Luna Plina in Rac si harta astrala a doctorului Radu Zamfir

astro_2gw_439_radu_zamfir.72505.32174

Luna Plina in Rac ( Soarele in Capricorn pe gradul 26 in opozitie cu Luna in Rac gradul 26) activa la grad perfect Soarele natal in Berbec gradul 26, pe Uranus retrograd in Balanta gradul 26 dar si pe Lilith in Capricorn gradul 27. Aceasta Luna Plina in Rac a activat acest careu in T din harta lui natala iar cum Uranus face parte din aceasta ecuatie astrala, socul, imprevizibilul sunt factori care nu pot fi ocoliti acuma.

Pe 20 ianuarie 2014, asteroidul 1488 Aura a fost pe gradul 28:4 Balanta iar Ceres pe gradul 27:8 Balanta, aceasta conjunctie se suprapune peste Uranus (imprevizibil, soc) din harta doctorului Radu Zamfir. Dar asteroidul 11911 Angel(protectia divina) in tranzit pe gradul 29:44 Balanta activa asteroidul 11911 Angel retrograd pe gradul 28:02 Balanta tot din harta doctorului , deci el era protejat divin si a incercat sa fie un inger protector si pentru fata dar Ceres -Zeita a invins ; nu te pune cu Zeii, ca nu castigi. Totusi, aceasta protectie divina pentru doctorul Zamfir ii cere anumite plati.

Lilith vorbeste adesea despre relatii secrete, lucruri ascunse, dar cum nu-i stiu ora , nu stiu ce sa mai zic, cu toate ca ……, am vazut ….

Venus retrograd in Capricorn activa asteroidul de soarta 273 Atropos . Cum Atropos este o foarfeca karmica, pot spune ca a “taiat o relatie “.

“Tu ma completezi pe mine ?” era intrebarea karmica a Lunii Pline in Rac.

Adriana Tudosa

You may also like

11 Comments

 1. In casa 5 are asteroidul Aura, iar Cupid pe harta este opus aceluiasi asteroid Aura, in tranzit peste Uranus.. dar povestea lor de dragoste poate ca intereseaza mai putin.
  De ce este ‘suparata’ Ceres ? In ce lume ‘intunecata’ i-a fost atrasa fata…sunt poate lucrurile care asteapta Lumina..

 2. Daca as avea datele fetei , poate am vedea mai multe din lectiile ei karmice, de ce sufetul ei a ales sa plece asa.
  Stiu doar ca este nascuta in 1991 dar nu am gasit si altceva.
  adriana

 3. am vazut aseara la tv pe crucea ei… si luna si ziua 🙁 …insa ceea ce am retinut.. ca era nativa a zodiei berbec.

 4. ..Mult m-a intristat moartea acestei copile si a dlui Iovan de aceea am urmarit reportajele despre cei doi indeaproape..Daca te ajuta cu ceva, Adriana, am descoperit ca Aura Ion s-a nascuta la data de 26 martie 1990 in Meri?ani, Teleorman. Mult prea scurta viata a avut draga de ea..Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

 5. ..Mult m-a intristat moartea acestei copile si a dlui Iovan de aceea am urmarit reportajele despre cei doi indeaproape..Daca te ajuta cu ceva, Adriana, am descoperit ca Aura Ion s-a nascut la data de 26 martie 1990 in Merisani, Teleorman. Mult prea scurta viata a avut, draga de ea..Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

 6. Foarte interesant! Iar asteroidul se numeste chiar Aura…
  Eu cred ca Radu Zamfir a avut o misiune speciala, el a fost inger pazitor pentru toti ceilalti raniti. Nu pot sa-i uit ochii de un albastru ireal, parca ar fi o fiinta din alta lume…

 7. Ceea ce spune Georgiana despre data nasterii a Aurei Ion am spus si eu, din pacate comentariile mele nu sunt aprobate pe acest site.Cu ce am deranjat?Nu e prima data cand se intampla asa ceva aici. Stiu ce inseamna sa administrezi un site, sa aprobi sau nu un comentariu,dar nu cred ca am gresit cu nimic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.