LUNA NOUA IN VARSATOR SI ZODIILE -30 IANUARIE 2014

varsator

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Este un suflu astral ce va invaluie pe toti si asta in functie de locul in care Varsatorul este in harta natala sau ce planeta aveti pe gradul Lunii Noi in Varsator.
Cu Luna Noua in Varsator pe gradul 11, cei nascuti in jurul datei de 30 ianuarie, aprilie, iulie, octombrie  din zodiile Varsator, Taur, Leu, Scorpion vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti.

Simbolul Sabian pentru gradul 11 Varsator, gradul Lunii Nnoi in Varsator  :” Artist, departe de lume, primeste o inspiratie noua ‘.
Este fenomenal acest simbol Sabian fiindca asa cum scriam in articolul despre Luna Noua , mesajul ei in legatura cu asteroidul Arachne (artistul, tesatorul universului)  ne cere sa vedem ce model inedit dorim sa adaugam la tesatura vietii noastre. Aceasta Luna Noua arata ca noi inspiratii pot veni la noi schimbandu-ne viata, poate fi o trezire spirituala, o idee geniala, o inspiratie de moment, o idee adusa de un prieten, totul tine de atentie sau “fiti pe faza” si ascultati-va intuitia , este cea care va schimba viata, este cea care aduce modelul nou . La vremuri noi, ganduri si modele noi.
Simbolul Sabian pentru gradul 13 Varsator , gradul lui Arachne si Pandora :” Un barometru atarna sub portalul unui han rural linistit”, Este un grad ce pune in evidenta cautarea misterelor vietii in pace, departe de tot ceea ce ar putea bruia constiinta noastra. Un barometru este un instrument care masoara presiunea din atmosfera , schimbarile  atmosferice. Principiul de masurare se bazeaza pe o coloana de mercur care urca atunci cand afara nu ploua si coboara in caz contrar . Asta inseamna ca putem fi asemeni unui baromentru, mintea noastra ( mercur) poate urca destul de sus, poate citi in biblioteca astrala atunci cand linistea si pacea inconjoara viata noastra. Stresul, gandurile negative coboara mercurul in barometrul personal aratand conditii vitrege, conditii neprielnice dezvoltariii vietii noastre.
Putem masura foarte bine viata noastra in aceasta perioada, de noi depinde in ce directie urca mercur.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Este un timp in care puteti sa va faceti noi prieteni, sa petreceti mai  mult timp  cu prietenii vechi, totul duce catre socializare, conectare cu alte persoane, grupuri de persoane.
Uranus din semnul vostru  sprijina benefic aceasta Luna Noua , asta arata ca libertatea de exprimare este cerinta acestui aspect, puteti elimina din viata voastra orice restrictie care vine din partea unui prieten, a unui grup. Uranus adauga tot timpul  in compozitia astrala un strop de luminozitate, surprize, inedit, asa ca nu trebuie sa va mirati daca primiti fel de fel de invitatii. Va puteti intalni cu o mare varietate de oameni in urmatoarele saptamani iar acestia pot avea un rol important in viitorul vostru. Luna Noua in Varsator  este sustinuta si de 407 Arachne .
Arachne indica un talent natural atat de mare incat atrage atentia si in cele din urma , gelozia de la altii, ar fi bine sa nu vorbiti prea mult despre dorintele voastre ( Arachne este in casa XI –casa prietenilor , sperantelor, dorintelor, viselor  ) deoarece ele pot fi transformate de gelozia celorlati in ceva negativ. Temperati-va ego-ul si lasati “talentul  “ vostru sa vorbeasca de la sine fara a face prea multa publicitate . Lauda poate fi pedepsita in aceste zile, competitiile devin acerbe , pot aparea ciocniri cu autoritatile, pot fi dezvaluate anumite lucruri secrete Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de  30 martie,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni.importanti

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii voastre, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este  un timp in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva important, inedit chiar socant. Cu aceasta Luna Noua benefica puteti primi  o promovare, puteti finaliza un proiect important ce aduce laude si recompensari substantiale. Este un timp in care puteti straluci la locul de munca, puteti primi oferte pentru un nou loc de munca , puteti avea destule oportunitati in cariera si viata voastra sociala. Uranus din casa XII sprijina benefic aceasta Luna Noua, asta inseamna ca promovarile pot fi anumite bonusuri karmice. La un nivel pozitiv, va puteti  dezvolta o credinta profunda in  individualitatea voastra ,veti invata sa aveti  incredere in calitatile unice interioare  care va elibereaza  de orice limitare . Este cel mai bun moment pentru a clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului, sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat ,puteti  descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra. Cum aceasta Luna Noua este in casa X, o casa a onorurilor, faimei, premii, va vede lumea acuma, pot spune ca numele vostru poate urca sus de tot, acuma puteti fi recompensati pentru munca voastra trecuta. Este o Luna Noua ce va ajuta sa conjugati verbul “ a cunoaste “ in cariera voastra , va pune in evidenta vocatia sufletului vostru  dar intr-un mod inedit.Luna Noua in Varsator  este sustinuta si de 407 Arachne .
Arachne indica un talent natural atat de mare incat atrage atentia si in cele din urma , gelozia de la altii, ar fi bine sa nu vorbiti prea mult despre realizarile voastre in cariera, in viata sociala, despre vocatia voastra  ( Arachne este in casa X –casa carierei ) deoarece ele pot fi transformate de gelozia celorlati in ceva negativ. Temperati-va ego-ul si lasati “talentul  “ vostru sa vorbeasca de la sine fara a face prea multa publicitate. Lauda poate fi pedepsita in aceste zile, competitiile devin acerbe , pot aparea ciocniri cu autoritatile, pot fi dezvaluate anumite lucruri secrete.
Pentru cei nascuti intre in apropierea zilei de 30 aprilie,  aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua in Taur  in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Este o perioada ce favorizeaza  relatiile cu strainii, puteti decide sa mergeti la scoala, sa invatati o limba straina , sa va inscrieti la unele cursuri, sa incepeti o afacere cu cineva din strainatate, sa emigrati. Puteti avea oportunitati legate de o calatorie , strainatate, straini, invatamant, religie, credinta. Uranus din casa XI sustine benefic aceasta Luna Noua , asta inseamna oportunitati prin  prieteni, protectori. Sperantele si visele voastre devin prioritare ,veti sti peste noapte care obiective pot fi realizate, libertatea  este esentiala si veti da deoparte oamenii care va pun restrictii,care nu va inteleg ideile noi si neobisnuite. Este un timp incitant, poate aparea in viata voastra un ghid va ajuta sa va intelegeti  intr-un mod inedit  interesele voastre dar si pe ale celor din jur.Aceasta Luna Noua  va aduna “ la aeroport” de unde va poate trimie peste tot iar oportunitatile, surprizele placute tin de calatoriile voastre, de studiile voastre, de straini, alte culturi, publicitate, vanzari, internet, scris.
Luna Noua in Varsator  este sustinuta si de 407 Arachne .
Arachne indica un talent natural atat de mare incat atrage atentia si in cele din urma , gelozia de la altii, ar fi bine sa nu vorbiti prea mult despre realizarile voastre legate de studii, de planurile voastre pentru o calatorie, strainatate, mutarea voastra in alta tara  deoarece ele pot fi transformate de gelozia celorlati in ceva negativ. Renuntati la prea multa publicitate deoarece lauda poate fi pedepsita in aceste zile, competitiile devin acerbe, pot aparea ciocniri cu autoritatile , pot fi dezvaluate anumite lucruri secrete.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 30 mai, aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua  in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Este o perioada ce aduce oportunitati inedite  legate de resurse comune , bunuri comune, impozite, credite, bonusuri, comisioane,cadouri, recompense , mosteniri, pensii intretinere copii. Urmatoarele saptamani pot aduce castiguri financiare prin intermediul altora, puteti obtine un imprumut mai usor, puteti primi anumite bonusuri financiare, puteti incepe o afacere ,o relatie noua . Uranus din casa X sprijina benefic aceasta Luna Noua, asta inseamna ca ceva imprevizibil legat de cariera voastra va ofera o cale noua benefica evolutiei voastre. Este un timp in care sunteti ghidati catre vocatia sufletului vostru. Luna Noua in Varsator “va trimite la  banca “  de unde sa luati niste bani, o rambursare a unei taxe, drepturi de autor, un bonus special, o mostenire , ceva neasteptat legat de banii care vin de la ceilalti.  Puteti obtine o marire de salariu, puteti obtine un credit mai usor, stirile tin de portofelul vostru dar si de portofelul asociatului, partenerului de viata.
Luna Noua in Varsator  este sustinuta si de asteroidul 407 Arachne .
Arachne indica un talent natural atat de mare incat atrage atentia si in cele din urma , gelozia de la altii, ar fi bine sa nu vorbiti prea mult despre realizarile voastre legate de o afacere, bani, viata intima , banii partenerului de deoarece ele pot fi transformate de gelozia celorlati in ceva negativ. Renuntati la prea multa publicitate deoarece lauda poate fi pedepsita in aceste zile, competitiile devin acerbe, pot aparea ciocniri cu autoritatile , pot fi dezvaluate anumite lucruri secrete.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 30 iunie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa VII poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune de afaceri. Aceasta energie testeaza relatiile voastre, fie ca vorbim de sot,  amant, prieten, partener de afaceri, coleg, consilier, avocat. As spune ca oportunitatile  vin prin parteneriate, prin lucru in echipa.
Uranus din casa IX sprijina benefic aceasta Luna Noua , asta inseamna ca sunteti ajutati sa va extindeti cunostintele despre viata ,veti fi stimulati sa invatati lucruri noi, puteti calatori mai mult, puteti vedea lumea dintr-un unghi diferit ,imaginea mare a universului devine extrem de importanta pentru voi. Este un timp de imbogatire spirituala, puteti avea bucurii prin partebnerul de viata. Aceasta Luna Noua va ajuta sa intelegeti “ce si cine “ va face fericiti intr-un parteneriat. Cu Uranus activ, lucrurile se misca destul de repede, chiar neprevazut in tot ce tine de partener de viata, casatorie, planuri pentru o nunta .Este un timp si pentru o colaborare foarte buna in afaceri.
Luna Noua in Varsator  este sustinuta si de asteroidul 407 Arachne .
Arachne indica un talent natural atat de mare incat atrage atentia si in cele din urma , gelozia de la altii, ar fi bine sa nu vorbiti prea mult despre casnicia voastra, partenerul vostru, realizatile voastre in afaceri deoarece ele pot fi transformate de gelozia celorlati in ceva negativ. Renuntati la prea multa publicitate deoarece lauda poate fi pedepsita in aceste zile, competitiile devin acerbe, pot aparea ciocniri cu autoritatile , pot fi dezvaluate anumite lucruri secrete.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 30 iulie, opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal  pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri,avere, bunuri, activarea dusmanilor,  exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in casa VI  poate fi un timp  benefic la locul de munca, in relatia cu sefii, colegii, imbunatatirea sanatatii. Aceasta energie benefica va ajuta sa va concentrati pe proiectele de la locul de munca, puteti lucra din greu pentru bani, pot creste obligatiile la locul de munca dar puteti obtine realizari pe masura eforturilor. Puteti primi o  oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Uranus din casa VIII sustine benefic aceasta Luna Noua , asta inseamna o perioada in care tot felul de intuitii neasteptate va inunda viata, este un timp in care domeniul ocult apare in viata voastra prin  revelatii sau viziuni . Puteti primi o mostenire,puteti primi  bani neasteptati de la un partener, asociat, relatiile voastre intime pot trece printr-o transformare  benefica evolutiei voastre.Luna Noua in Varsator  este sustinuta si de asteroidul 407 Arachne .
Arachne indica un talent natural atat de mare incat atrage atentia si in cele din urma , gelozia de la altii, ar fi bine sa nu vorbiti prea mult despre relizarile voastre la locul de munca, cu proiectele voastre de la locul de munca, cu sanatatea voastra deoarece ele pot fi transformate de gelozia celorlati in ceva negativ. Renuntati la prea multa publicitate deoarece lauda poate fi pedepsita in aceste zile, competitiile devin acerbe, pot aparea ciocniri cu autoritatile , pot fi dezvaluate anumite lucruri secrete.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 30 august , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in casa V amplifica potentialul creator , viata sentimentala, iubirea, romantismul . O iubire noua, inedita va bate la “usa’, important este sa iesiti in intampinarea ei, relatiile cu copii se pot imbunatati. Puteti petrece mai mult timp cu persoana iubita, cu copii , puteti concepe un copil. Uranus din casa VII sprijina benefic aceasta Luna Noua , asta inseamna un timp al povestilor  interesante , inedited chiar socante dar care va elibereaza sufletul. Creativitatea  voastra devine mai inovatoare,veti tinde sa faci lucrurile in aceasta directie intr-un mod diferit. Aceasta Luna Noua va pune la dispozitie  “ scanteia” ce  aprinde pasiunea din  voi, pofta de viata va indeamna  sa cautati pasiunea, romantismul intr-o iubire, dar aceasta trebuie sa ofere altceva decat doreati pana acuma . Este un timp al iubirii care va imbratiseaza  intr-un mod neasteptat, nu ofera stabilitate dar afera trairi magnifice .
Luna Noua in Varsator  este sustinuta si de asteroidul 407 Arachne .
Arachne indica un talent natural atat de mare incat atrage atentia si in cele din urma, gelozia de la altii, ar fi bine sa nu vorbiti prea mult despre  creativitatea voastra, despre iubitul, iubit voastra, despre copii vostri deoarece ele pot fi transformate de gelozia celorlati in ceva negativ. Renuntati la prea multa publicitate deoarece lauda poate fi pedepsita in aceste zile, competitiile devin acerbe, pot aparea ciocniri cu autoritatile , pot fi dezvaluate anumite lucruri secrete.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 30 septembrie, aspectul de trigon dintre Luna Noua  si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa IV amplifica oportunitatile legate de familie, camin, parinti, puteti rezolva in mod pozitiv anumite probleme de familie.
Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Oportunitatile, norocul au legatura cu casa voastra , cu familia voastra fiind ajutati sa va imbunatatiti locul in care traiti . Puteti cumpara o casa ,puteti primi  o casa de la parinti ,totul  se leaga de locul in care locuiti . Uranus din casa VI sprijina benefic aceasta Luna Noua, este o energie miraculoasa in viata voastra pentru imbunatatirea starii de sanatate, un loc de munca mai bun care sa va aduca securiatate financiara. Apar oportunitati neasteptate pentru metode alternative de vindecare , terapii si cursuri care pun accentul pe minte, corp si suflet.
Fiti deschisi noilor oportunitati , este important sa va concentrati pe finante , loc de munca , sanatate, vindecare. Casa si familia voastra fac parte din cartea de vizita a Lunii Noi, deci tot ce tine de inchiriere, sa vindeti, sa cumparati o casa, sa faceti afaceri imobiliare, sunt oportunitati pentru voi.
Luna Noua in Varsator  este sustinuta si de asteroidul 407 Arachne .
Arachne indica un talent natural atat de mare incat atrage atentia si in cele din urma, gelozia de la altii, ar fi bine sa nu vorbiti prea mult despre  familia voastra, casa voastra, afacerile voastre imobiliare deoarece ele pot fi transformate de gelozia celorlati in ceva negativ. Renuntati la prea multa publicitate deoarece lauda poate fi pedepsita in aceste zile, competitiile devin acerbe, pot aparea ciocniri cu autoritatile , pot fi dezvaluate anumite lucruri secrete.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 30 octombrie , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze,  

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala, mari disponibilitati in comunicare; sunt favorizate activitatile de studiu, abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Aceasta Luna Noua benefica aduce oportunitati prin comunicare, frati, rude, calatorii . Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina, un telefon, un calculator . Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati .Uranus din casa V sprijina benefic aceasta Luna Noua si poate sa va puna in lumina  creativitatea personala, romantismulvostru. Viata devine mai interesanta , puteti  experimenta lucruri noi in iubire, puteti  atrage parteneri neobisnuiti ( diferenta de varsta, de cultura, de pozitie sociala ), iubirea poate capata un ton  nonconformist, neobisnuit  care sa va va elibereze sufletul. Copiii vostri va pot bucura foarte mult in aceasta perioada.
Luna Noua in Varsator  este sustinuta si de asteroidul 407 Arachne .
Arachne indica un talent natural atat de mare incat atrage atentia si in cele din urma, gelozia de la altii, ar fi bine sa nu vorbiti prea mult despre cunostintele voastre, mintea voastra, rudele si fratii vostri, masina voastra deoarece ele pot fi transformate de gelozia celorlati in ceva negativ. Renuntati la prea multa publicitate deoarece lauda poate fi pedepsita in aceste zile, competitiile devin acerbe, pot aparea ciocniri cu autoritatile , pot fi dezvaluate anumite lucruri secrete.
Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 30 noiembrie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente, este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, sa gasiti noi mijloace materiale. Puteti primi o oferta de lucru, puteti face mai multi bani, puteti gasi noi modalitati de  a va echilibra financiar. Este cel mai bun timp pentru a conjunga verbul  “ a avea “ intr-un mod inedit. Este o Luna Noua norocoasa sprijinita de Uranus din casa IV, in consecinta, daca sunteti in cautarea unui loc de munca aproape de casa voastra si care sa va aduca mai muti  bani, atunci sunteti sustinuti de  aceasta energie novatoare. Puteti avea oportunitatea materializarii unui talent de-al vostru, puteti merge la interviuri legate de un loc de munca deoarece in aceste domenii energia Lunii Noi va sustine. Aceasta Luna Noua de mana cu Uranus va spune ca  “ acasa “ este locul unde este inima voastra , va puteti muta intr-o alta locuinta si asta datorita unor circumstante neprevazute.Luna Noua in Varsator  este sustinuta si de asteroidul 407 Arachne .
Arachne indica un talent natural atat de mare incat atrage atentia si in cele din urma, gelozia de la altii, ar fi bine sa nu vorbiti prea mult despre talentele voastre, proprietatile voastre , banii  vostri deoarece ele pot fi transformate de gelozia celorlati in ceva negativ. Renuntati la prea multa publicitate deoarece lauda poate fi pedepsita in aceste zile, competitiile devin acerbe, pot aparea ciocniri cu autoritatile , pot fi dezvaluate anumite lucruri secrete.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 30 decembrie, aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna noua insemnul vostru  in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi, puteti demara proiecte noi care vor aduce rezultate deosebite in viitor.
Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Va puteti concentra in urmatoarea perioada pe dorintele si nevoile personale, conjugand verbul” a cunoaste “ intr-un mod extreme de personal . Tot ce va atinge valoarea personala este energizat in bine,  vorbesc aici de ceea ce vreti pentru voi, aspectul fizic, un nou look,  relatii de prietenie, iubit, partener. Uranus din casa III sprijina aceasta Luna Noua, asta arata ca  puteti cumpara o masina, un calculator , un telefon, puteti face o mica excursie. Mintea  este mai deschisa iar norocul vine prin cunostintele acumulate, viata de zi cu zi se grabeste, intalnirile, planurile , apelurile telefonice sunt activate intr-un mod neobisnuit. Puteti avea oportunitati printr-un frate, sora, vecin.Luna Noua in Varsator  este sustinuta si de asteroidul 407 Arachne.
Arachne indica un talent natural atat de mare incat atrage atentia si in cele din urma, gelozia de la altii, ar fi bine sa nu va laudati prea mult talentele, personalitatea, realizarile voastre deoarece ele pot fi transformate de gelozia celorlati in ceva negativ. Renuntati la prea multa publicitate deoarece lauda poate fi pedepsita in aceste zile, competitiile devin acerbe, pot aparea ciocniri cu autoritatile , pot fi dezvaluate anumite lucruri secrete.
Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 30 ianuarie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila..

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna noua in casa XII, o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului. Este un timp in care veti cauta singuratatea concentrandu-va mai mult pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru voi. Este un timp in care puteti renunta la anumite obiceiuri nesanatoase dar si la oamenii care va fac rau,puteti deveni mai atenti fata de sanatatea voastra  prin schimbarea dietei, prin diverse exercitii fizice. Este cel mai bine sa “ va luati o vacanta “ sau puteti fi fortati sa faceti acest lucru dar pe cont propriu astfel incat sa va ganditi mai bine la ceea ce vreti pentru voi . Uranus din casa II  sprijina benefic aveasta Luna Noua, asta arata ca dorintele voastre legate de valorificarea talentelor native sunt realizabile intr-un mod neasteptat. Puteti sa va asumati anumite riscuri in legatura cu banii dar ce mai bun sfat este  sa va folositi talentele voastre intr-un mod nou , progresit  deoarece puteti face bani asa.
Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita.
Luna Noua in Varsator  este sustinuta si de asteroidul 407 Arachne .
Arachne indica un talent natural atat de mare incat atrage atentia si in cele din urma, gelozia de la altii, ar fi bine sa nu va laudati prea mult trecutul, realizarile voastre, cat de spirituali sunteti, cat ajutor dati celorlalti deoarece ele pot fi transformate de gelozia celorlati in ceva negativ. Renuntati la prea multa publicitate deoarece lauda poate fi pedepsita in aceste zile, competitiile devin acerbe, pot aparea ciocniri cu autoritatile , pot fi dezvaluate anumite lucruri secrete.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 28 februarie , apectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Scurt si la obiect cu multumirile anticipate, draga mea CONFIDENTA!

    Cu un Venus retrograd, eu Pesti/asc Rac si el Taur (14.05.74)…pe 20 ianuarie…am inceput o relatie…

    Te rog sin suflet cand ai putin timp…incearca sa-mi raspunzi…Ce sanse de viitor are relatia aceasta?

    Astept cu sufletul la gura, cum se spune si iti multumesc din nou, anticipat,
    a ta fidela “prietena”, Mirela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.