HOROSCOPUL LUI MERCUR IN MERS DIRECT IN VARSATOR-21 FEBRUARIE 2021, ORA 2:52

“Puneti-Ma astfel la incercare, zice Domnul ostirilor. Si veti vedea cum voi deschide pentru voi caile Cerurilor, voi raspandi asupra voastra binecuvantari, incat veti fi coplesiti!” Maleahi 3:10

Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd, Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 11 Varsator, dar pana pe 13 martie, cand ajunge pe gradul 26:29 Varsator  (gradul inceperii miscarii aparent retrograde), inca mai suntem sub influenta puternica a lui Mercur deoarece strabate gradele zodiacale 11-26:29 Varsator  pentru a treia oara. “ Cand circuli de trei ori pe aceeasi cale” este aproape imposibil sa nu vezi problemele daca exista cu adevarat. Mercur retrograd in Varsator ne-a invitat sa ne eliberam de toate acele idei, ideologii si ganduri care nu ne mai servesc incurajandu-ne sa ne deschidem mintea catre noi posibilitati.

Ce se intamla cu adevarat cand Mercur trece de la miscarea retrograda( vinteza mica) la miscarea directa?

Este asemanator cu trezirea dupa un somn profund, cand Mercur vrea sa-si bea cafeaua cosmica pentru a-si recastiga complet constiinta. Ziua de 21 februarie 2021 in care Mercur stationeaza direct, poate fi extrem de importanta in viata noastra. In aceasta zi sau chiar si in urmatoarea zi, probabil ca vom avea o claritate incredibila cu privire la problemele cu care ne-am confruntat in timpul lui Mercur retrograd. Avem nevoie de rabdare, iar cu Mercur in mers direct, in zilele urmatoare suntem liberi sa planificam activitati si intalniri vitale, sa semnam contracte, sa luam decizii sau sa facem achizitii importante.

Mercur in mers direct in Varsator favorizeaza intuitia, gandirea rapida, intelegerile intuitive, telepatia, clarvederea dar si imprastierea, dezordinea. Fara rabdare, chiar si o minte geniala poate gresi. Cu Mercur in Varsator avem sansa sa atingem Mintea Universala, sa obtinem informatii noi pentru orientarea viitoare, sa gasim solutii creative la fel de fel de probleme. Acuma, ideile, raspunsurile, vestile, cuvintele ( Mercur) sunt inedite, revolutionare, socante, umanitare, interesante, neobisnuite, ciudate si surprinzator de perspicace( Varsator). Singura modalitate de a face fata constiintei sporite oferite atat de generos de Mercur in Varsator este sa ne relaxam, sa invatam ca nu avem noi toate raspunsurile, ca nu suntem perfecti, ca putem gresi dar ca putem repara aceste greseli daca ne lasam ghidati de divinitate, de divinitatea din noi. Repetati continuu:” Intelepciunea eterna si divina a subconstientului meu ma ghideaza mereu orice as face eu in aceasta lumea. Posed o sanatate perfecta si doar legea armoniei actioneaza in corpul meu fizic si in sufletul meu. Frumusetea si dragostea, bunatatea si prosperitatea coexista mereu in viata mea. Simt si cred cu tarie ca subconstientul meu va actiona in conformitate cu aceste ganduri ale mele”.

Este timpul sa invatam sa fim credinciosi chiar si in perioadele grele, deoarece tot ceea ce se intampla in viata noastra se intampla dintr-un motiv. Renuntarea nu ar trebui sa faca parte din viata noastra. Oamenii care renunta cu usurinta nu sunt demni sa primeasca indrumarea, sprijinul si ajutorul Ingerilor. Sa fim recunoscatori pentru fiecare experienta, buna sau rea, pentru ca asa vom deveni mai intelepti si mai puternici.

In harta intoarcerii in mers direct, Mercur in Varsator activeaza casa II, o casa ce vorbeste despre bani, portofel, resursele si valorile noastre personale. Urmeaza o perioada de inovatii in toate aspectele legate de finante, bunuri, valori personale, astfel incat sa construim o baza solida si o trambulina pentru viitorul nostru. Dar in spatele lui Mercur in Varsator sta Saturn in Varsator iar gandirea poate fi negativista, pesimista dar si disciplinata. Lectia acestui aspect ne cere sa ne oprim asupra a ceea ce vrem si nu pe ceea ce nu vrem, pentru ca ceea ce vrem din tot sufletul poate deveni realitatea noastra. Ocazional, acest aspect inseamna “ un ramas bun” de la cineva care este pe cale sa plece mult timp, poate pentru totdeauna, iar acest lucru ne-ar putea intrista o perioada (de aici si aspectul depresiv). In fata lui Mercur in Varsator sta  Jupiter in Varsator, aspect ce ne cere sa credem in puterea gandirii pozitive. Optimismul atrage circumstante pozitive. Cheia trecerii peste greutatea acestui aspect este gandirea pozitiva( sa mergem de mana cu Jupiter!).

Intr-un fel ciudat, iesind din miscarea aparent retrograda, Mercur in Varsator este prins intr-un sandvich astral de catre Saturn si Jupiter in Varsator si nu avem cum sa nu muscam din el. Important este sa gandim pozitiv( pot rezolva orice problema, forta gigantica a subconstientului meu ma ajuta sa rezolv orice problema, pot sa fac asta…. pot primi banii necesari….), asa vom gusta cu placere din sandvichul astral si ne poate influenta doar in bine.

Simbolul Sabian pentru gradul 11 Varsator, gradul intoarcerii in mers direct a lui Mercur:

” Artist, departe de lume, primeste o inspiratie noua ‘.

Este fenomenal acest simbol Sabian ce ne spune ca noi inspiratii pot veni la noi schimbandu-ne viata, poate fi o trezire spirituala, o idee geniala, o inspiratie de moment, o idee adusa de un prieten, totul tine de atentie sau “fiti pe faza” si ascultati-va intuitia-vocea divina a sufletului.

Influenta lui Mercur in mers direct asupra fiecarui semn zodiacal:

Berbec/Ascendentul in Berbec

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Varsator vine cu revelatii legate de prieteni, organizatii si grupuri, sperante, altruism, copiii altora. Intuitia si un rationament original pot rezolva multe probleme ce pareau de nerezolvat. A venit timpul sa va axati pe aceele relatii care va impartasesc interesele, care va pot ajuta sa dati viata sperantelor voastre, care va pot pune in lumina calitatile umanitare. Puteti intelege mai bine subiectele neobisnuite, astrologia si celelalte stiinte oculte. Puteti fi destul de originali in rezolvarea problemelor, gasiti solutii inovatoare la probleme. Puteti fi atrasi de ideile si conceptele originale si de cele care par a fi ciudate, avangardiste, revolutionare, eliberatoare. Mercur guverneaza si casa gandirii practice, a fratilor dar si casa muncii, colegilor, sanatatii, in consecinta pot aparea unele noutati, idei deosebite si in aceste domenii din viata voastra.

Taur/Ascendentul in Taur

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Varsator va poate arata in sfarsit unele perspective legate de cariera, ambitii profesionale, imagine publica. Dupa trei saptamani de incurcaturi in cariera voastra, vantul se schimba si puteti vedea mai bine ce oportunitati aveti, pe cine va puteti baza pe mai departe in proiectele voastre profesionale. Mintea voastra poate fi concentrata pe o directie noua in viata voastra ce are legatura cu cariera, proiecte profesionale, o alta functie, un alt statut social. Poate fi inceputul unui drum nou, un drum care va pune sa munciti, sa invatati ceva nou in acord cu vocatia sufletului vostru. Cum Mercur este si planeta voastra financiara, va exista mai multa claritate in finantele voastre, puteti investi in proiectele vostre personale, in imaginea voastra, intr-un proiect neobisnuit. Claritatea financiara va fi mult imbunatatita si va puteti astepta la castiguri mai mari. Puteti comunica mai bine si cu copiii vostri, cu persoana iubita.

Gemeni /Ascendentul in Gemeni

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Varsator vine cu revelatii ce tin de invatamant superior, credinta, strainatate, munca in strainatate, incredere in legile divine. Sunteti sprijiniti sa va dezvoltati credinta, intuitia, sa deschideti ochii catre orizontul mai larg din fata voastra, beneficiile vor veni cand veti intelege ca este necesar sa faceti tranzitia de la mintea inferioara la cea superioara, sa invatati ca adevarul inseamna mai mult decat problemele cotidiene si decat cunostintele inmagazinate in capul vostru. Mercur, conducatorului semnului vostru, este, de asemenea si planeta familiei voastre. Pot aparea unele noutati sau schimbari in familie, afaceri imobiliare, devine mai clar cum trebuie sa rezolvati o problema de familie sau o problema ce tine de o casa, o mostenire de familie.

Rac/ Ascendentul in Rac

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Varsator vine cu revelatii legate de afaceri, viata intima, bani prin fel de fel de acorduri semnate, mosteniri, secrete, planuri secrete pentru putere. Urmeaza o perioada excelenta pentru noi strategii de afaceri, pentru deblocarea comunicarii in relatiile voastre importante sau care privesc viata mai multor oameni. Puteti aborda unele discutii despre subiecte care in mod normal ar putea crea valuri, cum ar fi cele legate de impartirea puterii, finante, intimitate. Cum Mercur este si planeta gandirii practice, frati, rude , drumuri scurte dar guverneaza si casa secretelor, plati karmice, si in aceste domenii, deveniti mai clari, vedeti altfel lucrurile. O problema legata de un frate, o sora, o ruda, poate fi inteleasa altfel acuma.

Leu/Ascendentul in Leu

Dupa trei saptamani de agitatie si incurcaturi in relatiile voastre, Mercur in mers direct in Varsator ridica steagul alb si va ajuta sa cantariti mai atenti problemele, sa luati in considerare pe langa nevoile voastre si nevoile partenerului. Gandurile voastre pot deveni mai clare prin dialog, prin cultivarea pacii interioare si relationale.Trebuie sa va detasati de ideile egocentrice dupa care v-ati condus pana acuma, sa cultivati compasiunea si dialogul. Cum Mercur este si planeta voastra financiara, va exista mai multa claritate in finantele voastre, puteti cheltui mai multi bani pentru proiectele vostre personale, pentru imaginea voastra, pentru un proiect neobisnuit. Unele chestiuni financiare pot fi deblocate iar unii prieteni pot fi dati deoparte.

Fecioara / Ascendentul in Fecioara

Dupa trei saptamani agitate legate de munca, activitati zilnice, nemultumiri ciudate, ingrijorari nefondate, probleme de sanatate, Mercur in mers direct va ajuta sa va eliberati de presiunile ce tin de locul de munca, un proiect la locul de munca, colegi, sefi, sanatate, rutine zilnice. Este timpul sa va imbunatatiti abilitatile si performantele legate de munca deoarece veti percepe mai clar cerintele celor din jur. Este timpul pentru a dezvolta obiceiuri mai sanatoase, sa sarbatoriti corpul fizic ca un templu al sufletului si va bucurati de fel de fel de ritualuri de frumusete. Puteti intelege mai bine subiectele neobisnuite, astrologia si celelalte stiinte oculte. Cum Mercur este si planeta carierei voastre, urmeaza o perioada excelenta de deblocare si dezvoltare a planurilor si strategiilor profesionale.

Balanta/Ascendentul in Balanta

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Varsator vine cu revelatii in tot ce tine de iubire, copii, proiecte creative, afaceri, bani, prieteni, relatii ciudate. Poate fi un moment deosebit pentru noi proiecte creative, investitii speculative, distractii, romantism, jocuri care implica competitia cu ceilalti la nivel mental. Sunteti mai dispusi sa va asumati anumite riscuri. Sunteti indrumati sa intelegeti ca trebuie sa va concentrati mai mult pe propria creativitate, sa actionati acuma si in felul vostru propriu, sa nu va mai bazati pe altii pentru ghidare, orientare. Cum Mercur este si planeta strainatatii, a relatiei cu strainii, cunoastere inalta, puteti fi mai clari si mai buni comunicatori cu strainii, cu anumite persoane din strainatate, cu intelegerea legilor divine, a credintei. Puteti intelege ca Dumnezeu traieste in voi si puteti sa ii cereti ajutorul.

Scorpion/Ascendentul in Scorpion

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Varsator vine cu revelatii ce tin de familie, parinti, casa voastra, o afacere imobiliara, tara, neam, originile voastre, o problema a sufletului vostru. Va puteti bucura de conversatiile cu cei dragi, cu cei din familie, de fapt, puteti fi mai rationali atunci cand vine vorba de problemele personale, parinti, camin. Este timpul sa intelegeti ca parintii nu trebuie judecati ci doar ajutati. Cum Mercur este si planeta vietii intime, relatii de suflet, este, de asemenea, mai usor pentru voi acuma sa abordati problemele sensibile, intime si personale cu logica si ratiune. Ca atare, puteti deschide discutii legate de subiecte tabu si care in mod normal ar putea cauza valuri, cum ar fi cele legate de o relatie care va macina sufletul, de un contract financiar, o mostenire, o lupta in familia voastra.

Sagetator/Ascendentul in Sagetator

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Varsator va ofera o curiozitate naturala, facilitate in conversatii, succes prin tot ce tine de comunicarea cu vecinii si fratii, vizitarea prietenilor si rudelor. Interesele voastre sunt variate acuma si probabil si imprastiate.  Este un moment ideal pentru a gasi informatiile de care aveti nevoie chiar in mediul si oamenii din jurul vostru. Puteti comunica mai clar, puteti sa fiti mai atenti la mesajele pe care le dati si pe care le primiti. Cum Mercur este si planeta relatiilor voastre, puteti cantari mai bine acuma argumentele pro si contra fiecarei probleme, luand in considerare si nevoile celorlalti. Cooperarea si comunicarea cu ceilalti pot fi imbunatatite acuma. Si proiectele legate de cariera pot deveni mai clare, cuvintele si ideile voastre pot influenta autoritatile. Urmeaza o perioada excelenta pentru noi strategii profesionale.

Capricorn/Ascendentul in Capricorn

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Varsator vine cu sfaturi noi legate de bani, valorificarea talentelor native, siguranta financiara si emotionala. Acceptarea valorilor spirituale ca parte inerenta a vietii voastre va poate ghida in valorificarea talentelor voastre native iar acest lucru va poate ajuta in construirea unei securitati emotionale si financiare. Cum Mercur este si planeta muncii voastre, este posibil sa existe mai multa activitate, miscare, comunicare cu colegii vostri si care sunt legate de strategii de munca, putere impartita.

Varsator/Ascendentul in Varsator

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Varsator vine cu revelatii ce tin de propria persoana, comunicare cu ceilalti, evaluarea aspectului si imaginii personale, relatiile voastre, valoarea voastra. Modificarile in personalitatea voastra deschid un nou drum, o noua relatie, un nou mod de abordare a relatiilor voastre, un nou mod de a raspunde dusmanilor vostri, un nou mod de a da viata planurilor personale. Cum Mercur este si planeta iubirii, creativitatii personale, se poate sa deveniti mai clari in comunicarea cu persoana iubita, cu copiii vostri, cu ceea ce va place cu adevarat. O afacere o puteti vedea mai clar acuma.

Pesti/Ascendentul in Pesti

Dupa trei saptamani agitate, Mercur in mers direct in Varsator vine cu revelatii ce tin de chestiunile private, planuri secrete, problemele trecutului, sanatate, datorii karmice. Acesta este un moment bun pentru cercetare, contemplare linistita, meditatie, visele pot aduce mesaje uimitoare pentru viata voastra. Puteti face modificari neasteptate in obiceiurile si rutinele voastre pentru a va imbunatati starea de sanatate. Sunt accentuate platile karmice dar si oportunitatea vindecarii trecutului prin spiritualitate, credinta, ajutor neconditionat, compasiune, iubire neconditionata. Puteti deveni mai retrasi, interiorizati, spiritualitatea poate fi un ghid important acuma. Cum Mercur este si planeta relatiilor voastre, puteti cantari mai bine acuma argumentele pro si contra fiecarei probleme, luand in considerare si nevoile celorlalti. Fiti mai atenti la detaliile unui contract. Cooperarea si comunicarea cu ceilalti pot fi imbunatatite acuma. Si proiectele legate de familie, casa, pot deveni mai clare.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.