LUNA NOUA IN TAUR SI ZODIILE -3 MAI 2011 ORA 09:51

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra . O Luna Noua in Taur  sustinuta de un Pluto retrograd in Capricorn ofera din plin o energie  pentru corectarea  unor “ noi inceputuri “ din trecut, este o energie ce va sti sa ne aduca destul de repede cu picioarele pe pamant  pentru a vedea  realitatile concrete ale vietii.  Taurul este un semn fix  , ofera energie necesara obtinerii succesului intr-o anumita directie , este energia ce ajuta la o revigorare destul de rapida si la o continuare a vietii dar intr-o directie precisa, este energia ce stie sa ofere putere pentru ridicare dupa un esec.  Casa naturala a taurului este casa II o casa ce este legata de valoare personala, de valoare materiala, resurse , bunuri, talente , taurul este calm, senzual, metodic, productiv dar poate fi si “ turbat “ atunci cand este provocat peste anumite limite. Este o Luna Noua a carei energie ne poate ajuta in reformularea ideilor legate de abundenta, resurse personale, talente, ne poate ajuta sa vedem clar si realist in tot ceea ce ne poate face fericiti intr-o relatie. Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor fise Taur, Scorpion, Leu, Varsator mai ales pentru cei nascuti in apropierea datei de 3 (plus, minus patru zile ) pentru fiecare luna in parte .
Simbolul Sabian al gradului 13 Taur –gradul Lunii Noi :

“Un portar echilibreaza plin de voiosie un munte de bagaje “,este un simbol al efortului rasplatit , al credintei in rezultatul pozitiv al  tuturor lucrurilor. Aici “bagajele “ au mai multe sensuri , ne facem bagajele cand plecam undeva ,cand ne intoarcem acasa dar bagajul karmic mi se pare cel mai elocvent in acest moment de Luna Noua . Poate fi un moment in care devenim constienti de “greul bagaj karmic  -un munte “ iar cu energiile specifice lunii noi in taur –noi inceputuri , sa incepem sa lucram pentru echilibrarea KARMEI ,acest lucru ne poate inviora ,ne poate reda zambetul , asa cum florile zambesc cand roua le saruta si noi putem inflori si straluci cand intelegem ca suntem creatia lui Dumnezeu si nu ne putem abate de la echilibrul divin .

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Taur in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente, este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materiale. .Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense.Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3  martie ( plus , minus patru  zile ) , aspectul de semisextil dintre Luna Noua in Taur  si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

 

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna noua in Taur  in semnul vostru  in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 3mai  ( plus , minus patru  zile ) , conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila.In acelasi timp , pentru acesti oameni ,aceasta luna noua ofera oportunitatea de a termina cu trecutul ,timpul schimbarii va tine de mana ,acuma puteti planta ” noi seminte “.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna noua in Taur  in casa XII o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil   aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita.Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3 iunie  ( plus , minus patru  zile ) aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua in Taur  in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 3 iulie  ( plus , minus patru  zile ),  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni importanti  .

 

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Taur  in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Pentru cei nascuti intre in apropierea zilei de 3 august ( plus , minus patru  zile ),  aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

 

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in Taur  in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Dezvoltarea identitatii de sine si cautarea unui sistem de convingeri idealiste poate fi o adevarata binecuvantare pentru cei care vor dori sa impartaseasca cunoasterea respectiva si celorlalti. Este o perioada ce favorizeaza  relatiile cu strainii, invatarea unei limbi straine, inscrierea la unele cursuri , afaceri cu strainii. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3 septembrie ( plus , minus patru  zile ) aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

 

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in Taur  in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Cei  atrasi mai mult de partea materiala a vietii vor primi atentionari din partea Marilor Ierarhii Spirituale asupra lipsei elementelor spirituale din viata lor. Este cel mai bun timp pentru castiguri financiare prin diverse parteneriate. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3 octombrie ( plus , minus patru  zile ) , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

 

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in Taur  in casa VII indica perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare, posibile crize in cupluri cu rolul de verificare si constientizarii a ceea ce inseamna o viata de cuplu. Cei cu activitati individuale , egoiste vor trece printr-o perioada de cr in apropierea zilei de 27 septembrie  ( plus , minus patru  zile ) , iza atunci cand vor avea nevoie de ajutorul celorlalti. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3 noiembrie   ( plus , minus patru  zile ) ,  opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal  pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri,avere, bunuri, activarea dusmanilor,  exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Taur  in casa VI -in aceasta perioada toate activitatile neterminate sau rezolvate superficial vor reveni exercitand o presiune accentuata ducand asfel la slabirea sanatatii. Orice forma de evitare , eschivare a rezolvarii problemelor poate destabiliza sanatatea. Orice activitate obligatorie cere multa responsabilitate , neasumarea responsabilitatii poate genera datorii karmic ce vor trebui platite. Aveti o energie proaspata ce va poate ajuta la locul de munca ,in sanatate , in rutinele zilnice . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3 decembrie  ( plus , minus patru  zile ) , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Taur  in casa V-este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale ; posibila o noua relatie sentimentala ,  o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei,puteti primi inapoi o” iubire pierduta ” . Relatii foarte bune cu copii. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3 ianuarie  plus , minus patru  zile ) aspectul de trigon dintre Luna Noua in Pesti si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase.

 

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Taur  in casa IV -este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Este posibila instalarea unei stari meditative , de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate psihica marita. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 1 februarie  ( plus , minus patru  zile ) , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze,

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Taur  in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu, abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, calatoriile , schimburile de idei , activitatile legate de scris ,citit , comunicarea poate fi un pas catre rezovarea tuturor problemelor . Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 3 martie ( plus , minus patru  zile ) , aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

 

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

5 Comments

  1. buna ziua adriana! la mine luna noua este in casa a II-a si o pot interpreta ca facand trigon cu planetele din casa a VII-a (descendentul) si sextil cu ascendentul?

  2. Cata dreptate ai cand faci referire la “bagajul karmic”… doar de am intelege mai clar cum il putem echilibra.

  3. Mi se intampla o combinatie de predictii de la ascendent cu cele ale zodiei in care m-am nascut: capricorn-taur. Simt un imbold creator ceva de speriat. Si da, lumea mi se zdruncina ca sa se poata aseza mai bine apoi. Tot raul spre mai bine. Ceea ce ma multumeste este starea generala de bine. De ceva vreme simt ca urmeaza sa mi se intample ceva frumos. Sunt ca un copil entuziasmat in asteptarea cadoului de ziua lui. 🙂

  4. Buna Adriana, sant adrian si te rog daca ai timpul necesar sa te uiti pe harta nat la aspectul pe carel face anul ac mercurul natal si martele nat, d, p, d.vedereal progresiei .Eu am o idee dar am mare nevoie de experienta ta. intre cele 2 planetesint 56 grade ceea ce coresp varstei mele. daca poti sa ma aj cu o interpretare. 5 apr 1955 buc ora 5:28. Ar mai fi anul ac ,tot prin progresie ,relatia uranus-luna natalal. multumesc pentru ajutor cu drag.

  5. buna adriana. te rog frumos daca ai putin timp sa imi faci si mie harta astrologica sa imi spui cind as putea avea noroc la bani adica sanse de jucat la loto sau alte alternative de noroc adica marire de salar sau schimbarea locului de munca.07-decembrie-1969 ora intre 21 si 24 noaptea hunedoara. multumesc mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.