LUNA PLINA IN FECIOARA -2 MARTIE 2018, ORA 2:51, ORA ROMANIEI – “ IATA CE ESTE GRESIT, ESTE SMULS VOALUL MIRESEI……”

In cuvinte simple, Luna Plina este un limbaj actual al legii Karmei, culegem ce am semanat, suntem fortati sa actionam, sa schimbam conditiile care nu ne satisfac, atat launtric cat si in exterior. Aceasta Luna Plina activeaza semnele Fecioara –Pesti, deci Luna este pe gradul 11:23 Fecioara iar Soarele se afla pe 11:23 Pesti. Cum Luna nu are lumina ei proprie ( ea este asemeni pamantul, intr-un fel este mama pamantului si este locuita de entitati aflate cu o treapta mai sus decat noi oamenii), Soarele este cel care trimite din diferite unghiuri lumina asupra Lunii iar in faza de luna plina, Luna este luminata in toata maretia ei.

O Luna Plina este un aspect de opozitie, un aspect dinamic intre doua energii complementare ce cere de la noi efort, atentie marita pentru a gasi un echilibru dar acesta poate fi gasit doar daca cautam un numitor comun intre cele doua energii Fecioara si Pesti. Ambele semne sunt energii de vindecare, sprijin pentru ceilalti, sunt in slujba oamenilor in feluri diferite.

Daca Luna in Fecioara vorbeste despre detalii, ordine si vindecare, Soarele in Pesti trimite razele lui de lumina incarcate cu spiritualitate, empatie, intuitie, magia vindecarii divine. A venit timpul sa purificam, tratam sau sa indepartam tot ceea ce este otravitor, nefolositor, in viata noastra, in munca noastra, in dieta noastra, in rutinele si obisnuintele de zi cu zi.

Daca Fecioara este complet centrata pe corpul fizic, pe viata pe pamant, Soarele in Pesti ne ajuta sa ne mutam in afara granitelor si sa ne amintim de originea noastra divina, de intelepciunea eterna ascunsa in scanteia noastra divina. Fecioara este criticul, analistul, perfectionistul, doctorul care vindeca bolile societatii (semn de pamant) in timp ce Pestele (un semn de apa) este martirul, tamaduitorul sufletului, sanatatea noastra spirituala, iluzia si fuga de realitate. Ambele semne sunt un simbol al vindecarii, daca Fecioara se concentreaza asupra lumii materiale si este stapana detaliului, nu-i scapa nimic neobservat, poate spune “iata ce este gresit, ce trebuie etichetat, aranjat, curatat, vindecat”, semnul Pesti este privirea de ansamblu, este intuitiv si emotional si se concentreaza pe tot ce este ascuns in spatele scenei si vrea sa sparga orice bariera. Un vechi proverb chinezesc spune ca doctorul panseaza ( Fecioara) dar Dumnezeu vindeca ( Pesti). Fecioara guverneaza mintea rationala, judecata, critica, realitatea prezenta iar Pestii guverneaza spiritualitatea, fanteziile, intoxicarile, negarea, indecizia. Toate ar fi bune dar cat timp traim aici pe pamant, trebuie sa deschidem ochii si mai bine, sa iesim din apele care ne trag in jos si sa ne concentram pe semnalele evidente, pe ceea ce este real si util vietii noastre.

Fecioara este semnul recoltei dar mutabilitatea acestui semn se refera atat la recolta pamanului cat si la recolta sufletului, culegem ce am semanat.

Aceasta Luna Plina ne indeamna sa gasim un echilibru intre munca, serviciul nostru si serviciile facute celor din jur, intre critica si acceptarea defectelor celuilalt.

Luna plina in Fecioara formata de opozitia dintre Soarele in Pesti si Luna in Fecioara activeaza axa  II-VIII, o axa a posesiunilor, a relatiilor interesate, a sexului, a certitudinilor sufocante, gestionarea propriului patrimoniu, bunuri materiale sau spirituale, jocuri ascunse pentru putere, manipulari, secrete ale sufletului, mosteniri, taxe, ritualuri, initieri si ocultism. O luna plina in casa VIII nu este superficiala, vrea sa stie tot ce este de stiut, fiecare coltisor al sufletului este radiografiat, expus, vulnerabilizat sau vindecat. Luna Plina in Fecioara ( atenta la detalii) aprinde lumina in casa care ascunde si toate lucrurile murdare, emotiile si mania noastra, ura si razbunare, relatiile toxice, tot ceea ce este impins sub covor si refuzam sa ne ocupam de ele. In manifestarea sa finala, aceasta este casa mortii, transformarii si regenerarii. Acuma, curatenia, purificarea, vindecarea, transformarea, sfarsitul unor experiente de viata, pot cere sacrificii si putem fi inspirati spiritual pentru schimbarile cerute.

La un nivel mai lumesc, aceasta Luna Plina “aprinde lumina “ in banci, seifuri, pusculite, banii celuilalt, probleme cu banii, credite, impozite, asigurari, pensii alimentare, planuri secrete ale puterii. Acuma finantele comune pot fi o problema sau un motiv de ingrijorare, planurile secrete pot fi dezvaluite. In acelasi timp, pot fi amplificate grijile pentru starea de sanatate a unei persoane dragi, viata intima devine un subiect sensibil, de scandal iar modificarile sunt evidentiate.

Frumusetea acestei lunatii este vazuta prin capacitatea noastra de a ne transforma, de a intelege ca eliminarea” gunoiului” din mintile si sufletul nostru ne fac cu adevarat oameni mai buni.

Un aspect de opozitie este ca o partida de sah, fiecare vede mutarea celuilalt dar acuma sunt doi contra unu, avem o echipa astrala in care Soarele in Pesti este aliat cu Neptun in Pesti iar in partea cealalta este Luna in Fecioara care este fortata sa rememoreze trecutul, sa lumineze toti pasii facuti din 20 septembrie 2017 cand a fost Luna Noua in Fecioara.

Notitele lui Neptun in Pesti la aceasta sedinta astrala tin de credinta, iluzii, povesti incredibile. Neptun in Pesti este in propriul semn si isi exprima cu usurinta puterea iar in casa II si de mana cu Soarele in Pesti induce asupra noastra destula ceata in legatura cu directia sau scopul viitor. Intr-un fel, preferam sa traim inca amagiti de fel de fel de fantezii, iluzii romantice, iluzii spirituale, iluzii financiare, comportamente fanatice, ne opunem schimbarii( casa II este o casa fixa, nu prea vrea schimbare). Ne-am putut implica prea mult in viata celorlalti crezand ca doar noi ii putem salva ceea ce este total gresit, fiecare are drumul lui, karma lui si trebuie sa invete din experientele personale chiar daca acestea presupun si drumuri prin infern. Acest aspect mareste sansa de a fi sedusi de fel de fel de promisiuni, fiti foarte atenti la promisiunile financiare, la credite si plati, noi contracte de munca, cititi foarte atenti toate detaliile. In acelasi timp, acest aspect poate fi si un ajutor imens in intarirea constiintei spirituale, cultivarea compasiunii si indulgentei fata de ceilalti, acuma iubirea neconditionata devine arma universala. Posibile recompense financiare mari dar si capacitate imensa de a avea acces la secretele multor oameni, in special la cei faimosi, intriganti( oameni neptunieni). Poate aparea o stare de oboseala nedefinita. Neptun ca planeta financiara vine atat cu intuitia financiara cat si cu iluziile, sustinerea cauzelor altruiste sau spirituale. Investitiile in dezvoltarea si sustinerea unor activitati spirituale, muzica, arta, pot fi recompensate acuma.

Opozitiile astrale implica tot timpul pe ceilalti iar Luna Plina afectata de Neptun in Pesti vorbeste despre apogeul unor experiente de viata ce tin de inselaciuni, tradari, incertitudini sentimentale, rude, frati si surori, comunicare defectuoasa, familie, mama. Cum Luna are o influenta semnificativa asupra emotiilor noastre, este posibil sa apara schimbari de dispozitie ciudate sau neobisnuite, incercati sa nu va implicati prea mult in viata celorlalti deoarece ceea ce se intampla in sufletul lor va poate afecta foarte mult.

In aceste zile, ar fi bine sa ne uitam la viata dintr-o perspectiva pozitiva ( pot face asta, subcontientul ma ajuta sa rezolv orice problema, sunt calma si perfect echilibrata, sunt puternica, echilibrata, senina si calma, ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc si ii accept pe cei din jur asa cum sunt,  etc.) deoarece aceasta Luna Plina in Fecioara induce o tendinta accentuata de a critica si supra–analiza totul, de a distruge chiar si cele mai bune conditii. Desi este un aspect dificil, putem invata multe in aceste zile despre intelegerile noastre intuitive si despre modul cum functioneaza mintea care ne poate duce la cele mai grave erori.

Nu trebuie uitat ca cele mai mari lectii vin la noi prin experiente dificile, prin conditii grele, prin dusmanii nostri.

Cine ne ajuta acuma?

Saturn in Capricorn si in casa I devine mediatorul acestui dialog astral intre Luna in Fecioara si Soarele si Neptun in Pesti, iar prin aceasta mediere ne ajuta si pe noi, ne sprijina in gasirea celei mai realiste si practice solutii. Rabdarea si acceptarea unor limite personale sunt beneficiile induse de Saturn. Intr-un fel, suntem ajutati sa aducem calmul in situatiile haotice cu efecte favorabile in limpezirea dorintelor, experientelor si a conjuncturilor prezente. Este un moment prielnic finalizarii cu succes a unor proiecte incepute si angrenarea in planuri cu bataie lunga. Ne putem detasa mult mai usor de reactiile nepotrivite ale celorlalti, putem clarifica anumite fantezii, iluzii legate de ceilalti. Este un moment potrivit sa cerem sfatul sau sprijinul unor persoane mai in varsta( Saturn) ce pot oferi solutii noi la problemele existente. Un vechi proverb ne spune “ daca nu ai un batran, sa-l cumperi” si este in deplin acord cu influenta lui Saturn in Capricorn in viata noastra.

Iar mica povestioara vorbeste in numele lui Saturn in Capricorn si a acestei lunatii in Fecioara:

” Era odata un boier si chemand pe sfetnicii sai, tineri si batrani, le-a spus: „Vreau sa-mi spuneti la ce ora a diminetii iese soarele”. S-au adunat cu totii si priveau la rasarit. Un batran insa privea spre apus. Ceilalti au inceput sa-l ia in ras. La un moment dat batranul care privea spre apus a spus: „A iesit soarele!”. Ceilalti nu vedeau soarele, dar batranul a vazut reflexul de lumina care se vede la apus, inainte de a rasari soarele. Ai inteles? Batranul stia mai multe datorita experientei sale. “

Venus in conjunctie cu Mercur in Pesti formeaza un trigon prietenos cu Jupiter in Scorpion din casa XI si ne spune ca relatiie pot fi imbunatatite prin comunicare, ocaziile sociale sunt evenimente fericite. Deoarece Venus si Jupiter sunt cunoscute ca “benefice”, inseamna ca aceste planete vor aduc oportunitati, avantaje in calea noastra. Este un moment favorabil pentru excursii romantice, pentru o noua relatie, eforturile financiare se dovedesc fericite. Este un timp excelent pentru  investitii deoarece acestea pot fi evaluate corect, este un timp bun pentru avocati, judecatori. Jupiter in Scorpion este in casa XI si conduce ascendentul in Sagetator al acestui moment astral aducand beneficii prin experiente spirituale, indrumari divine prin  fel de fel de ghizi, astrologie, intuitie puternica, prieteni importanti, un cerc social mai inalt si mai bun, recompense prin cariera. Oportunitatile pot veni cu usurinta in urmatoarele zile, pot fi in forma de bani, un loc de munca mai bine platit, o relatie importanta in evolutia voastra. Se poate sa fim la locul potrivit si in momentul potrivit.

Fecioara strange, aduna date, planifica, corecteaza ceea ce este gresit iar Pestii curg dupa cum ii poarta valul, nu se descurca prea bine cu realitatea dar vine cu solutii dincolo de mintea pamanteasca. Iar Luna Plina in Fecioara luminata de Soarele in Pesti amplifica atat emotiile cat si intuitia, vine cu solutii divine.

O Luna Plina in Fecioara este cel mai bun timp pentru vindecare, curatenie trupeasca, mentala si sufleteasca. In acelasi timp, este importanta si pentru curatenia spatiilor in care locuim, in care lucram, relatii, proiecte sociale. Forta speciala a acestei lunatii ne spune “ esti ceea ce mananci si ceea ce stochezi in mintea si sufletul tau “ si daca nu esti multumit, fa o schimbare.

Faza mutabila a acestei luni pline in Fecioara ne da posibilitatea sa devenim flexibili, sa eliminam vechile mentalitati, sa intelegem ca dieta trebuie aplicata si gandurilor noastre nu numai in legatura cu ceea ce mancam. Esti ceea ce mananci ne spune aceasta Luna Plina dar atat din punct de vedere al trupului cat si al mintii si al sufletului.

Uneori, ceea ce este necesar este sa nu facem nimic, sa lasam pur si simplu apele astrale sa spele, sa curate si sa vindece viata noastra, sa avem incredere in proces. La nivel superior, aceasta luna plina este benefica celor care lucreaza la purificarea corpului fizic, a mintii si sufletului astfel incat sa fie mai receptivi la lumina divina.

Simbolul Sabian al gradului 12 Fecioara, gradul Lunii Pline este: “Dupa nunta, mirele smulge voalul miresei”. Acest simbol este in acord deplin cu mesajul cheie al Lunii Pline –dezvaluiri. Pot exista dezvaluiri de mistere, secrete indelung protejate prin taina. In acelasi timp, poate aparea si un sentiment de libertate, de eliberare si usurinta. Acest simbol vorbeste despre angajamente ( fata de o persoana, o cauza, etc.) si de decizii ce trebuiesc luate. Este timpul sa vedem adevarata fata a celorlalti, “nu poti continua sa te ascunzi in spatele unor iluzii, minciuni, de buna voie sau fortat iti voi arata adevarul”. Poate fi si ceva neasteptat ce aduce bucurie in suflet, suntem ajutati chiar fortati sa vedem anumite lucruri in profunzime. Acuma, adevarul este dezvaluit si trebuie sa ne adaptam la ceea ce este real chiar daca vrem ca lucrurile sa fie diferite.

Influenta majora a acestei lunatii va fi asupra semnelor mutabile Fecioara, Pesti, Gemeni, Sagetatori (nascuti in jurul datei de 2, plus, minus trei zile) dar si asupra celor care au in harta natala, planete, axe principale, in jurul gradului 12 din orice semn zodiacal.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.