LUNA NOUA IN TAUR SI ZODIILE – 15 MAI 2018

“ Ochiul este lumina trupului. Daca ochiul tau este sanatos, tot trupul tau va fi plin de lumina;
dar daca ochiul tau este rau, tot trupul tau va fi plin de intuneric. Asa ca, daca lumina care este in tine este intuneric, cat de mare trebuie sa fie intunericul acesta!” Matei 6:22,23

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Printre darurile revarsate asupra noastra, acest moment astral anunta intrarea lui Uranus in Taur, la ora 18:18.

Cu Luna Noua in Taur pe gradul 25, cei nascuti in jurul datei de 15 ( plus, minus trei zile ) din semnele Taur, Leu, Scorpion, Varsator, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 25.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Taur poate aduce oportunitati financiare, este cel mai bun moment in care puteti sa gasiti o forma de exprimare a unor talente care sa va aduca mai multi bani. Deci, aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 24 octombrie 2018. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto si Marte in Capricorn, asta arata  ca puteti avea  oportunitatea unei avansari in cariera, puteti merge la interviuri legate de un loc de munca deoarece in aceste domenii energia Lunii Noi va sustine. Fiti deschisi noilor oportunitati, este important sa va concentrati pe finante, cariera, loc de munca. Uranus schimba casa o data la sapte ani iar acuma, aceasta energie impulsiva si electrica poate aduce schimbari imprevizibile in finantele voastre, valoare personala, bunuri materiale, prieteni, un grup de care apartineti, stiinte esoterice. Uranus  este tot timpul adeptul proverbului” piatra care se rostogoleste nu mucegaieste” asa ca, banii, veniturile voastre, cheltuielile voastre pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a intelege valoarea lucrurilor materiale dar si valorile spirituale.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Aceasta Luna Noua in semnul vostru va impartaseste cu o energie proaspata benefica dezvoltarii voastre, reinventarii voastre. Este timpul sa sculptati propria cale, sa profitati de oportunitatile care va ajuta sa va puneti in lumina identitatea voastra, sa dati viata scopurilor personale. Nu este cel mai bun timp pentru colaborari, munca in echipa ci pentru proiecte indraznete, pentru o abordare directa a vietii voastre. Aveti posibilitatea de a examina, analiza si de a gasi raspunsuri. Folositi-va “Ochiul de taur“, va poate inspira cel mai bine. Tot ce va atinge valoarea personala este energizat in bine, vorbesc aici de ceea ce vreti pentru voi, aspectul fizic, un nou look, valorile materiale, spirituale, comunicare, rude, familie. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 24 octombrie 2018. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto si Marte in Capricorn, asta arata ca puteti avea rezutate benefice la un examen, cunoastere inalta, credinta, strainatate. Uranus schimba casa o data la sapte ani iar acuma, aceasta energie impulsiva si electrica poate aduce schimbari imprevizibile in planurile voastre personale. Uranus in semnul vostru aduce evenimente neasteptate care va elibereaza de situatiile, oamenii, care va limiteaza. Cum Uranus este si planeta carierei voastre, se pare ca responsabilitatile, munca, cariera, proiectele in cariera, pot determina schimbari majore. Veti cauta mai multa libertate in cariera voastra , se poate sa vreti sa faceti altceva decat ati facut pana acuma. Poate fi o schimbare radicala in cariera voastra, la locul de munca, familie, casa. Uranus  este tot timpul adeptul proverbului” piatra care se rostogoleste nu mucegaieste” asa ca, planurile voastre personale, relatiile voastre, cariera voastra, pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul vostru de a va manifesta individualitatea, valoarea personala.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Pentru voi, Luna Noua in Taur vine cu viziuni, cu descifrarea unor mistere, secrete din viata voastra, cu intelegerea unei idei vechi pe un alt nivel, cu dusmanii accentuate.  Concentrati-va mai mult pe nevoile celorlati, incercati sa va stapaniti emotiile, cultivati iertarea. Puteti fi vizionarii acestui moment astral. Aceasta lunatie poate determina o perioada de retragere, regenerare, ca si cum ati strabate un tunel si nu vedeti nici o lumina care sa va indrume. Noaptea cand va treziti aprindeti prima data lumina ca sa nu va impiedicati, acuma, aceasta lunatie va spune ca mersul in intuneric este periculos iar lumina pe care o puteti aprinde este in voi, ea este credinta voastra, faptele voastre bune, compasiunea, iertarea, iubirea neconditionata. Deci, nu fortati lucrurile, mai degraba odihniti-va mai mult, reflectati la ceea ce vreti cu adevarat sa faceti, reincarcati-va bateriile. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 24 octombrie 2018. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto si Marte in Capricorn, asta inseamna ca puteti avea oportunitati legate de familie, parinti, credite, bani veniti prin diverse contracte, o afacere, prin partenerul de viata. Uranus schimba casa o data la sapte ani iar acuma, aceasta energie impulsiva si electrica poate aduce schimbari imprevizibile, neobisnuite si nesigure in planurile facute in spatele usilor inchise, in secretele voastre, in credinta voastra, in sprijinul divin. Uranus  este tot timpul adeptul proverbului” piatra care se rostogoleste nu mucegaieste” asa ca tot ce tine de secret, lucruri secrete, mistere, plati karmice, pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a fi in slujba celor multi, in iubire, compasiune, bunatate, credinta, protectie divina, ajutor divin.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua vine pentru voi cu oportunitati legate de prieteni, echipe, relatii sociale, politice sau oculte. In timpul acestei lunatii puteti planta seminte pentru viitor, sunteti mai atrasi de ceea ce este progresist sau neconventional, sunteti mai constienti de beneficiile unor relatii sociale si puteti gasi cateva idei minunate prin intermediul altora. Fiti mai constienti de atitudinile voastre si incercati sa nu fiti posesivi sau restrictivi cu ceilalti. Relatiile au un ton distractiv, chiar impersonal, acuma. Activitatile cu copiii cresc. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 24 octombrie 2018. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto si Marte in Capricorn, asta arata ca puteti construi o relatie personala, profesionala puternica. Puteti intalni un “ partener de suflet “ care va transforma viata , puteti intra in asocieri benefice. Este un timp in care astrele va ajuta sa gasiti acei prieteni care sa va ajute sa va puneti in evidenta mai bine propriile calitati native, puteti descoperi partenerul de suflet in cercul vostru de prieteni. Uranus schimba casa o data la sapte ani iar acuma, aceasta energie impulsiva si electrica poate aduce schimbari imprevizibile, neobisnuite si nesigure in prieteniile voastre, banii obtinuti prin cariera voastra, planuri de viitor. Uranus  este tot timpul adeptul proverbului” piatra care se rostogoleste nu mucegaieste” asa ca tot ce tine de prieteni, grupuri, banii unei afaceri, viata intima, pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in tot ce tine de prieteni, grupuri, obiective viitoare, asociatii profesionale, bunuri comune, afaceri.Puteti dezvolta interese puternice fata de problemele umanitare, ocultism sau astrologie.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua influenteaza sectorul carierei voastre. Este un moment bun pentru planuri de afaceri, ambitii profesionale, responsabilitati publice. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Este foarte greu sa va ascundeti acuma asa ca, incercati sa fiti corecti, drepti. Fiti mai atenti in legatura cu obiectivele profesionale  realiste, poate fi o perioad? de bun augur pentru o crestere, o promovare sau pentru a incepe  o noua cariera. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 24 octombrie 2018. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto si Marte in Capricorn, asta inseamna ca orice proiect, sarcina la locul de munca va poate aduce avansarea mult dorita. Uranus schimba casa o data la sapte ani iar acuma, aceasta energie impulsiva si electrica poate aduce o anumita imprevizibilitate in cariera, proiecte profesionale, reputatie si imagine publica, autoritati, statut social. Cariera voatra poate lua o directie neasteptata. Uranus este tot timpul adeptul proverbului” piatra care se rostogoleste nu mucegaieste” asa ca asteptati-va la neprevazut in cariera, relatii, parteneriate, casnicie. Pentru unii dintre voi, impulsul uranian va poate ajuta sa va descoperiti adevarata menire, chemare. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a va intelege adevarata menire, profesie, imagine profesionala, partener de viata, relatii de orice fel.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Cu Luna Noua in Taur, intr-un semn de pamant, prieten cu semnul vostru, oportunitatile tin de cunoastere, credinta, proiecte si activitati care va extind mintea. Acuma intelegeti ca dreptatea divina nu doarme. Poate fi o calatorie importanta, o intalnire cu un profesor spiritual. Acesta energie proaspata va ajuta sa va extindeti experientele de viata prin credinta, filosofie, invatamant superior, calatorii sau prin activitati care va duc departe de rutina zilnica. Este cea mai buna perioada din an cand puteti intelege viata dintr-o perspectiva diferita, puteti deveni mai indrazneti, aventurosi, va puneti multe intrebari. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 24 octombrie 2018.  Este o Luna Noua sprijinita de Pluto si Marte in Capricorn, asta arata ca puteti sa intalniti iubirea intr-o calatorie, puteti calatori pentru a va intalni cu un copil, puteti  sa va bucurati de realizarile copiilor voastri . Universul va indeamna sa intelegeti rolul vostru in aceasta lume, sa lasati mandria si orgoliile deoparte axandu-va pe intelegerea vietii voastre si nu pe ceea ce credeti ca este gresit in altii. A venit timpul sa intelegeti ca mandria merge tot timpul inaintea caderii. Uranus schimba casa o data la sapte ani iar acuma, aceasta energie impulsiva si electrica va poate trezi spiritual, unii dntre voi pot crede ca a venit timpul sa salvati lumea, dar trebuie sa incepeti intai cu voi. Uranus  este tot timpul adeptul proverbului” piatra care se rostogoleste nu mucegaieste” asa ca reinventati-va dar prin schimbarea atitudinilor invechite, prin studii, prin eliminarea gandirii negative si extrem de critice. Fiti “ corectorii “ vostri, asa puteti ajuta lumea cel mai bine. Cum Uranus este planeta care va influenteaza si munca, sanatatea, asteptati-va la fel de fel de scurtcircuite si aici. Aveti nevoie de o “ siguranta” noua. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a vedea imaginea universului si rolul vostru in aceasta lume, credinta, adevarul, munca voastra, sanatatea.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua infuzeaza cu energie proaspata relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, afaceri, putere asupra celorlalti, lupte si planuri secrete. Este un moment favorabil pentru planuri financiare, planuri de economii, afaceri. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Aceasta casa guverneaz?, de asemenea, transformarile, astfel incat, nu neaparat veti pierde ceva ci unele lucruri se pot rasturna doar pentru a le aseza asa cum trebuie. Expeientele aduse de aceasta lunatie sunt intense. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 24 octombrie 2018. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto si Marte in Capricorn, asta inseamna ca puteti castiga bani prin inchirierea unei case, prin ajutorul venit de la parinti, o afacere imobiliara, un teren. Oportunitatile voastre sunt legate de celalti, de ajutorul venit de la altii, nu ezitati sa cereti ajutorul cuiva daca aveti nevoie.Uranus schimba casa o data la sapte ani iar acuma, aceasta energie impulsiva si electrica poate aduce schimbari imprevizibile in relatiile apropiate, sprijin financiar si emotional. Uranus este tot timpul adeptul proverbului” piatra care se rostogoleste nu mucegaieste” asa ca, lumea voastra privata, planurile voastre secrete, dorinta de putere pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a vedea o relatie intima, setea de putere si manipulare a banilor, relatiilor, talentelor celorlalti.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Cu Luna Noua in Tauri, relatiile voastre, afacerile, partenerii de afaceri, rivalii, dusmanii, concurentii, sunt in centru atentiei. Este cel mai bun moment pentru noi relatii sau pentru redefinirea celor existente. Iertarea, compasiunea sunt esentiale in relatiile voastre chiar si in dusmaniile voastre. Poate fi un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele parteneriale prin credinta, prin o noua abordare a relatiilor voastre. O ciocnire cu un partener, in casnicie sau legata de niste acorduri legale de munca, poate face parte din imaginea acestei lunatii. Cultivati totusi pacea, este cel mai bun timp sa constientizati ca ura, critica excesiva, mania voastra trebuiesc purificate. Nu actionati impulsivi, invatati sa iertati, sa fiti intelegatori intai cu voi insiva, asa puteti invata si toleranta fata de ceilalti, un partener de viata, de afaceri, de munca. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 24 octombrie 2018. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto si Marte in Capricorn, asta inseamna oportunitati prin mici calatorii, rude, comunitatea in care traiti, comunicare. Evitati barfa, gandirea negativa. Uranus schimba casa o data la sapte ani iar acuma, aceasta energie impulsiva si electrica poate aduce schimbari imprevizibile in parteneriatele si relatiile voastre. Acestea pot deveni neobisnuite, ciudate dar si interesante, inspirationale. Uranus  este tot timpul adeptul proverbului” piatra care se rostogoleste nu mucegaieste” asa ca relatiile voastre, acordurile legale semnate, casa voastra, familia voastra, pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a vedea un parteneriat corect, armonios.Trebuie sa invatati sa oferiti libertatea pe care o doriti pentru voi si celor cu care traiti, munciti, dar asta este foarte greu pentru voi. Nu puteti sa va shimbati viata daca veti folosi aceeasi gandire veche, acelasi stil de comunicare. Schimbarile trebuie sa fie bine gandite si imbracate cu o gandire pozitiva.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua poate fi pentru voi aducatoare de oportunitati la locul de munca, beneficii prin proiecte profesionale, cursuri de perfectionare, calatorii legate de munca voastra, o stare de sanatate mai buna. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Obiceiurile voastre zilnice pot suferi o schimbare. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 24 octombrie 2018. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto si Marte in Capricorn, asta inseamna , asta inseamna oportunitati pentru obtinerea unei stabilitati financiare prin munca voastra, prin dezvoltarea unui talent personal. Puteti gasi un loc de munca mai bine platit. Uranus schimba casa o data la sapte ani iar acuma, aceasta energie impulsiva si electrica poate aduce schimbari imprevizibile in munca, rutine zilnice, sanatate. Poate aduce o perspectiva total diferita asupra muncii voastre, nu lasati ca nerabdarea voastra sa va faca sa sariti peste reguli si programe. Uranus este tot timpul adeptul proverbului” piatra care se rostogoleste nu mucegaieste” asa ca, tot ce tine de munca, proiecte profesionale, echipe de munca, calatoriile scurte, cuvintele voastre, relatia cu comunitatea in care traiti, cu rudele voastre, pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul in care munciti, cum va adaptati la o munca in echipa, cum comunicati.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Cu Luna Noua in Taur intr-un semn de pamant prieten cu semnul vostru, deveniti mai increzatori in puterea voastra creativa. Este cel mai bun moment pentru a va pune in evidenta ideile, proiectele de creatie, in acelasi timp, aceasta energie va induce si nevoia de distractii, placeri, iubire, romantism. Este o energie ce pune un accent deosebit pe  romantism, recreere, proiecte creative , investitii. Puteti deveni mai populari si cu inima mai usoara. Un nou inceput poate fi legat de o afacere, un proiect creativ, o modalitate de a va exprima, o relatie de iubire,un hobby poate cunoaste o schimbare importanta. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 24 octombrie 2018. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto si Marte in Capricorn, asta inseamna ca puteti face o schimbare importanta in viata voastra , puteti sa va concentrati mai mult pe dorintelor voastre profunde. Vreti altceva in viata voastra, ar putea fi un angajament mai profund cu un partener, intr-o relatie de dragoste.Un copil  se poate casatori sau poate avea un moment bun in evolutia lui ceea ce va poate bucura inima. Uranus schimba casa o data la sapte ani iar acuma, aceasta energie impulsiva si electrica poate aduce schimbari imprevizibile, incitante, neobisnuite dar nesigure in relatiile de iubire, activitati de creatie, petrecerea timpului liber, relatia cu copiii. Uranus  este tot timpul adeptul proverbului” piatra care se rostogoleste nu mucegaieste” asa ca tot ce tine iubire, copiii, creativitate, bani, valoare personala, bunuri materiale accumulate, pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a va exprima creativ, cum percepeti creatiile voastre si relatia cu copiii vostri. Exprimati-va mai liber.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Aceasta energie proaspata poate  deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, o afacere de familie, cumpararea, inchierea unei case, pot fi preocupari deosebite in urmatoarele zile.Utilizatii aceasta energie pentru a imbunatati relatiile de familie si mediul de acasa. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 24 octombrie 2018. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto si Marte in Capricorn, asta inseamna ca sunteti ajutati sa scapati de tot ce nu mai aveti nevoie in viata voastra , in spatiul  in care locuiti. Puteti descoperi  anumite secrete legate de cei din jur,  sunteti ajutati sa renuntati la anumite vicii, sa iertati si sa fiti mai intelegatori cu ceilalti. Uranus schimba casa o data la sapte ani iar acuma, aceasta energie impulsiva si electrica poate aduce schimbari imprevizibile, neobisnuite si nesigure in viata voastra de familie. Uranus  este tot timpul adeptul proverbului” piatra care se rostogoleste nu mucegaieste” asa ca tot ce tine familie, casa, radacinile voastre, stabilitatea voastra emotionala, pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a intelege trecutul, traditiile, viata de familie, cum relationati.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua poate aduce oportunitati pentru cresterea voastra prin relatiile cu  cei din imediata apropiere a voastra, prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizate de acest moment de luna noua. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati, puteti dezvolta o afacere cu o ruda sau in mediul local in care traiti. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din 24 octombrie 2018. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto si Marte in Capricorn, asta inseamna  ca prietenii va pot fi de un real ajutor, puteti vizita un prieten, puteti cunoaste pe cineva care sa fie prntru voi un adevarat protector . Este un timp in care sunteti ajutati sa invatati lucruri noi, sa va extindeti cercul de prieteni.

Uranus schimba casa o data la sapte ani iar acuma, aceasta energie impulsiva si electrica poate aduce schimbari imprevizibile, neobisnuite si nesigure in calatoriile scurte, comert, comunicare, rude, frate si sora. Uranus  este tot timpul adeptul proverbului” piatra care se rostogoleste nu mucegaieste” asa ca tot ce tine comunicare, cuvintele voastre, relatia cu vecinii si rudele voastre, pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a comunica, de a ierta, de a lasa trecutul in pace, credinta, compasiune, ajutor divin.

 

Adriana Tudosa

You may also like

6 Comments

  1. Buna adriana sant zodia gemenisi viata mea e un dezastrunu vad nici o raza de soare in viata mea ,,ce as putea sa fac sa ma simt si eu cu sufletul linistit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.