LUNA NOUA IN FECIOARA SI ZODIILE-30 AUGUST 2019

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Fecioara, semnul ce imbraca acest moment astral, ofera o perspectiva realista asupra a ceea ce trebuie analizat, organizat si ordonat intr-un mod nou in viata noastra.

Cu Luna Noua in Fecioara pe gradul 7, cei nascuti in jurul datei de 30 din semnele mutabile Fecioara, Pesti, Gemeni, Sagetator ( plus, minus trei zile ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , casa partenerului-descendentul , casa carierei-MC, casa familiei-casa IV sau orice planeta personala in jurul gradului 7 din orice semn zodiacal.

Accentuarea semnului Fecioara(Soare, Luna, Mercur, Marte, Mercur) arata o perioada propice cultivarii sinelui si al purificarii de sine. Fecioara este calauza cautarii sufletului. “ A sluji sau a suferi” este o veche zicala legata de acest semn. Suferinta apare cand vom crede ca singura ordine care exista este cea stabilita de noi. Trebuie sa ne reamintim ca aici pe pamant, suntem in slujba lui Dumnezeu. Cu Marte langa luna noua in Fecioara, sansele de conflict cresc exponential si ar fi bine sa fim foarte atenti la cuvintele noastre.

Simbolul sabian al gradului 7 Fecioara, gradul Lunii Noi este :” Un harem.” Un harem este un grup de oameni, in special femei care traiesc si lucreaza impreuna. Pentru ca haremul sa functioneze, fiecare are locul lui, rolul si sarcina lui( fecioara) de facut, asa ca exista o ordine naturala stabilita. Este un simbol al compromisului, al intelegerii ca suntem legati de ceilalti si de divinitate. Concurenta, critica excesiva, “ eu stiu mai bine ca tine”, posesivitatea, dorinta de a fi in centrul atentiei, pot crea destule probleme in harem( relatii, grupuri diverse, cerc de prieteni, loc de munca, familie, uniuni).

Simbolul sabian al gradului 3 Fecioara, gradul lui Mercur in fecioara, mesagerul acestei luni noi este:”Doi ingeri pazitori.” Este un mesaj de protectie invizibila. Acest simbol ne aminteste ca, indiferent de ceea ce facem, unde ne aflam, cat de grele sunt luptele noastre existentiale, cate reusite avem, “Ingerii” sunt tot timpul langa noi chiar daca nu-i vedem. Nu suntem niciodata singuri iar protectia sugerata de acest simbol vine la noi in momentele de disperare profunda, atunci cand credem cu nu mai exista nici o solutie, cand ne simtim abandonati si singuri. Ce ne poate ajuta in perioadele de frica si schimbari enorme? Asa cum spune Sfantul Ambrozie:”Ar trebui sa ne rugam Ingerilor, pentru ca ne-au fost dati ca pazitori.”

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Fecioara vine cu  “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Este cel mai bun moment pentru analiza nemultumirilor voastre legate de munca, colegi, sefi, sanatate corp fizic. Un sustinator al acestei lunatii este Uranus retrograd in taur ce poate veni cu surprize legate de unele actiuni din trecut, familie, copii, prieteni. Ideile neconventionale din trecut pot fi etichetate altfel acuma. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 30 martie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala. Acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale, pentru inceputuri pline de speranta pentru copiii vostrii. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru, in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat. Un sustinator al acestei lunatii este Uranus retrograd in taur ce poate veni cu surprize ce tin de unele actiuni din trecut, planuri personale, cariera, imagine profesionala, calatorii, rude, sora, frate. Pentru cei nascuti in jurul datei de 30 aprilie, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare.  Acesta este cel mai bun moment pentru a face un plan deosebit pentru familia voastra, pentru cumpararea unei case, pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Cu Marte in apropierea lunii noi,ar trebui sa fiti mai atenti in familie, in relatii, comunicare, munca, relatii de munca. Un sustinator al acestei lunatii este Uranus retrograd in taur ce poate veni cu surprize ce tin de unele actiuni din trecut, jocuri si planuri secrete, valori, rude, straini, strainatate, credinta. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 30 mai, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra, comert, activitati mentale, calatorii scurte, studii. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizate de acest moment de luna noua. Este un moment minunat pentru a va sorta ideile si sa va ocupati doar de cele importante. Accentuarea energiei semnului fecioara va inspira sa ganditi in moduri noi, sa luati in calcul noile posibilitati de a comunica. Un sustinator al acestei lunatii este Uranus retrograd in taur ce poate veni cu surprize ce tin de unele actiuni din trecut, planuri personale, bani, valoare personala, afaceri, banii unei afaceri, mosteniri.Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 30 iunie,aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de success.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar, de modul de a va valorifica talentele personale. Fecioara este despre detalii, asa ca trebuie sa incercati sa definiti cat mai exact ceea ce va doriti sa atrageti, ce posesiuni vedeti pe numele vostru, ce munca va valorifica cel mai bine. Uranus retrograd in Taur sustine aceasta luna noua si poate veni cu surprize legate de bani, relatii, partener, asociat, justitie, planuri secrete. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 30 iulie, aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna noua in semnul vostru vine cu  “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre, pe sortarea proiectelor personale. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Aveti posibilitatea de a examina, a analiza si de a gasi raspunsuri. Uranus retrograd in Taur sustine aceasta luna noua si poate veni cu surprize legate de planurile si actiunile personale, prieteni, uniuni ciudate, planuri secrete, munca, sanatate. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 30 august, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii, stare generala febrila.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna noua in Fecioara vine cu  “noutati divine” pentru  reincarcarea bateriilor voastre spirituale si fizice. Este o pozitie mai sensibila a Lunii Noi si ar fi bine sa depuneti eforturile necesare instalarii pacii in suflet.” Sunt calma si perfect echilibrata” este mantra acestei luni noi. Aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Noutatile sunt conditionate de trecutul vostru, de ceea ce este adunat acolo si care de multe ori va tine intr-o vraja greu de descris. Puteti incepe un proces de detoxifiere fizica, mentala, este un moment minunat pentru a va analiza trecutul si pentru a ierta totul. Uranus retrograd in Taur sustine aceasta luna noua si poate veni cu surprize legate de copii, relatia cu copiii, mosteniri, afaceri, bani multi, legaturi karmice grele. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 30 septembrie, aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in prieteniile voastre, in relatiile ciudate, grupuri sociale, idealuri, sperante. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale. Sunteti ajutati sa va sortati prietenii, sperantele, ideile ciudate. Magia acestei luni va ajuta cel mai bine in orientarea voastra catre cei care au idealuri similare. Fecioara este despre detalii, asa ca, trebuie sa incercati sa definiti cat mai exact obiectivele voastre viitoare. Uranus retrograd in Taur sustine aceasta luna noua si poate veni cu surprize legate de relatii, uniuni, justitie, actiuni judecatoresti, avocati, familie, parinti, tara de origine, imagine publica, credinta, puterea credintei. Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 30 octombrie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni importanti, astrologie, ghizi spirituali.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in cariera voastra, in imaginea publica, in ambitiile voastre profesionale. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Este cel mai bun moment pentru a analiza doar ceea ce credeti ca este important pentru dezvoltarea voastra. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Uranus retrograd in Taur sustine aceasta luna noua si poate veni cu surprize legate de munca, relatii de munca, sefi si colegi, sanatate, rude, sora,, frate, mosteni, lupte ascunse pentru putere. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 30 noiembrie,aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Fecioara vine cu  “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, munca in strainatate. Uranus retrograd in Taur sustine aceasta luna noua si poate veni cu surprize legate de copii, putere, maretie, mandrie exagerata, valoare personala, relatii, uniuni, justitie, concurenti si rivali. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 30 decembrie, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este cel mai bun moment pentru o analiza atenta a unor planuri de afaceri, a problemelor relationale. Uranus retrograd in Taur sustine aceasta luna noua si poate veni cu surprize legate de familie, copii, camin, casa, partener, munca, colegi, sanatate. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 28 ianuarie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti.Acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, avocat, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Uranus retrograd in Taur sustine aceasta luna noua si poate veni cu surprize legate de rude, calatorii, relatii, partener, copii, iubire, munca, proiecte de munca, colegi. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 28 februarie, opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal pe axa eu-tu, poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.