HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN VARSATOR DIN 2 AUGUST 2012

” DACA APRINZI O LUMINA PENTRU CINEVA, EA VA LUMINA SI CALEA TA ” proverb Zen

Luna Plina in Varsator gradul 10:15 face parte dintr-o configuratie astrala “ Cortul,Vaporul “ iar energia acestei configuratii este declansata de opozitia de la baza sa (  Luna in Varsator in opozitie cu Soarele in Leu ) ce constituie de fapt motivatia noastra . LUNA PLINA IN VARSATOR poate sa ne ajute sa eliminam idealurile false , relatiile care ne fac rau , situatiile care ne tin pe loc. Luna in Varsator ne indeamna catre comunicare , detasare , idealism, originalitate , dorinta de a elimina falsul, ipocrizia si tot ce nu corespunde noilor conditii de viata. Este o energie instabila dar originala ce ne ajuta sa facem fata schimbarilor bruste din viata noastra. Cele doua planete , Jupiter in Gemeni (o minte deschisa ,  capacitatea de a vedea toate partile unui argument, a unei idei, a unei conversatii) si Uranus in Berbec ( uimeste , accelereaza viata din toate punctele de vedere , matura totul  in cale, rupe intr-un mod inedit lanturile ) plasate in varful acestei configuratii ne arata scopul de atins .  In cazul  nostru, aceaste energii ne cere sa profitam de ocaziile  si oportunitatile astrale  care pot aduce un suflu nou in viata noastra sociala , profesionala , relationala .

Simbolul sabian pentru gradul 11 Varsator :’Artist , departe de lume ,primeste o inspiratie noua “ . Toata lumea are capacitati intuitive iar acest grad arata ca aceasta luna plina sporeste intuitia noastra , este inspiratia tip  fulger ce deschide noi posibilitati . Mintea noastra creativa are acces la “ internetul cosmic “.  Ceea ce este extrem de important aici este aceea ca trebuie sa fim deschisi la aceste ghidari interioare , la ghizii spirituali ce ne pot fi de folos mai ales in situatii ce preced o noua directie .

Simbolul sabian pentru gradul 9 Berbec ,gradul  energizat de Uranus conducatorul acestei Luni Pline in Varsator ::’Un clarvazator priveste concentrat intr-o sfera de cristal” . Cautam raspunsuri si indicii la situatii de viata care par destul de grele . Cineva se uita intr-un glob de cristal pentru a avea o viziune a viitorului , poate fi o problema personala sau poate fi o viziune ce ii ajuta si pe ceilalti . In aceste zile ,” sfera de cristal “ este orchestra astrala ce  ne canta si incanta cu fel de fel de mesaje intuitive , viziuni personale , inspiratie , iluminare . Toti avem acces la acest glob de cristal astral, toti stim intuitiv calea ce rezova o situatie incurcata .Uranus retrograd pe acest grad zodiacal elimina limitele auto-impuse .

Simbolul sabian pentru gradul 11 Gemeni  , gradul  energizat de Jupiter : ’Teritorii recent descoperite ofera domenii virgine de experienta “. Acest grad ofera oportunitati imense pentru reinnoire ,  perspective noi de dezvoltare concreta, constienta , spiritul pionerului este activat .

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Varsator din 23 ianuarie  2012.

Cu Luna Plina in Varsator  gradul 10:15 , cei nascuti in semnele fixe Leu,Varsator ,Taur , Scorpion ( in jurul datei de 2 , plus,minus trei zile )  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradului 11.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

 

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup ,  sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala..Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se inverte in jurul contactelor sociale, sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala , poate energiza si actualize problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare.Este un timp benefic pentru luarea deciziei de a renunta la o anumita cariera .

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii ,poate energiza  anumite probleme in  comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire,unele probleme in calatorii, in relatiile cu cu strainatatea . Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in stranatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor, ce poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII   poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute , probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele , probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal.Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor, poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate , prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt . Prezenta Lunii pline  in casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri. Aceasta Luna Pina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine . Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, reinnodarea unui juramant intr-o relatie pe un nivel mai profund.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, poate  indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva, poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V  poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie este la maxim, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala , poate  actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie , schimbari  in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia .  Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii, poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare , in expunerea ideilor personale , probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta sau un cadou de la un frate , de la un vecin.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor , poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate arata ca puteti atrage bani  dar pot fi si cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani  din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale . Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere .

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor si poate indica probleme in relatii , parteneriate  cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana.. Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili , schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Atentie la sanatate si la nervii vostri.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii si poate indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Secretele ies in lumina .

 

Adriana Tudosa

 

You may also like

4 Comments

  1. Ma framanta de mult o intrebare legata de astrograma mea. In masura in care ai timp si crezi ca exista un raspuns, aceasta face la referire la mesajul lui jupiter retrograd in berbec, in casa XII. De ce aceasta framantare? In viata mea exista multi nativi berbec, sau persoane cu ascendent in berbec (toti colegi fosti/actuali) in prezenta carora nu ma simt confortabil, unii sunt chiar dusmani declarati. Prin natura mea ma straduiesc sa pastrez relatiile armonioase (si de cand studiez astrologia am invatat un lucruri extrem de valoroase – cred ca incet ego-ul meu “se dizolva”).
    Acest jupiter este in aspect de opozitie cu uranus si mercur din casa VI, si cuadratura cu saturn din casa III.
    Am lectii de invatat de berbecii cu care colaborez?
    Citesc in continuare cu mare placere articolele tale, insa concediul de maternitate s-a terminat si iata-ma revenita in activitate, transformata si incercand sa combin energiile din exterior cu noua mea vibratie.
    Multumesc

  2. Sint vizata de aceasta luna plina, soarele natal fiind la gradul 10,16 Varsator in conj cu mercur natal la gradul 8,05 Varsator…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.