HOROSCOPUL LUNII NOI DIN 3 IUNIE 2008

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna noua in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Mercur retrograd in casa I va face nerabdatori, ajungeti imediat la anumite concluzii ceea ce va determina ca dupa 19 iunie sa faceti anumite corectii. Cu Marte in tranzit casa III sunt posibile ciocniri, inflamari in discutiile cu cei apropiati.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna noua in casa XII aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la rezultate bune cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita. Mercur retrograde in casa XII aduce probleme legate de propriile orientari si propriile credinte, veti fi tentat sa experimentati tot ceea ce va vine in minte devenind astfel neintelesi pentru cei din jur. Important este in aceasta perioada sa dati atentie intuitiei care va poate ajuta in redescoperirea propriei persoane pana la cele mai profunde niveluri. Cu Marte in transit casa II, aveti energie suficienta de a face mai multi bani dar atentie la la manifestarile scandaloase care pot afecta finantele .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor.Mercur retrograd in casa XI poate aduce anumite probleme de comunicare cu prietenii, cu modul idealist de a privi viata si cu lipsa curajului de a va sustine public ideile prin forte proprii. Cu Marte in casa I , energia vitala da in clocot , de aceea sunt posibile lupte crancene atat cu propria personaliate dar si cu cei din jur, sentimentela de manie sunt la cote maxime, deci incercati sa cultivate iertarea, este cel mai bun medicament.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Noua in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia.. Mercur retrograde in casa X poate aduce diverse probleme in cariera din modul inhibit de a comunica , nu vreti sa riscati nimic , prudenta exte excesiva . Lectia lui Mercur aici are o legatura directa cu dezvoltarea sentimentului competentei mentale , cu siguranta data de abilitatea voasatra mentala. Cu Marte tranzitand casa XII, o casa a secretelor, a singuratatii, este posibil sa va simtiti mai obositi decat de obicei

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Noua in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Dezvoltarea identitatii de sine si cautarea unui sistem de convingeri idealist pot face din aceasta perioada o adevarata binecuvantare pentru cei care vor dori sa impartaseasca cunoasterea respectiva si celorlalti. Este o perioada ce favorizeaza calatoriile pe distante lungi dar si relatiile cu strainii. Mercur retrograde in aceasta casa IX poate aduce schimbari in anumite planuri legate de calatorii, mari riscuri in afaceri sau legate de semnarea unor contracte, probleme cu anumite instante de judecata, intelegeri gresite a fenomenului religios , este timpul in care anumite idei utopice pot naste probleme cu cei din jur. Cu Marte in casa XI, sunt posibile inflamari, distrugeri de prietenii dar si o lipsa a protectiilor.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Noua in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, cu siguranta ,domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Cei care vor fi mai mult atrasi de partea materiala a vietii vor primi atentionari din partea Marilor Ierarhii Spirituale pentru a le atrage atentia asupra lipsei elementelor spirituale din viata lor. Sunt posibile anumite bonusuri financiare .Mercur retrograd in casa VIII aduce profunzime in gandire, neintelegerile ce pot aparea in aceasta perioada au o legatura directa cu refuzul de a comunica cu cei din jur considerandu-i superficiali, dorinta de a va ocupa de problemele grave poate aduce greseli ireparabile, deci mare atentie, si este bine sa stiti ca suma tuturor lucrurilor mici creaza un lucru mare . De asemenea nu este cel mai bun moment de a semna anumite documente ce au legatura . cu afacerile, creditele, lasati aceste probleme sa le rezolvati dupa 19 iunie .Cu Marte in casa X , sunt posibile promovarile in cariera.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua in casa VII indica perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare, posibile crize in cupluri cu rolul de verificare si constientizarii a ceea ce inseamna o viata de cuplu. Cei cu activitati individuale , egoiste vor trece printr-o perioada de criza atunci cand vor avea nevoie de ajutorul celorlalti. Mercur retrograde in aceasta casa VII poate aduce experiente frustrante in diverse parteneriate, nemultumirea are o legatura directa cu indecizia dar si cu tendinta de a va sprijini tot timpul pe parerile celor din jur ; important este sa depasiti dificultatile de comunicare avand incredere in deciziile proprii. De multe ori , o planeta retrograda poate fi privita nu numai ca ceva rau , ci poate ajuta la intelegerea anumitor greseli si la corectarea lor. Cu Marte tranzitand casa IX , sunt posibile animate probleme legate de calatorii, de studii, examene.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Noua in casa VI -in aceasta perioada toate activitatile neterminate sau rezolvate superficial vor reveni exercitand o presiune accentuata ducand asfel la slabirea sanatatii. Orice forma de evitare , eschivare a rezolvarii problemelor poate destabiliza sanatatea. Orice activitate obligatorie cere multa responsabilitate , neasumarea responsabilitatii poate genera datorii karmic ce vor trebui platite.Mercur retrograde in casa VI poate aduce anumite restrictii, la locul de munca sau probleme iscate din anumite vorbe care chiar daca sunt nevinovate in aceste momente pot fi intelese altfel. Este cel mai bun timp de a incepe o dieta , de a avea grija de corpul vostru, de sanatatea voastra. . Cu Marte tranzitand casa VIII, pot aparea anumite probleme legate de taxe, credite, probleme cu banii primiti de la partener, dar si anumite probleme de sanatate , in special probleme legate de organelle sexuale. Atentie mare la incendii.

 

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua in casa V-este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale ; posibila o noua relatie sentimentala dar care nu implica neaparat legalizarea legaturii. Relatii foarte bune cu copii. Mercur retrograde in casa V poate aduce dificultati in focalizarea energiei mentale, puteti pierde mult timp cu distractiile , chiar lucruri minore , de fapt tentatia de dispersie a energiilor creatoare in mai multe proiecte nu va aduce rezultate prea bune .Lectia lui Mercur este aceea de a invata sa va organizati cat mai bine prezentul, sa va duceti proiectele la capat. Cu Marte in casa VII sunt posibile certuri cu partenerul, discutii aprinse, parca ati fi in competoitie cu partenerul. Este un timp bun de a discuta cu copii, cu iubitul, parca ati readuce ceva din trecut in aceste discutii.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Noua in casa IV -este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Este posibila instalarea unei stari meditative , de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate psihica marita Cu Mercur retrograde in casa IV ,amintirile emotionale pot intr-un anumit fel sa va blocheze comunicarea , important este sa incercati sa depasiti trecutul controlandu-va starile emotionale , pot aparea anumite schimbari legate de casa, de tot ce tine de origini. Cu Marte in casa VI , puteti simti din plin greutatea locului de munca, de fapt pot aparea posibile probleme legate de sanatate si la locul de munca. , ca si cum totul devine inflamat . Atentie la sanatate, traumatisme, raniri, chiar arsuri. .

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , cu mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu, cu abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni.Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine.Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Venus este sustinatoarea acestei Luni Noi de aceea sunt posibile mici calatorii ce au legatura cu dragostea, puteti trimite scrisori de dragoste. Aceast? Luna Noua va aduce oportunit??i de studiu ?i de a invata. Mercur retrograde in casa III o sa incerce sa va incurce in tot ceea ce tine de comunicarea cu toti cei apropiati, important este sa incercati sa va exprimati si sincercati sa comunicati fara a cauta cuvinte care sa impresioneze si care de fapt in aceste momente va pot face mai mult rau.Cu Marte tranzitand casa V pot aparea diverse probleme legate de educatia copiilor, probleme cu iubita, risipiri in placeri

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recoltarea roadelor muncii , este un moment bun in care sunteti recompensati pentru eforturile facute prin obtinerea de noi mijloace materiale.Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense.

Cu patru planete in semnul Gemenilor din care Mercur este retrograd chiar in casa banilor, cred ca este perioada in care se cere sa invatati anumite lectii despre bani, despre banii munciti si atentie mare la orice detaliu legat de bani, de investitiile banilor personali. Este timpul in care se cere sa acordati atentie propriei persoane si banilor munciti .Cu Marte in casa IV pot aparea pierderi , manifestari scandaloase ce au o legatura directa cu finantele, ciocniri cu persoanele apropiate, in familie, deci atentie.

You may also like

2 Comments

  1. Adria, te rog sa lamuresti si un novice in urmatoarea problema: pt. un rac cu asc scorpion,si cu aceasta luna noua pe casa 7 ce interpretare din horoscopul de sus sa citesc? pe cea a semnului rac, a ascendentului scorpion ,sau ?
    multumesc mult,

  2. ascendentul este inceputul casei I, in cazul tau , Rac cu ascendent in Scorpion , Luna Noua cade in casa VII, deci citesti la Luna Noua in casa VII.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.