ECLIPSA DE LUNA IN CAPRICORN SI ZODIILE -7 IULIE 2009

eclipsa-de-luna2

Eclipsa de Luna este o Luna plina mai speciala, mai intensa, arata ca urmeaza o perioada de cateva luni in care trebuie sa limpezim  lucrurile din viata noastra, in special accentueaza necesitatea clarificarii, eliminarii efectelor actiunilor din trecut( LUNA) intr-un mod care sa ne faca viata mai usoara . Eclipsa de Luna poate produce transformari majore, este o energie imensa ce ne orienteaza mai mult spre relatii , poate declansa fel de fel de crize in scopul constientizarii necesitatii unei relatii in viata noastra, fie ca vorbim de o relatie de la locul de munca, de relatia cu noi insine, de relatia cu partenerul, cu cei apropiati noua. Este bina sa stim ca o eclipsa de Luna este o Luna Plina mai puternica cu efecte de durata , emotiile sunt sporite , ceva vine la lumina in acest moment si daca vom fi atenti la aceste emotii ale noastre cu siguranta ne putem da seama ce trebuie sa modificam, sa eliminam sau sa adaugam vietii noastre pentru a ne simti bine .

Eclipsele de Luna fac lumina in problemele emotionale din viata noastra , emotiile intense asociate cu acest moment de eclipsa pot actiona ca un ceas desteptator in special pentru cei care au gradul 15 Rac, Capricorn, Berbec, Balanta ( semnele cardinale) activat in harta natala ( cei nascuti in jurul datei de 7) .  Pentru cei cu planete intre gradele 13-17 Scorpion , Taur, Fecioara , Pesti, aceasta eclipsa poate fi un sprijin in demararea unor modificari.

BERBEC –ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa de Luna activeaza axa X-IV , o axa a carierei si a familiei, Luna eclipsata in casa X , casa carierei, poate energiza fel de fel de probleme in cariera , in viata sociala, pot fi scoase la lumina anumite probleme tinute secrete in acest domeniu din viata voastra. Este un timp in care greselile pot actiona ca lectii destul de dure , cine vrea sa invete ceva din aceste lectii cu siguranta va descoperi ca aceasta eclipsa de Luna lucreaza ca un reparator karmic pentru evolutia lor.Mesajul acestei eclipse de luna are o legatura directa cu necesitatea crearii unui echilibru intre cariera si viata de familie. Poate fi un timp al schimbarii carierei , promovare la locul de munca, ceva la care ati lucrat din greu poate fi vazut si apreciat in aceasta perioada. Saturn , guvernatorul semnului Capricorn sustine aceasta eclipsa de Luna in Capricorn indicand solutii pe termen lung la problemele puse in evidenta de cariera si familia voastra. Influenta directa pentru cei nascuti in jurul datei de 4 aprilie.

TAUR-ASCENDENTUL IN TAUR

Eclipsa de Luna activeaza axa IX-III, o axa a evolutiei personale si cresterii spirituale , a comunicarii si studiilor, Luna eclipsata in casa IX poate aduce teste legate de convingerile personale , posibilitati de extindere a orizonturilor prin contacte cu fel de fel de persoane, cu strainatatea, cu strainii.  Este posibil sa va schimbati chiar si domiciliul , uneori chiar in strainatate, urmeaza o perioada in care veti fi intr-o calatorie continua, puteti incepe un curs nou, puteti sa va folositi de studiile facute pentru a va afirma , oportunitati legate de un proces sau alte probleme juridice, rezultate pe termen lung prin implicarea in activitati de mass-media . Saturn , guvernatorul semnului Capricorn , sustine aceasta eclipsa de Luna in Capricorn indicand solutii pe termen lung la problemele puse in evidenta de evolutia personala , cresterea spirituala, studii, comunicare. Influenta directa pentru cei nascuti in jurul datei de 5 mai.

GEMENI –ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa de Luna activeaza axa VIII-II o axa a posesiunilor, a nevoilor celorlalti si nevoilor personale , Luna eclipsata in casa VIII aducand teste legate de mosteniri , bani celuilalt, este un timp dificil putand aparea preocupari oculte , metafizice si spirituale dar si conflicte interioare si suferinte legate de egoism, zgarcenie, dorinte carnale, jocul puterii. Aceasta eclipsa poate ajuta la rafinarea propriei fiinte prin cautatea unor valori mai profunde lasand in urma fostele valori, conditionarile sociale. Poate fi un timp in care resursele financiare, impozitele, creditele , asigurarile , taxele , afacerile cu un partener sa creeze anumite probleme dar poate fi si o zona de noroc pentru voi. Saturn , guvernatorul semnului Capricorn sustine aceasta eclipsa de Luna in Capricorn indicand solutii pe termen lung la problemele puse in evidenta de tot ce inseamna bani castigati cu ajutorul altora , banii partenerului . Influenta directa pentru cei nascuti in jurul datei de 5 iunie.

RAC –ASCENDENTUL IN RAC

Eclipsa de Luna activeaza axa VII-I , axa eu –tu , Luna eclipsata in casa VII , casa parteneriatelor poate aduce unele teste in acest domeniu , teste care nu pot aduce nimic rau daca totul este in ordine, este un timp in care se pot constientiza mai usor nevoile dar si defectele anumitor parteneriate , anumite afaceri se pot dezvolta pe mai departe , altele se pot rupe , depinde de ce este adunat in timp intr-o casatorie, intr-un parteneriat sau intr-o dusmanie, caci este un timp al reactivarii adversarilor . Mesajul acestei eclipse este de a crea un anumit echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Saturn , guvernatorul semnului Capricorn sustine aceasta eclipsa de Luna in Capricorn indicand solutii pe termen lung la problemele in parteneriatele voastre. Influenta directa pentru cei nascuti in jurul datei de 7 iulie.

LEU –ASCENDENTUL IN LEU

Eclipsa de Luna activeaxa axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii , Luna eclipsata in casa VI poate aduce teste legate de locul de munca, colegi dar si sanatate.  Sunt posibile schimbari la locul de munca, modificari ale conditiilor de munca , al modului in care va intelegeti cu colegii dar sunt posibile si probleme de sanatate , deci atentie .In aceasta casa , Luna energizeaza tot ceea ce tine de loc de munca, program de munca, felul in care va indepliniti sarcinile de munca, poate fi un timp cu probleme in acest domeniu din viata voastra ce va pot slabi sanatatea. Saturn , guvernatorul semnului Capricorn sustine aceasta eclipsa de Luna in Capricorn indicand solutii pe termen lung la problemele legate de locul de munca, mai multa stabilitate la locul de munca, gasirea unui loc de munca mai stabil, rezolvarea unor probleme de sanatate . Influenta directa pentru cei nascuti in jurul datei de 7 august.

FECIOARA –ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI o axa a afectivitatii , Luna eclipsata in casa V energizeaza tot ceea ce are legatura cu creativitatea personala , iubire , copii . Este un timp al asumarii unor riscuri pentru a va exprima creativ, pentru a va satisface nevoia de iubire si placere.Poate aduce o noua iubire, poate un copil, poate descoperirea unui talent creativ. Dragostea este pusa in lumina in aceasta perioada , va puteti indragosti , puteti petrece mai mult timp cu copii, puteti beneficia de pe urma unui proiect important pe care il finalizati.  Saturn , guvernatorul semnului Capricorn sustine aceasta eclipsa de Luna in Capricorn indicand solutii pe termen lung la problemele legate de iubire,iubit, iubita , proiecte de creatie , copii, vorbim de mai multa stabilitate si responsabilitate . Influenta directa pentru cei nascuti in jurul datei de 7 septembrie.

BALANTA –ASCENDENTUL IN BALANTA

Eclipsa de Luna activeaza axa IV –X , o axa a familiei si carierei , Luna eclipsata este in casa IV putand aduce teste legate de familie, radacinile familiei, casa . Sunt posibile certuri cu parintii , schimbari de locuinta , atmosfera apasatoare in mediul familial . Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera.Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa.Posibile probleme cu mama sau va trebui sa aveti grija de mama voastra.  Saturn , guvernatorul semnului Capricorn sustine aceasta eclipsa de Luna in Capricorn indicand solutii pe termen lung la problemele legate de casa , familie, afaceri imobiliare, se poate vorbi de mai multa stabilitate si responsabilitate . Influenta directa pentru cei nascuti in jurul datei de 7 octombrie.

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION

Eclipsa de Luna activeaza axa III-IX o axa a gandirii dar si a calatoriilor , Luna eclipsata este in casa III, o casa ce are legatura directa cu oamenii apropiati, rudele dar si modul de comunicare putand aduce teste legate de toate formele de comunicare cu rudele sau persoanele mai tinere din viata voastra.  Este un timp in care toate activitatile legate de transport , de cumparaturi, de participare activa in mediul in care traiti sa fie mai pronuntate si testate . Puteti sa petreceti mai mult timp cu fratii, cu surorile, cu un vecin, puteti comunica cu acestia prin mail, telefon, sunt destul de mult activate excursiile scurte, puteti sa va gasiti dragostea in timp ce calatoriti, puteti sa cumparati un calculator, un nou telefon, urmeaza un timp al comunicarii, aventurii si al proiectelor noi, se deschid destule usi pentru voi in urmatoarele  luni. Saturn , guvernatorul semnului Capricorn sustine aceasta eclipsa de Luna in Capricorn indicand solutii pe termen lung la problemele de comunicare, calatorii, rude , se poate vorbi de mai multa stabilitate si responsabilitate . Influenta directa pentru cei nascuti in jurul datei de 7 noiembrie.

SAGETATOR –ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Eclipsa de Luna activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor , a banilor munciti si a banilor celuilalt , a nevoilor proprii si a nevoilor celorlalti, Luna eclipsata este in casa II ,o casa a finantelor personale si poate aduce teste legate de bani, de tot ce are legatura cu banii , apar probleme , fluctuatii in zona financiara si a resurselor materiale. Este lumina care face lumina in tot ceea ce faceti pentru a obtine bani si pentru a va valorifica anumite talente. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteti obtine o marire de salariu, puteti incerca sa va gasiti un loc de munca mai bine platit, noi oportunitati de castig personal .  Saturn , guvernatorul semnului Capricorn sustine aceasta eclipsa de Luna in Capricorn indicand solutii pe termen lung la problemele legate de valoarea personala , de banii obtinuti prin efort personal, se poate vorbi de mai multa stabilitate si responsabilitate . Influenta directa pentru cei nascuti in jurul datei de 7 decembrie.

CAPRICORN –ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Eclipsa de Luna activeaza axa I-VII , axa eu-tu , Luna eclipsata este in casa I, o casa a personalitatii poate aduce teste ce va vor conduce la schimbarea si redefinirea imaginii personale. Este un timp in care sensibilitatea este la cote maxime , actiunile celor din jur va pot afecta mai mult, apar schimbari frecvente de dispozitie ce pot conduce la confruntari cu ceilalti. Acum puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea voastra . Saturn , guvernatorul semnului Capricorn sustine aceasta eclipsa de Luna in Capricorn indicand solutii pe termen lung la problemele legate de identitatea , personalitatea voastra, de parteneriatele voastre , se poate vorbi de mai multa stabilitate si responsabilitate . Influenta directa pentru cei nascuti in jurul datei de 5 ianuarie.

VARSATOR –ASCENDENTUL IN VARSATOR

Eclipsa de Luna activeaxa axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii , Luna eclipsata este in casa XII poate aduce teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur . Grijile legate obsesiv de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati , probleme de sanatate . Este un timp in care puteti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna , reinoire spirituala . Sunt posibile probleme de sanatate putand deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au afectat pe altii sau chiar pe voi. Saturn , guvernatorul semnului Capricorn sustine aceasta eclipsa de Luna in Capricorn indicand solutii pe termen lung la problemele blocate , secretele si visele voastre . Influenta directa pentru cei nascuti in jurul datei de 4 februarie.

PESTI –ASCENDENTUL IN PESTI

Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI , o axa a dragostei si prieteniei, a creativitatii , a placeriii si a idealului, Luna eclipsata este in casa XI ,o casa a prietenilor si a activitatilor de grup fiind posibile teste legate de tot felul de prietenii , de activitati de grup, organizatii , modul in care va incadrati in activitatile din diverse organizatii. Este un timp in care vi se cere sa faceti un echilibru intre daruirea totala pentru un grup de prieteni , o organizatie si nevoile individuale de creatie, poate fi lumina care face lumina in visele voastre, in aspiratiile voastre, poate fi un timp al ruperii unor prietenii care nu va mai sunt utile pentru viitor, poate fi un timp al crearii unor noi relatii de prietenie ce vor deveni destul de importante pentru voi.  Saturn , guvernatorul semnului Capricorn sustine aceasta eclipsa de Luna in Capricorn indicand solutii pe termen lung la problemele legate de prietenii vostri,creativitatea si idealurile voastre . Influenta directa pentru cei nascuti in jurul datei de 5 martie.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.