LUNA PLINA IN CAPRICORN SI ZODIILE -28 IUNIE 2018, ORA 07:53–ORA ROMANIEI

Luna Plina din 28 iunie 2018 are loc cu Luna pe gradul 6:28 Capricorn  in opozitie ( aspect astrologic provocator de 180 grade ) cu Soarele in Rac gradul 6:28.

Cu Saturn retrograd in Capricorn la masa negocierilor astrale, vom afla ce putem face si ce nu putem face, obtinem exact ceea ce meritam pentru eforturile noastre din trecut. Cu Saturn, intelegem ca liberul arbitru este praf in ochi si cronometrul cosmic face legea aici pe pamant. Mesajul “ culegem ce am semanat “ al Lunii Pline in Capricorn este dublat de Saturn retrograd in Capricorn datorita aspectului de conjunctie. Rolul lui Saturn in acest moment este un rol de supravegere a tuturor lucrurilor incepute in trecut( Saturn retrograd)  care sunt luminate si trebuiesc rezolvate in acord deplin cu definitiile date de Saturn – cu responsabilitate, disciplina, tenacitate, cu rabdare. Saturn este un geniu in reorganizarea lucrurilor.

Influenta cea mai mare a acestei energii destul de tensionate o vor simti persoanele nascute in jurul datei de 28 ( plus, minus trei zile ) in semnele cardinale: Capricorn, Rac, Berbec, Balanta dar  o vor simti si  cei care in harta lor natala au planete in apropierea gradului 7 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, tata, o figura autoritara. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati facut in cariera, familie, respectarea regulilor, standardelor, moralitatii, in cariera voastra. Scopurile personale si idealurile sociale care produc frustrare sunt accentuate in aceasta perioada cu rolul de a va da seama ca nu ati facut alegerea cea mai buna , fiind necesara o reanalizare a ambitiilor personale, a carierei. Cum Soarele in Rac merge de mana cu Dionysos, aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si excesele, socurile in raport cu familia, parinti, afaceri imobiliare, patriotism, tara. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in familia voastra.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religie, mass-media, universitatati. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti  de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, hotararea unui divort, convingeri spirituale.Este o luna plina ce va indeamna sa aveti incredere in Divinitate, sa reflectati asupra obiectivelor reale, asupra viitorului vostru. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe mintea voastra mare, pe studiile voastre , pe moralitatea voastra si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2018 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in relatiile voastre cu strainatatea, cu Dumnezeu, cu respectarea legilor divine, cu invatatura.Trecutul este reinviat, analizat, aratandu-va unde ati gresit, cum ati fugit de anumite responsabilitati, unde ati depasit limitele in respectarea legilor lui Dumnezeu. Soarele in Rac merge de mana cu Dionysos, aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si excesele, socurile, frenezia, in raport cu mediul vostru apropiat, cu rudele voastre, in calatorii, documente, stiri, comunicare. Mare atentie la cuvintele voastre , ele pot construi palate frumoase dar pot narui imperii.Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in relatia voastra cu o ruda, un frate, un vecin, un document, o veste teribila.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) finantarii unor idei mari, a unor angajamente in relatiile voastre,  o relatie tabu, o afacere cu partenerul de viata. Investitiile, transformarile majore, mostenirile, fel de fel de taxe financiare, planurile secrete, lupta pentru putere, sunt de asemenea evidentiate de aceasta luna plina. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere, secrete sunt in lumina acuma. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe afacerile voastre, pe planurile secrete, viata intima, puterea voastra, relatii secrete, si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2018 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Saturn retrograd (pasi din trecut, piedici, limite) in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in afaceri, relatii ascunse, bani multi, secrete sufletesti, bunuri comune. Este un timp in care veti fi pusi sa renuntati la anumite dorinte sau atasamante intense, poate fi o perioada de suferinta intensa, va trebui sa va confruntati cu principiile supreme ale vietii , cu experiente spirituale esentiale pe care le-ati ignorat sau neglijat. Afacerile, relatiile, contractele semnate si care nu ofera protectie si securitate sufletului, vor suferi remodelari sau chiar vor fi rupte. Cum Soarele in Rac merge de mana cu Dionysos, aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si excesele, socurile in raport cu banii, cu valoarea voastra, cu ceea ce puteti face prin talentele native. Poate fi un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in modul vostru de a va pune in lumina valoarea personala.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde  lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor activitati in comun cu ceilalti, cu partenerul de viata, un asociat,o afacere, un plan secret.Problemele in relatiile stranse ar putea veni in lumina iar adevarurile sunt dezvaluite. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  casnicia voastra, asociat, dusman, concurent, legalitatea unor afaceri si are legatura cu semintele plantate in  ianuarie 2018 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate)in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in domeniul relatiilor, uniuni, colaborari.Trecutul este reinviat, analizat aratandu-va unde ati gresit, daca ati fugit de anumite responsabilitati, daca ati depasit limitele in modul de a relationa. Urmeaza o perioada in care trebuie sa va schimbati optica asupra relatiei cu un partener, sa renuntati la egoism, sa va implicati in problemele celuilalt cu multa bunavointa si dorinta de colaborare. Soarele in Rac merge de mana cu Dionysos, aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si excesele, socurile in raport cu modul vostru de  manifestare, cu ceea ce vreti sa aratati lumii, proiecte personale,egoism. Mare atentie la dusmani, ii puteti vedea foarte bine acuma.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate , gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe munca voastra, pe sanatatea voastra, pe colegii vostri si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2018 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate)in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in domeniul muncii, colegi, sanatate, in raport cu un sef, in gestionarea unor crize la locul de munca.Pot aparea destule incercari pentru a va schimba in totalitatea optica a ceea ce inseamna un loc de munca, o responsabilitate la locul de munca, un ajutor dat colegilor atunci cand este nevoie. Soarele in Rac merge de mana cu Dionysos, aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si excesele, socurile in raport cu faptele din trecut, cu pacatele voastre care au create fel de fel de conditionari ale timpului prezent. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele din trecut si asta prin reexaminarea lor, prin credinta, prin fel de fel de avertismente divine. Atentie la sanatatea voastra.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unui proiect creativ, iubire, copii, mandrie exagerata. O poveste de dragoste se poate termina, afacerile romantice joaca un rol important, relatia cu copiii este accentuata. O problema de lunga durata cu un copil ar putea fi rezolvata acuma. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe romantismul vostru, pe copiii vostri, creativitatea voastra, speculatii, mandrie exagerata, grupuri de interese, lucruri imprevizibile si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2018 cand a fost Luna Noua in Capricorn.  Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate)in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in domeniul iubirii, placeri de toate felurile, copii, cretivitate, mandrie exagerata in relatiile voastre.Trecutul este reinviat, analizat aratandu-va unde ati gresit, cum ati fugit de anumite responsabilitati intr-o relatie de iubire, in raport cu un prieten, un grup de oameni. Soarele in Rac merge de mana cu Dionysos, aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si excesele, socurile in raport cu prietenii, actele caritabile, omenia voastra, copiii. Poate fi un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de modul vostru de a intelege un prieten, un ajutor neconditionat, nevoia de securitate sociala.”Prietenul la nevoie se cunoaste”  este un proverb ce va ofera o mare lectie de viata.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe familia voastra, parintii vostri, cariera voastra si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2018 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate)in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in domeniul familiei, parintii, camin, cariera, imagine publica. Trecutul este reinviat, analizat aratandu-va unde ati gresit, cum ati fugit de anumite responsabilitati fata de familie. Este un timp in care Saturn vine cu incercari si lectii de viata in familie, camin, parinti, cheltuieli legate de casa.  Soarele in Rac merge de mana cu Dionysos, aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si excesele, socurile, neasteptatul in raport cu cariera voastra, proiecte profesionale, responsabilitati publice, imaginea publica, faima, ambitii lumesti. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de cariera voastra.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, aceste finaluri in bine sau rau tin de rude, frati, vecini, negocieri, studii, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri, comunicare, propagarea adevarului, moralitate, credinta. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in ianuarie 2018. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in relatiile voastre cu rudele, fratii, vecinii, comert, anturaj apropiat, studii.Trecutul este reinviat, analizat aratandu-va unde ati gresit, cum ati fugit de anumite responsabilitati fata de rudele voastre. Dificultatile din aceasta perioada au o legatura directa cu modul cum comunicati si cum intelegeti sa fiti sinceri, sunt posibile distantari, neintelegeri cu rudele, cu cei din anturajul vostru,. Calatoriile pot fi destul de dificile si cu destule probleme. Soarele in Rac merge de mana cu Dionysos, aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si excesele, neasteptatul in raport cu strainatatea, crezurile voastre, invatamant superior, intelepciune, sisteme de gandire, cautarea unei noi perspective pentru viata voastra. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de intelegerea rolului spiritualitatii in viata voastra. O veste va poate schimba traseul in urmatoarele doua saptamani.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de ecnomii, a valorificarii unui talent nativ. Este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Deciziile importante tin de bani, un loc de munca mai bine platit, un credit, o plata sufleteasca. Aceasta Luna Plina poate fi un spot luminos asupra valorii voastre, a buzunarului vostru, a portofelului voastru si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2018 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in tot ce tine de bani, bunuri materiale, talente native, securitate financiara. Sunt posibile unele pierderi financiare cu rolul de a invata care este adevarata valoare a banilor. Soarele in Rac merge de mana cu Dionysos, aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si excesele, socurile, neasteptatul in raport cu viata intima, dormitor, secretele partenerului, banii partenerului, o afacere, transformare majora a vietii intime. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de o afacere, un plan secret, temeri nefondate, resurse comune.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru, planuri personale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe voi si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2018 cand a fost Luna Noua in Capricorn.  Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut pentru afirmarea personalitatii voastre, imaginea voastra, relatiile voastre, comportamentul vostru. Aceasta energie are un impact deosebit asupra propriei personalitati si a comportamentului vostru, anumite circumstante exterioare va vor obliga sa va confruntati cu diferite situatii concrete de viata pe care le-ati neglijat sau ignorat. Orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o plata sau redefinire si transformare intr-un sistem de valori cat mai corect. Soarele in Rac merge de mana cu Dionysos, aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si excesele, socurile, neasteptatul in raport cu un partener, asociat, aplicarea legii, judecata. Poate fi un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele parteneriale prin credinta, prin o noua abordare a relatiilor voastre.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Aceasta Luna Plina face lumina in secretele voastre, in dusmanii nevazuti in mod obisnuit si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2018 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in toate domeniile vietii voastre. Acest moment astral accentueaza destul de mult valoarea legaturilor cu afacerile neterminate ale trecutului, daca ati facut rau celor din jur intr-un mod voit sau nu, puteti plati prin diferite moduri pentru raul facut. Problemele de sanatate nu sunt deloc rare, energia fizica este destul de redusa, este un timp in care puteti fi pusi sa va retrageti din anumite activitati si asocieri care vi se pareau destul de semnificative pana acum. Soarele in Rac merge de mana cu Dionysos, aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si excesele, socurile, neasteptatul in raport in cu locul de munca, proiectele profesionale, activitatile zilnice, sanatate. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele la locul de munca prin credinta, prin o noua abordare a relatiilor de la locul de munca.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade prin relatiile voastre, prin activitatile de grup, afaceri caritabile. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera.Un vechi prieten reapare sau puteti descoperi un adevar despre un prieten, un grup din care faceti parte si care va afecteaza profund. Sperantele si visele voastre au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe prieteniile voastre, pe dorintele voastre, munca in echipa, si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2018 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in relatiile voastre cu prietenii, grupuri, protectori, sperante, iubire, copii. Lectiile voastre importante vin acuma prin prieteni, valoarea unei prietenii, mandria voastra exagerata. Soarele in Rac merge de mana cu Dionysos, aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si excesele, socurile, neasteptatul in raport cu iubirea, copii, distractiile, mandria, maretia voastra, creativitatea personala.Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute intr-o relatie de iubire, cu copii vostri, puteti intelege prin fel de fel de avertizari divine ca maretia nefondata se prabuseste.

Adriana Tudosa

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.