HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN PESTI -31 AUGUST 2012

Luna Plina  din 31 AUGUST 2012 are loc cu Luna pe gradul 8:31 Pesti si Soarele pe gradul 08:31 Fecioara cu un maxim in jurul orei 17, ora Romaniei . Mesajul acestei Luni Pline in Pesti este de a  deveni practici, responsabili cu visele, credintele noastre.   Luna Plina in Pesti guverneaza subconstientul nostru , tot ce este ascuns, ofera iluminare dar si iluzii, ofera intelegere dar si confuzie. Polaritatea Pestilor este Fecioara  un semn practic , organizat , orientat spre servicii, spre perfectionare , responsabilitate, claritate mentala .

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Pesti  din 22 februarie 2012.

Cu Luna Plina pe gradul 9 Pesti  , cei nascuti in jurul datei de 28,29 februarie , 31 mai , 31 august , 30 noiembrie ( plus , minus 3 zile)  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilaltil; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale, adica ascendentul , descendentul , casa carierei (MC) , casa partenerului (casa VII ) sau  orice planeta personala in jurul gradelor 9 Pesti, Fecioara, Sagetator , Gemeni.

Chiron energizeaza gradul 8 Pesti al carui Simbol Sabian este “ O cercetasa  in tabara , sufla  triumfator in goarna “ . Acest grad are o tema prin care anunta ceva , poate fi  un risc iminent , poate fi o  victorie ( dualitatea lui Chiron dar si a pestilor) . Chiron de pe acest grad 8 Pesti ne atentioneaza ca  trebuie sa ne pregatim sa facem fata unor riscuri , precautia este cheia succesului  . Este un apel prin care trebuie sa constientizam ce nu este bine in viata noastra , ce ne raneste ,ce trebuie sa vindecam in viata noastra . In acelasi timp , sunetul unei goarne arata un prim pas catre altceva , catre o activitate care cere atentie ,pregatire . Suntem chemati sa ne unim eforturile pentru libertate ,pentru exprimarea potentialului nostru creativ . Din punct de vedere istoric,  acest grad 8 Pesti energizat a adus abdicarea lui Carol V si impartirea Imperiului  Habsburgic .

Simbolul Sabian pentru gradul 9 Pesti , gradul energizat de Luna Plina :

“ Incepe cursa ;un jocheu da pinteni calului ca sa mareasca viteza “.

Ca sa incepi  o cursa trebuie sa fii pregatit , sa cunosti regulile si sa le respecti,  altfel pot aparea necazuri . Succesul depinde de efortul depus , de spiritul competitiv, de capacitatea de a lupta pe tot parcursul experientei . Fara sa fii pregatit cum trebuie nu ai cum sa castigi iar participarea la o “cursa “ nu poate aduce decat durere , pierdere . Este un grad ce evidentiaza individualismul , stimuleaza tot ce este mai bun in noi pentru a rezolva o problema , pentru a atinge un obiectiv . Calul detine un rol special  in istorie , el serveste omul in multe activitati , este un simbol al puterii , gratiei ,frumusetii , rezistentei , libertatii . Calul serveste omul dar niciodata nu poate fi pe deplin imblanzit . Este un simbol universal al libertatii , miscarii iar acest grad energizat de Luna Plina pune in evidenta nevoia de libertate , lupta pentru descatusarea unui suflet ranit . Libertatea este vindecarea noastra iar pentru asta trebuie sa luptam cu tot ce avem mai  bun in noi .Suntem ajutati doar daca suntem pregatiti , daca putem sa folosim tot ce este bun in noi in experientele aduse de viata . Negativ, sanctiunile sunt dure , pierderile sunt dureroase atunci cand incercam sa depasim limitele impuse , “regulile cursei “ .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii si poate indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie.Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Aceasta Luna Plina poate evidentia anumite dureri legate de anumite obiceiuri rele ,de limitele autoimpuse ,de dusmanii nevazuti dar pe care ii simtiti profund .
Va puteti elibera de durere atunci cand intelegi ca regulile autoimpuse nu sunt cea mai buna cale de urmat , spiritualitatea va poate oferi una dintre cele mai bune retete de vindecare .

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva si poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup ,  sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala.Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se inverte in jurul contactelor sociale.  Sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina. Aceasta Luna Plina poate evidentia anumite dureri legate prieteni, sperante , protectori ,scopuri pe termen lung .Va puteti elibera de durere atunci cand va acceptati prietenii asa cum sunt ei , puteti deveni mentorii lor.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala si poate energiza si actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare.Este un timp benefic pentru luarea deciziei de a renunta la o anumita cariera . Aceasta Luna Plina poate evidentia anumite dureri legate  cariera , parca nu va gasiti adevarata vocatie .Va puteti elibera de durere atunci cand va acceptati cariera cu bune cu rele , cand acceptati  locul vostru in societate asa cum este .

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii si poate energiza  anumite probleme in  comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire, unele probleme in calatorii, in relatiile cu cu strainatatea . Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in stranatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Aceasta Luna Plina poate evidentia anumite dureri legate de incapacitatea voastra de a va largi orizontul vietii , de a va deschide catre alte culturi, strainatate , credinta .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor si poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII   poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute , probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele , probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal.Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei . Aceasta Luna Plina poate evidentia anumite dureri legate de relatiile intime , de sexualitate , de emotiile profunde , de banii care vin din alta parte .

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor si  poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate , prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. . Prezenta Lunii pline  in casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri, in Aceasta Luna Pina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizaia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine . Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, reinnodarea unui juramant intr-o relatie pe un nivel mai profund. Un partener de viata ,un asociat va poate rani sufletul .Important este sa va acceptati relatiile asa cum sunt ele , nimeni nu este perfect .

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii si poate  indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI, o Luna destul de tensionata poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca. Aceasta Luna Plina poate evidentia anumite dureri legate de locul de munca care implicit actioneaza si asupra corpului fizic .Important este sa  acceptati locul de munca cu tot ce ofera , asa va puteti elibera de durere.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva si poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V  poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii.  Entuziasmul si dorinta de distractie este la maxim, este posibil sa culegiti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Un iubit ,un copil va poate rani sufletul, deci atentie . Aceasta Luna Plina poate evidentia anumite dureri aduse de asumarea unor riscuri .

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala si poate  actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie , schimbari probabile in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia .  Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii. Aceasta Luna Plina poate lumina anumite dureri legate de radacinile voastre ,important este sa le acceptati si  sa mergeti mai departe .

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii si poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare , in expunerea ideilor personale , probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate , de la un vecin. Puteti simti ca gandurile voastre sunt confuze sau ca sunteti intelesi gresit, sinceritatea voastra este mereu pusa la indoiala ,toate acestea va pot rani sufletul .

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor si  poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate indica lipsa sansei in afaceri, cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani  din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale .Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Aceasta luna plina aduce anumite lectii de invatat in privinta banilor, posesiunilor , valorilor personale .

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor si  poate indica probleme in relatii , parteneriate  cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana.. Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili , schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Aceasta luna plina aduce anumite lectii de invatat legate de comportamentul vostru , de modul in care va acceptati asa cum sunteti fara sa incercati sa fiti altfel.

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

  1. Ascendentul este in Pesti sau in Capricorn?
    Va citesc de mult timp si va apreciez comentariile. Acum exista alte rezultate ale acestui eveniment si m-as bucura daca ma lamuriti, pentru ca interpretarile sunt diferite…
    Multe binecuvantari:)

  2. Buna Adriana. Pentru ca “time is mony” – asa cum ai spus tu – as vrea sa stiu cum ma poti ajuta in privinta interpretarii astrogramei. Vreau sa stii ca nu prea am cunostiinte in acest domeniu, fiind multe lucruri noi descoperite de mine in aceasta “parte” a universului. Astept raspuns. Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.