LUNA NOUA IN RAC SI ZODIILE -19 IULIE 2012

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Casa naturala a Racului  este casa IV  ce este legata de familie,parinti,  radacini,stabilitate emotionala .
Asteroidul 100 Hecate  este in fuziune cu aceasta Luna Noua in Rac  si ne ajuta sa facem schimbarile necesare  reinventarii noastre . Cu siguranta , in aceste zile ne vom intalni cu trei optiuni , trebuie sa alegem intre aceste trei optiuni , greu dar nu imposibil daca “ vom suna pe Hecate din interiorul nostru “. Atentie ,una din optiuni poate sa nu aiba legatura cu nimic din ceea ce este prezent in viata noastra . Asteroidul 3811 Karma se alatura mesajului acestei Luni Noi in Rac  si aduce “ sa facem ceea ce trebuie facut “ pentru “ a curata drumul de buruienile karmice ” catre destinul nostru ( dharma )

Acuma , trebuie sa ne folosim de intuitia noastra care va sti sa ne ghideze , sa ne ofere o cale de iesire din situatiile care par fara rezolvare , sa iesim  din aceasta intersectie karmica pe drumul in care sufletul nostru isi gaseste fericirea .

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor cardinale Rac , Capricorn , Berbec ,Balanta ( cei nascuti in jurul datei de 19 ) dar si asupra celor care au planete, ascendentul, descendentul in jurul gradului 27 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in  casa IV -este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Este posibila instalarea unei stari meditative , de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate psihica marita. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 aprilie , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze. Cele trei  optiuni oferite de Hecate in conjunctie cu Luna Noua au legatura cu familia voastra , casa voastra, parintii vostri, stabilitatea emotionala .

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , cu mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu, cu abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Toate activitatile legate de transport , cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua . Daca vreti sa va plimbati ,sa faci calatorii scurte , urmatoarele doua saptamani sunt benefice pentru voi, comunicarea prin telefon, mail poate creste , puteti achizitiona un nou autovehicol, calculator, telefon .
Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 18 mai , aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes. Cele trei  optiuni oferite de Hecate in conjunctie cu Luna Noua au legatura cu mintea voastra , relatii noi , calatorii, frati ,calatorii .

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente personale , este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materilale. Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense. Este cel mai bun timp da a reflecta la anumite investitii fiind ajutati sa intelegeti  modul corect in care trebuie sa va folositi anumite talente pentru a face bani. In urmatoarele doua saptamani puteti face mai multi bani , puteti primi o oferta pentru un loc de munca mai bine platit, exista o oportunitate in domeniul finantelor de care trebuie sa profitati .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 18 iunie,  aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa. Cele trei  optiuni oferite de Hecate in conjunctie cu Luna Noua au legatura cu valorile materiale si native .

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna noua in  semnul vostru  in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 19 iulie , conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila.. In urmatoarele doua saptamani veti fi in centrul atentiei , este cel mai bun timp sa va extindeti orizonturile , sa cunoasteti oameni  noi , sa iesiti “ in lume “. Cele trei  optiuni oferite de Hecate in conjunctie cu Luna Noua au legatura cu personalitatea , individualitatea voastra ,cu descoperirea unui  talent personal ce poate sa va  schimbe viata .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna noua in casa XII , o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil, aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita.. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 februarie , apectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa. Cele trei  optiuni oferite de Hecate in conjunctie cu Luna Noua au legatura cu anumite lucruri ascunse , spiritualitate , karma .


FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in  casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor.
Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de  20 septembrie  ,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni.importanti .  Cele trei  optiuni oferite de Hecate in conjunctie cu Luna Noua au legatura cu prietenii, sperantele , protectorii  vostri.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in  casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Pentru cei nascuti intre in apropierea zilei de 19 octombrie ,  aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele. Cele trei  optiuni oferite de Hecate in conjunctie cu Luna Noua au legatura cu cariera si viata sociala .

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Este o perioada ce favorizeaza relatiile cu strainii, invatarea unei limbi straine, inscrierea la unele cursuri , afaceri cu strainii. Aceasta energie noua ofera in urmatoarele doua saptamani extinderea orizonturilor voastre , puteti calatori pe distante lungi , puteti intalni oameni straini , puteti primi in vizita oameni din strainatate , puteti invata lucruri noi si interesante .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 19  noiembrie  , aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Cele trei  optiuni oferite de Hecate in conjunctie cu Luna Noua au legatura cu strainatatea , credinta , imaginea mare a univcersului , lege .

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual, poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii.  Este cel mai bun timp pentru castiguri financiare prin diverse parteneriate. Aceasta energie noua ofera in urmatoarele doua saptamani castiguri financiare , cadouri  si recompense , aportul  financiar prin casatorie , asociere este amplificat . Puteti intelege instinctiv nevoile si dorintele celorlalti.

Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 18 decembrie  , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Cele trei  optiuni oferite de Hecate in conjunctie cu Luna Noua au legatura cu banii unei afaceri, a unui partener, a unui asociat , credite .

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in  casa VII indica perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare, posibile crize in cupluri cu rolul de verificare si constientizarii a ceea ce inseamna o viata de cuplu. Poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune  in  afaceri. Aceasta energie noua ofera in urmatoarele doua saptamani  oportunitati pentru o casatorie , un parteneriat de afaceri, este posibil sa intalniti pe cineva nou pentru care sa simtiti o conexiune puternica ce va determina o relatie pe termen lung .  Este cel mai bun timp pentru a va rezolva problemele cu un partener, sot , iubit . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27ianuarie , opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal  pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri,avere, bunuri, activarea dusmanilor,  exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase. Cele trei  optiuni oferite de Hecate in conjunctie cu Luna Noua au legatura cu partenerul de viata .

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa VI  poate indica un moment bun de a  imbunatati relatiile la locul de munca, de a aborda noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca . Este cel mai bun moment de a analiza tot ceea ce va nemultuimeste in relatiile cu colegii, cu sefii, cu locul de munca , cu propria sanatate si sa luati masurile necesare imbunatatirii acestui domeniu din viata voastra . Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca , imbunatatirea relatiilor cu colegii
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 16 februarie , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Cele trei  optiuni oferite de Hecate in conjunctie cu Luna Noua au legatura cu munca voastra , proiectele voastre ,rutina zilnica , sanatatea voastra .

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa V este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale ; posibila o noua relatie sentimentala , o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei. Activitatile legate de copii si de folosirea creativiatii personale dar si povestile de dragoste sunt energizate de acest moment de Luna Noua .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 18 martie ,  aspectul de trigon dintre Luna Noua  si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase. Cele trei  optiuni oferite de Hecate in conjunctie cu Luna Noua au legatura cu copiii,  iubitul / iubita , creativitatea personala.

Adriana Tudosa

 

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.