LUNA PLINA IN GEMENI–8 DECEMBRIE 2022, ORA 6:08, ORA ROMANIEI–“MAGIA CUVANTULUI”

Din rodul gurii lui isi satura omul trupul, din venitul buzelor lui se satura. Moartea si viata sunt in puterea limbii; oricine o iubeste, ii va manca roadele. “Proverbe 18:20-21

Si printre greutatile acestui timp de iarna, Luna Plina in Gemeni vorbeste pentru noi, aprinde lumina pe cuvantul, informatia, cartea, stirea, mantra, persoana, calea, serviciul, documentul, de care avem nevoie pentru a constientiza ce trebuie sa facem mai departe. In limbaj mai dur, o Luna Plina este un limbaj actual al legii Karmei, culegem ce am semanat. “Prin cuvintele tale te vei salva, prin cuvintele tale te vei condamna” un adevar spiritual luminat de aceasta lampa cereasca imensa. Isaia spune: “Cuvantul meu nu se intoarce la mine fara efect, fara sa fi executat vointa mea si fara sa fi indeplinit scopurile mele”. Deci cuvintele si gandurile noastre au o putere vibratorie uriasa care, fara incetare, modeleaza corpul si faptele noastre.

O Luna Plina sporeste emotiile si poate fi simtita intens de multi oameni.  In acest moment, Luna pe gradul 16:02 Gemeni se afla in opozitie cu Soarele pe gradul 16:02 Sagetator. Este o Luna stralucitoare, puternica, magica, toate activitatile ajung la momentul culesului. Acuma, ideile, documentele, angajamentele, comunicarea ( Gemeni) din trecut sunt luminate in totalitatea lor de un adevar( Sagetator) divin.
O Luna Plina este un aspect de opozitie, un aspect dinamic intre doua energii complementare ce cere de la noi efort, atentie marita pentru a gasi un  echilibru dar acesta poate fi gasit doar daca cautam un numitor comun intre cele doua energii Gemeni si Sagetator.
Chiar daca semnele Gemeni-Sagetator sunt opuse, ele au in comun aceeasi calitate, ele sunt semne mutabile. Ambele semne se ocupa de puterea mintii dar in feluri diferite. Gemenii sunt curiosi si flexibili si cauta activ ideile noi. Se cufunda in societate pentru a obtine noi puncte de vedere. Cu o curiozitate sanatoasa si o abordare pozitiva a vietii si a altor oameni, Gemenii imbratiseaza ideile si experientele noi fara a sta prea mult pe ganduri, chiar daca acestea nu indeamna spre adevarul problemei. Umbra semnului Gemeni poate include barfa, fixarea pe detalii inutile, dualitate, denaturarea adevarului, comportament imatur, imprastierea energiei in prea multe directii.
Sagetatorul este un semn de foc preocupat de adevar, libertate, expansiune, credinta. Cautand intotdeauna noi orizonturi, acest semn este inzestrat cu intuitie, spontaneitate si credinta in sine. Cu semnul Sagetator, cautarea Adevarului si a Legii Cosmice este primordiala. Umbra semnului Sagetator poate include aroganta, lipsa unui scop, lipsa de tact si impunerea cu forta a adevarului lui in detrimentul ideilor noi sau al sentimentelor altora, lacomie, fara restrictii, fara responsabilitati. Gemenii se pot pierde in detalii in timp ce Sagetatorii se pot pierde printre nori.
Daca Luna in Gemeni pastreaza vechile noastre modele de gandire, Soarele in Sagetator, prin lumina trimisa spre luna, ne poate forta sa vedem unde ne amagim, unde incercam sa spunem “ merge si asa”, unde suntem pacaliti, ademeniti de teorii false, de lideri falsi, de sefi fara valoare, de povesti inselatoare.
Lectia importanta a acestui moment este gasirea unui echilibru intre cele doua energii care trag de noi in directii diferite, sa facem diferenta dintre ceea ce este util si informatiile, cuvintele, gandurile, care creeaza conflicte. Luna Plina in Gemeni ne ajuta sa facem diferenta dintre ceea ce credem si ceea ce conteaza cu adevarat in viata noastra. Acuma primim anumite raspunsuri, acuma, magia cuvantului este la noi. Aceasta Luna Plina in Gemeni  ofera o noua intelegere( Soarele in Sagetator) a unor crize relationale. Este timpul sa vedem adevarul si sa nu ne lasam iarasi pacaliti, ademeniti, acceptand astfel sa traim in minciuna. Avem doua optiuni, fie refuzam sa gandim cu mintea noastra, refuzam adevarul si ramanem sa traim in povestile create de altii, fie incepem sa spunem stop povestilor create de ceilalti si gandim cu mintea noastra tot ceea ce intampla in viata reala. Documentele, actele, sunt tot o forma de comunicare, deci, aceasta lunatie poate face lumina in tot ceea ce este nedrept, ascuns, viciat. Cum semnul Gemeni este semnul mesagerului cosmic, ar trebui sa ne asteptam la o multime de mesaje, conversatii si conexiuni cu o saptamana inainte si dupa Luna Plina. Semnul Gemeni conduce casa comunicarii, afacerilor, scrisului si vorbirii, astfel incat aceste zone pot fi  amplificate.
La urma urmei, lunile pline sunt puncte de cotitura. Trebuie luate anumite decizii daca continuam pe drumul pe care ne aflam sau luam o cale noua.

Luna Plina in Gemeni adica opozitia dintre Soarele in Sagetator si Luna in Gemeni activeaza axa I-VII, o axa a vietii sociale, o axa relationala in care “eu-tu “ devine o fractie sau un intreg. Cerinta acestei lunatii este de a gasi un echilibru intre autonomie (casa I) si dependenta de ceilalti(casa VII), intre nevoile personale si nevoile celorlalti. Aceasta luna plina va pune un accent deosebit pe relatii, parteneri de viata, asociati, dusmanii pe fata, agresivitate, concurenta in relatii, decizii judecatoresti, avocati, judecatori, diplomatie. Este timpul sa facem compromisuri si sa negociem. „Testele” relationale sunt activate acuma, dar la fel exista si oportunitatea de a intalni o persoana cu un rol special in viata noastra. Desi casa VII este vazuta ca o casa a casatoriei, ea guverneaza de fapt toate calitatile si defectele noastre reflectate in partenerii nostri, in dusmanii si rivalii nostri, ce sunt de fapt niste oglinzi pentru noi. O Luna plina  in casa VII vorbeste despre “ umbra noastra” pe care refuzam sa o vedem, astfel incat o intalnim in ceilalti, in colaboratori, parteneri, rivali, concurenti, relatii de tot felul. Trebuie sa devenim mai constienti de conexiunile noastre emotionale cu ceilalti si sa ne eliberam de asteptarile nerealiste, sa ingelegem ca cea mai importanta relatie este cea cu noi insine si daca noi suntem echilibrati, atragem parteneri benefici noua. Este un moment perfect pentru a da deoparte tot ceea ce nu ne mai serveste, pentru a renunta la o poveste care ne destabilizeaza. A venit timpul sa ne ridicam in picioare pentru noi, sa gasim echilibrul si pacea in noi insine, sa gasim in noi pacea Sa, pacea lui Dumnezeu care este mai puternica decat lumea:

“Va las pacea, va dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o da lumea. Sa nu vi se tulbure inima, nici sa nu se inspaimante.” Ioan 14:27

Problemele vin si trec dar odata instalata in noi pacea lui Dumnezeu, putem birui orice.

Luna Plina este strans aliniata cu Marte retrograd pe gradul 16 :07 Gemeni. Aceasta lunatie poate aduce in lumina resentimente si frustrari ingropate. Poate exista o dorinta reala de a stapani o situatie dar actiunile si cuvintele celorlalti pot sa ne incurce foarte mult. Ne putem simti foarte obositi sau letargici. Este posibil ca unele lucruri, planuri sau proiecte sa fie amanate sau sa nu se miste suficient de repede. Cel mai bun sfat este sa incetinim(Marte retrograd). Este esential sa fim mai atenti in aceasta perioada agitata. Sa fim deosebit de vigilenti la drum, calatorii, comunicare si starea mentala si fizica. Toate relatiile cu rudele si cu cei din mediul in care traim pot fi puse sub semnul intrebarii. Se poate ca sub impulsul acestor energii tensionate sa ne grabim cu deciziile, alegerile, cuvintele noastre. Dar tacerea este cel mai bun raspuns acuma.

Saturn in Varsator este mediatorul acestei Luni Pline, face un aspect de trigon benefic cu Luna in Gemeni si un aspct de sextil cu Soarele in Sagetator. Cu Saturn in acest aspect cu Luna Plina, modul de a comunica cu ceilalti devine mai serios, distant si limitat. Vom percepe discutiile mici ca pe o pierdere de timp si ne vom concentra in principal pe o comunicare eficienta. Putem analiza in profunzime toate informatiile pe care le obtinem si asta pentru a filtra ceea ce ni se pare irelevant. Problemele de comunicare care implica autoritatile si administratorii care supravegheaza sistemele de comunicare si diseminarea informatiilor pot deveni frecvente. Informatiile ascunse de persoane care detin puterea sau controlul, pot iesi in lumina. Pot exista si unele probleme cu vecinii, fratii sau cu tot ceea ce tine de tehnologia comunicarii. Saturn ca mediator ne cere sa intelegem ca fiecare este autorul propriei realitati si ca negativitatea vine din interiorul sau.

Este timpul sa ne axam pe gandirea constructiva. Prin credinta si prin gandirea pozitiva, putem transforma obstacolele in oportunitati. Sa ne incredem in Dumnezeu si El ne va va purta de grija si ne va proteja. Nu putem schimba ceea ce s-a intamplat, dar cand Ii incredintam lui Dumnezeu situatia, El o va folosi pentru a face ceva bun in viata noastra. Este timpul sa intelegem ca gandurile noastre determina actiunile noastre. Daca gandim ca nu avem suficient, aceste ganduri vor deveni realitate. Alternativa este sa imbratisam principiul abundentei, ceea ce inseamna ca orice este posibil daca credem ca este adevarat. Deci, sa nu ne mai facem griji, sa renuntam la toate gandurile negative, sa ne relaxam, sa avem incredere in intuitia –vocea sfanta din noi, sa predam totul fortelor universului care ne controleaza (cum ar fi soarta) pentru ca traim intr-un univers perfect in care nu exista sansa sau ghinion, ci mai degraba o forta inteligenta care ne ghideaza spre rezultate pozitive

Poate nu putem schimba toate deciziile rele pe care le-am luat. Dar putem face un lucru, ne putem ridica, ne putem schimba modul de a comunica, de a intelege adevarata valoare a cuvintelor si gandurilor noastre. Esti ceea ce gandesti ar trebui sa fie un pas catre o gandire pozitiva.

Cu Luna plina in Gemeni pe gradul 17,  cei nascuti in semnele mutabile Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti ( in jurul datei de 8 iunie, septembrie, decembrie, martie) vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei, casa familiei sau orice planeta personala pe gradele 17 Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti.

Luna Plina este in Gemeni ne ofera capacitatea de a vorbi cu usurinta si ar trebui sa exersam afirmatiile pozitive rostind urmatoarele fraze:
Mintea mea este deschisa, asa ca pot percepe cel mai mare adevar posibil pentru mine in acest moment .
Sunt constienta de puterea cuvintelor mele si le utilizez cu intelepciune.
Eu sunt flexibila, adaptabila si deschisa sa primesc experiente si idei noi.
Viata mea este intr-un echilibru perfect.
Universul imi ofera tot ce este mai bun.
Imi iert si eliberez trecutul, deschizand usa catre viitor.
Totul mi se intampla la momentul potrivit.
Scap de tot ce ma deranjeaza.
Nivelul meu de trai creste.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.