LUNA PLINA IN RAC–18 IANUARIE 2022, ORA 01:53, ORA ROMANIEI-“ CRED DOAMNE! AJUTA NECREDINTEI MELE….”

“ Si ce foloseste unui om sa castige toata lumea, daca isi pierde sufletul?”Marcu 8:36

In limbaj astrologic, Luna Plina poate aduce lumina, adevar, intelegere in viata noastra, in actiunile noastre. Ne poate lumina si arata drumul cel bun. Viata este un sir intreg de alegeri iar o faza de Luna Plina ne pune fata in fata cu “ succesul sau esecul” acestor alegeri. Luna Plina lumineaza problemele care exista deja, care nu au fost rezolvate sau care au fost rezolvate dar in dezacord cu cerintele divine. In acelasi timp, o Luna Plina poate fi aducatoare de bonusuri substantiale daca le meritam.

Luna, memoria noastra, este in semnul ei domiciuliu(Rac) si acuma reflecta privirea Soarelui in Capricorn. Polaritata Rac –Capricorn se ocupa de echilibrarea unor energii ce au in comun preocuparea pentru familie, cariera, viata sociala, responsabilitati de lunga durata, autoritati, neam, radacini, trecut, patriotism, ambitii profesionale. Ambele semne vor sa construiasca ceva durabil dar in timp ce Racul vrea sa construiasca o casa, o familie, o emotie, Capricornul vrea sa construiasca un stat, un imperiu, o afacere, o cariera puternica.

Acuma, Luna pe gradul 27:51 Rac in opozitie cu Soarele pe gradul 27:51 Capricorn ( faza de Luna Plina in Rac) ne cere sa gasim un echilibru intre familie, neam, radacini, trecut, sensibilitate si  cariera, viata sociala, responsabilitati de lunga durata, autoritati, rigiditate. Capacitatea de a “ingriji” a Racului devine in Capricorn o capacitate de a “ingriji “obiectivele, cariera, ambitiile profesionale  si lucrurile care credem ca ne da securitate si notorietate. La nivel inferior, ambele semne ne transforma in robi tematori ai familiei si carierei.

Iar aceasta Luna Plina in Rac aduce in atentia noastra dezechilibrele create de temerile noastre legate de familie, parinti, traditii, neam, cariera, functii, fundatii solide, planificari pe termen lung, stabilitate, autoritati.

Ambele semne cauta securitatea, cred ca au gasit lacatul care sa ii protejeze. Dar aceasta Luna Plina ne poate arata ca aceaste lacate se pot desface destul de usor iar “ lacatul divin” asigura adevarata protectie, securitate, este puterea suprema a lui Dumnezeu prin care El isi protejeaza Creatia impotriva tuturor dusmanilor pentru a-si indeplini scopul Suveran. El le blocheaza si El le deschide, elibereaza si protejeaza natiunile si proprietatile. Cu aceasta Luna Plina in Rac, vom invata ca nimeni din exteriorul nostru nu ne poate proteja, este doar o iluzie, o promisiune, un interes din partea celor care conduc(Capricorn). Este timpul sa cautam siguranta in interiorul nostru, in subconstientul nostru, in intelepciunea eterna si divina ascunsa in noi ce ne poate hrani cu tot ceea ce avem nevoie, ne poate proteja.

Racul este conducatorul vietii de familie, dar dincolo de aceste legaturi de familie, aceasta energie vorbeste despre suflet, despre stabilitate interioara, despre acel loc care ne da siguranta si pe care il putem gasi in interior. Acel loc care este cu adevarat casa noastra si nu are nimic de-a face cu casa in care traim. Luna Plina in Rac ne poate binecuvanta cu amintirea naturii eterne a sufletului noastru in timp ce Soarele in Capricorn ne lumineaza calea, ne ofera tenacitatea de urca si intelege natura noastra divina.

“ Si ce foloseste unui om sa castige toata lumea, daca isi pierde sufletul?”Marcu 8:36

Din moment ce Luna Plina actioneaza tot timpul ca un judecator astral ce da verdicte, acesta este un moment cand trebuie luate decizii cu privire la o relatie de munca, familie, cariera, tara, autoritati, strainatate, cursuri superioare, munca in strainatate, sistem de valori si credinte, justitie divina, legalitatea unei hotarari judecatoresti, probleme legate de straini, in domeniul religios, filosofic, politic, esoteric  ( Luna Plina este in casa IX). Apar informatii  pretioase legate de strainatate, negocieri in strainatate, invatamant superior, legislatie, functionarea sistemului judiciar, religie, comert cu tari straine. O Luna Plina in casa IX ne pregateste pentru schimbare dar schimbarea vine prin credinta, adevar, prin Dumnezeu.  Aici suntem ajutati prin ghizi spirituali, intuitie, rugaciuni, vise, premonitii, sa vedem lumina de la capatul tunelului, ni se ofera o perspectiva pentru viitor. Luna Plina in casa IX straluceste de multe ori dupa un eveniment dureros: o cariera care se incheie, o casatorie prabusita, o pierdere, cand suntem dezamagiti. Constientizam ca legile divine sunt adevaratele legi indiferent de circumstante. O calatorie, o carte, un studiu, un curs nou, un simbol, noi posibilitati, o rugaciune, pot schimba perspectiva si, prin urmare, activitatea de zi cu zi.
Casa a IX-a este, de asemenea, cunoscuta sub numele de „ Casa credintei, intelepciunii si inchinarii divine ” iar Luna Plina in Rac ne predica despre o rugaciune simpla care ne salveaza, ne vindeca, ne mangaie, ne inalta:” Cred Doamne! Ajuta necredintei mele.”

Cu Pluto in Capricorn in fuziune cu Soarele in Capricorn si in opozitie cu Luna in Rac, “ cartile sunt date pe fata” in special in tot ce este corupt, mascat, deghizat in luptele pentru putere, in jocurile puterii, constructii politice marunte, casnicii, partener de viata, conducatori, rude, frati si surori, comunitatea in care locuim.  Pluto in fuziune cu Soarele in Capricorn este un avertisment cosmic pentru toti ceea care cred ca pot controla lumea pentru scopurile lor. Eu iti dau putere, spune Pluto, dar foloseste-o cu intelepciune daca vrei sa te ajut, altfel, pierderile pot fi imense. Cea mai buna utilizare a energiei lui Pluto este sa ne concentram pe noi, este singura fiinta pe care o putem controla, in rest doar rau putem face. “Nu mai privi inapot cu manie”. Este timpul sa decidem daca suntem gata sa imbratisam un nou început sau continuam sa megem blocati de trecut

Luna Plina in Rac ne reaminteste ca fiecare sfarsit aduce un nou inceput, la fel cum apa gaseste o cale de trecere la fel si noi putem gasi acuma o cale de a iesi dintr-un impas care ne afecteaza emotional, care ne afecteaza securitatea fizica si casnica. Este cel mai bun timp sa cerem indrumare divina, sa purificam sufletul nostru cu aceasta aghiasma astrala trimisa asupra noastra.

Influenta majora a acestei lunatii este asupra celor nascuti in jurul datei de 18 din semnele cardinale Rac, Capricorn, Berbec, Balanta,  dar si pentru cei care au planete in jurul gradului 28 Rac, Capricorn, Berbec, Balanta.

Este un timp pentru iertare, comunicare pozitiva, veselie, sa uitam de rau si sa imbratisam binele. Cineva acolo sus ne iubesti iar noi trebuie sa raspundem tot prin iubire.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.