9- VIBRATIA NUMEROLOGICA A LUNII APRILIE 2021- ….. Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, de ce M-ai parasit?

“Cand L-au rastignit, era ceasul al treilea.
La ceasul al saselea, s-a facut intuneric peste toata tara, pana la  ceasul al noualea.
Si la al noualea ceas, a strigat Iisus cu glas mare: Eloi, Eloi, lama sabahtani?, care se talmaceste: Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, de ce M-ai parasit?” “Marcu 15:25,33,34

Luna: aprilie este luna a 4-a
Anul: 2021 ( numerologie =2+0+2+1=5)
Vibratia energetica universala pentru luna aprilie 2021 =4+5=9

O luna de vibratie 9 este o luna de bilant, de judecati si finalitati. Aceasta vibratie universala vorbeste despre drumul in desert al lui Isus si marcheaza sfarsitul, incheierea unei probleme spinoase, sortite. Numarul biblic 9 este un numarul rabdarii, armoniei, meditatiei, inspiratiei. Din moment ce 9 poate fi reprezentat ca 3 x 3, acesta denota perfectiunea, puterea divina, implinirea vointei divine. Isus Hristos moare rastignit pe cruce in a 9- a ora a zilei pentru a salva umanitatea.

 “Si la al noualea ceas, a strigat Iisus cu glas mare: Eloi, Eloi, lama sabahtani?, care se talmaceste: Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, de ce M-ai parasit?” Marcu 15:34

Acesta luna 9 ne judeca faptele, cuvintele, compasiunea, mila, bunatatea, blandetea, pacea, credinta, loialitatea, suferinta. Acuma, este reinviata zicala “ “cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune”. Daca nu facem aceste alegeri, universul va interveni si va face curatenie in viata noastra cu sau fara voia noastra. Este cea mai buna luna universala pentru iertare, pentru a ne bucura de rasplata dezvoltarii celor noua roade ale Duhului Sfant asa cum apare in Galateni 5:22-23
“ Roada Duhului, dimpotriva, este: dragostea, bucuria, pacea, indelunga rabdare, bunatatea, facerea de bine, credinciosia,
blandetea, infranarea poftelor. Impotriva acestor lucruri nu este lege.”
Indoielile, povara unor intrebari, pot gasi acuma raspuns prin fel de fel de semne, intuitii, ghidari spirituale. Este o luna de finalizare, problemele pot fi rezolvate, sursele de stres in munca, afaceri, relatii, pot fi mai bine intelese, tratate, depasite. Pot aparea si unele dificultati dar nu trebuie fortate lucrurile, nu este cea mai buna luna pentru a face acest lucru. Toleranta, acceptarea si dragostea universala sunt obiectivele acestei luni de vibratie 9.

Este o luna de completare, eliberare si transformare. Aceasta vibratie 9 slujeste lumea, multimea si vrea sa faca un loc mai bun pentru toti, reprezinta lectia pamanteasca a omului care este “iertarea”. Fiti generosi si iertatori. Credinta, rugaciunea, ne reconecteaza la  Puterea Superioara.  Daca vibratia 1 este legata de inceputuri, vibratia 9 marcheaza finalitatea unui ciclu, este numarul care termina tot ceea ce a fost pornit de numerele din fata lui. Vibratia lunii aprilie 9 poate usura karma prin credinta, rugaciune, iertare.O atitudine pozitiva poate aduce mari recompense.

Este o luna in care dificultatile pot deveni tot mai numeroase, posibile probleme financiare, la serviciu, probleme legate de sanatate sau in relatiile personale. Este necesar sa evitam impulsivitatea, este un timp in care se marcheaza sfarsitul oricarei situatii, al relatiilor problematice sau neplacute, tot ceea ce trebuie finalizat se indeparteaza de viata voastra, este luna  rupturilor si despartirilor.

Fii generos, iarta si mergi mai departe…..

In Tarot, 9 este Pustnicul ce poarta o mantie cu gluga, sta pe o ridicatura de pamant si priveste in jos. In mana dreapta are un felinar iar in cea stanga, un toiag. Pozitiv, Pustnicul  se refera la o perioada de singuratate benefica terapiei sufletului sau a unei calatorii spirituale, sa cautam raspunsuri, sa ne legam de divinitatea din noi si nu de lumea exterioara. In realitate, suntem departe de a fi cuprinsi de o singuratate lipsita de sens. Daca suntem singuri, suntem capabili sa ne auzim mai bine propriile ganduri. Aflam cine suntem cu adevarat. Negativ, Pustnicul arata o izolare fortata, situatii dificile, masuri haotice, tradari, intentii mincinoase, afaceri dubioase, forte dincolo de controlul nostru forteaza izolarea noastra, frica, separarea de cei dragi, abaterea de la drumul corect. Exista momente in viata cand trebuie sa facem un pas inapoi si sa ne examinam cu atentie vietile, prioritatile si  deciziile pe care le-am luat pe parcurs. Este timpul sa facem un inventar al gandurilor, obiectivelor si sentimentelor noastre pentru a vedea daca suntem pe calea cea buna. Sa cautam raspunsuri care sa ne ajute sa ne gasim adevarata chemare si sa ajungem la Lumina noastra interioara. Trebuie sa examinam cele mai adanci si intunecate parti ale noastre pentru a ne imblanzi demonii interiori. Bolile apar atunci cand nu reusim sa mentinem un echilibru intre corpul, mintea si sufletul nostru. Aceasta carte 9 este reprezentativa pentru casatoria profunda cu Divinul din noi insine si este adesea un mesaj ca avem  nevoie de mai multe cunostinte, ca „mai presus de toate, cunoaste-te pe tine insuti”. Pustnicul reprezinta cautarea interioara pentru a gasi adevarul personal, unde disperarea, izolarea, trebuie acceptate.

Chibzuinta, rabdarea, moderatia. auto-controlul, credinta, sunt modalitati ce ne ghideaza cel mai bine. In momentul in care eliminam energiile si lucrurile negative din viata noastra, facem loc unor lucruri noi si mai bune care ne pot schimba viata.

Este luna curajului, sa invatam ca frica care spune o rugaciune este de fapt curajul de care ne vorbeste Isus:

“In lume veti avea necazuri; dar indrazniti, Eu am biruit lumea.”Ioan 16:33

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 9( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 9, 18, 27. Vibratia numarului 5 este prietenoasa cu un 9, aceste numere se admira reciproc, deci poate fi o luna benefica si pentru cei cu vibratia nasterii 5 sau sunt nascuti pe 5, 14, 23.

Culoarea rosie si toate nuantele de rosu, albastru, galben dar si albul cu un pic de culoare rosie, sunt favorabile in aceasta luna universala 9. Coralul rosu este cea mai norocoasa bijuterie pentru vibratia 9.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 9 sunt:
Vibratia 1(1, 10,19, 28 aprilie 2021 ) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie .
Vibratia 2 ( 2, 11, 20, 29 aprilie 2021 ): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.
Vibratia 3( 3, 12, 21, 30 aprilie 2021 ): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.
Vibratia 4(4,13, 22 aprilie 2021 ): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti. O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.
Vibratia 5( 5, 14, 23 aprilie 2021 ): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti in trafic.
Vibratia 6( 6, 15, 24 aprilie 2021 ): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.
Vibratia 7( 7, 16, 25 aprilie 2021 ): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 ( 8,17, 26 aprilie 2021 ): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni. O zi de recompense, respect si recunoastere. O zi de plati karmice, intalniri sortite.
Vibratia 9(9, 18, 27 aprilie 2021 ): sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.