HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN GEMENI DIN 8 DECEMBRIE 2022

Luna Plina din 8 decembrie 2022 are loc cu Luna pe gradul 16:02 Gemeni in opozitie cu Soarele pe gradul 16:02 Sagetator. Aceasta Luna Plina in semne mutabile aduce transformare, schimbare si adaptare prin informatie, cuvant, gand, comunicare, studii, calatorii, rude, credinta, straini, ghidare divina. Este necesar sa incercam sa gasim un echilibru intre speculatiile nesfarsite induse de semnul Gemenilor si tendintele profetice induse de semnul Sagetatorului.

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Gemeni din  30 mai 2022.

Cu Luna Plina in pesti gradul 17, cei nascuti in jurul datei de 8 martie, iunie , septembrie, decembrie, vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei, casa familiei sau orice planeta personala in jurul gradelor 17 Pesti, Fecioara, Sagetator, Gemeni.

Simbolul sabian pentru gradul 17 Gemeni, gradul lunii pline este :

” Capul unui tanar robust se schimba in cel al unui ganditor matur”.

Cand suntem sub influenta semnului Gemeni, suntem tineri studenti, indiferent de varsta reala, pentru ca suntem in cautarea unor noi orizonturi si suntem dispusi sa ne indreptam spre ele rapid si nelinistiti. Dar trebuie sa actionam responsabil si matur, sa fim mai seriosi cu privire la viata si la semnificatiile ei. Aceasta lunatie ne spune ca trebuie sa fim atenti la actiunile noastre si sa intelegem ca esecurile se datoreaza unei “actiuni gresite, unui moment gresit sau unei lipse de intelegere”. Succesele sunt “rezultatul unei actiuni corecte intreprinse la momentul potrivit”. Trebuie sa invatam sa discernem intre gandurile care ne slujesc si gandurile distructive, negative, nepractice sau inutile. Maturizarea mintii noastre inseamna a fi cu capul pe umeri asa cum popular se spune. Promite-ti ca vei fi atat de puternic incat nimic nu-ti poate tulbura linistea sufleteasc?. Sa te gandesti doar la ce e mai bun, sa lucrezi doar pentru ce e mai bun si sa te astep?i doar la ce e mai bun. Sa uiti  greselile trecutului si sa te astepti la miracole in fiecare zi. Sa fii vesel in orice moment si sa oferi fiecarei persoane pe care o intalnesti  un zambet. Sa acorzi atat de mult timp imbunatatirii tale incat sa nu mai ai timp sa-i critici pe ceilalti. Sa fii prea mare pentru ingrijorare, prea nobil pentru manie ?i prea puternic pentru frica. Sa fii fericit ca divinul traieste si prin tine.

Cu aceasta luna plina este important sa ne aducem aminte ca toate cuvintele noastre ne influenteaza viata si au  consecinte. Este bine sa vorbim dar cu mare grija sa nu creem probleme cu cuvintele noastre. “Cuvantul tau este bagheta ta!” cu care creezi magia si propria ta realitate de fiecare data cand te exprimi, ne spune aceasta Luna Plina.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, documente importante. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de  negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in jurul datei de 30 mai cand a fost luna noua in gemeni. Saturn  in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Pline in Gemeni, este ancora acestui moment tensionat si pe care o gasiti prin prieteni, oameni care va pot ghida spre un ideal de-al vostru, spiritualitate, astrologie, incredere in valoarea voastra.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de bani, venituri financiare, bunuri materiale, securitate financiara, talentele voastre native. Aceasta Luna Plina poate fi un spot luminos asupra imaginii voastre financiare, a buzunarului vostru, a portofelului voastru  si are legatura cu semintele plantate in 30 mai 2022 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Saturn  in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Pline in Gemeni, este ancora acestui moment tensionat si pe care o gasiti prin cariera, sefi, autoritati, recunoastere publica, credinta, calatorii, cunoastere inalta, sprijin divin. Poate aduce beneficii financiare, o mai mare incredere in ceea ce puteti face prin voi insiva. Este timpul sa invatati ca atunci cand sunteti increzatori, totul merge bine, daca pierdeti aceasta incredere, lucrurile incep sa se destrame. Ceea ce credeti ca meritati este ceea ce atrageti.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru, proiectele personale, relatiile voastre. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un proiect personal, de o asociere importanta, bani si bunuri personale, rude, comunitatea in care traiti. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe voi si are legatura cu semintele plantate in 30 mai 2022 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Saturn  in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Pline in Gemeni, este ancora acestui moment tensionat si pe care o o gasiti prin cunoastere inalta, credinta, strainatate, moralitate, respectarea legilor. Credinta in scopul vosstru si intr-un sens mai inalt al vietii voastre ajuta la calmarea stresului si va deschid usi importante.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de renuntarea la anumite obiceiuri care va fac rau, de o problema veche ce va macina sufletul, de un proiect important in folosul celor multi, de unele proiecte la locul de munca. Puteti descoperi cu usurinta anumite secrete ale colaboratorilor vostri. Aceasta Luna Plina face lumina in secretele voastre, in dusmanii nevazuti in mod obisnuit, in munca si responsabilitatile voastre si are legatura cu semintele plantate in 30 mai 2022 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Saturn  in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Pline in Gemeni, este ancora acestui moment tensionat si pe care o gasiti prin afaceri, finante comune, resurse partajate, vindecare, transformare personala. Marea voastra intuitie va poate ajuta sa profitati de avantajele oferite de anumite afaceri, sa fiti in locul potrivit si la momentul potrivit, autotransformare, stapanire de sine, un nivel mai mare de intelegere,  compasiune, intelepciune.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un proiect de grup, o organizatie importanta, o munca in echipa la un proiect de avengura, un prieten, un gest umanitar, un ideal. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe prieteniile voastre, pe dorintele voastre  si are legatura cu semintele plantate in 30 mai 2022 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Saturn  in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Pline in Gemeni, este ancora acestui moment tensionat si pe care o gasiti prin relatiile voastre, un asociat. Problemele juridice sau problemele relationale din trecut pot fi rezolvate cu multa rabdare, responsabilitate si cu multa intelegere fata de ceilalti.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de dificultati profesionale, un proiect profesional, o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe cariera, viata voastra sociala, familie si are legatura cu semintele plantate in 30 mai 2022 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Saturn  in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Pline in Gemeni, este ancora acestui moment tensionat si pe care o gasiti prin diversitatea activitatilor legate de locul de munca, colegi, sefi, proiecte profesionale.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religie, mass-media, cursuri universitare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de o calatorie peste mari si tari, rude din strainatate, un curs important,  strainatate, proiecte cu strainatatea, locuri de munca in strainatate, credinta, increderea in Divinitate. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe mintea voastra mare, pe studiile voastre, pe moralitatea si corectitudinea voastra si are legatura cu semintele plantate in 30 mai 2022 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Saturn  in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Pline in Gemeni, este ancora acestui moment tensionat si pe care o gasiti prin iubire, persoana iubita, proiectele voastre creative, copii, investitii, vacanta. Atitudinea optimista va poate ajuta in orice situatie de viata….Zambiti mai des.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, contracte semnate de munca, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un acord semnat, de o afacere, de banii care vin de la ceilalti, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Este posibil sa fiti fortati sa faceti o intelegere financiara, sa manifestati o puternica dorinta de a va dovedi valoarea sau de a va confrunta cu cei care v-au nedreptatit. Un proiect sau un accord de munca poate ajunge la final. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere, secrete, sunt in lumina acuma. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  banii si resursele in comun cu un partener de viata, pe dorinta de control si manipulare a celorlalti, si are legatura cu semintele plantate in 30 mai 2022 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Saturn  in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Pline in Gemeni, este ancora acestui moment tensionat si pe care o gasiti prin familie, parinti, neam, patriotism. Problemele legate de o casa pot fi rezolvate.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un asociat, o relatie importanta, un partener semnificativ, un partener de afaceri sau un adversar. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  casnicia voastra, pe partenerul vostru de suflet , pe dusmaniile voastre, si are legatura cu semintele plantate in 30 mai 2022 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Saturn  in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Pline in Gemeni, este ancora acestui moment tensionat si pe care o gasiti prin comunicare, intelegerea puterii gandului si cuvantului, rude, propagarea adevarului, gandire pozitiva, cultivarea binelui. Principala voastra preocupare ar trebui sa fie pentru lucrurile asa cum sunt, nu pentru ceea ce credeti ca ar trebui sa fie.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un proiect de munca, un coleg, un sef, rutine zilnice, un curs de specializare, de venituri suplimentare la locul de munca, sanatate. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe munca voastra, pe sanatatea voastra, pe colegii vostri  si are legatura cu semintele plantate in 30 mai 2022 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Saturn  in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Pline in Gemeni, este ancora acestui moment tensionat si pe care o gasiti prin valoarea proprie, prin stimularea stimei de sine, printr-un nou loc de munca.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un proiect creativ, o iubire, un copil, o vacanta, o petrecere. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe romantismul vostru, pe copiii vostri, pe proiectele voastre creative si are legatura cu semintele plantate in 30 mai 2022 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Saturn  in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Pline in Gemeni, este ancora acestui moment tensionat si pe care o gasiti prin credinta, autodisciplina constructiva si o mai mare rezerva in atitudinea voastra.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un proiect in familie, o casa, un parinte, o relatie dificila cu parintii vostri. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe familia voastra, casa voastra, parintii vostri, cariera voastra si are legatura cu semintele plantate in 30 mai 2022 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Saturn  in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Pline in Gemeni, este ancora acestui moment tensionat si pe  care o gasiti prin ghidari spirituale, vise, meditatie, compasiune, iertare.

Adriana Tudosa

 

 

 

 

 

Adrian Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.