HOROSCOPUL PENTRU LUNA NOUA IN SCORPION-29 OCTOMBRIE ORA 1:13


BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Noua in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, cu siguranta ,domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Cei care vor fi mai mult atrasi de partea materiala a vietii vor primi atentionari din partea Marilor Ierarhii Spirituale pentru a le atrage atentia asupra lipsei elementelor spirituale din viata lor. Cu Eros in Scorpion in casa VIII , este accentuata nevoia de cunoastere, analiza , cercetare a tuturor misterelor, de a descoperi necunoscutul ce poate oferi un salt in evolutie. Sunt accentuate dorintele pentru experiente erotice profunde,  dar care de cele mai multe ori merg mana in mana cu o frica crescuta , este riscul  la cote maxime pentru a da  sufletului ceea ce are nevoie, indiferent de costuri. Nu exista nici o garantie  in angajamente intime  in aceasta perioada.

 

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua in casa VII indica perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare, posibile crize in cupluri cu rolul de verificare si constientizarii a ceea ce inseamna o viata de cuplu. Cei cu activitati individuale , egoiste vor trece printr-o perioada de criza atunci cand vor avea nevoie de ajutorul celorlalti. Pentru cei nascuti intre 26 aprile si 3 mai , opozitia dintre Luna Noua si Soarele lor natal  pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri,avere, bunuri, activarea dusmanilor,  exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

Cu Eros in casa VII in conjunctie cu Luna Noua si in opozitie cu Soarele natal sunt accentuate si mai mult problemele in parteneriate , este cantecul “ daca dragoste nu e , nimic nu e”.

 

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Noua in casa VI -in aceasta perioada toate activitatile neterminate sau rezolvate superficial vor reveni exercitand o presiune accentuata ducand asfel la slabirea sanatatii. Orice forma de evitare , eschivare a rezolvarii problemelor poate destabiliza sanatatea. Orice activitate obligatorie cere multa responsabilitate , neasumarea responsabilitatii poate genera datorii karmic ce vor trebui platite.Pentru cei nascuti intre 26 mai si 3 iunie , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele lor natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Cu Eros in casa VI, o casa ce vorbeste de rutina zilnica, munca, sanatate sunt accentuate dorintele si pasiunile zilnice, rasfatul care poate ajuta in rezolvarea tuturor rutinelor zilnice.

 

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Noua in casa V-este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale ; posibila o noua relatie sentimentala dar care nu implica neaparat legalizarea legaturii. Relatii foarte bune cu copii. Pentru cei nascuti intre 26 iunie si 3 iulie, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele lor natal poate prevesti buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase. Eros in casa V, intensifica spiritul creativ, placerile romantice.

 

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua in casa IV -este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Este posibila instalarea unei stari meditative , de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate psihica marita. Pentru cei nascuti intre 26 iulie si 3 august , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze, febrilitate. Eros vine si el sa intensifice situatiile instabile, experiente erotice dificile, tainuire a experientelor erotice.

.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , cu mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu, cu abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni.Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine.Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Pentru cei nascuti intre 26 august si 3 septembrie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes. Eros in casa III arata ca prin comunicare si prin felul de a comunica se pot naste in aceasta perioada diferite experientele erotice , este cuvantul care odata ajuns la suflet poate rascoli dar si transforma. 

 

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recoltarea roadelor muncii , este un moment bun in care sunteti recompensati pentru eforturile facute prin obtinerea de noi mijloace materiale.Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense.Pentru cei nascuti intre 26 septembrie si 3 octombrie, aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa. Eros in casa II , o casa ce vorbeste de banii munciti, de valorile personale poate intensifica dorinta de a uniune avand la baza orice fel de profit.

 

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna noua in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii  creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii.Pentru cei nascuti intre 26 octombrie si 3 noiembrie , conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrile.

Eros in casa I amplifica modul general de abordare a vietii,  initiati planuri, luati masuri pentru rezolvarea  tuturor problemelor.

 

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna noua in casa XII aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la rezultate bune cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita. Eros in casa XII , o casa a scretelor, a misterelor poate trezi suferinta, durerea dar si izolarea.

 

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Noua in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor.Pentru persoanele nascute intre 26 decembrie si 3 ianuarie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Eros in casa XI intensifica sentimentele erotice , pasiunile legate de cineva dintr-un grup apropiat voua, este acea prietenie care va trezeste dragostea ..

 

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Pentru cei nascuti intre 26 ianuarie si 3 februarie , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele. Cu Eros in casa X, se poate vorbi de dorinte de urcare, avansate in cariera folosindu-va pasiunea , puterea dar si magnetismul .

 

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Noua in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Dezvoltarea identitatii de sine si cautarea unui sistem de convingeri idealist pot face din aceasta perioada o adevarata binecuvantare pentru cei care vor dori sa impartaseasca cunoasterea respectiva si celorlalti. Este o perioada ce favorizeaza calatoriile pe distante lungi dar si relatiile cu strainii.Pentru cei nascuti intre 26 februarie si 3 martie, aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Eros in casa IX trezeste dorinta pentru noi informatii, mistere, este o explorare a necunoscutului .

 

 

Succes

Adriana Tudosa

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.