A DOUA LUNA PLINA IN VARSATOR –22 AUGUST 2021, ORA 15:02, ORA ROMANIEI –O A DOUA SANSA….

“In ziua de pe urma, care era ziua cea mare a praznicului, Isus a stat in picioare si a strigat: “Daca inseteaza cineva, sa vina la Mine si sa bea.
Cine crede in Mine, din inima lui vor curge rauri de apa vie, cum zice Scriptura.”Ioan 7-37-38

Pe 22 august 2021, suntem invitati sa participam cu totii(Varsator) la a doua Luna Plina in Varsator, o luna plina “albastra”, prietenoasa, ce poate aduce o a doua sansa(prima luna plina in varsator a fost  pe 24 iulie 2021). Lunile Pline Albastre sunt rare si sunt considerate benefice. Daca prima luna plina a activat gradul 2 Varsator, a doua luna plina activeaza gradul 29:37 Varsator, un grad karmic de final. Cu alte cuvinte, aceasta luna plina ne spune:”daca nu ai vazut prima data cand am aprins becul ceresc, poate vezi acuma……ce trebuie sa faci, ce decizii trebuie sa iei, ce trebuie sa lasi deoparte….incotro trebuie sa mergi…”.

Cum faza de Luna Plina in Varsator este un aspect de opozitie dintre Soarele in Leu si Luna in Varsator, acest moment astral ne cere sa gasim un echilibru intre cele doua energii implicate. Ambele semne vorbesc despre creativitate, una mai originala decat cealalta, vor sa fie “vazute” dar in felul lor, vor sa fie percepute ca deosebite. Ambele au un puternic simt al caracterului unic, al controlului, incapatanare, mandrie. Unde este Soarele in Leu, vrem sa fim vazuti si auziti, vrem sa ne bucuram de ceea ce viata are de oferit: iubire, copii, vacanta, proiecte creative, laude, aplauze, aprobare, atentie, medalii, distractii, riscuri speculative si bursiere. Luna in Varsator vrea sa recunoastem legatura noastra cu ceilalti, ca facem parte dintr-un grup, retea si societate. Daca Soarele in Leu este mandru si intens individual, nu se multumeste cu faptul ca este doar unul din membrii echipei, Luna in Varsator pretuieste independenta dar si spiritul de echipa, comunitatea, munca in echipa, umanitatea.

Iar Luna Plina lumineaza conflictul dintre cele doua energii si ce trebuie sa facem pentru binele mai mare. Nu putem face totul, deci trebuie sa facem niste alegeri
Leul si Varsatorul sunt semne fixe, deci ori de cate ori avem o luna plina ce activeaza aceste semne, se pune un accent deosebit pe atitudinile inflexibile si incapatanate, pe egou (Leul) si pe lupta pentru drepturi (Varsator).
Aceasta luna plina ne poate ajuta sa echilibram lupta dintre ego-ul personal si ego-ul ceilorlalti, dintre dorintele inimii noastre si dorintele celorlalti. Permite sa ne confruntam cu prejudecatile si temerile personale si ne ajuta sa devenim in mod activ parte a solutiei. Aceasta combinatie Leu / Varsator ne cere in sa fim cu o inima calda si cu o minte deschisa. Daca nu am fost prea siguri de pasii urmatori, aceasta lunatie ne poate arata o noua viziune despre cine suntem si ce trebuie sa facem in lume. Trebuie sa fim atenti la intalnirie uluitoare care „par” ca se intampla fara nici un  efort, intrucat aceasta luna aduce oamenii impreuna. Visele, semnele, intuitia( vocea sfanta din noi) ne pot ghida foarte bine. Acesta este un moment bun pentru a ne inconjura de oameni cu aceleasi idei, asa ne putem inspira reciproc.
Cum Varsatorul este un semn de aer, un semn mental, este „purtatorul de apa” al umanitatii, aceasta luna plina in Varsator trimite asupra noastra noi concepte privind evolutia omenirii, libertatea, gandirea, relatiile umane corecte, nevoia de a servi, de a ajuta, implicarea sociala, rolul tehnologiei in viata noastra,  cariera si adevarata vocatie  a sufletului, noi modalitati de lucru.

Luna in Varsator in opozitie cu Soarele in Leu ( faza de luna plina) activeaza axa III-IX, o axa ce deschide batalia intre mintea practica, experientele pamantesti si mintea mare, experientele care lasa materialul si imbratiseaza cunoasterea spirituala, credinta, casa lui Dumnezeu. Cea de-a treia casa reprezinta toate formele de comunicare, cuvintele rostite, documentele, studiile medii, capacitatile noastre mentale, comunitatea in care traim, fratii, rudele noastre, calatoriile locale, comertul, vicleniile. Casa a IX-a guverneaza filosofia, spiritualitatea, studiile superioare, judecatorii, judecata divina, legea si calatoriile in strainatate, alte culturi. Cum cele doua Luminarii sunt in opozitie, se streseaza reciproc, Luna slabita in casa III poate amplifica problemele in comunitatile locale, in documente, afaceri, stiri, mass-media, ciudatenii, teoriile conspiratiei, agresiunea sau presiunea colegilor. Cum Varsatorul este un semn de aer fix, putem gasi siguranta in informatii, comunicare si prietenie. O minte linistita actioneaza in mod perfect si doar atunci cand este cazul, una imbolnavita de programele terestre instalate pe parcursul vietii nu va face altceva decat sa formuleze intrebari la care va avea false raspunsuri.

Trebuie sa ne aducem aminte de cuvintele arhanghelului Gabriel:” In lume n-ar mai fi existat rele daca v-am fi creat pe toti asemenea. Dar Dumnezeu nu a dorit asa ceva si a insistat ca fiecare creatura sa fie unica.”

Este timpul sa intelegem ca fiecare dintre noi are propria antena care are o anumita frecventa si poate recepta si intelege anumite informatii. Si cea mai importanta experienta este sa ajungem la un acord de cooperare (Varsator) pornind de la unicitatea fiecaruia dintre noi.

Luna Plina in Varsator in casa III  ne pune fata in fata cu esecurile actionilor noastre ghidate doar de mintea pamanteasca uitand ca Isus ne-a spus ;” Fara mine nu puteti face nimic”.
Fara sa facem apel la intelepciunea eterna si divina a sufletului, fara indrumare divina, fara harul lui Dumnezeu, ne invartim in cerc, repetam aceleasi greseli, aceleasi modele de viata. Sustinuti de vocea sufletului, putem controla mintea, putem deveni constinti de vocea divina a sufletului.
Si cred ca a venit timpul sa constientizam acest lucru, sa incepem sa fim profesorii gandurilor noastre, cuvintelor noastre, sa propagam binele prin tot ceea ce gandim si vorbim, este un prim pas catre armonizare, pace in suflet. Zi de zi trebuie sa ne folosim gandurile si cuvintele intr-un mod care sa aduca bine in ceilalti, in lume dar si in noi. Este cea mai buna alegere.

Jupiter retrograd pe gradul 27 Varsator sustine aceasta Luna Plina si poate face aceasta lumina si mai puternica pentru a vedea toate problemele dar si rezolvarea acestora. Jupiter retrograd este de fapt o mare lumina asupra trecutului aducand in atentia noastra pasii gresiti. Ce sunt cuvintele pentru noi, ne intreaba Jupiter retrograd? Este cel mai bun moment pentru a invata, re-invata “ arta conversatiei”, comunicarea sincera, atentia la ceea ce propagam prin cuvinte, prin mintea noastra.

Cautarea unor raspunsuri este temelia dezvoltarii mintii noastre iar aceasta Luna Plina in Varsator in casa III ne ajuta sa gasim anumite  raspunsuri prin experiente imediate, in mediul apropiat, prin frati, rude, studii, ghizi, legi si adevaruri spirituale, strainatate, credinta, munca in echipa, aliante, uniuni. Cu un ochi pe trecut, pasii sunt mici in constuirea viitorului, dar aceasta lunatie poate fi o perspectiva diferita, umanitara, unica, asupra unei probleme aparent rezolvate, asupra restrictiilor, asupra unui blocaj.

Si cred ca cel mai important mesaj al acestei a doua luni pline in Varsator are legatura cu Epistola catre Romani 4:7,8:

“In adevar, niciunul din noi nu traieste pentru sine si niciunul din noi nu moare pentru sine.
Caci daca traim, pentru Domnul traim; si daca murim, pentru Domnul murim. Deci fie ca traim, fie ca murim, noi suntem ai Domnului. “

Aceasta luna plina are o inflenta deosebita asupra semnele fixe(Taur, Leu, Scorpion si Varsator- cei nascuti in ultimele 5 zile ale semnului) dar si asupra semnelor mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti-cei nascuti in primele trei zile).

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.