HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA DIN 18 IUNIE 2008

Luna Plina din 18 iunie 2008 are loc cu Luna pe gradul 27:50 Sagetator si Soarele pe gradul 27:50 in Gemeni cu un maxim in jurul orei 20:23 ora Romaniei .Este o LUNA PLINA in conjunctie destul de stransa cu Pluto , in astrologie aspectul de conjunctie reprezinta cel mai puternic aspect, Luna simbolizeaza imaginea a ceea ce suntem si ce simtim noi in legatura cu noi insine, Pluto are intotdeauna ceva de ascuns, ceva dificil de concretizat, iese din tipare , este excentric , opereaza pe un nivel atat de profund si cu o subtilitate atat de mare incat este destul de greu sa putem da o definitie destul de exacta a modului in care opereaza .Tot ce pot sa spun este ca Pluto actioneaza extrem de concentrat, ganditi-va la bomba nucleara care in mod traditional este considerata o sursa plutoniana de putere, cantitatea de energie eliberata de aceasta bomba este imensa in comparatie cu dimensiunea bombei, iar actiunea planetei Pluto este destul de asemanatoare cu actiunea unei bombe. Pot spuna ca Pluto in conjunctie cu Luna si in opozitie cu Soarele si Venus ne va sensibiliza la maxim, ne va da o senzatie acuta de nesiguranta, stress care genereaza panica, teama, vom simti ca ni se trage presul de sub picioare , dar ce vom pune in loc? Pluto este asociat in mitologie cu puterea divina ce salasluieste in interiorul pamantului, detine cheile unor mari bogatii , daruieste si retrage fortele datatoare de viata ale tuturor formelor naturale, conduce lupta intre vechi si nou, intre lumina si intuneric, intre viata si moarte, cruzimea si duritatea lui Pluto poate fi asemanata cu legea junglei .

Ne putem ajuta singuri sa trecem aceasta perioada incercand sa fim echilibrati , sa cultivam iertarea iar credinta ca puterea face dreptatea nu va crea decat necazuri.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa IX-III , o axa a gandirii, putand indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Pluto in casa IX indica energii imense legate de credinte , de calatorii, dar , atentie, careul lui Uranus cu aceasta conjunctie poate aduce schimbari spectaculoase in calatorii, in credintele voastre , in studiile voastre.ori in relatiile cu strainatatea . Venus in Rac, abia intrata si in opozitie cu conjunctia Luna , Pluto poate sa aduca unele probleme in relatiile voastre, aveti destula putere in ai manipula pe cei din jurul vostru in favoarea voastra, va veti folosi carisma si prietenia personala pentru a castiga putere, bani, pentru a va satisface proporiul ego.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor , indicand anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Luna Plina in conjunctie cu Pluto in casa VIII , , poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute , probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente.Opozitia Venus cu conjunctia Luna , Pluto vine sa accentueze impulsivitatea in relatii, dorinte intense pentru tot ce reprezinta mister emotional si sexual, o evitare a nevoilor si sentimentelor profunde care cu siguranta nu va vor face mai fericiti . Veti putea destul de usor obtine anumite lucruri doar folosindu-va de carisma dar tot atat de usor puteti pierde anumiti prieteni.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor, putand indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. . Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Pluto in casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, putand indica probleme legate de munca si de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Pluto in casa VI, o Luna destul de tensionata poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Uranus in casa IX in careu cu aceasta Luna Plina poate aduce perturbari in calatorii, studii, legaturi cu strainatate si tot ce tine de largirea orizonturilor voastre.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Pluto in casa V, o Luna destul de stresata poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie este la maxim, dar atentie ,Uranus in careu cu aceasta Luna Plina poate aduce unele probleme legate de taxe, impozite, credite.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala , putand actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Pluto in casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie , schimbari probabile in viata de familie, certuri cu parintii, fiind necesar sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica.

Sunt posibile mutarile, despartirile de tara natala, iar Uranus poate aduce schimbari spectaculoase in cariera.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa III-IX, o axa a gandirii, putand indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Pluto in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, rutina , probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, cumparaturi. Va puteti manifesta destul de iritant fata de cei apropiati familiei, vorba poate fi taioasa, impulsiva iar de aici se pot naste alte dezechilibre , deci atentie, incercati cu “ vorba dulce, mult aduce’ .Opozitia lui Venus –Pluto actioneaza ca o separare de prieteni, frustrari de la prieteni.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa II-VIII, o axa a posesiunilor , indicand anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Pluto in casa II poate indica lipsa sansei in afaceri, cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani , din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, prezenta lui Uranus in careu cu aceasta Luna Plina poate aduce surprize in unele activitati legate de suplimentarea bugetului.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor, putand indica probleme in relatii , parteneriate, cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana, r. Aceste probleme in relatii, pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt.Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Pluto in casa I va face destul de vulnerabili , schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va poate afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti.Venus in opozitie cu Pluto va adanceste sensibilitatea, gelozia, puteti usor ajunge la inima cuiva pe cate il doriti dar in acelasi timp puteti auzi vesti pe care nu veti dori sa le auziti.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, putand indica probleme legate de munca si de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Pluto in casa XII, indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorita rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma o actiune, de a lua o decizie.Careul dintre Uranus in casa III si Luna Plina poate aduce neasteptatul in unele drumuri scurte, tot ce are legatura cu mesajele telefonice, vestile legate de cei apropiati din familie, rude mai tinere. Venus in opozitie cu Pluto va poate da dorinte de manipulare, de control, aveti o dorinta imensa da a incerca unele jocuri periculoase , unele chiar la lucul de munca , deci atentie.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup.Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Pluto in casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup , dar sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala , dar si emotii puternice legate de pierderea unui prieten, Venus in opozitie cu Pluto poate accentua un sentiment de vina , furie, incredere legat de bani, bani datorati sau bani imprumutati.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala , putand actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Pluto in casa X, poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, intarzieri in tot ce are legatura cu cariera.Opozitia dintre Venus si Pluto accentueaza resentimentele fata de familie, resentimente nascute din faptul ca petreceti prea putin timpp in familie si prea mult timp la locul de munca. Incercati sa gasiti un echilibru intre aceste lucruri din viata voastra.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.