LUNA NOUA IN TAUR SI ZODIILE – 26 APRILIE 2017

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Casa naturala a Taurului este casa II si este legata de valoarea personala,  resurse, bunuri, talente.Taurul este calm, senzual, metodic, productiv dar poate fi si “ turbat “ atunci cand este provocat peste anumite limite. Este o Luna Noua a carei energie ne poate ajuta in re-formularea ideilor legate de abundenta, resurse personale, talente, ne poate ajuta sa vedem clar si realist tot ceea ce ne hraneste sufletul. Acest limbaj energetic al Lunii Noi in Taur in fuziune cu asteroidul Demetra (asteroidul 1108) pe gradul 6 Taur ne spune ca “ nu totul este pierdut”, nu putem controla totul dar putem face ca “ ceva, cineva”sa se intoarca la noi in anumite conditii impuse de factori dincolo de controlul nostru.

Demetra ne invata ca nimic nu moare cu adevarat ( vedeti mitul )ci fiecare moarte, pierdere, conduce la o renastere, un castig dar nu ca in forma initiala ci are ceva schimbat, conditionari, sa imparti cu cineva castigul. Demetra vorbeste despre legatura mama –copil, ceea ce ne hraneste sufletul dar si cum putem sa-i hranim pe ceilalti, separare, durere, revenire, bucurie. Ea ne ne reaminteste ca “ durerea, pierderea “ nu sunt vesnice, tristetea este urmata intotdeauna de o mare bucurie.

Simbolul Sabian pentru gradul 7 Taur,  gradul Lunii Noi, intareste mesajul iluminarii acestei lunatii : “Femeia din Samaria vine sa scoata apa din fantana “ ( vezi Luna Noua in Taur).

Iar Simbolul Sabian al gradului 6 Taur este in acord deplin cu povestea mitica a lui Demetra: “ Un pod in sonsola in constructie peste o prapastie adanca”. Mesajul acestei Luni Noi in Taur sustinuta de Demetra vorbeste de reconstructie, reconsolidare unor noi inceputuri din trecut dovedite in timp “ prapastii, esecuri, pierderi, neajunsuri “ in destinul nostru; este un grad ce pune in miscare o energie ce se poate transforma intr-un “pod, o cale “ de trecere peste anumite obstacole, este o energie ce ofera protectie pentru a face fata unor obstacole, este o energie ce stie sa ne indrume in directionarea eforturilor( canalizarea lor) in rezolvarea tuturor problemelor dar intr-un mod realist, practic si bine ancorate in realitatile zilnice. Acest grad ofera prin energia pusa in miscare de catre Luna Noua in Taur si Demetra o dubla protectie sugerata de “podul” care odata construit si consolidat ne ajuta sa trecem peste obstacole si ne ofera stabilitate, dar si de “ consola “ care sustine podul ce poate arata destul de sugestiv o protectie divina, o protectie de “ SUS”, evolutie.
Consola reprezinta un punct de reazem ce poate suporta, sustine o sarcina pe latura orizontala superioara dar reprezinta in acelasi timp si un element de constructie cu un capat iesit in afara constructiei pentru sustinerea altor elemente, asadar, putem vorbi de consolidarea unor lucruri incepute si posibilitatea continuarii acestora dar pe un nivel mai inalt, putem vorbi de evolutie.
Ambele simboluri sabiene vorbesc despre protective divina, este un frumos dar de la Dumnezeu care ne ghideaza catre  SURSA noastra divina.

Cu Luna Noua in Taur pe gradul 7, cei nascuti in jurul datei de 26 ( plus, minus trei zile ) din semnele Taur, Leu, Scorpion, Varsator, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 7.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa II poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile voastre native, prin ceea ce puteti face prin cele cinci simturi, puteti sa va aranjati altfel viata. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Cum Luna Noua merge de mana cu Demetra cea bucuroasa( si-a primit fata inapoi dar in anumite conditii pe care nu a putut sa le controleze), aceasta energie combinata poate amplifica binele in raport cu banii, cu valoarea voastra, cu ceea ce puteti face prin talentele native, familie, camin, iubire, copii. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in modul vostru de a va pune in lumina valoarea.
Este cel mai bun timp pentru a conjunga verbul  “ a avea “ in legatura cu banii dat si cu valorile spirituale. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 martie (plus, minus trei zile), aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna noua in semnul vostru in casa I poate aduce “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre. Este un moment destul de personal cand va simtiti energici si entuziasti, cand viata va da aripi. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Aveti posibilitatea de a examina, analiza si de a gasi raspunsuri. Folositi-va “Ochiul de taur“ , va poate inspira cel mai bine. Daca in acest moment, cineva nou vine in viata voastra, fiti convinsi ca are un scop bine determinat. Cum Luna Noua merge de mana cu Demetra cea bucuroasa( si-a primit fata inapoi dar in anumite conditii pe care nu a putut sa le controleze), aceasta energie combinata poate amplifica binele in raport cu modul vostru de  manifestare, cu ceea ce vreti sa aratati lumii. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in viata voastra relationala, sa credeti in voi insiva, sa fiti curajosi si sa va bucurati de experientele noi.
Va puteti concentra in urmatoarea perioada pe dorintele si nevoile personale, conjugand verbul” a avea “ intr-un mod extrem de personal.Tot ce va atinge valoarea personala este energizat in bine, vorbesc aici de ceea ce vreti pentru voi, aspectul fizic, un nou look, valorile material, spirituale, comunicare, rude, familie. Profitati de magia urmatoarelor saptamani, ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce credeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata. Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 26 aprilie (plus, minus trei zile), conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii, stare generala febrila.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna noua in casa XII poate aduce “noutati divine” pentru subconstientul si constiinta voastra spirituala, pentru secretele voastre. Cum aceasta casa are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil, dusmani ascunsi, este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut in bine sau in rau, asta in functie de faptele bune sau rele din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete , dusmani secreti,  puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Cum Luna Noua merge de mana cu Demetra cea bucuroasa( si-a primit fata inapoi dar in anumite conditii pe care nu a putut sa le controleze), aceasta energie combinata  amplifica binele in raport cu faptele din trecut, cu pacatele voastre care au creat fel de fel de conditionari ale timpului prezent. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele din trecut si asta prin reexaminarea lor, prin credinta, prin fel de fel de avertismente divine. Este un timp in care astrele va ajuta sa va extindeti orizonturile, sa  descoperiti anumite secrete care sa va deblocheze viata. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 iunie (plus, minus trei zile), aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua in casa XI poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale, caritabile.Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  prieteni, cunostinte, legaturi ocazionale, astrologie, surprize de tot felul. Aceasta Luna Noua este o forta majora ce aduce posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau consolidarea legaturilor dintr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei, se afla in mesajul acestei lunatii.  Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Cum Luna Noua merge de mana cu Demetra cea bucuroasa( si-a primit fata inapoi dar in anumite conditii pe care nu a putut sa le controleze), aceasta energie combinata  amplifica binele in raport cu prietenii, actele caritabile, protectii deosebite, copii, iubire, bani, valoare personala. Poate fi un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de modul vostru de a intelege un prieten, un ajutor neconditionat, nevoia de securitate sociala. Este un timp in care astrele va ajuta sa gasiti acei prieteni care sa va ajute sa va puneti in evidenta mai bine propriile calitati native, puteti descoperi partenerul de suflet in cercul vostru de prieteni. Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 27 iunie ( plus, minus trei zile), aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni.importanti, astrologie, ghizi spirituali.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa X poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima,statut social, proiecte profesionale, sunteti pe scena acuma si va vede toata lumea. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Cum semnele cardinale sunt adevarati pioneri astrali, aceasta lunatie este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Cum Luna Noua merge de mana cu Demetra cea bucuroasa( si-a primit fata inapoi dar in anumite conditii pe care nu a putut sa le controleze), aceasta energie combinata  amplifica binele in raport cu cariera voastra, proiecte profesionale, responsabilitati publice, imaginea publica, faima, ambitii lumesti. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de cariera voastra. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 iulie (plus, minus trei zile), aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze,

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in casa IX poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii international.Daca sunteti intr-un proces pentru orice motiv, chiar si pentru a gasi o solutionare echitabila intr-un divort, aceasta luna noua este foarte utila pentru voi, va ajuta sa ajungeti la un accord final benefic ambelor parti. Cum aceasta casa astrologica vorbeste despre toate aspectele mediului academic, puteti avea oportunitati noi legate de o admitere la un curs dorit, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti publica o carte pe internet. Cum Luna Noua merge de mana cu Demetra cea bucuroasa ( si-a primit fata inapoi dar in anumite conditii pe care nu a putut sa le controleze), aceasta energie combinata amplifica binele in raport cu strainatatea, crezurile voastre, invatamant superior, intelepciune, sisteme de gandire, cautarea unei noi perspective pentru viata voastra. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de intelegerea rolului spiritualitatii in viata voastra. Oportunitatile pot veni prin internet, prin intermediul unei conexiuni cu straintatea, prin sprijin divin. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 august (plus, minus trei zile), aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in casa VIII poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilalt, imprumuturi, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii, regenerare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere, prin puterea voastra interioara. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate, pe partenerul de viata. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut. Cum Luna Noua merge de mana cu Demetra cea bucuroasa( si-a primit fata inapoi dar in anumite conditii pe care nu a putut sa le controleze ), aceasta energie combinata  amplifica binele in raport cu viata intima, dormitor, secretele partenerului, banii partenerului, o afacere, transformare majora a vietii intime. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de viata voastra intima, puteti descoperi un secret in relatia voastra ce deschide un drum nou, o transformare majora.
Urmatoarele saptamani pot aduce castiguri financiare prin intermediul altora, puteti obtine un imprumut mai usor, puteti primi anumite bonusuri financiare , puteti incepe o afacere, o relatie noua. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 septembrie (plus, minus trei zile), aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa VII  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, avocat, partener de afaceri, coleg, consilier sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Cum Luna Noua merge de mana cu Demetra cea bucuroasa( si-a primit fata inapoi dar in anumite conditii pe care nu a putut sa le controleze ), aceasta energie combinata amplifica binele in raport cu un partener, asociat, aplicarea legii, judecata. Poate fi un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele parteneriale prin credinta, prin o noua abordare a relatiilor voastre.
As spune ca oportunitatile vin prin parteneriate, prin lucru in echipa, prin avocat, strainatate, straini, credinta, cariera, functii inalte. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 octombrie( plus, minus trei zile), opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal  pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri,avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa VI  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca care va aduce mai multi bani. Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca , imbunatatirea relatiilor cu colegii. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Cum Luna Noua merge de mana cu Demetra cea bucuroasa( si-a primit fata inapoi dar in anumite conditii pe care nu a putut sa le controleze), aceasta energie combinata amplifica binele in raport cu locul de munca, proiectele profesionale, activitatile zilnice, sanatate, strainatate, straini, credinta, imprumuturi bancare, viata intima.
Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele la locul de munca prin credinta, prin o noua abordare a relatiilor de la locul de munca. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 noiembrie (plus, minus trei zile), aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa V poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma.
Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru, in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat.
Cum Luna Noua merge de mana cu Demetra cea bucuroasa (si-a primit fata inapoi dar in anumite conditii pe care nu a putut sa le controleze), aceasta energie combinata amplifica binele in raport cu iubirea, copii, distractii, creativitate personala, partener de viata, asociat, bunuri comune, credite, viata intima.
Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute intr-o relatie de iubire, cu copii vostri, puteti intelege prin fel de fel de avertizari divine ce trebuie sa faceti. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 28 decembrie (plus, minus trei zile), aspectul de trigon dintre Luna Noua  si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa IV poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua  poate deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Cum Luna Noua merge de mana cu Demetra cea bucuroasa( si-a primit fata inapoi dar in anumite conditii pe care nu a putut sa le controleze ), aceasta energie combinata amplifica binele in raport cu familia, parinti, afaceri imobiliare, patriotism, tara. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in familia voastra, munca, sanatate, tratamente, partener de viata. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 ianuarie (plus, minus trei zile), aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa III poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun “ cresterea voastra” prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Puteti
incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina, un telefon, un calculator. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati. Cum Luna Noua merge de mana cu Demetra cea bucuroasa( si-a primit fata inapoi dar in anumite conditii pe care nu a putut sa le controleze), aceasta energie combinata amplifica binele in raport cu mediul vostru apropiat, cu rudele voastre, in calatorii. Mare atentie la cuvintele voastre, ele pot construi palate frumoase dar pot narui imperii.
Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in relatia voastra cu o ruda, un frate, un vecin, iubire, copii, munca, colegi, proiecte la locul de munca, sanatate.
Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 25 februarie ( plus, minus trei zile), aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni importanti.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Multumesc! Multumesc! Multumesc, minune ce esti! Bunul Dumnezeu sa te binecuvanteze cu tot ce este mai bun si mai frumos in univers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.