REVOLUTIA SOLARA Georgiana

GERGIANA

18 mai 1983, ora 13:00, Buzau

Revolutia solara 2013-2014

Revolutia Solara  este o diagrama calculata pentru momentul in care Soarele in tranzit ajunge peste  pozitia  exacta a Soarelui din harta natala. Asta se intampla  o data pe an, de ziua ta de nastere si marcheaza principale evenimente pentru anul solar 2013-2014 ( 18 mai 2013 -18  mai 2014).

Evenimentul cel mai important al anului solar 2013-2014 este dat de orientarea ascendentului anual in semn si casa. Acest semn al ascendentului anual va conduce intreg anul solar. Semnul ascendentului anual arata felul tau de a fi, personalitatea ta si tipurile de experiente care te atrag in acest an. Cu ascendentul revolutiei solare 2013-2014 in Scorpion, un semn de apa, fix,  se poate vorbi de necesitatea unor schimbari importante in viata ta. Este un semn ce conduce intreg anul, de fapt nuanteaza intreg anul  si indica permanenta si rezistenta in viata ta. Un semn fix pe ascendentul revolutiei solare apare adesea in anii solari ce indica incheierea unor activitati, construirea sau concretizarea unor optiuni noi  in viata ta. Ascendentul anual in Scorpion arata ca urmeaza un an de regenerare interna, te poti confrunta cu sentimentele interioare cele mai profunde care intotdeauna produc si tensiune pana cand vei fi pregatita sa te impaci cu tine insati. Atitudinea ta poate fi una agresiva  si autoritara,  foarte frecvent nu esti constienta de unele erori din trecut  putand experimenta diferite restrictii sau probleme in aceasta perioada. Trebuie sa fii constienta de modul in care te descurci singura si sa incerci sa mentii un control strict asupra ta,  pot aparea unele teste in acest an , te poti intalni cu anumite adversitati sau cu rezultatele unor actiuni din trecut. Nu lasa emotiile negative ( furie, amaraciune, razbunare ) sa-ti conduca viata deoarece va fi mai greu sa te ocupi de problemele care te pot conduce spre succes.  Acesta este un an in care poti lucra la sentimentele, emotiile tale blocate , nu este usor dar cu siguranta nu este imposibil. Vei gasi in acest an forta necesara pentru a depasi unele obstacole care iti pot testa rabdarea, in acelasi timp, trebuie sa incerci sa cauti metode pozitive de a folosi energia imensa pe care o vei avea, in orice situatie, este recomandat sa te angajezi in activitati fizice, aceste activitati te vor ajuta sa te relaxezi si sa ai un somn odihnitor. Este un an in care intuitia ta va fi la cote maxime , creste interesul  tau pentru ocultism, paranormal,  perceptiile tale vor fi destul de exacte si vei avea incredere in ele. Ai putea fi implicata intr-o poveste de dragoste intensa,  profunda, transformatoare, in acelasi timp, relatia poate fi una de durata, stabila, viata sexuala va fi foarte intensa. Este posibil sa fii atrasa  intr-o relatie de  un Taur romantic si senzual. Ai putea fi in acest an concentrata  pe anumite lucruri pana la obsesie, indiferent de caz  vei avea o personalitate puternica pentru a face fata in mod eficient tuturor modificarilor pe care vrei sa le faci in viata ta.

Pluto, guvernatorul ascendentului tau anual, prin pozitia in casa anuala, ofera indicii importante legate de domeniul din viata ta care cunoaste o schimbare profunda. Pluto anual in casa II anuala poate accentua castigurile financiare dar si dorinta de a-ti pune in lumina propria valoare intr-un mod profund chiar obsesiv. Pluto vorbeste despre putere, control, manipulare, gestionarea resurselor comune, procese inconstiente, eliminare, regenerare, renastere,  transformare radicala. Energia plutoniana in casa valorilor personale, posesiuni, venituri castigate prin forte proprii, poate arata un an in care poti sa scapi de lucrurile care nu iti mai sunt utile, repararea si renovarea elementelor pe care doresti sa le pastrezi, modificari profunde legate de sursa veniturilor tale permanente. Aici, Pluto  devine judecatorul modului in care iti folosesti talentele native, cum faci bani, cum ii cheltuiesti. Este o energie puternic transformatoare care te va pune la treaba in acest domeniul, schimbarile profunde au loc prin intermediul modului in care inveti despre valoarea banilor, valoarea proprie, valori in general. Este cel mai bun timp  pentru a avea grija de valorile tale interioare, propriile valori vor trece printr-o transformare acuma si vei descoperi ce este cu adevarat valoros in viata ta. Vei lupta pentru supravietuire financiara incercand sa te descurci singura, vei detesta orice fel de dependenta de ceilalti. Este o perioada in care transformarea are legatura directa cu modul de abordare a banilor, a felului in care faci acesti bani, ce talente proprii folosesti  in castigarea banilor de toate zilele. Orice metoda “ discutabila” de a face bani poate aduce riscuri de pierdere a norocului si dificultati financiare severe .

Pluto anual face un aspect benefic cu ascendentul tau anual, asta inseamna ca resursele tale personale sunt imense  in acest an, ideile abunda, este o energie ce iti sustine moralul la cote benefice permitandu-ti sa accepti schimbarile. Chiar daca Pluto de multe ori poate aduce turbulente, profunzimea si puterea de penetrare pot oferi o forta bine directionata catre realizari. Este un an in care aceasta energie te poate ajuta sa faci schimbari profunde in modul in care iti valorifici resursele personale, pot aparea noi posibilitati, noi mijloace cu surse de venit care pot depasi asteptarile tale  dar care in acelasi timp pot presupune schimbari radicale in modul tau de viata. din mediul apropiat in care traiesti .

Cel de-al doilea guvernator al ascendentului anual este Marte in Taur plasat in casa VII anuala. Marte anual  reprezinta directia in care iti vei folosi energia in acest an, cum interactionezi cu cei din jur, auto-motivarea, actiunea independenta, denota scanteia ce initiaza activitati, proiectele noi. Pozitia lui Marte si aspectele lui furnizeaza informatii cu privire la circumstantele care vor declansa suparare, furie, este bine sa stii ca prin declansarea furiei, energia se pierde in ceva negativ dand nastere la frustrari, agresiune fata de altii, resentimente inconstiente care nu au fost rezolvate. Marte anual in casa VII anuala poate aduce dezacorduri si conflicte in relatiile apropiate.  Iti poti pierde rabdarea foarte usor sau poti deveni destul de exigenta si geloasa. Cu Marte anual in acest domeniu, poti usor da nastere la fel de fel de dispute cu ceilalti datorita lipsei de rabdare. Cu Marta anual in careu cu Luna anuala, furia emotionala capata tonuri grave si asta datorita faptului ca esti departe de a fi indiferenta la nivel emotional in acest an. Impulsivitatea emotionala si dorinta de noi experiente pot aduce neliniste, nerabdare, certuri cu femeile, cu mama.

Casa zodiacala din astrograma natala in care cade ascendentul revolutiei solare este de cea mai mare importanta pentru a prezice care domeniu din viata ta capata cea mai mare importanta , este ca o usa din fata casei pe care trebuie sa o deschizi. Ascendentul anual in casa III   vorbeste despre  importanta anturajului, principalele evenimente din viata ta vor fi legate de  anumite deplasari, vizite, anturaj, probleme cu vecinii, poti merge la scoala din nou, te poti hotara sa inveti anumite lucruri ce iti pot fi de folos intr-o practica imediata, poti avea o dorinta imensa de a comunica cu oamenii.
Ca si ascendentul anual, Casa carierei –MC anual constituie un factor important al revolutiei solare, este cel de-al doilea “ ton important “ al acestui an. Casa carierei- MC din astrograma anuala este  in casa XII natala. Deoarece aceasta parte din revolutia solara este “ cea mai vizibila “  parte a diagramei solare, cum esti vazuta in lume de altii, reputatia si succesul tau in lume, cu Casa carierei  anuale in  casa XII,  poti fi extrem de psihica si intuitiva, poti cere sfatul la toata lumea si apoi vei alege oricum ceea ce vrei tu, poti fi secretoasa, nerealista, sentimentala si cam visatoare. Pot aparea momente cand vei dori sa fii singura, trebuie sa fii atenta sa eviti orice fel de scandal care iti poate face rau. In plan social, te vei mobiliza numai  in caz de necesitate, banii in acest an conteaza foarte mult doar pentru a obtine securitatea de care ai nevoie si pentru a inlatura primejdia de a depinde de altii. Atentie mare, poate fi un an in care nemultumirea ta legata de ceea ce faci, de cariera ta sa se amplifice, poate fi in general un “ an de chin” daca cariera ta nu te satisface, daca nu esti multumita de ceea ce faci . Cu Casa carierei  anuale in semnul Leului  se poate spune ca statutul tau, activitatile legate de cariera ta te pun in centrul atentiei, este un timp in care increderea in tine, motivatia , carisma , spiritul intreprinzator te pot conduce acolo unde iti este locul, poate fi  ceva important legat de cariera ta, de viata sociala . Relatiile  influente iti aduc noi oportunitati pentru tine si te pot ajuta sa vezi cum  le poti folosi in avantajul tau . Ai de asemenea, capacitatea de a crea oportunitati pe cont propriu dar trebuie sa fii atenta cum faci acest lucru pentru ca ai putea deveni cam nechibzuita. Viata ta emotionala, personala poate deveni destul de complicata in acest an, poti da totul deoparte doar din cauza acestor interese materiale.

Pozitia Soarelui in astrograma solara este destul de reprezentativa, arata domeniul din viata ta care este cel mai accentuat in acest an, este locul in care vei cheltui cea mai mare energie. Soarele anual in casa VII anuala arata ca relatiile in acest an vor fi mai importante decat identitatea ta individuala. Vei experimenta o mare nevoie de companie, un interes mai mare in urmarirea obiectivelor comune decat obiectivele individuale. Te poti astepta ca in acest an sa te realizezi mai mult prin cooperare decat ai putea s-o faci de una singura. Munca in echipa este tonul acestei energii, acest lucru arata o excelenta oportunitate de a lucra cu altcineva la un proiect de interes comun.  In acest an vei fi mult mai influentata de altii si vei asculta si adopta ideile lor cu un interes mai mare. Este extrem de important pentru tine sa selectezi cu grija persoanele care sunt compatibile cu interesele tale,  oamenii pozitivi, interesanti iti pot aduce rezultate bune.  Acest an favorizeaza munca in echipa, activitatile sociale, solutionarea unor cereri de despagubire legala. Perioada cea mai favorabila va fi la jumatatea acestui an solar ( de la ziua ta de nastere ) , moment in care vei fi cea mai receptiva la aceasta energie si capabila sa profiti de ea. Vei putea cere si primi ajutor de la oameni importanti care iti vor oferi tot sprijinul. Concentreaza-te pe relatii, petrece timpul cu cei dragi ,  nevoile lor par a fi mai puternice si simti ca trebuie sa-i sprijini  Cele mai mari succese apar in acest an atunci cand lucrezi cu altii sau cand oferi asistenta cuiva. Casa VII este casa casatoriei, parteneriatelor, relatiilor stranse, este probabil ca te vei implica profund in toate aceste tipuri de relatii. Este un moment excelent de a lucra la un proiect cu cineva, poti realiza mult prin cooperare,  daca nu vei folosi arta cooperarii, poti avea sanse minime de succes si  o tendinta de a-ti  crea multi dusmani.

Soarele anual in conjunctie cu Marte anual iti da incredere in tine, vei trata intr-un mod constructiv orice situatie cu care te vei confrunta de-a lungul acestui an . Atitudinea pozitiva iti va permite sa iti folosesti energia fizica intr-un mod corespunzator. Aceasta influenta astrologica pune un accent deosebit pe capacitatea ta de a conduce, pe munca independenta. Vei simti si gustul aventurii, sa calatoresti, sa explorezi locuri noi si fascinante . Este o energie benefica unui an extrem de activ si cu realizari mari. Deoarece Soarele este in casa VII si  guverneaza casa carierei, vietii sociale  iar Marte este in casa VII si  guverneaza casa muncii, in aceste directii poti avea realizari, poti deveni mai nervoasa.

Luna anuala conduce situatia familiala si casnica ,indeplineste in astrograma solara un rol de busola pentru  a oglindi fluctuatiile minime ce au loc in mediul casnic. Luna anuala este asociata cu schimbari si fluctuatii intr-un anumit domeniu de viata ,in acelasi timp reflecta si starea ta emotionala , sentimentele tale , temperamentul, nevoile si raspunsurile inconstiente . Luna reprezinta sentimentele tale indiferent daca le vei exprima sau nu intr-un mod deschis . sentimentele tale in acest an sunt indicate de semnul , pozitia si aspectele Lunii anuale . Semnul Lunii arata ceea ce simti tu in acest an si cum vei exprima aceste sentimente . Luna anuala in Leu coincide adesea cu o epoca in care cineva devine figura centrala in viata ta, in urma acestei asocieri, viata ta capata multe intelesuri si satisfactii  sau tu poti sa te invarti in jurul acestei persoane care iti aduce bucurii . De multe ori aceasta persoana poate fi un copil, un iubit, o creatie. Aceasta energie te face mai spontana, te vei exprima mai deschis si cu optimism, te vei bucura de fiecare loc si fiecare moment. Vei impresiona pe cei in jur cu atitudinea ta increzatoare, ai putea dezvolta un sentiment mai mare de echitate si devii extrem de protectoare fata de cei dragi . Poti primi mai mult sprijin de la femei dar ar putea fi si dezacorduri puternice din cauza tendintei de a fi inflexibila. Din cauza intensitatii emotionale , expresia ta personala poate avea un caracter dramatic, poti exagera anumite lucruri si stari emotionale, poti plange mai usor, poti sa te implici mai usor in certuri. Luna anuala in casa X anuala promite un anumit grad de publicitate si poate aparea o oarecare fluctuatie cu privire fie la reputatia fie la statutul tau social. De obicei aceasta pozitie a Lunii anuale apare in anii in care apare o schimbare in starea civila. Este posibil sa te casatoresti in acest an( daca nu esti casatorita ) sau poti face o schimbare legata de starea ta civila, primirea musafirilor si publicitatea legata de desfasurarea evenimentului pomenit mai sus sunt de asemenea indicate de pozitia lunii anuale in casa  X anuala. Este o energie ce arata schimbari in cariera, modificari care sunt extrem de importante, fie in viitorul apropiat sau pentru mai multi ani de acuma incolo. Tot ceea ce faci la locul de munca, viata sociala sunt mult mai vizibile in acest an, orice lucru bun aduce recunoasterea pe care o meriti, orice greseala este vizibila si poate fi taxata . Intuitia este un bun prieten in domeniul carierei in acelasi timp poti primi un ajutor important de la o femeie.
Luna anuala in aspect pozitiv  cu Jupiter anual  arata ca proiectele tale in acest an se pot realiza, este o perioada propice impacarilor in plan public sau familial. Grijile tale pentru viitor sunt imense si poti fi  destul de optimista  in abordarea vietii, folosita in sens pozitiv, aceasta energie poate fi aducatoare de bani, cadouri, recompense. Vei avea un interes mai mare fata de aspectele profunde ale vietii, vei dori sa iti extinzi cunostintele legate de spiritualitate, metafizica ,vei fi mai dispus sa urmezi ceea ce iti dicteza inima ,chiar daca alte influente in acest an indica probleme si nemultumiri , fii convins ca vei gasi modalitatile cele mai bune pentru a le depasi . Emotiile tale vor fi in ton cu intentiile tale , visele si imaginatia ta iti vor oferi idei noi pentru a-ti imbunatati activitatile tale  mai ales in domeniul banilor munciti de tine dar si in domeniul muncii ,colegilor .
Luna anuala in aspect provocator cu Soarele anual arata  unele tensiuni  in familia ta care pot sa-ti tulbure linistea. Ai putea experimenta unele dezacorduri cu mama ta sau cu alte rude de sex feminin si nu vei obtine intotdeauna aprobarea familiei tale pentru ceea ce faci sau spui. Fereste-te de inducerea unor stari de tensiune nervoasa, poti fi nemultumit de rutina zilnica si poti avea dorinta de a-ti schimba domiciliul. Iti poti pierde rabdarea mai repede cu oamenii, ar trebui sa fii  mai atenta pentru a evita neintelegerile inutile mai ales cu femeile care vor tinde sa nu-ti aprobe ideile tale .

Mercur ne vorbeste despre comunicatii, modul in care iti folosesti mintea , calatorii. Simbolizeaza starea ta mentala in cursul acestui an ,ceea ce gandesti ,conditionarile mentale si posibilele surse de tensiune. Mercur anual in casa VII–casa partenerului, asociatului, poate amplifica importanta comunicarii cu ceilalti, poti petrece mult timp discutand, explicand , negociind, argumentand o problema . Discutiile nu vor fi finalizate prea usor, proiectele tale pot solicita comunicare, litigiile pot solicita negocieri inainte ca un acord sa fie atins. Comunicarea in relatia personala va fi extrem de importanta, este un an bun de a-ti impartasi gandurile si de a te apropia si mai mult de partenerul de viata . Clarificarea , negocierea ar putea fi necesare pentru imbunatatirea relatiei tale mai ales daca esti constienta de existenta unor contradictii, discrepante . Profesional , ai putea negocia si comunica in mod direct cu alte persoane despre ceea ce ti se cere . Atat relatiile personale cat si cele profesionale vor oferi stimulare intelectuala ,vei fi atrasa de oameni luminosi si plini de idei . Este un an bun pentru a face schimb de idei cu alte persoane sau sa te alaturi unui grup de discutii in scopul cresterii intelectuale. Partea negativa  a lui Mercur  arata ca poti avea tendinta de a lasa pe altii sa iti domine gandurile cu propriile lor opinii si comentarii . Aceepta idele celorlati dar dupa ce evaluezi validitatea lor. Cu Mercur anual in aspect provocator cu Neptun anual, gandirea ta in acest an va fi puternic influentata de emotiile tale atat in mod pozitiv cat si negativ. Poti deveni deprimata din cauza unor probleme mici, neinsemnate, acordand mai putina atentie unor chestiuni mai importante . Este posibil sa iti schimbi starea de dispozitie frecvent si neasteptat. Este un aspect ce te sensibilizeaza, te face plina de compasiune iar uneori idealismul tau poate fi deplasat, nerealist si imposibil de aplicat. Neptun induce sensibilitate, imaginatie dar si multa fantezie iar din acest motiv poti sa te inseli sau sa fii inselata, chiar tradata in special in legatura cu un iubit,  prieten, partener. Poti preveni aceste inselaciuni, tradari daca vei fi atenta la intuitia ta in care trebuie sa crezi foarte mult in acest an. Viata ta emotionala poate fi lipsita de claritate fiind posibil sa apara confuzia.  Fii atenta cui ii incredintezi gandurile tale in acest an. Starea de confuzie sau de mister poate fi legata si de casa ta si chiar si cei apropiati tie iti pot induce anumite erori.

Venus este micul benefic, reprezinta de obicei imprejurarile placute oriunde ar cadea in harta solara, arata domeniile de activitate spre care esti atrasa, ne vorbeste despre orice fel de valoare fie ea personala, a persoanei iubite dar si cele materiale .Venus este cheia pentru a intelege relatiile de iubire si situatia financiara din acest an solar, arata cum primesti si dai iubire, care vor fi placerile tale in acest an, cum gestionezi finantele, cat de romantica esti, cum gasesti placerea . Cu Venus in casa VIII anuala ,  acest an poate fi benefic pentru a obtine bani sau bunuri prin intermediul partenerului de viata, parteneri de afaceri, poate fi  o mostenire, un credit il poti obtine cu efort minim din partea ta. Poti experimenta schimbari in viata ta personala, acesta nu este un an neaparat armonios si plin de pace. Vei fi pus in situatia sa-ti analizezi relatia cu partenerul de viata , sa vezi ce trebuie transformat, imbunatatit aici. Daca vei incepe o relatie in acest an, aceasta poate sa aduca transformari profunde in sufletul tau. Obsesia, durerea si pierderea sunt experiente comune atunci cand venus anual activeaza o casa VIII anuala. Este un an ce-ti aduce posibilitatea de a iubi intens, neconditionat, este putin probabil sa ofere securitate  dar esti pregatit sa investesti emotional deoarece va fi una dintre cele mai memorabile experiente din viata ta, pentru profunzimea oferita .Este un indiciu clar al intalnirii unei iubiri intense,patimase , karmice , de suflet. Venus anual face un  aspect benefic cu Uranus anual, este un aspect astrologic care apare in anii in care ceva neasteptat, o atractie brusca, o  emotie noua apare in viata ta. Totul se intampla foarte repede, o  noua relatie poate conduce la o casatorie dar nu in cursul acestui an solar. O stare generala de perturbare poate patrunde in zona relationala, relatiile dificile se pot termina, nevoia de libertate este acuta. Modificarile implica o pierdere de confort si stabilitate dar ofera un castig in noutate si emotie.
Venus anual in aspect provocator cu Neptun anual arata confuzie, tulburari emotionale, capricii. Analiza ta se  orienteaza asupra propriei tale persoane in dorinta de a defini un drum in viata . Aceasta interiorizare ar fi bine sa fie insotita de obiectivitate si intelegere. Este un aspect ce induce imprejurari neclare, incurcaturi, nelinisti, incertitudine la nivelul sentimentelor indiferent care sunt aceste sentimente. Ar trebui sa fii extrem de atenta daca vei intra intr-o relatie in acest an deoarece te poti pacali destul de usor .

Cu Mercur anual in conjunctie cu Venus anual se poate spune ca poti avea  incredere in deciziile tale, in capacitatile tale intelectuale. Poti fi un bun diplomat in manuirea cuvintelor in acest an  poti folosi un ton moale si bland pentru a-ti exprima nevoile , dorintele obtinand cu siguranta ceea ce vrei. Poti face mai multe compromisuri in acest an gasind solutii la orice problema, procedand asa ,vei putea sa-ti mentii pacea interioara si o stare relaxata a spiritului.

Jupiter anual din astrograma solara ne arata care este domeniul din viata ta in care poti avea o expansiune semnificativa , nu trebuie uitat ca energia jupiteriana este considerata o energie binefacatoare. Prezenta lui Jupiter anual in casa VIII anuala  arata ca  sunt favorizate in acest an solar  castigurilor prin parteneriate, cresterea securitatii emotionale. Energia jupiteriana favorizeaza castigurile financiare prin casatorie, parteneriate, avantaje prin diverse credite, ipoteci,  posibilitatea unor mosteniri; de fapt poti  obtine avantaje prin banii altora. Sexualitatea capata o forma de exprimare mai profunda , vei fi atrasa de ocultism, de tot ce este ascuns, de mister. Veniturile comune , investitiile comune sunt favorizate in aceasta perioada,  ai  o abilitate deosebita de a iesi din diverse impasuri financiare. Poti deveni in acest an un operator fin ce poate lucra destul de bine cu energiile fine , subtile, cu alte cuvinte, ai incredere in marea ta  intuitie ce te poate ajuta sa profiti de avantajele oferite de anumite afaceri, sa fii in locul potrivit si la momentul potrivit. Jupiter anual  aduce pentru tine o nevoie imensa de a gestiona in mod eficient fructele oricarui parteneriat , creste responsabilitatea privind administrarea banilor , favorizeaza situatiile in care poti  munci intr-un grup , autotransformarea, stapanirea de sine , un nivel mai mare de intelegere , intuitie, compasiune, intelepciune. Viata ta sexuala poate deveni mai buna , de multe ori aceasta energie prevesteste o  noua poveste de dragoste sau ca intr–o relatie existenta lucrurile se pot stabiliza . Jupiter anual in casa VIII este o energie ce lucreaza pentru tine ca un talisman magic ce te protejeaza de accidente , situatii grele de viata ,este un fel de protectie miraculoasa . Poti experimenta o schimbare profunda in viata ta devenind mai preocupata de extinderea personalitatii tale sau cautand acele situatii de viata , oameni care iti vor oferi satisfactii .Aceste modificari vor fi mai vizibile mai tarziu cand eforturile facuta acuma vor da roade .
Pozitia lui Jupiter din harta ta natala in astrograma solara  arata unde exista un element de protectie pentru tine, in cazul tau, Jupiter din harta natala pica in casa I anuala, o casa ce ne vorbeste despre corpul tau fizic, personalitatea ta , deci in aceste directii esti protejata si poti cunoaste o oarecare expansiune, poti culege anumite beneficii materiale.

Saturn este profesorul, este o energie care ne tine pe loc pana ne invatam lectiile dar poate sa ne trimita si la reexaminare . Pozitia lui Saturn in harta solara  arata domeniul de viata in care trebuie sa dai dovada de responsabilitate, de disciplina, arata unde trebuie sa mai inveti, sa incerci sa accepti ca limitarile in anumite directii nu sunt intamplatoare ci impuse de anumite conditii care nu incearca dacat sa incetineasca evolutia si sa te faca mai rabdatoare, mai disciplinata . Saturn anual in casa XII anuala este o energie cu o puternica  influenta asupra ta , este necesar sa incepi “ o adevarata curatenie de primavara “ in blocajele inconstiente ,in inhibitiile tale,in temerile tale. Trebuie sa infrunti aceste temeri ale tale inainte de a merge mai departe cu procesul de maturizare deoarece in prezent , aceste temeri te pot impiedica sa-ti asumi anumite riscuri.  Saturn in casa XII este echivalentul astrologic al unui aspirator de responsabilitati, exista tendinta sa te simti responsabila (ulterior vinovata) pentru tot ce nu merge bine, vei avea tendinta de a incerca sa faci totul de una singura . Saturn guverneaza regulile, realitatea, autoritatea, in acest an , realitatea practica poate sa-si piarda din claritate, adevarul poate fi mai evaziv, temerile, vina si inhibitiile inconstiente pot fi cauzate de incapacitatea ta de a discerne ceea ce este real de ceea ce este fantezie. Aici, nu exista nici o realitate obiectiva sau subiectiva, doar impresii vagi a ceea ce se presupune a fi real. Scopul principal  al acestei plasari a lui Saturn este confruntarea cu temerile tale,cu vinovatiile tale si incercarea de a le controla in asa fel incat acestea sa nu te tina pe loc. Doar prin intelegerea acestora vei cauta in mod activ modalitati de a depasi orice fel de blocaj care poate aparea. Saturn in aceasta casa te poate ajuta sa scapi de poverile inutile dar asta nu imediat, tot ce este vechi se dizolva in acest an pentru a face loc noilor orientari si noilor structuri ale vietii tale, Dar lucrul care te dezorienteaza cel mai tare este perioada de asteptare, de visare si de explorare interioara in care frontierele ferme dispar. Ar fi bine sa ai mai multa rabdare, noul nu poate veni pana nu faci ordine in tot ce este  vechi si inutil in viata ta.
Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii,acest lucru este valabil pentru casa ocupata de Uranus  iar casa guvernata de uranus cunoaste si ea o evolutie rapida , semnificativa pe parcursul anului . Uranus anual in casa V sugereaza intamplari bruste, neobisnuite in iubirile tale, in activitatile recreative, in proiectele creative , in investitiile speculative. Vei fi extrem de originala si creativa, un hobby poate lua o turnura neasteptata, pot aparea iubiri fulgeratoare, poti face un copil.

Neptun anual poate indica  cel mai adesea aparitia unor probleme asupra carora domneste o oarecare confuzie, iluzie, chiar mister. Acestea pot  aparea prin cineva cunoscut  sau iti poti da seama ca te-ai inselat, te-ai iluzionat  cu privire la o problema, la un om. Neptun este foarte “ subtil”, de multe ori iti poti da seama de ceea ce “ coace “ aceasta energie neptuniana daca vei tine cont de intuitia ta, de presentimentele tale. Neptun anual  in casa IV anuala poate anunta instabilitate familiala, necazuri si nelinisti fie proiectele  referitoare la camin, familie, imobile pot fi acoperite de ceata, de incertitudini. Poti idealiza viata de familie sau poate aparea nesiguranta, confuzia, ceata. Pot aparea mutari frecvente,  poti fi mai secretoasa in raport cu familia, parintii, sentimentul tau de siguranta emotionala in raport cu familia se poate schimba. Nebuloasa ceata indusa de Neptun in casa familiei, caminului nu poate oferi o baza prea solida. Neptun in domeniul familiei reprezinta de fapt cautarea originii tale spirituale si a caminului perfect. Este bine ca in acest an sa fii mai atenta la “apa din casa “ deoarece pot aparea unele probleme cu  aceasta. Acuma trebuie sa inveti ca mediul din camin trebuie sa fie un loc odihnitor , spiritual, un loc in care sa te simti in deplina siguranta spirituala interioara.

Oamenii extrem de intuitivi vor simti simbolistica “ noului an solar “cu trei luni inainte de inceperea acestuia  ( intoarcerea soarelui in tranzit pe gradul soarelui la nastere ) ,  este momentul in care devin constienti de noile directii, oportunitati si probleme. De multe ori poate fi un eveniment exact cu trei luni inainte de ziua de nastere care determina semnalele noului an solar. Este important sa stii ca evenimentele nu le poti ocoli, modul cum abordezi fiecare eveniment iti apartine .

In mod general, pozitia Soarelui anual poate arata care este cea mai aglomerata perioada a anului tau solar, cu Soarele anual in casa VII anuala , perioada cea mai favorabila va fi la jumatatea acestui an solar ( de la ziua ta de nastere ), moment in care vei fi cea mai receptiva la aceasta energie si capabila sa profiti de ea.  Accentuarea casei VII anuale este un indicator al unei casatorii. Poti incepe o  relatie durabila in timp.

Punctul Norocului in acest an solar este in Varsator  ofera bogatii prin acceptarea faptului ca poti  “ trai in viitor “  si prin experimentarea a tot ceea ce este in afara limitelor stabilite de societate. Trebuiesc cultivate obiectivitatea, originalitatea, unicitatea , aici  “ vasul de aur “  plin de idei noi  aduce beneficii nu numai pentru tine ci si pentru oamenii din jurul tau. Tot ce este modern si de avangarda, cunoasterea, prietenia, astrologia,  moda, ingeniozitatea  iti vot aduce noroc.

Cu Mercur anual  in Gemeni intr-un semn diferit de cel din harta natala ( ai Mercur retrograd in Taur in harta natala ) poate aparea o anumita agitatie in mintea ta, poti fi mai nervoasa. Poate fi un an de neintelegeri cu ceilalti care provoaca disconfort si agitatie, ar fi bine sa adopti o atitudine flexibila fata de ideile noi  care vin din alta parte. Poate este bine si intelept sa vezi si ceea ce vine din alta parte .

Cu Marte anual  in Taur ( pamant )  intr-un semn diferit de cel din harta natala ( ai Marte in Gemeni  –aer) pot aparea dezacorduri cu ceilalti, exista o tendinta de aroganta care ar trebui stapanita. Trebuie sa fii atenta in legatura cu lucrurile noi, sa te gandesti bine inainte de a actiona , sa fii grijulie si discreta in toate proiectele tale mai ales cele noi , sa fii precauta in toate activitatile tale . Nu este bine sa fii agresiva cu ceilalti in acest an deoarece esti in afara sincronizarii cu instinctele tale fizice de baza . Intoarcerea Lunii anuale in Leu peste Luna natala in Leu arata ca relatiile tale cu ceilalti vor fi  mult mai importante in acest  an, oamenii vor fi mai atrasi de tine iar tu poti simti ca iti este mai usor sa iti exprimi sentimentele . Poate marca o intalnire decisiva . Loialitatea este o calitate rara indusa de aceasta energie , preferi oamenii care ofera acelasi nivel de energie si de sinceritate

Este o zi speciala intoarcerea Soarelui in tranzit peste Soarele din harta natala (ziua de nastere ), ea trebuie tratata cu  respectul  cuvenit deoarece evenimentele acestei zile isi vor pune amprenta pe tot anul solar

Adriana

You may also like

22 Comments

 1. Multumesc frumos pentru previziuni, dna Adriana!
  Sa va dea Dumnezeu sanatate sa ne bucurati in continuare cu articolele dumneavoastra!:)
  O zi frumoasa va doresc!

 2. Foarte interesanta aceasta analiza si foarte detaliata, dar as avea o intrebare. Am citit undeva mai demult, ca daca iti serbezi ziua de nastere intr-un anumit loc/oras/tara, ascedentul se poate schimba in functie de coordonatele acelei locatii. In felul acesta putandu-ti sa iti alegi o locatie cat mai buna pentru planurile de viitor pentru anul respectiv, unde sa iti serbezi ziua de nastere. Este acesta teorie adevarata, se poate schimba intr-adevar ascendentul?

 3. Foarte frumoasa analiza! Cu mult drag si respect, te rog in masura in care timpul iti permite sa-ti apleci privirea si asupra datelor mele , nascuta fiind in 4.09.1968 ,in Simleu Silvaniei jud.Salaj , in prezent locuind in Alba Iulia . In prezent ma confrunt cu o mare teama si o incapacitate de decizie , in ceea ce priveste relatia mea cu Lucian – nascut in Constanta in data de 24.08.1965, pentru ca ar trebui sa parasesc locul si oamenii cu care sunt obisnuita. Te rog, da-mi un sfat, o indrumare ! . O zi minunata, iti doresc! Simona

 4. Buna, Adriana! Un ascendent anual in pesti, cu Neptun in casa 12, in pesti, ce ar putea insemna? Multumesc!

 5. Buna Adriana! Imi place analiza ta si doresc sa aflu daca exista o explicatie din pct de vedere astrologic pt viata mea sentimentala si lipsa unei relatii. Sunt nascuta in 13.01.1982, ora 14.30. Multumesc mult!

 6. da, este adevarata aceasta teorie. In trecut, existau astrologi la curtea unui rege iar acestia ii calculau din timp revolutia solara.Astfel, prin calcule ei reuseau sa gaseasca locul cel mai bun pentru petrecerea zilei de nastere astfel incat regelui sa-i fie favorabil anul respectiv.In urma cu doi ani, imi programasem sa plec la Piatra Neamt chiar de ziua mea. M-am trezit dimineata si am inceput pregatirile pentru plecare dar in jurul orei 9 am fost sunata sa merg la servici. Initial, le-am spus ca nu ma duc dar dupa 10 telefoane primite, am hotarat sa merg la servici si sa plec a doua zi. De fapt, am fost oprita sa plec/

  adriana

 7. Buna seara,as dori sa-mi spune-ti si mie in ce semn zodiacal pica ascendentul din Revolutia solara?Datele mele sunt: 08.05.1992 ora 7:02

 8. Adriana, indraznesc si eu cu rugamintea pentru o revolutie solara, daca se poate, evident!

  25.05.1979, 0.55, Pitesti, serbata in Pitesti.

  Este foarte interesant steliumul de planete din casa a12a, in gemeni: Soare, Mercur, Venus, Jupiter, plus Marte, dar care este in taur. De fapt, sunt si alte aspecte interesante, care, cred eu, arata un an emotional foarte agitat.

  Multumim pentru toate informatiile pe care ni le oferi!!!

 9. ilaria
  Cu ascendentul revolutiei solare in Pesti, un semn mutabil, se poate vorbi de conditii de schimbare si o nevoie de adaptabilitate la schimbare, devii nelinistita ,sensibila, te poti iluziona usor. Perspectivele tale pot fi cam nerealiste in acest an, ar fi bine sa fii mai precauta, mai atenta. Vei fi mai intuitiva, s-ar putea sa fii mai atras de spiritualitate in scopul de a afla mai multe despre viata, despre sufletul tau. Ar fi bine sa tii cont de sfatul oamenilor apropiati tie, este o perioada in care poti fi atrasa in mod special de oameni care au nevoie de compasiune si intelegere din partea ta, de oameni care pot profita in mod neloial de tine. Poti privi lumea in moduri in care alte persoane nu ar putea sa inteleaga, te poti simti plin de compasiune , sensibilitate, simpatie fata de situatiile dificile ale altora. Ai tendinta de a fi mai putin practica si logica in acest an, sunt foarte multe sanse sa fii prinsa in propria ta lume interioara, este foarte important sa eviti folosirea unor substante dependente. Ai tendinta de a te lasa dusa de val, sa ai intuitii puternice de care ar fi bine sa tii cont, ai tendinta de a te plange mai mult de unele neajunsuri din viata ta. Vei aborda viata cu creativitate, inspiratie, ai tendinta de a te bucura de placerile de moment, devii mai idealista si mai implicata in visele si viziunile tale putand avea probleme cu cei din jurul tau. Neptun , guvernatorul ascendentului tau anual, prin pozitia in casa anuala ,ofera indicii importante legate de domeniul din viata ta care cunoaste o schimbare dar si o anumita stare de instabilitate. Neptun anual in casa XII anuala poate accentua secretele in acest an( devii mai secretos), este o energie ce poate sa-ti amplifice grijile, depresiunile nervoase, in acelasi timp poate fi o energie benefica imaginatiei,spiritualitatii, intuitiei. Cresterea spirituala, increderea in Dumnezeu sunt foarte importante in acest an, nu este suficient doar un sucess material, important este sa te concentrezi si pe ceea ce iti poate linisti sufletul. Avand incredere in Dumnezeu, poti gasi linistea de care vei avea nevoie in acest an pentru a-ti realiza dorintele.
  adriana

 10. Doamna Adriana, va rog daca doriti, doar raspundeti-mi la intrebarea, daca as avea sanse anul acesta sa imi fac o relatie care sa se concretizeze cu o casatorie? Mai jos am enuntat cateva aspecte din revolutia solara 2013-2014. As vrea sa stiu doar daca as avea sanse. Atat. Multumesc mult.

  Nu am nici o relatie, dar in revolutie solara, am pt acest an, venus si marte in casa 8 si venus in conjunctie cu marte in casa 8, iar in casa 7 am soarele si uranus, iar, soarele este in conjunctie cu marte, soarele in conjunctie cu venus, soarele in sextul cu jupiter tot in casa 7, iar luna in casa 5, unde luna este si in careu cu saturn.
  Daca ati putea sa imi dati un raspuns as fi foarte multumita.
  Va apreciez pentru articolele scrise si pentru efortul de a mentine atat de sus, nivelul acestui blog si pentru aduceti in permanenta noutati si comunicati cu cititorii.
  Va multumesc, doamna Adriana.

 11. as vrea datele tale, sa ma uit eu pe aspecte,pe ascendentul anual, asa cu trei aspecte eu nu pot sa-ti spun ca te mariti.
  adriana

 12. buna ADRIANA,cuvintele ce ,ti se potrivesc tie nu le gasesc acum in minte,esti extraordinara te rog frumos trece-ti privirea peste datele mele 13-05-1975 ADJUD ora 13:10 ziua de nastere am petrecuto in germania Neuenstadt am Kocher

 13. Am revenit cu datele, d-na Adriana. 5 aprilie 1983, ora 11.15 a.m. Botosani
  Va multumesc anticipat pentru raspuns, d-na Adriana.

 14. Buna ziua.M-ar interesa daca as avea sanse anul acesta sa imi fac o relatie serioasa.Mentionez ca ziua de nastere mi-am aniversat-o anul acesta in Iasi. Sunt nas
  cuta pe 5 aprilie 1983, ora 11.15 a.m. Botosani.

 15. Doamna Adriana, cei carea au venus in casa a8-a in revolutie solara, arata ca vor trai in acel an o iubire patimasa, de natura karmica?
  Scuzati-ma pentru multitudinea de mesaje si intrebaria adresate.
  Aveti un blog extraordinar!

 16. Draga Adriana,

  Indraznesc si eu cu rugamintea pentru o analiza a revolutiei solare pentru anul 2013-2014.
  Datele mele sunt: 30.05.1982, ora 15:30, Braila.

  Cu multe multumiri,
  Maia

 17. datele mele sint:1.3.1980 ora 14.20 bacau AM VOIE SA FAC CEVA PE PLANETA ASTA ca de 32 de ani NAM VOIE.domeniile:love,bani,sanatate,frend,work,studi,casa

 18. Buna seara!
  V as ruga taare mult sa ma jutati pt ca un pic ma pricep si eu la astro dar anul acesta sunt suprapuneri incalcite interpretabile , mai greu de dibuit pt mine.
  Va rog, am nevoie sa stiu ce conflicte sa evit si daca mai am vre o sansa in relatiile de iubire..ca de casatorie nu cred ca este posibil.
  Datele mele sunt>25.10.1976 ora 4:42 Craiova, aniversare in Bacau .
  Pt anul 2013-2014…
  Va multumesc mult macar ca ati citit

 19. Buna , Adriana!
  Ma lupt din greu cu revolutia solara 2014-2015…
  Ascendent anual in Varsator, casaIV natala . As vrea sa vand o casa, ce ma sfatuiesti?
  In speranta ca as putea sa beneficiez de o clauza de favorizare din partea ta, (clauza berzei chioare…), iata datele mele de nastere: 09.04.1959, Adjud, ora 20.00.
  Cu multe cuvinte de multumire,
  O cititoare fidela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.