”. Deveniti plini de compasiune, empatie , puteti intra intr-o poveste de dragoste ce trebuie ascunsa de ochii lumii.Aveti de partea voastra o  protectie spirituala, puteti scapa de temerile profunde, de sentimentele de vinovatie, actionand mai mult ca un inger pazitor pentru cei din jur. Provocarea acestui moment vine de la Marte in Scorpion ce  dinamizeaza relatiile cu rudele, fratii vostri. Cuvintele voastre pot incepe o lupta iar nerabdarea si impulsivitatea pot aduce fel de fel de probleme in trafic, deci atentie.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar, caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor.Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 27 septembrie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni.importanti. Cu Jupiter in Leu de mana cu Luna Noua in Leu, beneficiile vin la voi prin activitati pe termen lung, prieteni, cluburi, organizatii. Va puteti baza pe prietenii vostri pentru ajutorul si sprijinul lor, obiectivele voastre  pot fi realizate mai usor acuma. Activitatile in grup sunt cai pentru indeplinirea propriilor obiective. Provocarea acestui moment vine de la Marte in Scorpion  ce aduce fel de fel de conflicte legate de bani, proprietati.Trebuie sa fiti atenti cu banii deoarece tendinta va fi sa fiti excesivi si impulsivi in tot ce tine de cheltuieli.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in Pesti in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii in cariera. Cu aceasta Luna Noua puteti primi  o promovare, puteti finaliza un proiect important ce aduce laude si recompensari substantiale. Este un timp in care puteti straluci la locul de munca, puteti primi oferte pentru un nou loc de munca, puteti avea destule oportunitati in cariera si viata voastra sociala .Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 27 octombrie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele. Cu Jupiter in Leu de mana cu Luna Noua in Leu, beneficiile vin la voi prin cariera, poate  fi o promovare, apar noi oportunitati  de locuri de munca, puteti primi un premiu, o diploma de excelenta, puteti sa va casatoriti.
Sunteti in lumina reflectoarelor acuma  dar Marte in Scorpion va poate baga in fel de fel de necazuri, deveniti irascibili , nerabdatori ceea ce poate sa va puna in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta statutul social, deci mare atentie.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Este o perioada ce favorizeaza  relatiile cu strainii, sa incepeti un curs, sa incepeti o afacere cu strainatatea, cu un strain, sa descoperiti un adevar care va transforma in bine viata. Puteti avea oportunitati legate de o calatorie, strainatate, straini, invatamant, religie, credinta. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 noiembrie, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Cu Jupiter in Leu de mana cu Luna Noua in Leu, beneficiile vin la voi prin studii superioare, credinta, strainatate, calatorii indepartate. Provocarea acestui moment vine de la Marte in Scorpion ce activeaza dusmanii.Obsesia tuturor problemelor personale dar si ingrijorarile legate de ceva facut in trecut pot sa va afecteze foarte mult, temerile si nelinistile voastre devin dusmanii vostri.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua  in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Este o perioada ce amplifica problemele legate de resurse comune, bunuri comune, impozite, credite, bonusuri, comisioane, cadouri, recompense , mosteniri, pensii intretinere copii. Urmatoarele saptamani pot aduce castiguri financiare prin intermediul altora, puteti obtine un imprumut mai usor, puteti primi anumite bonusuri financiare, puteti incepe o afacere, o relatie noua. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 decembrie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Cu Jupiter in Leu de mana cu Luna Noua in Leu, beneficiile vin la voi prin banii celuilalt.Puteti primi o mostenire,castigurile financiare pot veni printr-un parteneriat sau poate exista o crestere a veniturilor sotului. Provocarea acestui moment vine de la Marte in Scorpion  ce aduce fel de fel de conflicte cu prietenii, obstacole in activitatile de grup, in prietenii, in sperantele voastre si asta datorita atitudinii voastre.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa VII poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune de afaceri. Aceasta energie favorizeaza realizarile  prin sot , amant, prieten, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea  perioada. As spune ca oportunitatile vin prin parteneriate, prin lucru in echipa. In aceasta perioada puteti fi ajutati sa va casatoriti, sa  rezolvati problemele intr-un mod pozitiv intr-o relatie, sa faceti compromisuri de dragul partenerului. Cei cu activitati individuale, egoiste vor trece printr-o perioada de criza atunci cand vor avea nevoie de ajutorul celorlalti. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 ianuarie, opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal pe axa I –VII , axa eu-tu, poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase. Cu Jupiter in Leu de mana cu Luna Noua in Leu, beneficiile vin la voi prin sot, partener de afaceri, avocati. Provocarea acestui moment vine de la Marte in Scorpion  ce aduce fel de fel de conflicte in cariera, agresivitatea poate conduce la rivalitati profesionale, la reputatie discutabila ( “ cine ridica sabia , de sabie va fi taiat “).

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa VI  poate fi un timp  benefic la locul de munca, in relatia cu sefii, colegii, imbunatatirea sanatatii. Aceasta energie benefica va ajuta sa va concentrati pe proiectele de la locul de munca, puteti lucra din greu pentru bani, pot creste obligatiile la locul de munca dar puteti obtine realizari pe masura eforturilor. Puteti primi o  oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi o prima. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 februarie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Cu Jupiter in Leu de mana cu Luna Noua in Leu, beneficiile vin la voi prin locul de munca. Sansele de resusita si succes sunt strans legate de munca pe care o faceti, de felul in care reusiti sa faceti fata activitatilor zilnice, de modul de colaborare cu colegii. Provocarea acestui moment vine de la Marte in Scorpion  ce aduce fel de fel de obstacole in calatorii, studii, examene. Cu rabdare, puteti rezolva orice problema.

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.