HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN FECIOARA-9 MARTIE 2020

Luna Plina  din 9 martie  2020 are loc cu Luna pe gradul 19:37 Fecioara   si Soarele pe gradul 19:37 Pesti cu un maxim in jurul orei 17:48, ora Romaniei . O Luna Plina in Fecioara este cel mai bun timp pentru vindecare, curatenie trupeasca, mentala si sufleteasca. In acelasi timp, este importanta si pentru curatenia spatiilor in care locuim, in care lucram. Forta speciala a acestei lunatii ne spune “ esti ceea ce mananci si ceea ce stochezi in mintea si sufletul tau “ si daca nu esti multumit, fa o schimbare. Faza mutabila a acestei luni pline in Fecioara ne da posibilitatea sa devenim flexibili, sa eliminam vechile mentalitati, sa intelegem ca dieta trebuie aplicata si gandurilor noastre nu numai in legatura cu ceea ce mancam. Esti ceea ce mananci ne spune aceasta Luna Plina dar atat din punct de vedere al trupului cat si al mintii si al sufletului. Uneori, ceea ce este necesar este sa nu facem nimic, sa lasam pur si simplu apele astrale sa spele, sa curate si sa vindece viata noastra, sa avem incredere in proces.

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Fecioara din septembrie  2019.

Cu Luna Plina in Fecioara  gradul 20, cei nascuti in jurul datei de 9 in semnele mutabile: Fecioara, Pesti, Sagetator, Gemeni,  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 20 Pesti, Fecioara, Sagetatori, Gemeni.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna plina face lumina in fanteziile voastre legate de munca, activitati si obiceiuri zilnice, proiecte profesionale, relatia cu colegii, sanatate.  Cum Luna Plina este apogeul unor activitati incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice, hotarari importante la locul de munca. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca, fiti atenti la sanatate. In acelasi timp, ar trebui sa cultivati credinta in Dumnezeu ce poate fi pentru voi un ajutor imens in stoparea actiunilor unor dusmani din umbra. Deoarece Jupiter in Capricorn vorbeste intr-un limbaj armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin cariera, sefi, autoritati. Mare atentie la aroganta, poate lucra ca un boomerang.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de iubire, de ceea ce iubiti, de placerile voastre, mandria voastra, prietenii vostri. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste, o relatie tensionata cu un copil. Pozitiv, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, a unei munci in folosul celor multi, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Fiti mai atenti la prietenii vostri, incercati sa va axati mai mult pe prietenia cu ghizii spirituali, acestia nu va tradeaza. Deoarece Jupiter in Capricorn vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine din cunoastere inalta, credinta, rugaciune, prietenia cu Dumnezeul din voi, strainatate, moralitate, respectarea legilor.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de familie, parinti, bunuri imobiliare, iubirea de tara, patriotism, locuinta, problemele din copilarie, siguranta si securitate emotionala. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Fiti corecti, nu trisati in domeniul carierei deoarece se poate intoarce totul impotriva voastra. Credeti doar in binele in favoarea celor multi si veti culege roade frumoase, fiti cei care ii inspira pe oameni. Deoarece Jupiter in Capricorn vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv.”Mana intinsa” a acestui moment astral este marea voastra intuitie ce va poate ajuta sa profitati de avantajele oferite de anumite afaceri, sa fiti in locul potrivit la momentul potrivit, autotransformare, stapanire de sine, un nivel mai mare de intelegere,  compasiune, intelepciune.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre mentale, in relatiile voastre apropiate, in idei, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, relatia cu rudele voastre. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri tin de studii, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire sau care era plina de intoxicari, erori. Deoarece Jupiter in Capricorn vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin relatiile voastre. Este foarte probabil ca veti gasi o resursa importanta, un ajutor neasteptat, un fel de sprijin miraculos, ceva sau pe cineva care sa va tina departe de necazuri. Cea mai buna expresie a lui Jupiter in casa VII este “ cere si ti se va da “ , altii vor veni in mod natural in ajutorul vostru, puteti primi sprijin mai mult decat va asteptati. Dar trebuie sa stati departe de tot ce este ilegal, imoral.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Aceasta Luna plina face lumina in fanteziile voastre legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, securitate finaciara, aspectele emotionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unei afaceri personale. Poate fi o victorie  sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Ingrijorarile legate de bani, salariu, credite, va pot destabiliza sanatatea si a venit timpul sa intelegeti ca viata este mai mult decat bani, mai mult decat hrana si imbracaminte. Aveti mai multa incredere in voi si in divinitate. Deoarece Jupiter in Capricorn vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv. Ajutorul  acestui moment astral vine prin diversitatea activitatilor legate de locul de munca, colegi, credinta, strainatate.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Aceasta Luna Plina aprinde lumina ei mareata chiar pe voi, este timpul sa  lasati deoparte fanteziile voastre si sa va axati pe ceea ce poate da un sens real scopului vostru divin. Este cel mai bun timp in care intuitia puternica va ajuta sa va dati seama ce trebuie sa ramana in picioare cu voi si ce trebuie sa dati deoparte. O Luna Plina este tot timpul mai plina de emotii, energii imense astfel incat acuma, puteti fi extrem de emotionali, irascibili, nu va convine nimic, nu va intra nimeni in voie. Reactiile voastre puternic emotionale pot declansa resentimente si emotii ingropate in ceilalti, deci fii mai atenti. Din moment ce Luna Plina se refera la sfarsituri, aceasta luna plina vine cu acele informatii, concluzii de care aveti nevoie pentru a finaliza anumite lucruri in viata voastra. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Deoarece Jupiter in Capricorn vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv. Ajutorul  acestui moment astral vine proiectele voastre creative, copii, iubire, investitii, speculatii diverse, asociati, afaceri. Atentie totusi la excese.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Aceasta Luna Plina va poate ajuta sa eliminati tot ce este toxic in viata voatra, in mintea voastra, in sufletul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta este dezvaluita. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru . Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri pentru sufletul vostru. Este momentul cand trebuie sa va concentrati pe nevoile celorlati, pe iertare, credinta. Platile karmice va bat la usa. Deoarece Jupiter in Capricorn vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv.”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin familie, parinti, neam, patriotism, mosteniri de familie. Este timpul sa invatati ca puterea mintii este imensa iar cand gandurile voastre sunt divine, puterea lui Dumnezeu le insoteste.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Aceasta Luna Plina face multa lumina in prieteniile voastre, in proiectele sociale si profesionale, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, experiente si iubiri imprevizibile, idei si planuri ciudate. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri, asupra idealurilor false. Aceasta energie tensionata poate aduce schimbari legate de relatia cu un grup, un prieten, sunt posibile si cunostinte noi. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale. Deoarece Jupiter in Capricorn vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv.”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin comunicare, intelegerea puterii gandului si cuvantului, rude, propagarea adevarului, gandire pozitiva, cultivarea binelui.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina face lumina in cariera voastra, in fanteziile legate de cariera, prezenta publica, obiective si aspiratii profesionale, familie. Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie, aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera si viata voastra sociala iar “pescuitul” in ape tulburi nu prea este recomandat. Este extrem de important sa evitati asocierile care par suspecte si fiti atenti la ceilalti, pot sa va induca in eroare in mod intentionat. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru eliminarea unor relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Deoarece Jupiter in Capricorn vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv.”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin valoarea proprie, prin stimularea stimei de sine, prin stabilirea unor radacini- un nou loc de munca, renuntarea la notiunile autodistructive, o noua iubire, un proiect creativ, un copil, stapanirea mandriei.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de straini,  turism, cultura, politica, legi, religie, mass-media, universitatati. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, convingeri spirituale. Este o luna plina ce va indeamna sa aveti incredere in Divinitate, sa reflectati asupra obiectivelor reale, asupra viitorului vostru.  Deoarece Jupiter in Capricorn vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin reinventarea completa a voastra, prin credinta, cultivarea adevarului. Incercati sa va cunoasteti mai bine abilitatile si punctele slabe si ce puteti realiza, nu exagerati propria voastra importanta, renuntati la gandirea ingusta.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de banii unei afaceri, banii partenerului de viata, resurse comune, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere, sunt in lumina acuma. Deoarece Jupiter in Capricorn vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin ghidari spirituale, vise, meditatie, compasiune, iertare. Acuma, legea karmei lucreaza ore suplimentare pentru a va arata ca toate sunt legate intre ele. Daca dai manie, aceasta se va intoarce de zece ori. Daca oferiti dragoste, aceasta va fi returnata de zece ori. Totul tine de legea “de a da si a primi inapoi”, nu uitati asta.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Cu Soarele prezent in semnul vostru si care lumineaza Luna Plina in Fecioara, acest moment da startul unei perioade de doua saptamani benefice unui program de detoxifiere a vietii voatre personale si relationale. O luna Plina aduce un final, ceva se termina, nu este neaparat ceva negativ doar ca puteti incheia o relatie disfunctionala, puteti finaliza cu succes un proiect sau culegeti roadele amare ale unei dusmanii pe fata. Nimic nu este simplu acuma, puteti culege roadele unor actiuni din trecut, va puteti intalni cu consecintele si rezultate karmice in relatiile voastre. Casa a saptea este deasemenea casa dusmanilor stiuti, deci ar putea veni ceva si din aceasta directie. Cel mai bun lucru pe care il puteti face in legatura cu acestia este iertarea si acceptarea lor, asa puteti rupe anumite lanturi karmice. Eliminati toate emotiile negative, cultivati iertarea, acceptarea celorlalti chiar daca acest lucru presupune si acceptarea defectelor lor. Deoarece Jupiter in Capricorn vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin prieteni, oameni care va pot ghida spre un ideal de-al vostru, spiritualitate, astrologie, cariera.

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.