LUNA PLINA IN 20 MAI 2008 ORA 05 :09 – O FORTA A TORENTULUI DE MUNTE….

astro_2gw_45_luna_plina_in_mai_2008.gif

Anul 2008 este anul in care Luna plina in Scorpion apare de doua ori; o Luna Plina s-a produs pe 20 aprilie 2008 ora 13: 25 , ce-a de-a doua are loc in 20 mai ora 05:09 cu Luna pe grad anaretic in Scorpion 29 : 26 grade si Soarele pe grad anaretic in Taur la 29:26 grade .

Pozitionarea Soarelui si Lunii in opozitie pe grade anaretice, grade karmice vine sa accentueze o lectie neinvatata , cu posibilitati de invatare dar sigur nu poate fi ignorata . Un Soare pe grad anaretic in casa I arata o nevoie accentuata de a ne concentra mai mult pe identitatea noastra, pe ceea ce suntem si cum ne exprimam in raport cu ceilalti, cea mai buna intrebare este “ cine sunt eu?. Pot aparea probleme cu barbatii, dar si cu sanatatea , de aceea este foarte bine sa fim destul de atenti fata de anumite aspecte de sanatate cum ar fi inima, coloana vertebrala.

Luna pe grad anaretic incurajeaza exprimarea adevaratelor sentimente , chiar fiind perioada cea mai indicate in a asculta de propriile instincte, sentimente si inarmati cu destul curaj sa le exprimam in cel mai sincer mod. Este o perioada in care pot aparea probleme cu femeile , cu mamele, probleme care se cer rezolvate . Deasemenea pot aparea diverse probleme de sanatate legate de stomac , de sani.

Luna Plina simbolizeaza un moment maxim in raport cu ceea ce ne motiveaza , cu ceea ce am inceput. Ne aflam in fata unei alegeri; ori continuam in directia respectiva si nu schimbam nimic in modul de viata ori alegem de bunavoie sa incercam o noua provocare , dar aici va fi vorba de o realizare interioara.Luna Plina este simbolul energizarii si iluminarii maxime a starii emotionale a lucrurilor si revelatiilor a ceea ce s-a produs de la Luna Noua.

In urma unei analize mai atente , ne putem da seama mult mai bine de ceea ce se intampla , de ceea ce ne-am pus in gand sa facem si cum sa ne descurcam. Pot spune ca putem fi refractari la o analiza mai atenta tocmai pentru ca ne este teama de ceea ce am putea descoperi..

Daca deranjeaza ceva in aceasta perioada , este bine sa fim mai atenti, as putea face o comparatie intre aceasta faza a lunii si un set de analize medicale; daca acestea sunt bune atunci nu ai nevoie de investigatii suplimentare. In timpul acestei faze a Lunii ne putem da seama de valoarea unei actiuni, a unei investitii cu conditia sa fim cat mai atenti , daca simtim ceva “ putred ‘ in orice actiune de-a noastra , atunci , acesta este cel mai bun moment de a-l repara , eradica. In sens pozitiv , daca obiectivul devine clar atunci cu siguranta vom capata incredere si vom cunoaste succesul. Luna are in principal legatura cu viata emotionala si personala, asa ca , realizarile nu pot fi doar de ordin material, ele pot sa exprime diverse iesiri emotionale , poate ajuta sa descoperim ceva uitat in “ pivnita “ sufletului nostru”.

Activarea axei I-VII , axa eu-tu , de catre opozitia Soare in casa I si Luna in casa VII indica o perioada de sentimente tulburi, de disipare, de confuzie , atrageri in afaceri incorecte, in relatii jenante, preluarea unor afaceri aflate in declin dar care nu sunt vizibile , deci mare atentie. Cei ce se vor lasa antrenati in directia fals favorabila , ignorand consecintele, vor plati destul de scump incapatanarea lor.

Luna Plina in Scorpion face parte din Crucea Cosmica ce apare pe cer, o Cruce Cosmica formata din Soare –Venus in Taur, Saturn in Fecioara, Neptun in Varsator. Este un moment dificil ce accentueaza vointa de a atinge un scop dar si stagnare, inertie, angoasa , resemnare. Este ca o intersectie fara indicatoare in care nu se respecta nici o regula si din care nu stii cum sa iesi si in ce directie sa o iei. Aici trebuie gasit un echilibru interior, trebuie deschisi ochii, sa ne deschidem urechile dar si mintea., sa facem o actualizare a trecutului, cu bune cu rele din care sa alegem directia care ne poate ajuta sa evoluam si in care ne putem concentra energiile. Majoritatea planetelor Crucii Cosmice fiind in semne fixe , pot spuna ca poate aparea un blocaj, frustrare, lipsa de motivatie, sete de putere, incapatanare .

Axa I-VII, axa legata de personalitatea noastra si de parteneriatele noastre, activata de opozitia Soare-Luna va avea un impact deosebit asupra personalitatii fiecaruia dintre noi care si-au creat o karma relationala , grea , dificila, dar si asupra celor implicati .in relatii doar pentru a castiga ceva, pentru a domina pe cineva , pentru a fi intr-o relatie in care totul este ascuns . Este o Luna Plina ce va actiona ca o rupere de nori in peisajul domestic, in afaceri, putem vorbi de acele parteneriate in care pot aparea probleme legate de suma care trebuie impartita sau investita . Afectarea Lunii de care Saturn lucreaza pentru noi ca un incarcator de emotii intense, sentimente de frustrare , slabeste sanatatea dar si certuri in diverse asocieri, familie.Apar mari probleme legate de intelegerea formei unei afaceri, a aceea ce este ea si ce credem noi ca vom castiga din ea ceea ce va conduce in timp la erori multiple, pierderi destul de mari. Nu este cel mai bun timp pentru afaceri, iar din dorinta de a aschimba ceva, din dorintele nomade dar si a cheltuielilor excessive, putem gresi drumul in viata prin alegeri eronate, deci atentie. Este un timp in care deciziile importante trebuiesc evitate. Cei mai afectati de aceasta Cruce cosmica sunt Taurii nascuti intre 15 -20 mai cu un impact puternic asupra celor nascuti pe 19-20 mai; Scorpionii nascuti intre 15-20 noiembrie, Fecioarele nascute intre 23-26 august si Varsatorii nascuti intre 14-18 februarie , deci atentie , folositi-va mintea , intuitia , toate resursele voastre sufletesti , sentimentele voastre pentru a resusi sa stopati greselile care pot lasa urmari in viata voastra.

Careul Saturn in Fecioara cu Soarele in Taur sugereaza destul de clar ca nu este cel mai bun moment sa actionam , orice actiune brusca asupra evenimentelor si fortarea lor , va aduce la un moment dat multa nefericire si nemultumire. Este cel mai bun moment de consolidare a ceea ce am castigat, orice actiune in directia imbogatirii nu poate fi vazuta ca un miracol , miracolul poate aparera cand vom invata sa pretuim mai mult oamenii .

Luna Plina in careu cu Neptun ne vorbeste de vechi relatii, vechi preocupari ce sunt date deoparte din dorinta de aventurare in noi afaceri, noi relatii pe care uitam sa le analizam pe toate fetele. Este un aspect ce induce o doza marita de egoism, un egoism ce parca ne fura mintile si care nu poate aduce decat momente destul de dificile. Este necesar sa fim extreme de prudenti in domeniul financiar deoarece aici pot aparea pierderi foarte mari, modul perfid de a actiona nu poate aduce dacat un acelasi raspuns , dar mult mai intens.

Luna plina in Scorpion slaba prin semn , in Scorpion , Luna este in cadere, pierde din putere si amplifica aspectele negative provocand astfel retineri si rupturi, femeile pot avea un efect distrugator asupra barbatilor iar barbatii vor simti o teama inexplicabila fata de femei. Dorinta de afirmare devine chiar agresiva, pasiunile devin violente , viata devine pentru toti plina de emotii, uneori chiar violente .

Luna plina in Scorpion este o luna Plina pasionala , fiind destul de slabita de aspectele provocatoare ale lui Neptun, Saturn, Venus , pot spune ca nu vom avea o logica clara a evenimentelor, ceea ce pare un ideal se poate dovedi a nu fi bun pentru noi, este bine sa evitam noi angajamente, sa incepem noi activitati sau orice situatie sau relatie.Sa fim prudenti , sa gandim inainte de a actiona pentru a nu face nimic care mai tarziu ne-ar aduce mari regrete.

Este cel mai bun moment de a sta linistiti, de a reflecta, de a ne ruga, sa ne concentram pe ceea ce ne dorim cu adevarat, sa incercam sa aducem adevarul in viata noastra, sa examinam motivatiile noastre care ne vor da increderea necesara pentru a merge mai departe.

Conform traditiei indiene daca o Luna Plina a avut loc pe pe primele grade din semnul respectiv , iar urmatoarea Luna Plina are loc pe gradul anaretic , gradul 29 al aceluiasi semn zodiacal , cum este cazul acestei Luni pline din 20 mai , putem spune ca este o Luna plina speciala in care conexiunile cu cerul si cu Dumnezeu sunt foarte puternice. Folositi aceste energii intense pentru meditatie , rugaciuni.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.