ECLIPSA TOTALA DE LUNA IN LEU SI ZODIILE -21 IANUARIE 2019

Eclipsele sunt instrumente astrologice prin care Universul ne atrage atentia, ne forteaza sa privim cat mai profund in problemele pe care le ascundem sau pe care refuzam sa le rezolvam, de multe ori ecuatia astrologica a eclipsei are doar o singura necunoscuta si suntem ajutati sa o gasim. Toate problemele  amanate, nerezolvate sau care ne macina sufletul (luna) sunt evidentiate de aceasta eclipsa dar in acelasi timp ne spune intr-un limbaj karmic ca a venit timpul  pentru o schimbare. Universul foloseste o Eclipsa sa ne avertizeze despre ceea ce nu este bine in viata noastra, in acelasi timp poate oferi un ajutor pretios in depistarea, rezolvarea sau inlaturarea unor probleme care ne macina sufletul.

Emotiile intense asociate cu acest moment de eclipsa pot actiona ca un ceas desteptator in special pentru cei nascuti la inceputul semnelor fixe Taur, Scorpion, Leu, Varsator sau cei nascuti la sfarsitul semnelor cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Luna este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Aceasta Eclipsa totala de Luna in Leu este “marea finala” din seria eclipselor pe axa Leu-Varsator incepute in februarie 2017. Testul final tine de iubire, copii, proiecte creative, colaborare, activitati de grup, organizatii, munca in echipa, veniturile carierei, cercul social. Intreaga voasta abordare a iubirii, creativitatii, prieteniei si colaborarii, a fost testata radical in ultimii doi ani. Acuma, sunteti rasplatiti pentru ceea ce ati invatat. O poveste romantica se poate sfarsi, pot aparea in lumina anumite secrete despre un iubit/iubita. Este posibil ca un copil sa aiba mai multa nevoie de voi deoarece se poate confrunta cu un inceput nou si important. Poate fi o stire importanta despre un copil, o sarcina, un botez, o petrecere importanta. Puteti culege roadele unui proiect creativ. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de iubire, iubit, iubita, copii, proiecte creative, prieteni, idealuri, familie, afaceri imobiliare, parinti. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de iubire,copii, mandrie exagerata, dorinta de a fi adulat peste masura, speculatii diverse, prieteni. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Aceasta Eclipsa totala de Luna in Leu este “marea finala” din seria eclipselor pe axa Leu-Varsator incepute in februarie 2017. Testul final tine de familie, casa, parinti, cariera, proiecte profesionale, imagine publica.Unii dintre voi ar putea sa cumpere sau sa vanda o proprietate, altii isi pot schimba locuinta daca stau cu chirie, sau pot obtine o noua oferta de munca care necesita o alta locuinta. Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera, intre viata personala si cea profesionala. Se poate ca cineva din familia voastra sa va solicite ajutor. In aceste zile, exista o puternica influenta a soartei, karmei, ce poate aduce o rasucire majora in viata de familie, camin, cariera. Unul din parinti( mama) sau o femeie importanta ar putea fi mesagerii importanti pentru voi in aceste zile si in urmatoarele saptamani. Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa. Puteti culege roadele unui proiect important din cariera, puteti fi avansati in cariera sau puteti decide sa va schimbati locul de munca.Fiti atenti si cum comunicati, lasati atitudinile mentale negative deoparte. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de familie, parinti, tara de origine, legaturi karmice cu cei din familia voastra, camin, cariera, viata profesionala, sefi. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Aceasta Eclipsa totala de Luna in Leu este “marea finala” din seria eclipselor pe axa Leu-Varsator incepute in februarie 2017. Testul final tine de modul in care comunicati, invatamant, transport, vecini, rude, tineri, strainatate, repectarea legilor, afaceri cu strainii, credinta. Poate fi un eveniment major in viata unui frate( sora) de-al vostru, puteti primi o veste ce va ia prin surprindere, puteti primi o oferta spectaculoasa din strainatate. In aceste zile si in urmatoarele saptamani, puteti obtine o perspectiva complet diferita asupra unui document, act, studiu. Fiti pregatiti pentru o propunere interesanta, pentru o afacere cu o persoana din mediul vostru zilnic. Casa trei tine si de vecini, cartierul in care locuiti, asa ca, aceasta eclipsa ar putea aduce unele modificari si aici. Urmatoarele sase luni ofera oportunitati pentru imbunatatirea comunicarii cu oamenii din jurul voastru, puteti calatori mai des, este un timp ce va ajuta sa va extindeti orizonturile, sa invatati ceva nou, sa va schimbati masina. Aceasta eclipsa lunara in casa comunicarii si a spiritelor inrudite, ar putea aduce o conversatie surprinzatoare, care va ajuta in cele din urma sa decideti ce trebuie sa faceti in continuare. Poate fi o sansa de a colabora printr-un proiect educativ sau mediatic. Un frate, un vecin, un document, o calatorie, un mesaj, pot fi implicate in aceste puncte de cotitura. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Eclipsa totala de Luna in Leu este “marea finala” din seria eclipselor pe axa Leu-Varsator incepute in februarie 2017. Testul final tine de bani, securitate financiara, bunuri materiale, afaceri, banii partenerului de viata, relatii profunde. Ati putea primi un impuls cosmic pentru a face niste modificari in sectorul vostru financiar, sa nu va mai agatati de fel de fel de metode invechite de a face bani, sa indrazniti sa faceti o schimbare, sa cautati un loc de munca mai bine platit, sa aveti mai multa incredere intr-un talent de-al vostru pe care il puteti valorifica. Problemele legate de bani sunt in centrul atentiei la fel si problemele legate de afaceri, manipulari, acorduri semnate, jocuri ascunse pentru putere.Fiti pregatiti pentru rasturnari bruste. Deoarece aceasta este o eclipsa de luna care va afecteaza direct( Luna este ghidul vostru astral), incercati sa va controlati sensibilitatea deoarece poate aparea o perspectiva care necesita o decizie rapida. De asemenea, este posibil ca un loc de munca sa fie “ eclipsat”, fortandu-va mana. Si trebuie sa considerati acest lucru ca o favoare a universului care doar accelereaza dorintele profunde ale sufletului. Puteti incepe sau parasi rapid un loc de munca. Trebuie sa intelegeti ca atat valorile materiale cat si cele spirituale sunt la fel de importante in viata voastra si se poate ca acesta eclipsa sa va  atentioneze, indrume, si catre lumea oculta.Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Aceasta Eclipsa totala de Luna in Leu este “marea finala” din seria eclipselor pe axa Leu-Varsator incepute in februarie 2017. Testul final tine de obiectivele personale, imaginea voastra, relatiile voastre. Poate fi o perioada care va sensibilizeaza foarte mult, ca si cum ati fi imbracati cu emotii. Este cel mai bun moment pentru a face un echilibru intre nevoile voastre personale si nevoile celorlati dar asta cu intelegere si respect pentru ambele parti. Se poate ca ultimii doi ani sa fi adus schimbari majore in viata voastra, probabil ca unele v-au luat prin surprindere sau ati luptat impotriva lor. Dar aceasta Eclipsa va bate iarasi la usa, vine cu schimbari care sa va faca viata mai buna, asa ca, fiti deschisi noului. O relatie de dragoste, afaceri, politica, munca, poate fi analizata acuma si se poate termina sau poate continua pe un alt nivel. Aceasta eclipsa se refera la voi, la visele voastre, la credinta voastra, la increderea in divinitate, la compasiune si ajutor neconditionat. Intr-un fel, puteti simti ca lucrurile nu mai pot fi controlate, va puteti astepta la o schimbare majora a decorului in viata voastra personala Aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra voastra, asupra deciziilor voastre din trecut, asupra imaginii si identitatii voastre, asupra relatiilor voastre si va ramane in picioare doar ceea ce este benefic pentru viitorul vostu.Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut.

FECIOARA  / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Aceasta Eclipsa totala de Luna in Leu este “marea finala” din seria eclipselor pe axa Leu-Varsator incepute in februarie 2017. Testul final tine de dezvoltarea voastra spirituala, de munca in folosul celor multi, sanatate, colegi, proiecte profesionale, credinta. Aducerea in lumina a unor probleme ascunse de multa vreme nu trebuie sa va mire acuma iar aceasta eclipsa va poate ajuta sa vedeti mai clar ce puteti face. Din moment ce casa a douasprezecea guverneaza agendele secrete, planurile facute in spatele usilor inchise, dusmaniile secrete, radarul astral poate dezvalui un secret, probabil va va lua prin surprindere dar nimic nu poate fi ascuns pe vecie. Una din marile lectii aduse de aceasta eclipsa pentru voi este sa invatati sa traiti cu mai multa compasiune, intelegere pentru cei din jur. Marele romancier Nathaniel Hawthorne spunea ca “ omul nu trebuie sa-si nege fratia nici macar cu cel mai vinovat dintre semeni” iar asta poate fi o atentionare pentru voi acuma.
Sunt posibile probleme de sanatate, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Daca sunteti flexibili din punct de vedere mental, puteti invata multe, puteti fi atrasi de solutii inovatoare la problemele sociale, personale, relationale.  Problemele vor aparea atunci cand aveti o minte închisa care se agata de vechile moduri de gandire sau de pastrarea credintelor personale uitand ca nimic nu sta pe loc in aceasta lume mare. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut .

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Aceasta Eclipsa totala de Luna in Leu este “marea finala” din seria eclipselor pe axa Leu-Varsator incepute in februarie 2017. Testul final tine de prietenie, colaborare, activitati de grup, organizatii, munca in echipa, iubire, copii, proiecte creative. veniturile carierei, cercul social. Aceasta eclipsa va reaminteste ca nu trebuie sa ramaneti ancorati in trecut, sa adaugati ceva nou relatiilor voastre de prietenie, idealurilor voastre. Se poate ca acest moment astral sa aduca un eveniment major care implica un copil sau un partener romantic, o relatie neasteptata, o colaborare neasteptata. Poate fi punctul culminant al unui proiect creativ, sunteti rasplatiti intr-un mod neasteptat intr-un proiect profesional, va puteti ocupa de o munca suplimentara sau de o alegere importanta pentru un grup de care apartineti profesional.
De asemenea, este posibil sa va simtiti putin mai liberi prin incheierea unei asocieri cu un grup sau o organizatie de care sunteti legati de mult timp.
Ati fost condusi sa invatati ca nimic nu tine pe vecie. Unii oameni, unele proiecte, au venit in viata voastra din anumite motive si pentru o anumita perioada de timp. Acuma, veti fi condusi catre acele grupuri care sunt aliniate cu adevaratul vostru scop in viata. Aceasta eclipsa ar putea aduce o colaborare interesanta, o sansa de a va intalni cu astrologia, cu alte stiinte esoterice, cu un grup care va inspira marile voastre obiective. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION 

Aceasta Eclipsa totala de Luna in Leu este “marea finala” din seria eclipselor pe axa Leu-Varsator incepute in februarie 2017. Testul final tine de cariera, proiectele profesionale, statut social, imagine publica, familie, neam, camin, stabilitate emotionala. Echilibrul dintre viata profesionala si viata personala a devenit o transformare importanta iar printr-o serie de rasturnari neasteptate, ati fost catapultati mai aproape de calea voastra adevarata. Eclipsa va aduce la suprafata orice nemultumire ascunsa profund in sufletul vostru, va forteaza mana si ar fi bine sa nu va luptati cu schimbarea. Daca actuala cariera nu va mai multumeste veti fi fortati sa opriti lucrul si sa cautati altceva, sunteti condusi in aceasta directie, sunteti opriti exact unde trebuie, doar trebuie sa aveti incredere. Aceast? eclipsa poate aduce si o promovare sau o functie de conducere care va permite sa va impartasiti experienta unui grup de oameni. Urmatoarele luni vor pune accentul si pe familie, radacinile voastre. Marea lectie cosmica aici este flexibilitatea, sa va adaptati schimbarilor care sunt pentru binele vostru. Nu actionati in graba, gasiti o modalitate de a va linisti, incercati sa luati din focul care va cuprinde doar acea scanteie benefica succesului, planurilor voastre de viitor. Un barbat  ar putea juca un rol important in oportunitatile acestei eclipse. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de cariera, viata sociala, familie, parinti, personalitatea voastra, rolul vostru intr-o relatie. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut.

SAGETATOR  / ASCENDENTUL  IN  SAGETATOR

Aceasta Eclipsa totala de Luna in Leu este “marea finala” din seria eclipselor pe axa Leu-Varsator incepute in februarie 2017. Testul final tine de  convingerile personale, studii, credinta, straini, lege, rude, comunicare. Calatoriile, spiritualitatea, educatia, comunicarea cu rudele voastre  si problemele create de acestea sunt urmarite de mult de radarul acestei eclipse si se poate sa culegeti anumite realizari sau la polul opus, puteti constientiza ca trebuie sa schimbati ceva. Mare atentie in legatura cu strainatatea, cu strainii, cu un curs, incercati sa respectati regulile deoarece pot iesi in lumina anumite lucruri gresite voit sau nevoit. Ceva din trecut legat de studii, strainatate, deplasari pe distante mari, procese, bani multi, credite, mosteniri, poate gasi o rezolvare pe termen lung sau se poate sfarsi intr-un mod imprevizibil. De asemenea, aceasta eclipsa ar putea dezvolta o instabilitate in opiniile morale sau religioase, probleme cu strainii, in calatorii. Dar poate fi si punctul culminant sau un inceput important in domeniul educatiei, oportunitati legate de un proces sau alte probleme juridice, schimbarea credintelor si ideilor voastre. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de studii, strainatate, credinta, relatia cu strainii, rude, mediul apropiat, smecherii. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut.

CAPRICORN  / ASCENDENTUL  IN CAPRICORN

Aceasta Eclipsa totala de Luna in Leu este “marea finala” din seria eclipselor pe axa Leu-Varsator incepute in februarie 2017 aducand in atentia voastra teste legate de banii obtinuti prin fel de fel de acorduri semnate, relatii intime, banii partenerului de viata, planuri secrete, jocuri ale puterii. Deci finantele comune, un plan de afaceri, o investitie, secretele si relatiile ascunse, ar putea iesi in lumina acuma. Puteti decide sa iesiti dintr-o relatie secreta. De asemenea, se poate ca aceasta eclipsa sa va aduca un castig neasteptat intr-o afacere, puteti termina sau incepe o afacere, ar putea exista unele schimbari care sa implice o colaborare, o investitie, o afacere imobiliara. Este cel mai bun timp pentru a face ordine in veniturile si creditele voastre, in datoriile financiare sau de alta natura. Este posibil ca partenerul de viata sa aiba unele probleme cu veniturile finaciare sau cu fel de fel de taxe, sprijiniti-l. Acest moment astral vine cu testul final la lectiile despre bani multi, putere sau alte lucruri despre care credeti ca va fac mai puternici. Trebuie sa intelegeti ca atat valorile materiale cat si cele spirituale sunt la fel de importante in viata voastra si se poate ca aceste eclipse sa va  atentioneze, indrume si catre lumea oculta. Aceasta Eclipsa poate fi un punct de cotitura, o veste mare sau o schimbare dramatica pentru  banii care vin de la ceilalti. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Aceasta Eclipsa totala de Luna in Leu este “marea finala” din seria eclipselor pe axa Leu-Varsator incepute in februarie 2017. Testul final tine de relatiile voastre, proiectele personale, identitatea voastra, modul cum relationati, cum va respectati angajamentele. Acuma, eclipsa agita iarasi lucrurile in relatiile voastre, casnicie, partener, asociat, dusman. Eclipsele sunt renumite pentru schimbari importante, sortite, elimanand tot ceea ce nu mai este necesar si in acelasi timp ajutandu-va sa gasiti ceea ce aveti nevoie pe mai departe. Multi Varsatori au decis sa divorteze, altii au decis sa isi oficializeze relatia. Acuma, procesul de testare continua. Relatiile sau problemele legate de sotie, partener, asociati in afaceri, sunt in centrul atentiei. Important este sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Trebuie sa constientizati ca problemele intr-o relatie nu tin doar de o persoana. Daca o relatie nu mai functioneaza, aceasta eclipsa va da curajul necesar sa rupeti relatia. O conexiune inflacarata se poate transforma rapid intr-o relatie cu inel. Aceasta Eclipsa poate fi un punct de cotitura, o veste mare sau o schimbare dramatica pentru asocierile voastre cele mai importante. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta Eclipsa totala de Luna in Leu este “marea finala” din seria eclipselor pe axa Leu-Varsator incepute in februarie 2017. Testul final tine de rutina zilnica, munca voastra, sanatate, relatiile de la locul de munca, credinta, relatiile ciudate si karmice, compasiune, ajutor neconditionat.
Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina, plina, plina, ce are inregistrate toate nemultumirile voastre legate de munca, relatii, acest moment poate fi o oportunitate excelenta pentru a renunta la un loc de munca, la o relatie toxica  si in acelasi timp va deschide drumul catre ceva nou, benefic voua. Grijile obsesive legate de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati, probleme de sanatate.
Aceasta Eclipsa poate antrena si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, incercati sa nu va certati cu colegii, cu sefii. Daca proiectele de la locul de munca va multumesc, aceasta eclipsa poate veni si cu daruri, avansari, o functie importanta, un curs de perfectionare.Puteti utiliza acest val energetic pentru a face schimbarile necesare in munca, in obiceiurile voastre zilnice, in modul cum priviti sanatatea voastra. O problem? de sanatate fizica sau mentala ar putea veni la lumina.Aceasta eclipsa poate fi intunericul care face lumina in secretele voastre, in descoperirea dusmanilor vostri, in intelegerea greselilor trecutului, in relatiile toxice care va otravesc viata.  Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Fara cuvinte!

    Ma intreb daca functioneaza atat de exact ceasul cerului pentru toate destinele.

    Eclipsa cu Soare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.