LUNA PLINA IN FECIOARA -22 FEBRUARIE 2016, ORA 20:21, ORA ROMANIEI – “ UN ADEVAR TESUT COSMIC ….”

“Si m-am sarguit in inima mea sa urmaresc si sa cercetez cu intelepciune tot ceea ce se petrece sub Cer; aceasta e o indeletnicire trudnica pe care Dumnezeu a dat-o fiilor omului ca sa-si framante mintea cu ea. “

Eclesiast 1/13

ProcnePhilomelaRubens

Luna Plina este un moment de apogeu si o promisiune astrala a implinirii  unor activitati incepute la Luna Noua in Fecioara(Eclipsa de Soare in Fecioara) din septembrie 2015. In cuvinte simple, Luna Plina este un limbaj actual al legii Karmei, culegem ce am semanat, suntem fortati sa actionam, sa schimbam conditiile care nu ne satisfac, atat launtric cat si in exterior. Aceasta Luna Plina activeaza axa Fecioara –Pesti, deci Soarele este  pe gradul 3:34 Pesti iar Luna se afla in pe gradul 3:34 Fecioara . O Luna Plina este un aspect de opozitie, un aspect dinamic intre doua energii complementare ce cere de la noi efort, atentie marita pentru a gasi un echilibru dar acesta poate fi gasit doar daca cautam un numitor comun intre cele doua energii Fecioara si Pesti. Ambele semne sunt energii de vindecare, sprijin pentru ceilalti, sunt in slujba oamenilor in feluri diferite.

Fecioara este criticul, analistul, perfectionistul, doctorul care vindeca bolile societatii(semn de pamant) in timp ce Pestele(un semn de apa) este martirul, tamaduitorul sufletului, sanatatea noastra spirituala. Ambele semne sunt un simbol al vindecarii, daca Fecioara se concentreaza asupra lumii materiale si este stapana detaliului, nu-i scapa nimic neobservat, poate spune “iata ce este gresit, ce trebuie etichetat, aranjat, curatat, vindecat”, semnul Pesti este privirea de ansamblu, este intuitiv si emotional si se concentreaza pe tot ce este ascuns in spatele scenei si vrea sa sparga orice bariera. Misiunea acestei Luni Pline in Fecioara este aceea de a ne ajuta sa dam glas ratiunii in toate iluziile noastre, acuma putem vedea mai bine daca visele noastre sunt reale sau nu. Cel mai bun mod de a lucra cu aceasta energie astrala este de a ne purifica mintea de iluziile si amagirile adunate in viata noastra, in relatiile noastre. Acuma putem vedea toate detaliile unei probleme, acuma putem gasi cea mai buna solutie la o problema dificila. Din cele mai vechi timpuri, Fecioara a fost in acord deplin cu simbolul Sfinxului, cel care lanseaza enigme cu talc.  Apoi, acest semn a fost asociat cu imaginea Fecioarei cu snopii ei de grau sugerand maturitate, stapanire de sine, un oracol, o preoteasa. Aceasta Luna Plina in Fecioara ne spune intr-un mod inedit ca ne ajuta sa gasim raspunsul la o intrebare care pare fara raspuns. Fii atent, realist si iti voi scrie, desena, picta raspunsul la intrebarile Sfinxului, ne spune aceasta lunatie. Aceasta Luna Plina (influenta ei se intinde si in urmatoarele doua saptamani)  este un moment bun pentru orice tip de curatenie fizica, detoxifiere, vindecare spirituala, pentru renuntarea la obiceiurile negative care ne imbolnavesc.
Luna Plina  in Fecioara adica opozitia dintre Soarele in Pesti si Luna in Fecioara activeaza  axa V-XI,  o axa ce vorbeste despre relatii, fie ca vorbim de relatia cu un iubit, un grup, un prieten, un copil, relatia cu propria creativitate.

O Luna Plina in casa XI ne ajuta sa descoperim ca nu suntem singuri, aici sunt prietenii nostri, aliatii nostri, protectorii nostri,  puterea noastra in cadrul unui grup, puterea unui grup, increderea, fidelitatea, popularitatea, ministerele, parlamentul, sperantele noastre, aici muncim pentru viitor. Aceasta casa pune un accent deosebit si pe posibilitatile de realizare sociala prin relatii si prieteni, prin sprijinul sufletesc sau material al prietenilor, realizari spirituale, recunoastere sociala, recuperare dupa o boala, sprijin pentru copii nevoiasi, orfani. In aceasta casa, natura noastra filantropica este in prim-plan atat in bine cat si in rau.
In plus, o Luna Plina in casa XI vorbeste si despre bani dar intr-un mod diferit de banii casei II. In aceasta casa, aceasta lumina vorbeste despre castiguri mari, venituri ce au legatura cu cariera noastra, banii veniti intr-un mod neasteptat, o surpriza din partea unui sustinator.
Tot casa XI ne aduce fata in fata cu astrologia, calculatoarele, electricitatea, avioanele, cauzele umanitare, castigurile neasteptate. In casa XI, Luna Plina in Fecioara lumineaza, critica, eticheteaza tot ce este ascuns in relatia noastra cu un grup, in prieteniile noastre, in sperantele noastre, in modul nostru de a ne exprima calitatile umanitare, cat de conectati/deconectati suntem in raport cu mediul in care traim, muncim. Aici, Luna Plina in Fecioara este un vraci original ce scrie retete inedite pentru solutionarea unei probleme de iubire, de grup, protectie, copii, politica, caritate, bani.Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni din trecut, acuma pot iesi in lumina prieteniile nesigure sau gresite cu toate consecintele aferente.

Luna Plina in fuziune cu asteroidul 196 Philomela “ citeste in direct” mesajele trimise de Soarele in Pesti ce are un sufleor, pe asteroidul 193 Ambrosia.

Ambrosia este hrana mitologica a zeilor si confera har si nemurire celor care o mananca.  Se spune ca Ambrosia vine de la coarnele caprei magice Amalthea, mama adoptiva a lui Zeus-Jupiter. Coarnele lui Amalthea au fost o sursa nelimitata de ambrosie  dar incapabile sa produca mancare pentru orice fel de fiinta vie. Hera, zeita cerului, folosea ambrosia pentru a curata “toata intinarea din carnea ei frumoasa”, Athena a folosit ambrosia pentru “ intinerirea magica “ a lui Penelope astfel incat, cand aceasta a aparut in fata petitorilor, acestia au ramas uimiti la vederea ei.
Astrologic, asteroidul Ambrosia pare sa indice lucruri care fac bine, care vindeca leziunile( ea a fost folosita pentru semizei in vindecarea lor), schimba perceptiile in bine, poate vindeca orice. Potrivit mitologiei, cine mananca ambrosie devine nemuritor iar acuma, asteroidul Ambrosie in fuziune cu Soarele in Pesti devine o hrana  spirituala, o rugaciune, o epifanie care ne sfinteste. Ambrosia vine la noi prin intermediul acestei lunatii ca un balsam cosmic pentru viata noastra, ofera har sau chiar nemurire. Este un moment astral in care balsamul divin creat de Soarele in Pesti de mana cu asteroidul Ambrosia este decodificat pentru noi muritorii de catre Luna Plina in Fecioara. Dar pentru decodificarea acestui mesaj, Luna Plina in Fecioara se foloseste de astroidul Philomela.

In mitologia greaca, Philomela a fost sora lui Procne casatorita cu regele Traciei –Tereus. Dupa cinci ani de casnicie, Procne a dorit sa-si vada sora iar Tereus a fost de acord sa mearga la Atena sa o ia pe Philomela in vizita la sora ei –sotia lui. Orbit de frumusetea lui Philomela, in drum spre casa, Tereus o violeaza pe fata si ii taie limba pentru a nu putea sa-i spuna lui Procne ce a facut el. In imposibilitatea de a vorbi, Philomela a impletit o tapiserie care ilustra povestea violului. Cand  Procne a vazut tesatura, a ramas muta de durere si a facut un plan de razbunare, si-a ucis fiul care a devenit cina lui Tereus. Dupa ce Tereus a terminat de mancat, sotia lui Procne a aruncat capul baiatului pe masa. Ingrozit de ceea ce s-a intamplat, Teresus a incercat sa le omoare pe cele doua femei, dar inainte de a le prinde, Zeii i-au transformat in pasari, Tereus a devenit un soim, Procne a devenit o privighetoare iar Philomela o randunica. Aici, aceasta conjunctie Luna Plina in Fecioara –Philomela  pune un accent deosebit pe adevarul care iese la iveala prin orice mijloace, un adevar care poate ucide, care aduce transformare profunda.Tesatorul cosmic isi face treaba acuma si tese frumos si expresiv senzationalul, un adevar greu de crezut, abuzuri in familie, abuzuri sexuale, abuzuri in ministere, parlament, prieteni, grupuri caritabile, iubire. Daca in  povestea mitologica intervine divinitatea pentru a nu se mai face un rau( ii transforma pe toti  trei in pasari ) si acuma, momentul astral permite sa descoperim adevaruri grele prin fel de fel de imagini, simboluri, cuvinte, prieteni, vesti extraordinare, dar nu trebuie folosita arta razbunarii deoarece zeii nevazuti sunt aproape de noi si ne urmaresc reactiile. Philomela nu poate vorbi dar inteligenta ei da viata tesaturii ce ilustreaza adevarul ei. Chiar daca Tereus( puterea, amenintarea puterii, lucruri ascunse de putere ) incerca sa cenzureze adevarul  totusi aceasta lunatie trece peste orice fel de cenzura aducand in lumina un tablou inedit.
Tacerea este o tema a acestei lunatii, atat Philomela cat si Procne au fost reduse la tacere (  Philomela a ramas fara limba iar Procne a ramas muta de durere cand a vazut tabloul)  dar aceasta Luna Plina ajuta sa depasim cu succes orice cenzura, abuz din parte unei puteri in viata noastra, intr-un grup, politica, societatea in care traim.
Furia si durerea merg mana in mana in aceasta perioada dar Luna Plina de mana Philomela este un avertisment puternic pentru toti cei care cred ca pot reduce la tacere victimile lor: adevarul va iesi la lumina intr-un mod socant acuma.
Philomela si-a tesut cuvintele si durerea intr-un tablou iar acest moment astral tese pentru fiecare dintre noi un tablou divin ce da raspuns unei dureri, unei sperante, unui ideal, unei cenzuri, unui abuz al puterii. De multe ori, cei care  detin puterea sau se bucura de privilegiile societatii in care traiesc, aplica cenzura sau fel de fel de pedepse pentru a-i reduce la tacere pe ceilalti dar acuma adevarul iese in lumina cu sprijinul tesatoriei cosmice. O persoana redusa la tacare, pedepsita pare a fi o persoana mai slaba aici pe pamant dar divinitatea devine un sprijin important pentru toti cei abuzati prin orice fel de mijloace.

Guvernatorul acestei Luni Pline in Fecioara este Mercur in Varsator in casa V ce face un aspect benefic cu Saturn in Sagetator, asta arata o minte ce comunica intr-un mod inedit, o buna judecata si o buna organizare. Sunt favorizate studiile, relatia cu rudele si copiii, calatoriile, afacerile, negocierile, investitiile pe termen lung. Sextilul ca aspect astrologic ofera tot timpul o oportunitate ce face sa sune telefonul, bate cineva la usa.
Combinatia benefica a acestor actori astrali actioneaza si in casele astrologice stapanite de ei, in cazul lui Mercur vorbim de casa XII –trecut, secrete, actori din spatele scenei, spiritualitate, credinta, dusmani iar Saturn guverneaza familia, radacinile noastre, parinti, iubire, copii, creativitate personala, un hobby. Este important sa intelegem ca Mercur guverneaza mintea constienta si rationamentul iar Saturn vorbeste despre reguli, disciplina, responsabilitate, longevitate, precautie.Cu acest aspect, nu ne putem rataci acuma.

Mercur in Varsator face un aspect de conjunctie si cu asteroid Athena Pallas tot in Varsator.
Pallas a fost venerata ca zeita intelepciunii ( doar s-a nascut din capul lui Zeus –Jupiter ) si justitiei, patroana a artelor si protectoare a orasului Atena. Ea castiga orice lupta prin metode non violente, prin sfaturi bune.
Ea are capacitatea de a utiliza energia masculina, Yang in toate eforturile feminine, yin si este capabila de a utiliza energia ei feminina pentru a calma preocuparile masculine, de razboi, agresiune si dominatie. Ea a combinat curajul de razboinic cu o abordare strategica si intelectuala. Ea este asociata adesea cu o bufnita amintindu-ne de capacitatea si claritatea ei de a vedea atat partea luminoasa dar si intunecata a unei situatii . Pallas Atena poseda toate trasaturile pozitive feminine dar nici una dintre caracteristicile negative –toane ,  razbunare, seductie . In unele privinte ea a fost femeia perfecta, inteligenta, lipsita de viclenia tipic feminina, de dorinta de a fermeca barbatii prin frumusetea ei, nu a incercat sa impresioneze pe nimeni cu sexualitatea ei. Ea a fost partenerul ideal de sex feminin care nu a impus nici o pretentie asupra barbatilor, ea a fost suficient de inteligenta, luptatoare, inteleapta si talentata pentru a-si purta singura de grija fara a avea nevoie de protectia cuiva. Acuma, Pallas Athena ne ajuta printr-un sfat bun sa gasim acea strategie care sa ne echilibreze viata relationala, relatia cu iubirea, cu copii. Pallas Athena in Varsator vede toate posibilitatile viitoare, ea vindeca prin vibratii, culoare, cristale, astrologie. Ea este creativa prin grafica pe calculator, arta geniala, un nou val de muzica. Acuma, suntem ajutati sa rezolvam cele mai dificile probleme prin solutii neobisnuite( tabloul lui Philomela).

In timp ce semnul Fecioarei este adesea asociat cu cercetarea sclipitoare si cu analiza detaliata, marele dar al acestei Luni Pline in Fecioara este Philomela care tese frumos un adevar de care avem nevoie, un adevar care ne sfinteste sufletul.

Sa fiti binecuvantati!

astro_2gw_416_luna_plina_in_fecioara_2016.37149.22703

Adriana Tudosa

 

You may also like

17 Comments

 1. Am prins curaj. Foarte pozitiv tot ce se spune despre aceasta luna. MULTUMIM !! Doamne ajuta la toata lumea !! Fiti binecuvantata si dvs Adriana si familia dvs !

 2. Documentate articolele postate , personal regasesc in fiecare zi previziunile expuse . Multumesc pentru informatiile transmise, le astept cu nerabdare pe urmatoarele !

 3. Ceea ce ai scris Adriana mi a incantat sufletul intro zi ploioasa ,de iarna totusi. M am gandit si la faptul ca pe 22 este si ziua mea de nastere. O zi in pace si armonie,doresc tuturor!

 4. Ca de obicei,reu?e?ti atât de bine s? ne explici ?i noi s? în?elegem cât mai mult.MULTUMIM MULT.Poate a venit timpul s? ias? adev?rul la lumin? în tot ce înseamn? via??.S? iertam,s? l?s?m în urma tot ce a fost urât ?i s? privim înainte zâmbind ?i cu mult? credin??.Cu drag.

 5. Deja, Luna plina vorbeste prea clar si in acord deplin cu draga noastra Philomela:”Philomela si-a tesut cuvintele si durerea intr-un tablou iar acest moment astral tese pentru fiecare dintre noi un tablou divin ce da raspuns unei dureri, unei sperante, unui ideal, unei cenzuri, unui abuz al puterii. De multe ori, cei care detin puterea sau se bucura de privilegiile societatii in care traiesc, aplica cenzura sau fel de fel de pedepse pentru a-i reduce la tacere pe ceilalti dar acuma adevarul iese in lumina cu sprijinul tesatoriei cosmice. O persoana redusa la tacare, pedepsita pare a fi o persoana mai slaba aici pe pamant dar divinitatea devine un sprijin important pentru toti cei abuzati prin orice fel de mijloace.”
  Nu suntem singuri, divinitatea este langa noi….
  Adriana astro

 6. A?tept cu nerabdare si verific aproape zilnic daca nu cumva apare o noua postare de-a dvs care sa ne incante si sa ne indrume.multumim mult si dumnezeu sa fie al?turi de noi to?i!
  Va admir mult documentarea de care da?i dovada si exprimarea foarte coerent?. Inca o dat? mul?umiri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.