LUNA PLINA IN LEU–16 FEBRUARIE 2022, ORA 18:56- ORA ROMANIEI –“FACA-SE VOIA TA DOAMNE…..”

“M-am pogorat din Ceruri, a zis Hristos, nu ca sa fac voia Mea, ci voia Celui ce M-a trimis pe Mine” (Ioan 6, 38).

Luna Plina  din 16 februarie 2022 are loc cu Luna pe gradul 27:59 Leu si Soarele pe gradul 27: 59 Varsator cu un maxim in jurul orei 18:56, ora Romaniei. Fiecare faza de Luna Plina poate fi privita ca un examen astral, un examen pe care il trecem sau il putem pica, suntem testati, premiati sau avertizati destul de dur.

In primul rand, Luna nu are lumina ei proprie ci reflecta lumina Soarelui; ea este pasiva, receptiva si feminina. Luna produce emotii, sentimente si dorinte profunde, ne aminteste de personalitatea noastra emotionala, este recipientul experientelor noastre pamantesti, da forma vointei soarelui. Iar Temele Leului, semnul ce imbraca aceasta luna plina tin de creativitate, iubire, copiii, piata bursiera, guvernanti, industria divertismentului, sportul profesional, inima, fast si ceremonii, teatru ( de multe ori dramatic), speculatii, hobby-uri, mandrie, drepturi egale pentru toti. Leul, condus de Soare, simbolizeaza inima noastra, expresia noastra creativa, bucuria noastra si modul in care alegem sa stralucim in lume. Iar Soarele  este in Varsator si lumina lui vorbeste despre grupuri, multime, colectiv, proiecte comune,  idealuri, activitati care sa faciliteze schimbarile pozitive in lume, stiinta, tehnologii de ultima generatie, internet, stiinte esoterice. Daca Leul se axeaza pe obiectivele personale, Varsatorul are rolul de a corecta grandoarea imperiala a Leului, inventeaza noi forme de comunicare, noi forme de gandire indiferent daca sunt cerute sau nu. In timp ce Leul poate fi complet indiferent la reactiile celorlalti, Varsatorul este hipersensibil la regulile grupului dar adesea nesiguranta, teama, timiditatea, il pot bloca. Daca Leul spune “ eu sunt puternic, eu sunt regele”, Varsatorul spune “ impreuna suntem puternici, obiectivele comune pot fi eliberatoare, revolutionare”.  Tocmai de aici se nasc obstacolele acestui moment astral iar aceasta Luna Plina ne cere sa echilibram obiectivele personale cu nevoile colective, sa vedem cum putem folosi talentele personale in sprijinul celorlalti. Avem nevoie de idei, ganduri noi, originalitate, neobisnuit, acuitate intelectuala, astrologie, alte discipline oculte ( Varsatorul) pentru a scapa de neajunsurile aduse in lumina( Luna Plina) si care ne blocheaza sa fim noi cei autentici( Leu).

Cu Luna Plina in Leu, atentia noastra se indreapta catre increderea in noi, creativitate, auto-exprimare, putere, generozitate,  individualitate, copii, iubire, maretie ( de multe ori nefondata), aroganta. Leul este acea energie care ne indeamna sa descoperim acea parte din noi care ne face unici, care ne incoroneaza, devenim regi si regine. Leul este un foc vesnic, este datatorul de viata, este imparatul. Suntem copiii focului pentru ca Dumnezeu este un foc mistuitor. Faca-se voia mea spune Leul mic( el se crede foarte important) si isi arde intreaga energie pentru a face pe plac ego-ului, mandriei, dorintei de a domina in timp ce Leul cel mare isi arde intreaga energie pentru a fi in acoord cu vointa divina, fiind inspirat si ghidat in permanenta de cer, iar Faca-se Voia Ta si nu voia mea il apropie de divinitate.

Luna Plina in Leu ofera oportunitati pentru a sacrifica acest leu mic( egoism, mandrie, fala, minte inferioara) si sa ne legam de mintea divina, sa ne subordonam Duhului sfant din noi. Leul se exprima prin verbul” a voi” iar aceasta lunatie ne ajuta sa intelegem ca fiecare actiune de-a noastra trebuie sa fie in acord cu vointa divina.:

“M-am pogorat din Ceruri, a zis Hristos, nu ca sa fac voia Mea, ci voia Celui ce M-a trimis pe Mine” (Ioan 6, 38).

Iar Luna Plina in Leu luminata de Soarele in Varsator activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii si poate aduce probleme legate de munca, de serviciu, rutine, trecut dar si de sanatate. Casa XII este un loc adesea tulbure, intunecat, plin de secrete in care trecutul vine peste noi chiar daca vrem, chiar daca nu vrem acest lucru. Cand intram in casa XII, deschidem ( daca putem)  o poarta catre renasterea noastra, catre datoriile noastre karmice, dar adesea drumul este plin de fantome care ne bantuie, ne chinuiesc pentru mult timp. Marile lectii aduse de acceasta luna plina in casa XII tin de egou, maretie, autoritati, iubire, valori personale, bani, securitate financiara, iubiri neconventionale, idealuri utopice, acceptarea regulilor, onestitate. Valoarea unui om nu sta doar in ceea ce prezinta in exterior(Leul), sa ai cat mai multe masini, case, ci tine si de valorile sadite in suflet, de constientizarea adevaratelor bogatii sadite in fiecare dintre noi, de intelegerea ca toti oamenii sunt egali, au aceeasi sursa si aceleasi drepturi. O luna plina in casa XII vorbeste despre suisuri si coborasuri, are o influenta nebuloasa si puternic misterioasa asupra vietii noastre, ne incrunta spancenele si mai mult, amplifica vinovatiile, tradarile, scoate in lumina  planurile secrete dar si cum multi “arunca pisica in spatele celorlalti”. Chiar  daca suferinta pare a da tonul, este important sa ne legam si de speranta. O luna plina in casa XII ne indeamna sa fim rabdatori, sa reflectam si sa facem un bilant dar cu multa sinceritate, in scopul de a porni din nou la drum  dar fara atatea bagaje dupa noi. Aici, lucrurile nu ies cum ne asteptam iar nerabdarea amplifica dezacordurile, neintelegerile, complica lucrurile. Pot aparea o serie de probleme, obstacole de rezolvat, dar si asa, trebuie sa ne legam de divinitate in fata oricarei adversitati. La momentul potrivit si cu sprijin divin, totul este posibil. Se poate sa fim terorizati de suferintele si poverile altora dar aceasta luna plina ne cere sa invatam ca fiecare trebuie sa-si poarte propria povara, nu putem salva pe cineva daca el nu vrea sa se salveze. Acea persoana trebuie sa faca fata obstacolelor vietii lui si sa creasca spiritual pe cont propriu prin gasirea celor mai potrivite solutii. Noi mergem singuri in fata lui Dumnezeu si este gresit sa luam ostatici. Toate marile invataturi ne spun acest lucru iar aceasta luna plina accentueaza acest lucru.

Cu Luna plina in Leu in casa XII, lampa lui Aladin este luminata de inima,  compasiunea, iertarea noastra. Asa cum am mai scris, “Aladin“ inseamna ‘nobletea credintei“ iar noi trebuie sa mentinem viu factorul Aladin, care spune ca trebuie sa cerem daca vrem sa obtinem lucrurile dorite. Acest lucru ne spune si Isus:

‘Cereti, si vi se va da; cautati, si veti gasi; bateti, si vi se va deschide. Caci oricine cere capata; cine cauta gaseste; si celui ce bate, i se deschide.” Matei 7

Fiecare avem la dispozitie o lampa a lui Aladin(subconstientul nostru-intelepciunea eterna si divia din noi), dar e necesar sa devenim constien?i de existenta acesteia, sa ne asiguram ca duhul lampii nu trebuie sa ne ghiceasca dorintele ci noi sa le formulam cu claritate, pentru a fi auzite. Asa, legati de puterea miraculoasa divina din noi (duhul lampii lui Aladin), putem infaptui lucruri minunate. Asa cum Aladin a gasit lampa, o curata si elibereaza duhul lampii care ii spune :”Dorinta ta este porunca pentru mine”, aceasta Luna Plina activeaza “ lampa lui Aladin” din fiecare dintre noi si ar trebui sa fim foarte atenti ce cerem deoarece Universul este gata sa ne indeplineasca orice dorinta. Suntem ajutati sa intelegem ca in fiecare dintre noi exista o adevarata “mina de aur-lampa lui aladin”, o bogatie inestimabila, de unde putem “extrage” tot ceea ce avem nevoie, pentru a trai o viata fericita si indestulatoare.

Cu Uranus in Taur in aspect benefic cu Jupiter in Pesti, oportunitatile care apar permit o mai mare libertate sau o sansa de a scapa de greutati, restrictii. Coincidentele sunt ciudate dar magice. Problemele juridice în asteptare pot lua o intorsatura surprinzatoare (de obicei in bine). Calatoriile sunt incitante si pline de aventura. Un oarecare noroc financiar vine in aceasta perioada deoarece acest aspect este unul dintre cele mai „norocoase” tranzite dintre toate. Speculatiile financiare si jocurile de noroc pot aduce  castiguri financiare. Sa ne bucuram de acest sprijin ceresc ce poate aduce mult bine in viata noastra.

Luna Plina in leu formeaza o mare cruce cosmica cu axa destinului –Nodul Nord in Taur si Nodul Sud in Scorpion. Impactul acestui aspect astrologic este major si poate declansa evenimente sortite pentru noi toti. Trebuie sa fim mai atenti la evenimentele care au loc in aceasta perioada, deoarece universul va cauta modalitati de a ne indrepta catre ceea ce inima noastra are nevoie. Este timpul sa aratam lumii cine suntem cu adevarat, sa permitem sinelui nostru divin sa ne ghideze. Geniul exista deja in fiecare dintre noi iar luna plina in leu ne poate arata “scena”  pe care sa urcam pentru a avea acces la simturile noastre superioare. Si asa cum spune Khalil Gibran:”In fiecare om sunt doi oameni; unul e treaz in intuneric, celalalt doarme in lumina.” Sau asa cum se spune in evanghelii: “Cel ce este in voi este mai mare decat cel ce este în lume.” (1Ioan 4.4).

A venit timpul sa invatam ca “ tot ce avem nevoie este deja in noi”, este un adevar spiritual profund. Doar trebuie sa cerem in permanenta ca subconstientul nostru( inteligenta eterna si divina din noi) sa ne arate calea cea buna.

Verbul magic al Leului este “ a voi” iar cu Luna Plina in Leu, intelegem ca oricum am conjuga noi acest verb, “ Voia lui Dumnezeu” este singura conjugare care ne ajuta sa primim binecuvantarile Sale.

Si asa cum spune Omraam Mickael Aivanhov:

De azi inainte, intrebati Cerul: “Poate ca ai alte planuri cu mine. . . Poate ca, de la nastere, nu am facut decat sa-ti tulbur planurile, sa-ti stric proiectele. . .  si cereti-i iertare, implorandu-l sa va trimita entitati ceresti care sa va poata calauzi pasii. Si astfel, primind din lumina inaltului, va veti putea descurca mult mai bine. Dar daca nu veti aplica regulile si preceptele divine, daca va veti satisface numai natura inferioara, nu trebuie sa va leganati in iluzii: chiar daca multimea va va aplauda pentru vreun succes obtinut intr-un domeniu oarecare, veti ramane pacatosi. Lasati deoparte multimea, caci ea este oarba, nu cunoaste adevarata valoare a lucrurilor; chiar daca va poarta in triumf sau arunca cu pietre, ea nu trebuie sa constituie un criteriu de valoare absoluta, ci numai voi insiva trebuie sa va gasiti propriile repere. O tu Lumina, care esti cea mai evoluata, patrunde in mine, hraneste-mi inima si mintea”.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

  1. Foarte frumos este realizat ?i se întrep?trunde între divin ?i astrologic! Va urm?resc cu drag previziunile ! Numai bine ?i mul?umesc pentru c? ne oferi din darul t?u !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.