LUNA NOUA IN PESTI SI ZODIILE -15 MARTIE 2010

pesti

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.Semnul Pestilor este un semn mutabil de apa , feminin, vorbim deci de un caracter schimbator in functie de conditiile exterioare , vorbim de un taram al imaginetiei  si al viselor  unde obiectivele si evenimentele nu prea au legatura cu ce se intampla intr-o realitate exterioara. Este ultimul semn din cercul zodiacal, ceea ce inseamna ca este o perioada ce permite trecerea dincolo de propriul eu, o trecere in lumea viselor si credintei .Este un semn extrem de intuitiv , sensibil la vibratiile altora..Aspectul de conjunctie dintre energia Lunii Noi in Pesti cu energia lui Mercur si Uranus favorizeaza forta cuvintelor, intuitiei, sensibilitatii,mintii, dar si a imprevizibilului.Avem la indemana o energie puternic incarcata emotional ce combina energia intelectuala , creativitatea , emotia , compasiunea, mila , neobisnuitul, nerabdarea si care favorizeaza noile inceputuri , sansele unor noi posibilitati in exprimarea fortei si creativitatii personale .
Cu Luna Noua in Pesti gradul 25 ,  cei nascuti in jurul datei de 15 in semnele mutabile : Fecioara, Pesti, Sagetator, Gemeni  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradului 25  Pesti, Fecioara, Sagetator , Gemeni.
Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna noua in Pesti in casa XII aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la rezultate bune cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita..

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua in Pesti  in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor.Pentru persoanele nascute in jurul datei de 15 mai ( plus , minus trei zile ) ,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni.importanti  care detin o anumita putere.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Noua in Pesti in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Pentru cei nascuti in jurul datei de 15 iunie ( plus ,minus trei zile ) ,  aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Noua in Pesti in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Dezvoltarea identitatii de sine si cautarea unui sistem de convingeri idealist pot face din aceasta perioada o adevarata binecuvantare pentru cei care vor dori sa impartaseasca cunoasterea respectiva si celorlalti. Este o perioada ce favorizeaza  relatiile cu strainii, invatarea unei limbi straine, inscrierea la unele cursuri superioare, afaceri cu strainii. Pentru cei nascuti in jurul datei de 17 iulie ( plus , minus trei zile ) aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua in Pesti in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Cei care vor fi mai mult atrasi de partea materiala a vietii vor primi atentionari din partea Marilor Ierarhii Spirituale pentru a le atrage atentia asupra lipsei elementelor spirituale din viata lor. Este cel mai bun timp pentru castiguri financiare prin diverse parteneriate.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Noua in Pesti in casa VII indica perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare, posibile crize in cupluri cu rolul de verificare si constientizarii a ceea ce inseamna o viata de cuplu. Cei cu activitati individuale , egoiste vor trece printr-o perioada de criza atunci cand vor avea nevoie de ajutorul celorlalti. Pentru cei nascuti in jurul datei de 17 septembrie ( plus , minus trei zile ), opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal  pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri,avere, bunuri, activarea dusmanilor,  exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Noua in Pesti  in casa VI -in aceasta perioada toate activitatile neterminate sau rezolvate superficial vor reveni exercitand o presiune accentuata ducand asfel la slabirea sanatatii. Orice forma de evitare , eschivare a rezolvarii problemelor poate destabiliza sanatatea. Orice activitate obligatorie cere multa responsabilitate , neasumarea responsabilitatii poate genera datorii karmic ce vor trebui platite.Pentru cei nascuti in jurul datei de 15 octombrie ( plus ,minus trei zile ), aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Noua in Pesti in casa V-este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale ; posibila o noua relatie sentimentala ,  o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesesiti in intampinarea ei. Relatii foarte bune cu copii. Pentru cei nascuti in jurul datei de 17 noiembrie ( plus ,minus trei zile ),  aspectul de trigon dintre Luna Noua in Pesti si Soarele natal poate prevesti buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua in Pesti in casa IV -este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Este posibila instalarea unei stari meditative , de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate psihica marita. Pentru cei nascuti in jurul datei de 17 decembrie ( plus ,minus trei zile ), aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze,

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Noua in Pesti in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , cu mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu, cu abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni.Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine.Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Pentru cei nascuti in jurul datei de 16 ianuarie (plus,minus trei zile ), aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recoltarea roadelor muncii , este un moment bun in care sunteti recompensati pentru eforturile facute prin obtinerea de noi mijloace materiale.Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense.Pentru cei nascuti in jurul datei de 14 februarie ( plus, minus trei zile ), aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna noua in semnul vostru  in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Pentru cei nascuti in jurul datei de 16 martie ( plus , minus trei zile ), conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrile.

Adriana Tudosa

You may also like

6 Comments

 1. Buna, Adriana.
  Eu sunt chiar pe 17 sept nascuta (’76), ora 02.00.Galati.
  La ce sa ma astept pentru acest inceput de luna noua?
  Nu am partener in plan personal, am doar colegi de serviciu si foarte putini prieteni. Am si o fetita de 4,5 ani. 🙂
  Cum se va manifesta pentru mine urmatoarea perioada?
  Sper sa nu fie vreun motiv de ingrijorare..
  Multumesc mult si toate cele bune !

 2. buna adriana! multumim ptr articole! oare toate cele nascute in zodia fecioarei sunt niste femei singure si cam singuratice? oare ce are aceasta zodie de da atata singuratate desi noi nu ne dorim deloc sa fim asa? am citit si comentariul dnei angi. la fel sunt si eu, o femeie singura in cautarea unui partener si cu un copil (o fetita) de 5 ani. tot sper ca situatia sa se schimbe de 4 ani si nimic. incep sa cred ca este ceva defect la mine de nu reusesc sa-mi gasesc un partener.

 3. am asteptat si nu s-a petrecut nimic semnificativ in plan personal. dar nici nu am debordat de creativitate. si nici noi proiecte nu am inceput. se pare ca astept ceva sa se schimbe in viata mea si nu este decat o dorinta de-a mea caci realitatea este cu totul altceva.

 4. Luna Plina in Balanta face o conjunctie stransa cu uranus natal din casa parteneriatelor, asta inseamna ca simti nevoia nestavilita de schimbare in acest domeniu din viata ta, gandurile pot deveni neclare, starea nervoasa devine foarte puternica, doresti sa traiesti la standarde inalte. La nivelul relatiilor,nu este cea mai buna perioada de a te asocia cu cineva, iti poti cauza destule neplaceri prin asocieri irationale,prin alegerea la intamplare a unei companii,. Este o buna perioada de a incerca sa-ti intelegi corect si nu fantezist, propriile dorinte,sa-ti indrepti privirea catre sufletul tau,de acolo poti invata elemente importante legate de idealurile tale.

 5. Eu am ramas fara raspuns.
  Adriana, nu vreau sa deranjez, sunt sigura ca esti foarte ocupata. Sper in continuare sa fie totul in regula.
  Sarbatori cu bine si toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.