JUPITER IN RAC -26 IUNIE 2013 -26 IUNIE 2014 – “ EMOTIA CLADESTE BOGATIA “

Jupiter in Rac este in exaltare si aduce oportunitati pentru toata lumea , prin urmare, pana in iunie 2014 avem in viata noastra “ un oaspete de onoare “ ce va sti sa ne faca viata mai buna.

Jupiter simbolizeaza inalta autoritate, protectia, achizitia, profiturile materiale, bogatia, confortul, onorurile, ascensiunea pe scara materiala, ambitiile satisfacute. Jupiter intr-un semn zodiacal arata modul de expansiune, sistemul de credinte, interesul fata de educatia superioara si modul in care facem lucrurile la scara mare. Jupiter extinte tot ce atinge atat in bine cat si in rau, ofera crestere, succes, merge tot timpul inainte, este indraznet, ne provoaca sa vedem un proiect, un vis dincolo de ceea ce am indraznit sa ne imaginam initial. Stralucirea lui Jupiter induce vitalitate, putere, tarie, vointa, suveranitate. Coroana de lauri simbolizeaza capacitatea de intelegere creativa, sceptrul atrage inspiratia divina, fulgerul simbolizeaza iluminarea sau distrugerea prin intermediul fortei cosmice. Iubitor de libertate, acest Zeu al legilor ne cere sa ne folosim libertatea noastra cu intelepciune, altfel , el poate deveni o sursa de restrictii.
Tranzitul lui Jupiter coincide adesea cu experiente care extind capacitatea noastra de intelegere, aduce calatorii in locuri straine sau intalnirea cu o viziune alternativa care lumineaza mintea noastra, da un nou sens vietii noastre.

Jupiter in Rac va avea o influenta imediata asupra celor cu soarele dar si cu alte planete in semnul Racului. Daca nu sunteti Raci asta nu inseamna ca Jupiter nu are influenta asupra voastra, locul din harta natala in care apare semnul Racului dar si semnul Sagetatorului si Pestilor poate aduce o oportunitate pentru ceva nou, pentru o schimbare.
Jupiter in Rac
este in exaltare, asta inseamna ca se exprima benefic pentru toata lumea, este ca un oaspete de onoare ce stie sa imparta bunavointa cu ceilalti. Energia lui Jupiter este o energie ce extinde tot ce atinge iar din acest motiv, in semnul Racului, tot ce tine de familie, copii, mama, emotii, sensibilitate, afaceri imobiliare pot lua o amploare deosebita. Daca Jupiter este o energie ce ne indeamna sa conjugam verbul “ a cunoaste “ cu mult entuziasm, in semnul Racului, “ a cunoaste “ trebuie compus cu “ a simti”.

Pana in iunie 2014, Jupiter in Rac ne va invata sa conjugam aceste verbe astfel incat toate nevoile noastre emotionale sa fie indeplinite.
Intrarea lui Jupiter in Rac, un semn care reprezinta familia, poporul, mama, emotiile noastre, copiii, arata o schimbare semnificativa in aceste sectoare din viata noastra. Familia , tara, copiii vor juca un rol important in urmatoarea perioada. Emotiile noastre legate de tara de origine se vor schimba in bine,  multi isi vor cauta “ radacinile “, multi vor da o atentie deosebita locului de bastina, multi se vor intoarce “ acasa”. Odata la 12 ani, jupiter parcurge un semn zodiacal iar prin semnul Racului a mai fost in anii 1989-1990, 2001-2002. Anii 1989-1990 au fost ani in care Jupiter in Rac a reunificat cele doua Germanii si a condus la independenta multor tari est-europene. Racului ii place sa-i fie bine” acasa “ iar Jupiter in Rac ne poate indeplini aceasta dorinta.
In harta momentului intrarii lui Jupiter in Rac, avem o legatura stransa a acestei energii cu Lilith in Rac. Biblic vorbind, Lilith a fost prima sotie a lui Adam. Atat Lilith cat si Adam au fost facuti din pamant, din acest punct de vedere erau egali. Problema cuplului lor a aparut datorita lui Adam, el a vrut sa fie “ partea de sus”, sa comande  dar Lilth s-a opus acestui lucru. Asta este problema lui Lilith, ea nu a vrut sa se supuna bargatului, a plecat din Gradina Edenului si a fost inlocuita cu Eva cea facuta din coasta lui Adam, deci nu era egala lui ci subordonata lui. In astrologie, Lilith indica o incercare, un stadiu prin care fiinta umana trece pentru a se rafina spiritual, indica domeniul in care apar exagerari, nedreptati, reactii , refuzuri. Locul lui Lilith in harta reprezinta acel domeniu din viata noastra unde vom simti cel mai des conflictele, lipsa respectului, sabotajul, amenintarea , toate acestea produc in noi o furie intensa, important este sa tinem aceasta furie sub control, doar asa putem arde karma lui Lilith. In relatii, Lilith reprezinta atractia fatala, legatura periculoasa, dureroasa, obsesiva, intensa,  ciudata , cei implicati in relatie  vor avea o puternica atractie sexuala unul fata de celalat si nimic nu-i poate tine departe. Lilith poate fi privita ca “ partea feminina a lui Pluto” si poate de aceeea intalnirea cu Lilith aduce evolutie spirituala dar prin trasformare totala a sufletului, nimic nu va mai fi la fel dupa aceasta intalnire.

Jupiter extinde tot ce atinge iar in combinatie cu Lilth face din “ libertate, egalitate, dreptate, respectul opiniilor”  motto-ul acestui tranzit . Jupiter in Rac in combinatie cu Lilith in Rac va aduce cu siguranta un nou mod de abordare a relatiei barbat-femeie, poate a venit timpul renasterii divinului feminin.  Lilith va dori cu siguranta sa discute acest lucru, va vorbi despre egalitate, despre transformare si renastere, ne poate elibera de idealurile invechite ale “ energiei masculine si feminine “,  orice va atinge, va schimba pentru totdeauna. Scopul final al lui Jupiter este libertatea, daca in Gemeni aceasta energie a pus un accent deosebit pe “ libertate prin cunoastre, minte,  comunicare , in Rac, Jupiter va  pune un accent deosebit pe “ libertate prin controlul emotiilor, sentimentelor” .

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

  1. astept mereu cu nerabdare articolele tale., nu imi cunosc ascendentul dar as vrea sa stiu daca as putea avea o analiza astrala ,harta astrala. daca da atunci cum putea intra in contact?

  2. buna Adriana, asteptam cu nerabdare artiolul despre intrarea lui Jupiter in Rac….f interesant.
    cum as putea sa fac si eu o sinastrie la tine?
    multumesc

  3. Draga Adriana, ma numesc Ioana Adriana, te urmaresc de ceva timp, astept postarile tale, aproape in fiecare dimineata intru pe aici sa vad daca e ceva nou. Sau recitesc postarile vechi, incerc sa-mi explic, sa inteleg, sa aplic la propria existenta. Iti multumesc foarte mult, m-ai ajutat sa inteleg atat de bine tot ce mi s-a intamplat in ultima vreme, in sfera relatiilor mai ales, iar acum ma RE-definesc, ma RE-gasesc, si ma RE-calibrez in ceea ce priveste “ libertate prin controlul emotiilor, sentimentelor”. Ma intereseaza daca doresti sa intram in contact pentru o analiza personalizata, desigur in functie de disponibilitatea si timpul tau. Iti multumesc, cu mult respect si consideratie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.