LUNA PLINA IN BALANTA SI ZODIILE–28 MARTIE 2021

Luna Plina in Balanta formata de opozitia dintre Soarele in Berbec si Luna in Balanta gradul 8:17 degaja o energie dinamica, propice unor mari realizari sau unor mari deziluzii. Angajamentele, promisiunile, semnaturile, uniunile, legaturile, intelegerile, procesele si in general afacerile in legatura cu legile, intregesc cartea de vizita a aceste lunatii in semnul Balanta. Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Balanta din octombrie 2020.

Cu Luna plina pe gradul 8:17 Balanta, cei nascuti in jurul datei de 28 martie, iunie, septembrie, decembrie ( semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanta, Capricorn ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa VII-descendentul, casa X-cariera, casa IV-familie sau orice planeta personala in apropierea gradului  8 Berbec, Balanta, Rac, Capricorn.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC –ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde  lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina poate marca puncte de cotitura, este posibil ca o relatie sa ajunga la capatul drumului sau sa se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului intr-un parteneriat, intr-o casnicie. Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, sa refaceti o legatura subreda cu partenerul de viata.  Cum luna conduce casa familiei, pot aparea unele tensiuni cu cei din familia voastra, poate fi ceva legat de o casa, o afacere imobiliara, un parinte, tara natala. Daca sunteti atenti, poate fi mai usor acuma sa vedeti o relatie personala sau profesionala in haina ei adevarata, sa va definiti nevoile si sa rezolvati intr-un mod diplomatic problemele sensibile cu ceilalti. Uranus in Taur  in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea) vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre financiare, in relatiile voastre, asocieri, contracte si acorduri semnate, concurenti si rivali, valoarea voastra, ceea ce faceti pentru a obtine bani. Saturn in Varsator sustine aceasta lunatie si va cere o abordare mai realista a relatiilor voastre de prietenie, proiecte de grup, proiecte umanitare, idei si relatii ciudate. Pot aparea unele castiguri neasteptate prin cariera voastra.

TAUR-ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa VI iar temele legate de munca, sanatate, proiecte de munca, activitati zilnice, colegi, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel, au tendinta de a iesi in evidenta, de a fi analizate si rasplatite intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte la locul de munca, programe de vindecare, treburi casnice, planuri secrete, iluzii, munca pentru unele plati karmice. Acuma, un proiect profesional poate ajunge la apogeu si puteti culege unele roade frumoase sau la polul opus, puteti constientiza ce trebuie sa schimbati in munca voastra, in gandirea voastra. Nu fortati lucrurile acuma, evitati sa gasiti vinovati in cei din jurul vostru, opriti-va sa va analizati nemultumirile. In acelasi timp, puteti intelege mai bine relatia cu munca voastra, cu colegii si sefii, cu mintea voastra, obiceiurile voastre si puteti face schimbari pozitive. Lumina este vindecatoare, “ o tu lumina, hraneste-mi inima si mintea” este un medicament magic. Dar Luna Plina in Balanta este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Uranus in Taur, acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre personale, comportamentul vostru, teama de schimbare, modul de a relationa cu ceilalti, locul de munca, proiecte de munca, sanatate. Saturn in Varsator sustine aceasta lunatie si va cere sa fiti rabdatori cu problemele ce tin de cariera, ambitii si proiectele profesionale, deciziile unor autoritati. Pot aparea anumite bonusuri financiare la locul de munca ca o recompensare a unor activitati trecute. Un proiect inceput in trecut isi arata roadele acuma.

GEMENI –ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa V iar temele legate de iubire, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire, grupuri ciudate, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unui proiect creativ, iubire, copii, mandrie exagerata. O poveste de dragoste se poate termina, afacerile romantice joaca un rol important, relatia cu copiii este accentuata. O problema de lunga durata cu un copil ar putea fi rezolvata acuma. Marea lectie a acestei luni pline va poate invata ca “mandria exagerata merge inaintea caderii”. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor generate de iubire, prietenii, grupuri ciudate, comportament imprevizibil, aventura, initiative artistice sau financiare. Cu Uranus in Taur in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea, va place, nu va place dar asta este…), acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre facute in spatele usilor inchise, compasiune, munca facuta in slujba celor multi, sanatate, iubire, credinta, creatii personale, copiii, placerile voastre, mandrie exagerata. Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment si va cere sa fiti atenti in legatura cu unele probleme ce tin de crezurile voastre, studii superioare, straini si strainatate, relatii, decizii judecatoresti, lege divina.

RAC –ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa IV iar temele legate de casa, familie, bunuri imobiliare, parinti, problemele copilariei, patriotism, neam, siguranta si securitate emotionala, cariera, ambitii profesionale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte legate de casa, familie, tara, stabilitate emotionala, afaceri personale. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din famile, cariera, viata publica, planuri personale. Casa IV este o casa spirituala, karmica, astfel incat, obstacolele si sfarsiturile aduse de acest moment cosmic pot induce un sentiment de destin sau de karma ( datorii). Cu Uranus in Taur in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea, va place, nu va place dar asta este…),acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre legate de familie, prieteni, aliante, protectii, sperante nefondate. Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment si va indeamna sa fiti atenti si vigilenti la fiecare pas legat de o afacere, o investitie comuna, venituri financiare comune. Veti invata lectii cruciale despre incredere, putere, afaceri, bani multi, taxe.

LEU –ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa III iar temele legate de rude, frati, surori, comunicare, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, aceste finaluri in bine sau rau tin de rude, frati, vecini, negocieri, studii, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri, comunicare, propagarea adevarului, moralitate, credinta. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat, sunteti programati sa primiti informatii importante. Piesa lipsa a unui plan detaliat poate aparea si veti vedea mai bine potentialul strategiei voastre.Utilizati aceasta energie lunara pentru a intelege dezechilibrele generate de comunicarea voastra, de strainatate si straini, de cineva apropiat voua, de comunitatea in care traiti, de un frate, o sora, o ruda, o persoana mai tanara. Cu Uranus in Taur in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea, va place, nu va place dar asta este…),  acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre legate de cariera, ambitii profesionale, rude, calatorii scurte, ccomunitatea in care traiti. Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment si va cere sa va concentrati mai mult pe relatiile voastre, pe problemele partenerului de viata. Unele relatii pe termen lung vor fi testate.

FECIOARA –ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa II iar temele legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, incapatanare, rigiditate in actiuni, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unor cheltuieli exagerate. Banii, bunurile si lucrurile pe care le pretuiti cel mai mult vin in atentia voastra prin pierderi care va afecteaza profund sau la polul opus, puteti gasi un loc de munca mai  bine platit. Aceasta luna plina este despre echilibrarea valorilor materiale cu cele spirituale, despre putere, despre ceea ce este al vostru si ceea ce este al celorlalti, despre pierderi sufletesti care va pot schimba perceptia asupra bunurilor materiale. Este momentul sa aveti grija de propriile nevoi dar fara a face rau celorlalti. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din viata voastra ce tin de bani, talente native, planuri, secrete, manipulari. Cu Uranus in Taur in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea, va place, nu va place dar asta este…),  acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre financiare, valori, bunuri materiale, credinta, cunoastere inalta, calatorii, afaceri cu strainii, justitie inalta. Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment astral si va cere  sa fiti realisti si seriosi cu un proiect profesional, sa respectati planificarile si munca voastra. Pot aparea si unele blocaje la locul de munca impuse de anumite autoritati, poate fi ceva imprevizibil, neasteptat care va produce destul stres. Ar trebui sa fiti mai atenti la sanatate, sa faceti unele modificari in obiceiurile voastre alimentare si sa reduceti nivelul de stres.

BALANTA –ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru, planuri personale. Cum Luna Plina vorbeste despre finaluri, apogeul unei situatii de viata ( pozitive sau negative), acest moment este o oportunitate de a scapa de o personalitate care nu vi se mai potriveste, de o relatie care nu va ajuta sa va dezvoltati in mod benefic viata. Incercati sa va stapaniti emotiile, fiti atenti la cuvintele voastre. Din moment ce Luna Plina este despre sfarsituri, poate fi cel mai bun moment pentru a termina anumite lucruri, pentru a gasi concluzia necesara unei activitati, unei relatii, unui acord care va dezechilibreaza. Cu Uranus in Taur in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea, va place, nu va place dar asta este…),  acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre personale, relatii, adversari, afaceri, chestiuni financiare, impozite, pensii alimentare, credite, lupte ascunse pentru putere, mosteniri. Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment astral si va cere sa luati in serios iubirea, nevoile reale ale copiilor vostri, creativitatea personala, o reconsiderare a modului de a va distra, relaxa. Pot aparea si unele blocaje in relatia cu copii vostri, un proiect creativ, planurile unei vacante, o petrecere, poate fi ceva imprevizibil, neasteptat.

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa XII iar temele legate de credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut, activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, agentii guvernamentale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre, a deciziilor legate de munca, proiecte de munca, colegi. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru . Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri care va destabilizeaza sanatatea. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor generate de critica excesiva, de credintele voastre rigide. Puteti primi in vis raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Poate fi util sa stati mai mult singuri, sa va odihniti mai mult, sa va ganditi mai mult la modificarile pe care vreti sa le faceti. Cu Uranus in Taur in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea, va place, nu va place dar asta este…),  acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre legate de asociati, relatii de suflet, partener de viata, rival, decizii judecatoresti, circumstantele false din trecut, planuri secrete, dusmanii karmice. Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment astral si va spune ca legaturile voastre de familie trebuiesc luate in serios. Saturn, ca domn al karmei va reaminteste ca apartineti unei familii, ca exista legaturi emotionale bune sau rele dar pe care trebuie sa nu le mai propagati ci sa iertati. Acuma, iertarea este un pas mic dar si un pas mare catre finalizarea unor plati karmice fata de cei din familia voastra.

SAGETATOR –ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa XI iar temele legate de prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade prin relatiile voastre, prin activitatile de grup, afaceri caritabile. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Sperantele si visele voastre, un ideal care va urmareste de ceva timp, au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Cum Cum luna este si planeta guvernatoare a casei VIII, pot aparea unele tensiuni legate de o afacere, un plan secret, o mostenire, banii partenerului de viata. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din relatia voastra cu un grup, o munca in echipa, o relatie de iubire, copii, speculatii diverse, mandrie exagerata. Cu Uranus in Taur in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea, va place, nu va place dar asta este…),  acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre legate de munca, sanatate, activitati zilnice, prieteni, sefi, proiecte profesionale. Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment astral si indeamna sa va cunoasteti mai bine, sa intelegeti cum functioneaza mintea voastra, cum va folositi ideile si cum folositi informatiile care vin la voi. “Nu tot ce zboara se mananca” este proverbul lui Saturn care vrea sa deveniti realisti in tot ce tine de comunicare, cum folositi noile instrumente de comunicare. Cultivati gandirea pozitiva, iertati-va trecutul, renuntati la gandurile negative care va pot imbolnavi, renuntati la critica excesiva si la dorinta de razbunare.

CAPRICORN –ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa X iar temele legate de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut,  acuma, puteti culege roade prin ceea ce ati dezvoltat in cariera voastra, in familia voastra, in relatiile si rivalitatile voastre. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma, tot ce tine de cariera, reputatie, unul din parinti, aduc roade sau la polul opus, dezamagiri. Este posibila o schimbare de directie in viata voastra acuma. Se pot termina relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei VII, pot aparea unele tensiuni legate de o relatie, o uniune, un partener, un concurent, o decizie judecatoreasca. Cu Uranus in Taur in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea, va place, nu va place dar asta este…),acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre legate de cariera, imagine profesionala, iubire, copii, creatii personale, vacanta, placeri, mandrie exagerata. Saturn in Varsator sustine aceasta lunatie si va poate ajuta sa intelegeti ca aveti nevoie de o abordare mai responsabila si mai realista a banilor si posesiunilor voastre. Este timpul sa va utilizati valoarea, resursele personale, eficient si in planuri de lunga durata.

VARSATOR –ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa IX iar temele legate de straini, strainatate, calatorii pe distante lungi, invatamantul superior, publicatii, lege, demersuri juridice, spiritualitate, convingeri, rude, au potentialul de a fi aduse in centrul atentiei. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, actele unui divort, convingeri spirituale. Mare atentie in calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Cum Luna este planeta muncii si sanatatii voastre, pot aparea unele tensiuni legate de un proiect profesional. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Cu Uranus in Taur in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea, va place, nu va place dar asta este…),  acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre legate de familie, parinti, camin, calatorii mari, credinta, strainatate. Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment astral si va indeamna sa fiti mai realisti cu proiectele si afacerile personale. Este timpul sa va ganditi la proiectele voastre ca la un maraton si nu ca la un sprint!

PESTI –ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa VIII iar temele legate de bani, afaceri, relatii de suflet, lupta pentru putere, planuri secrete, valoarea mea, valoarea ta, au potentialul de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) finantarii unor idei mari, a unor angajamente in relatiile voastre,  o unei relatii tabu, o afacere cu partenerul de viata. Investitiile, transformarile majore, mostenirile, fel de fel de taxe financiare, planurile secrete, lupta pentru putere, sunt de asemenea cantarite si rasplatite acuma. Unii ar putea deveni constienti de pretul greu platit al datoriilor de suflet, bani, angajamente toxice. Alte posibilitati tin de sfarsitul unor situatii care produc durere in suflet, de fel de fel de obsesii de putere, de ura. Lasati ura deoparte, nu va aduce nici un beneficiu, dimpotriva , creeaza datorii karmice si mai grele. Iertarea este mantra voastra de capatai, cultivati-o din tot sufletul, este magia ce va dezleaga de conditionarile din trecut. Cu Uranus in Taur in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea, va place, nu va place dar asta este…),  acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre legate de afaceri, contracte si acorduri semnate, resurse comune, rude, comunicare, calatorii, comunitate in care traiti. Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment astral si va poate ajuta sa scapati de poverile inutile dar asta nu imediat, tot ce este vechi se dizolva pentru a face loc noilor orientari si noilor structuri ale vietii voastre. Daca vreti sa progresati, trebuie sa fiti foarte disciplinati si ordonati. Practicile spirituale, rugaciunea, compasiunea, iubirea neconditionata, trebuie sa devina o parte din viata voastra.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.