HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN FECIOARA DIN 2 MARTIE 2018

Luna Plina din 2 martie 2018 are loc cu Luna pe gradul 12:23 Fecioara in  opozitie cu Soarele pe gradul  12: 23 Pesti cu un maxim in jurul orei 2 :51, ora Romaniei. Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Fecioara din 20 septembrie 2017. Aceasta lunatie ne ajuta sa dam deoparte acele modele care induc toxicitate in viata noastra, in familia noastra, la locul de munca, in relatiile noatre, in mintea si sufletul nostru, etc.

Cu Luna Plina in Fecioara pe gradul 12:23, cei nascuti in semnele mutabile  Fecioara, Pesti, Sagetator, Gemeni ( in jurul datei de 2) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei(MC) sau orice planeta personala in jurul gradului 12.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului.  cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Cel mai bun mod de a va folosi de energiile imense ale acestei Luni Pline in Fecioara este de a face curatenie la locul de munca, in proiectele profesionale, in relatia cu colegii, in obiceiurile voastre zilnice. Cum Luna Plina este apogeul unor activitati incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice, hotarari importante la locul de munca. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca, fiti atenti la sanatate. In acelasi timp, ar trebui sa cultivati credinta in Dumnezeu ce poate fi pentru voi  un ajutor imens in stoparea actiunilor unor dusmani din umbra. Jupiter in Scorpion in aspect benefic cu Venus in Pesti va protejeaza si aduce oportunitati legate de banii celuilalt, poate fi o mostenire, poate fi o dezvaluire, pot fi rapoarte ( Fecioara iubeste notitele, rapoartele bine facute) ce deschid calea unor asocieri avantajoase. Saturn este ancora acestui moment astral si va puteti asuma mai multe responsabilitati in cariera voastra, succesul se datoreaza meritelor si abilitatilor voastre. Este vorba de a fi cei mai buni in ceea ce faceti in cariera voastra dar fara trucuri. Presiunea lui Saturn nu este o presiune care pedepseste ci una necesara sa gasiti cel mai bun mod de a va face treaba bine si responsabil. Sunteti in lumina reflectoarelor intreaga saptamana dar si in urmatorii trei ani.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Aceasta Luna Plina in Fecioara este despre vindecarea copilului interior, despre creativitatea voastra si despre ceea ce iubiti, despre placerile voastre. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste, o relatie tensionata cu un copil. “Mandria merge inaintea caderii” va spune aceasta lunatie. Pozitiv, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, a unei munci in folosul celor multi, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. “ Ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc si ii accept pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziile” aduce oportunitati de dezvoltare spirituala. Fiti mai atenti la prietenii vostri, incercati sa va axati mai mult pe prietenia cu ghizii spirituali, acestia nu va tradeaza. Ancora acestui moment astral este Saturn in Capricorn care va face mai disciplinati si organizati, intelegeti ca inteligenta trecutului va ofera adevaruri spirituale profunde. Este cel mai bun moment pentru aplicarea unui program de detoxifiere in viata voastra religioasa, in credintele voastre, in relatia cu strainii, in intelegerea legilor divine. Planeta voastra financiara Mercur este alaturi de Venus si vorbesc armonios cu Jupiter in Scorpion ceea ce arata oportunitati finaciare prin relatiile voastre, o intalnire importanta. Apar oportunitati romantice legate de studiile voastre universitare, strainatate, intuitie si capacitate deosebita de a intelege sursele supranaturale financiare, banii miracol. Este cel mai bun moment pentru a atrage in viata voastra un mentor ce va ajuta sa intelegeti altfel bogatia.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Pentru voi, aceasta Luna Plina aprinde lumina in casa familiei, parinti, bunuri imobiliare, iubirea de tara, patriotism, locuinta, problemele din copilarie, siguranta si securitate emotionala, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri, poate aduce in lumina realizarea ambitiiilor voastre prin metode discutabile, lipsa de scrupule. Fiti foarte atenti in legatura cu ambitiile profesionale, nu va lasati dusi de val, de fel de fel de intoxicari ce va pot duce in eroare si puteti sa luati decizii fara a avea datele reale. Fiti corecti, nu trisati in domeniul carierei deoarece se poate intoarce totul impotriva voastra. Credeti doar in binele in favoarea celor multi si veti culege roade frumoase, fiti cei care ii inspira pe oameni. Ancora acestui moment astral este Saturn in Capricorn care va spune ca pasii mici sunt cel mai rapid mod de a ajunge la destinatie fara a va pierde. Sunteti ajutati sa gasiti mai multa armonie si echilibru in lumea afacerilor, in planurile secrete, in lupta pentru putere. Puteti renunta cu usurinta la atitudini sau situatii, oameni vechi, care nu mai servesc unui scop. Puteti cumpara o proprietate sau puteti avea unele probleme cu o proprietate, puteti sa stabili relatii mai bune cu familia. Aspectele juridice pot fi intelese altfel acuma. Jupiter in aspect benefic cu Venus este un factor important in succesul vostru, aduce oportunitati de munca, proiecte benefice carierei voastre. Pentru cei singuri, acest aspect indica oportunitati romantice la locul de munca, printr-o calatorie legata de un proiect profesional, o vizita la medic. Parintii, sefii, o autoritate, va sustin obiectivele sociale si pot juca un rol important si pozitiv in viata voastra sociala.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Luna Plina in Fecioara va incrie in urmatoarele doua saptamani la un curs de detoxifiere a mintii voastre, a modului cum comunicati si cum intretineti relatiile de rudenie, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri tin de studii, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in septembrie 2017. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire sau care era plina de intoxicari, erori. Ancora acestui moment astral este Saturn in Capricorn care va spune ca relatiile au nevoie de realitati concrete, de planuri reale, de intelegerea nevoilor celuilalt. Saturn va indeamna sa va concentrati mai mult pe calitate decat pe cantitate, sa fiti mai selectivi in relatiile voastre. Este cel mai bun moment pentru a va intelege relatiile, ce va doriti cu adevarat de la o relatie, poate fi si o intalnire importanta in evolutia voastra. Este bine sa practicati iertarea, chiar nu este intelept sa ramaneti legati de nemultumirile relationale din trecut. Toata lumea poate gresi, acuma puteti constientiza mai bine ca ceea ce altul a gresit in relatia cu voi nu trebuie judecat ci trebuie iertat. Oare ce ati fi facut voi daca erati in acea situatie?  Beneficiile vin prin bunavointa aspectului prietenos dintre Jupiter si Venus. Pot fi oportunitati romantice, speculatii fructuoase, prietenii utile, fericire prin realizarile copiilor vostri. Poate fi o veste legata de o sarcina, o calatorie importanta in strainatate.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Aceasta Luna plina in Fecioara va spune “ iata ce este gresit si ce trebuie sa faceti” in chestiunile legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, securitate finaciara, aspectele emotionale legate de finante. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unei afaceri personale. Poate fi o victorie  sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Ingrijorarile legate de bani, salariu, credite, va pot destabiliza sanatatea si a venit timpul sa intelegeti ca viata este mai mult decat bani, mai mult decat hrana si imbracaminte. Aveti mai multa incredere in voi si in divinitate, urmati intelepciunea lui Isus :” nu va ingrijorati cu privire la viata voastra, gandindu-va ce veti manca, nici cu privire la trupul vostru, gandindu-va cu ce va veti imbraca.” Fiti mai atenti la cheltuieli, nu exagerati, concentrati-va atentia pentru a va organiza mai bine din punct de vedere financiar si pentru a face fata schimbarilor de la locul de munca. Ancora acestui moment astral este Saturn in Capricorn care va poate aduce rezultate fructuoase la locul de munca. Sunteti mai bine pregatiti pentru luarea unor decizii importante, pentru punerea in practica a unor idei importante. Munca intr-un cadru linistit si retras va aduce satisfactie, incercati sa gasiti ceva timp si pentru regenerarea si intretinerea corpului fizic, fiti mai atenti la dieta si la semnalele date de corpul vostru. Iar Jupiter in Scorpion in aspect prietenos cu Venus si Mercur in Pesti aduc oportunitati romantice prin familie, petreceri in familie, prin cariera. Poate fi un romantism de birou, o relatie cu un sef sau cu cineva care are legatura cu profesia voastra.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Aceasta Luna Plina aprinde lumina ei mareata chiar pe voi, este timpul sa straluciti sau sa vedeti ce trebuie sa eliminati, vindecati, tratati in viata voastra astfel incat sa traiti in acord cu scopul vostru divin.  Este cel mai bun timp in care puteti eticheta, nota ( Fecioara iubeste notitele), evalua viata si prioritatile voastre in viata, relatiile voastre, nevoile voastre personale, sa va dati seama ce trebuie sa ramana in picioare cu voi si ce trebuie sa dati deoparte. O Luna Plina este tot timpul mai plina de emotii, energii imense astfel incat acuma, puteti fi extrem de emotionali, irascibili, nu va convine nimic, nu va intra nimeni in voie. Reactiile voastre puternic emotionale pot declansa resentimente si emotii in ceilalti, deci fii mai atenti. Dar trebuie sa va concentrati doar pe voi, lasati deoparte discutiile contradictorii, atitudinile oportuniste, grija permanenta fata de asa zisii dusmani. A venit timpul sa intelegeti ca marile lectii vin in viata voastra prin relatii, experiente grele, dusmanii vostri, sunt oglinzi in care trebuie sa va uitati cu atentie, ce vedeti acolo este chiar in voi si trebuie sa incepeti un program de purificare, sa multumiti permanent celor care si-au ales acest rol in viata voastra. Din moment ce Luna Plina se refera la sfarsit, aceasta luna plina vine cu acele informatii, concluzii de care aveti nevoie pentru a finaliza anumite lucruri in viata voastra. Ancora acestui moment astral este Saturn in Capricorn care va poate aduce noi responsabilitati sau o constientizare sporita a celor existente. Este un moment bun pentru investitii practice, pentru o relatie serioasa, pentru imbunatatirea relatiei cu copiii vostri, pentru parteneriate practice si de durata. Iar Jupiter in Scorpion in aspect prietenos cu Venus si Mercur in Pesti aduc oportunitati romantice prin comunicare, vecini, rude, calatorii scurte. Chestiunile financiare pot primi un impus pozitiv, puteti avea idei noi despre o chestiune legata de un eveniment in familie. Calatoriile si interactiunile cu cei aflati in strainatate sunt favorizate iar unele chestiuni juridice ofera rezultate bune.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Cu aceasta Luna Plina in Fecioara sunteti chemati sa eliminati tot ce este toxic in viata voatra, in mintea voastra, in sufletul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru. Acest lucru practicat secunda de secunda in urmatoarea perioada devine cel mai bun tratament pentru suflet, “ ma iert, ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iert, ii iubesc si ii accept pe cei din jur asa cum sunt” poate rupe anumite lanturi karmice, incercati, este cel mai ieftin tratament. Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri care va destabilizeaza sanatatea. Neptun este cea mai spirituala planeta iar in aceste zile, influenta acestei energii este mult mai puternica si ar trebui sa practicati terapiile de tip spiritual- rugaciune, meditatie, masaj, bai de picioare in fiecare seara care va stimuleaza si creste imunitatea. Ancora acestui moment astral este Saturn in Capricorn care va poate aduce beneficii solide prin familie, copii, iubire, proiecte creative. Iar Jupiter in Scorpion in aspect prietenos cu Venus si Mercur in Pesti aduc oportunitati romantice, financiare, interese intelectuale. Jupiter nu numai ca sporeste castigurile voastre fizice dar aduce si ideea, solutia care ofera prosperitate.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Cu aceasta Luna plina intr-un semn de pamant luminata de Soarele intr-un semn de apa ca si Soarele vostru, puteti deveni mult mai sensibili. In acelasi timp puteti folosi aceste energii pentru vindecare, purificarea emotiilor toxice adunate in ultimele sase luni, emotii legate de fel de fel de prietenii socante, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, experiente si iubiri imprevizibile, ciudate. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele iuziilor voastre in iubire, in relatiile voastre, in prieteniile vostre. Aceasta energie tensionata poate aduce schimbari legate de relatia cu un grup, un prieten, sunt posibile si cunostinte noi, ghizi spirituali care va pot arata ca trebuie sa incepeti mai intai sa va iubiti pe voi insiva, sa va acceptati asa cum sunteti, sa cautati extraordinarul in voi si nu in relatiile voastre. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale. Ancora acestui moment astral este Saturn in Capricorn care va poate aduce beneficii solide prin comunicare, rude, frati si surori, calatorii scurte, credinta. Este un moment bun pentru orice lucru care necesita auto-disciplina, rabdare si munca atenta, sprijin important de la persoanele mai mature sau cu o anumita autoritate, succes prin functii de conducere. Iar Jupiter in Scorpion in aspect prietenos cu Venus si Mercur in Pesti aduc oportunitati de toate felurile. Jupiter in semnul vostru actioneaza ca un factor de bunavointa in viata voastra si puteti calatori mai mult, puteti intra intr-o relatie noua de iubire, aduce succes monden, popularitate, castiguri financiare prin activitati artistice, afaceri cu publicul, protectia familiei voastre.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Odata cu aceasta Luna Plina in Fecioara se face lumina si in casa carierei voastre, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru ordonarea scopurilor si ambitiilor profesionale, puteti renunta la o cariera toxica, la un parteneriat de munca care va intoxica viata de familie. Se pot termina relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Ati putea decide sa mergeti intr-o noua directie, uneori destul de brusc, sau sa vi se ofere ceva care va face sa reganditi calea pe care va aflati. Persoanele autoritare pot fi o sursa de frustrare acuma, fie ca este vorba de un sef, de un parinte. Ancora acestui moment astral este Saturn in Capricorn care va poate aduce beneficii solide prin cultivarea valorii personale, prin seriozitate si rabdare in munca voastra, prin depasirea nesigurantei voastre care va permite sa va eliberati de influentele nepotrivite sau de intrigile oamenilor care va inconjoara. Ajutor si sustinere din partea unor oameni cu functii de raspundere, dezvoltarea unor proiecte pe termen lung. Iar Jupiter in Scorpion in aspect prietenos cu Venus si Mercur in Pesti aduc oportunitati romantice, beneficii prin familie, rude, credinta. Puteti gasi iubirea la locul de munca, poate fi si o relatie de iubire secreta.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Cu Luna Plina in Fecioara, deci intr-un semn de pamant prieten cu semnul vostru, puteti fi ajutati sa ordonati, notati, purificati ideile voastre inalte despre viata, strainatate, relatia cu strainii, o munca in strainatate. Ce proiecte puteti promova in continuare si ce trebuie sa dati deoparte? Daca un proiect va aduce rezultate pozitive acuma, puteti continua sa il dezvoltati si mai mult. Daca va afecteaza negativ, atunci puteti sa spuneti stop si sa incepeti ceva nou. Este un moment ce eticheteaza in “bun sau rau” calatoriile voastre, proiectele voastre cu strainatate, cunostintele voastre inalte, credinta voastra, respectarea legilor divine. Fiti foarte atenti la superficialitatea si iluziile create de relatiile cu cei apropiati, nu tot ce straluceste este aur. Nu transformati nevoia de comunicare in barfa sau flecareala ce provoaca neintelegeri cu anturajul, cu rudele voastre, cu strainii, cu unele acorduri semnate. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Poate fi si un sfat divin pentru imbunatatirea sanatatii voastre si a relatiei voastre cu strainii. Ancora acestui moment astral este Saturn in Capricorn care va poate aduce beneficii solide prin cultivarea moderatiei, rabdarii. Sub aceasta influenta, apare o consolidare a personalitatii voastre, realizarile sunt durabile, angajamentele sunt intelepte. Va puteti debarasa de situatiile care dauneaza lucrurilor, proiectelor, relatiilor pe care le construiti cu multa rabdare. Iar Jupiter in Scorpion in aspect prietenos cu Venus si Mercur in Pesti aduc oportunitati romantice, beneficii prin prieteni, idei noi si neobisnuite.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina in Fecioara lumineaza toate detaliile ce tin de bani multi, banii unei afaceri, banii partenerului de viata, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat  cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Casa opta este considerata o casa karmica, o casa in care castigurile si pierderile nu sunt contorizate de voi ci de faptele voastre. Pot aparea noi surse de venit, puteti primi o mostenire chiar si o noua dragoste. Cu aceasta luna plina vindecatoare aveti sansa sa transformati si regenerati dorintele voastre cele mai profunde legate de bani, intimitate, secretele sufletului vostu. Cei mai multi duc in spate lucruri care devin si mai toxice in timp iar aceasta luna plina va ajuta sa va eliberati de ele. Acuma, puteti evalua, eticheta lucrurile pe care le detineti si care nu sunt numai ale voastre. Fiti atenti la extravagantele financiare si la mirajul imbogatirii peste noapte. Ancora acestui moment astral este Saturn in Capricorn care va poate aduce beneficii solide prin intelegerea subiectelor spirituale, mistice si oculte care pot ajuta la eliminarea poverilor inutile si la o munca de eliminare a tot ce este vechi si inutil in viata voastra. Iar Jupiter in Scorpion in aspect prietenos cu Venus si Mercur in Pesti aduc oportunitati romantice in cariera, activitati care va aduc in lumina, proiecte profesionale importante.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Cu Soarele prezent in semnul vostru si care lumineaza Luna Plina in Fecioara, acest moment da startul unei perioade de doua saptamani benefice unui program de detoxifiere a vietii voatre personale si relationale. Nimic nu este simplu acuma, puteti culege roadele unor actiuni din trecut, va puteti intalni cu consecintele si rezultate karmice in relatiile voastre. Aceasta Luna Plina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente, puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine. Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, sa refaceti o legatura subreda cu partenerul de viata. Acesta este un moment bun si pentru a negocia cu ceilalti deoarece veti fi mai capabili sa faceti compromisurile necesare care sa multumeasca ambele tabere. Casa a saptea este deasemenea casa dusmanilor stiuti, deci ar putea veni ceva si din aceasta directie. Cel mai bun lucru pe care il puteti face in legatura cu acestia este iertarea si acceptarea lor, asa puteti rupe anumite lanturi karmice. Utilizati aceasta luna plina pentru a afla care sunt emotiile voastre si care sunt emotiile celorlalti si cum sunteti afectati de acestea, ce puteti face pentru vindecarea lor. Eliminati toate emotiile negative, cultivati iertarea, acceptarea celorlalti chiar daca acest lucru presupune si acceptarea defectelor lor. Nu exista perfectiune, nu sunteti perfecti deci nu puteti cere celorlalti sa fie perfecti. Cu Neptun in semnul vostru, este posibil ca activitatea psihica sa fie necontrolabila, puteti atrage usor vibratiile energetice toxice ale celor din jur fara sa intelegeti prea bine ce se intampla. Deci, este important sa stati departe de oamenii negativisti sau sa incercati sa nu cultivati emotiile negative, ura, judecata celorlalti. Ancora acestui moment astral este Saturn in Capricorn care va poate aduce beneficii solide prin prieteni importanti, proiecte in cariera, sustinerea voastra de o persoana cu autoritate. Iar Jupiter in Scorpion in aspect prietenos cu Venus si Mercur in Pesti aduc oportunitati romantice, beneficii importante prin relatiile personale, strainatate, calatorii, publicitate, ediucatie. Puteti primi o veste importanta acuma, poate fi legata de familie, partener de viata, asociat.

 

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.