HOROSCOPUL LUI JUPITER IN TAUR : IUNIE 2011 –IUNIE 2012

“Tu ratacesti dintr-o camera in alta
Vanand colierul de diamante
Care se afla deja la gatul tau .”  RUMI

Jupiter extinde tot ceea ce atinge, aceasta planeta este considerata in astrologie “ MARELE BENEFIC “  , tranzitul printr-un semn zodiacal dureaza aproximativ 1 an  iar in 12 ani parcurge toate semnele zodiacale . Daca in semnul de foc al Berbecului , Jupiter s-a grabit traversand acest semn in doar 6 luni, acuma ,odata cu intrarea in semnul Taurului , Jupiter  ne va invata despre stabilitate ,despre utilizarea banilor si resurselor pentru a-i ajuta pe ceilalti dar si pe noi insine , despre valoarea vietii , banilor si resurselor  dar si a tuturor lucrurilor ce pot fi cumparate cu bani . Jupiter in Taur aduce succes, avere dar care trebuiesc folosite cu intelepciune si generozitate , in acest fel, vom continua sa ne bucuram de influenta acestei energii. Jupiter in Taur guverneaza legea atractiei , ne reaminteste ca banii sunt de fapt tot o energie care  trebuie sa circule liber si pe care noi nu trebuie sa o blocam  din  dorinta de a acumula cat mai mult fara a da mai nimic. Noi trebuie sa dam ca sa primim , este esential sa acceptam  ambele parti ale procesului de a da si de a primi bani, valori .
Jupiter in Taur ne va invata in urmatoarea perioada despre “valoare “ , binele atrage tot bine , rautatea va atrage tot rautate , recunostinta in fata vietii atrage tot  recunostinta .

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Cuvinte cheie – Bani, capacitate de castig, respectul de sine , resurse personale
Jupiter in tranzit prin casa II  aduce destule oportunitati de a castiga bani , creste simtul deosebit pentru afaceri si pentru cheltuieli , expansiune materiala , adaptare supla la problemele materiale , dezinvoltura in materie de bani. Energia lui Jupiter in casa II induce tendinta de afirmare a instinctelor de proprietar , sporirea bunurilor , sanse in achizitiile de terenuri sau imobile , sanse pentru imbogatire. O folosire negativa a acestei energii generoase indusa de Jupiter poate sa va dea  o nevoie de a cheltui banii cu usurinta pe diferite obiecte de lux, sa cautati succesul prin trafic de influenta , prin abilitatea de a –i exploata pe altii sau expansiunea materiala prin neglijarea totala a afectivitatii. Jupiter in casa II inseamna de obicei extinderea si cresterea veniturilor banesti, capacitate de a atrage mai multi bani , alte resurse care produc bani, este un an si un timp  benefic extinderii si deavoltarii , fiti atenti la oportunitatile care apar, poate un nou loc de munca mai bine platit, poate un castig din transformarea anumitor talente personale in surse de bani. Pregatiti-va un portofel mai mare .

TAUR / ASCENDENTUL  IN TAUR

Cuvinte cheie – Personalitate, imagine de sine , comportament, dezvoltare
Jupiter in tranzit prin semnul vostru este destul de generos cu voi, este o energie ce va pune in centrul atentiei , este o perioada  in care puteti sa urcati destul de sus, sa va atingeti ambitiile. Este cea mai buna perioada de a fi avansati, sa beneficiati  de diverse premii, sanatatea si aspectul fizic se imbunatatesc foarte mult . Nu ezitati sa actionati in directia avansarii deoarece aveti multe sanse , sunteti protejati si veti fi sustinuti de prieteni puternici. Este o energie generoasa ce aduce oportunitati in toate domeniile vietii voastre, curaj in folosirea propriilor convingeri, veti deveni magnetici, veti fi plini de carisma, diplomatie, talent oratoric ,deveniti  generosi si plini de incredere, important este sa abordati corectitudinea in tot ceea ce faceti. Puteti castiga in greutate, asadar mare atentie la dieta. Fiti deschisi sa va largiti orizonturile , evenimentele ce apar  va vor ajuta sa depasiti problemele care anterior pareau insurmontabile, aveti o noua perspectiva de viata acuma, este cel mai bun moment ca orice vis sa prinda viata , suntetii norocosii acestei energii. Fara o implicare personala , acesta perioada  poate fi privita  ca o perioada de relaxare cu vise frumoase fara a concretiza ceva . Favorurile vietii va cauta  dar trebuie sa actionati pentru a le primi si pastra , de aceea , evitati automultumirea .
Jupiter –Marele benefic “ de mana “ cu Soarele vostru este un aspect favorabil ce aduce optimism, generozitate ,bunavointa,onoare .

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Cuvinte cheie – Casa problemelor, constiinta superioara, secrete, protectie nevazuta
Jupiter in tranzit prin  casa XII , o casa a incercarilor ,secretelor ,recompenselor trecutului ,este o energie ce poate lucra pentru voi  ca un prieten ce va scoate din necazuri , atenuand consecintele unor  dificultati si oferind in acelasi timp o implinire de prestigiu. Jupiter in aceasta casa va face puternici asupra dusmanilor. Veti fi inclinati de a da prea mult prietenilor, cunoscutilor, strainilor si apoi sa fiti raniti de ingratitudinea si egoismul  ce-l veti primi in schimb, acest lucru poate provoca o balansare in cealalta extrema refuzand sa ajutati pe altii, acceptand un anumit fel de izolare. Cu Jupiter in tranzit prin aceasta casa veti simti nevoia sa va retrageti, sa fiti tacuti, sa meditati, sa fiti atrasi de rugaciune, de Dumnezeu, veti descoperi ca sensul vietii, adevarul “ vietii”  nu este de gasit in evenimente externe sau realitati ci mai degraba in voi insiva. Energia lui Jupiter in casa XII lucreaza pentru voi ca o protectie puternica impotriva oricaror dificultati, este ca un talisman magic ce-l veti purta in urmatoarea perioada , veti simti ca aveti un inger pazitor de partea voastra.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Cuvinte cheie –Securitate sociala si intelectuala, prieteni
Jupiter in tranzit prin casa prietenilor, sperantelor , dorintelor voastre poate favoriza norocul si reusita prin intermediul prietenilor , prietenia este speranta ce genereaza protectie. Bunastarea, prosperitatea pot fi obtinute din plin prin intermediul unui grup de prieteni sau prin profesii ca manager, profesor, politician, astrolog, orice profesie ce da sansa de a conduce un grup de oameni. Indiferent de grup, Jupiter in aceasta casa va cere sa promovati cresterea si expansiunea pentru tot grupul , pentru toti cei implicati. Energia lui Jupiter in Taur  in  aspect benefic cu Soarele vostru natal poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic , reduce toxinele din corp , faciliteaza recuperarea dupa o boala , cu alte cuvinte , conditiile oferite de mediu cresc simtitor , starea de tensiune sociala scade , sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale , in avantaje financiare , in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace . Este o perioada favorabila  planurilor cu bataie lunga  in domeniul afacerilor , al vietii mondene , al casatoriei , este amplificata viata sentimentala . Sperantele ,dorintele si visele voastre pot deveni o realitate daca veti folosi pozitiv aceasta energie .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Cuvinte cheie –Cariera, statut , reputatie
Jupiter  in semnul Taurului este  in tranzit prin casa carierei , reputatiei, pozitiei sociale , este un excelent indicator pentru succes in cariera , afaceri, profesie, politica, viata sociala. Deoarece casa X este o casa naturala a lui Saturn, plasarea lui Jupiter in aceasta casa va pune mai mult accentul pe reputatie decat pe efemera faima. Un Jupiter exprimat constructiv aduce un inalt grad de integritate, onestitate, intelepciune , rezultate foarte practice prin cultivarea idealurilor, folosirea talentelor creatoare, se poate realiza aproape orice scop imaginabil dar combinat cu autodisciplina. Nu exista nici un substituient pentru munca grea necesara obtinerii succesului in cariera. Cu Jupiter in Taur  in careu cu Soarele natal  se poate vorbi de o perioada in care in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare ,  puteti foarte usor sa-i acuzati pe cei din jur de nedreptate si asta din cauza lipsei voastre de rigurozitate,  devenitii credulii zodiacului  , puteti da crezare unor propuneri sau promisiuni neintemeiate . Dificultatile materiale , sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra,  erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in aceasta perioada . Folosita conctructiv, aceasta energie poate sa va ajute , sa va dea sansa sa jucati “ rolul “ cel mare , un rol in care puterea sociala trebuie sa fie in mod transparent demonstrata si aclamata , daca ati depus eforturi mari in cariera in ultimii ani, acum Jupiter va da sansa sa va bucurati de recunoasterea acestui efort.

 

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Cuvinte cheie –Studii superioare, calatorii, strainatate
Jupiter  in semnul Taurului  este  in tranzit prin casa  studiilor inalte, calatoriilor mari, strainatatii . Aceasta energie favorizeaza atractia catre mister, adevar suprem, arta , medicina, expansiune sociala, profituri prin calatorii, strainatate, activitati cu strainii, publicistica. Jupiter va deschide mintea pentru intelegerea tuturor lucrurilor si reducerea acestora la proportii ce pot fi dirijate, va da o energie benefica in clasificarea valorilor, convingerilor, sistemelor, ipotezelor, promovarea unor idei indraznete, ambitie sociala puternica,  inflacarare  in intelegerea proceselor existentei, legilor, istoriei, religiei.
Jupiter  va stimuleaza intelectul,  puteti deveni un “adevarat student” interesat de  cunoasterea  tuturor problemelor legate de tot ce se vrea a fi o cunoastere superioara , va largiti orizonturile. Vitalitate, emotie, entuziasm , perspective pozitive care va vor  face sa va treziti in fiecare dimineata plini de viata si de veselie. Cu Jupiter in aceasta casa in care el este domnitorul natural , deveniti  exploratori , veti fi cei care vad intotdeauna ceva mai mult dincolo de ce a fost descoperit. Explorarile mentale ofera in acest an intuitie si vise care se realizeaza , reusita prin calitati morale, succes prin studii superioare . Energia lui Jupiter in Taur in aspect benefic cu Soarele natal poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic , reduce toxinele din corp , faciliteaza recuperarea dupa o boala , cu alte cuvinte , conditiile oferite de mediu cresc simtitor , starea de tensiune sociala scade , sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale , in avantaje financiare , in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace . Este o perioada favorabila planurilor cu bataie lunga , in domeniul afacerilor , al vietii mondene , al casatoriei , este amplificata viata sentimentala . Sunt favorizate calatoriile mari , studiile superioare, spiritualitatea, ajutorul  prin credinta in Dumnezeu,  casatoria in strainatate ,  puteti profita de ajutorul important al unor oameni din strainatate , puteti intalni pe cel ce va deveni pentru voi un adevarat profesor spiritual.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Cuvinte cheie –Securitate emotionala, cunoastere profunda, castiguri prin parteneriate
Jupiter in semnul Taurului este  in tranzit prin casa  castigurilor prin parteneriate , securitatii emotionale , transformarii .Energia jupiteriana favorizeaza castigurile financiare prin casatorii, parteneriate, avantaje prin diverse credite, ipoteci. , posibilitatea unor mosteniri; de fapt puteti obtine avantaje prin  banii altora . Sexualitatea capata o forma de exprimare mai profunda , veti fi atrasi de ocultism, de tot ce este ascuns, de mister. Veniturile comune , investitiile comune sunt favorizate , dispuneti de  o abilitate deosibita de a iesi din diverse impasuri financiare. Puteti deveni in acest an un operator fin ce poate lucra destul de bine cu energiile fine , subtile, cu alte cuvinte, aveti incredere in marea voastra intuitie ce va poate ajuta sa profitati de avantajele oferite de anumite afaceri, sa fiti in locul potrivit si la momentul potrivit. Jupiter  aduce pentru voi o nevoie imensa de a gestiona in mod eficient fructele oricarui parteneriat in care intrati sau in care sunteti deja, creste responsabilitatea privind administrarea unei averi, mosteniri, conducerea unui grup, , favorizeaza situatiile in care puteti munci intr-un grup , autotransformare, stapanire de sine , un nivel mai mare de intelegere , intuitie, compasiune, intelepciune.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION

Cuvinte cheie –Oportunitati prin parteneriate
Jupiter in semnul Taurului este  in tranzit  prin casa parteneriatelor , partenerului, asociatului , proceselor . Este o energie ce aduce binefaceri prin asocieri , reusite in afacerile publice. Optimismul excesiv , exagerat in diverse asocieri poate conduce la o multime de colaborari inutile sau dispersie in afaceri, creste gustul relatiilor extraconjugale , cheltuieli nebunesti pentru impresionarea si atragerea partenerilor. Casatoria poate fi privita in aceasta perioada ca o asociere care sa aduca profit , pot aparea tulburari in relatiile de dragoste , pot aparea tendinte catre fel de fel de extreme . Aceasta energie a lui Jupiter folosita in mod pozitiv poate fi un indiciu al increderii , generozitatii si cresterii spirituale prin parteneriate . Jupiter fiind si o planeta a libertatii si expansiunii , chiar va  trebuie sa invatati  ca libertatea nu se refera numai la voi , trebuie sa intelegeti ca intr-o relatie ,  ambele persoane au nevoie de libertate. Datorita aspectului de opozitie dintre Jupiter in Taur cu Soarele vostru natal , se poate vorbi de o perioada  in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare ,  puteti foarte usor sa-i acuzati pe cei din jur de nedreptate si asta din cauza lipsei voastre de rigurozitate,  devenitii credulii zodiacului  , puteti da crezate unor propuneri sau promisiuni neintemeiate . Dificultatile materiale , sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra,  puteti fi tradat, inselat sau puteti trada ,  erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in aceasta perioada , poate sa fie rupta o alianta, o casnicie , acest lucru se intampla doar daca v-ati abatut de la drumul drept  din propria vointa , orbire sau zapaceala . Scorpionii blocati in casatorii proaste pot avea sansa ruperii acestei legaturi ,pentru cei care si-au gasit persoana cu care sa petreaca restul vietii,aceasta perioada este ideala pentru a face un plan pentru casatorie .

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Cuvinte cheie –Oportunitati la locul de munca, vindecari
Jupiter in semnul Taurului este  in tranzit  prin casa  casa muncii, rutinei zilnice, sanatatii , favorizeza activitatile la locul de munca, productivitatea personala, eficienta, rutina. Va puteti bucura de extinderea si diversitatea activitatilor legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii,  locul de munca poate solicita mai multe calatorii , poate aparea ocazia unui curs de perfectionare in strainatate,  fiti convinsi ca toate eforturile facute in directia locului de munca, a rutinelor  zilnice vor fi raspatite din plin. Jupiter in aceasta casa arata destul de clar ca sansele de resusita si succes sunt strans legate de munca pe care o faceti, de felul in care reusiti sa faceti fata activitatilor zilnice, de modul de colaborare cu colegii. Jupiter asociat cu bunavointa si generozitatea  arata necesitatea de a invata sa acceptati unele greseli in activitatile voastre, sa invatati sa va indulciti un pic spiritul critic, sa deveniti o sursa de inspiratie pentru cei cu care lucrati.Urmeaza o perioada  in care veti dispune de o capacitate enorma de a munci dar si capacitate de a va indeplini sarcinile zilnice la locul de munca, veti avea destula intuitie si chiar veti da viata unei abordari spirituale a vindecarii fiind destul de procupati de propria sanatate si de a intelege toate mesajele primite de la corpul vostru. Daca nu aveti un loc de munca sau daca vreti sa va gasiti un loc de munca mai bun,  din iunie 2011 veti  puteti gasi unul, important este sa fiti atenti la sansele ce pot aparea in acest domeniu din viata voastra.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Cuvinte cheie –Creativitate, iubire, copii
Jupiter  in semnul Taurului este  in tranzit  prin casa iubirii , creativitatii, copiilor ,  va daruieste o perioada de  romantism, placere si creatie, distractii, oportunitati de a investi, speculatii diverse, fericire, relatii bune cu copiii . Sansele speculative sunt prezente in aceasta perioada , deci puteti face bani deoarece este o perioada cu un potential excelent , atentie totusi la excese. Energia lui Jupiter favorizeaza domeniile  filantropice, arta, muzica, spiritualitatea ,  domeniul copiilor,  puteti avea profituri sau bucurii de  la copii vostri. Energia lui Jupiter in Taur  in aspect benefic cu Soarele vostru natal poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic , reduce toxinele din corp , faciliteaza recuperarea dupa o boala , cu alte cuvinte , conditiile oferite de mediu cresc simtitor , starea de tensiune sociala scade , sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale , in avantaje financiare , in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace . Este o perioada favorabila planurilor cu bataie lunga , in domeniul afacerilor , al vietii mondene , al casatoriei , este amplificata viata sentimentala . Jupiter in acest domeniu din viata voastra este o energie ce induce destule oportunitati, noroc in iubire, romantism, libertate ,  inteligenta creatoare dar si noroc de la copii , prin copii, chiar puteti avea  un copil.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Cuvinte cheie –Familie, traditie, afaceri imobiliare
Jupiter  in semnul Taurului  este  in tranzit  prin casa familiei, deci poate aduce avantaje imobiliare , renovarea casei, cumpararea unei case, puteti  mosteni o casa , puteti achizitiona fel de fel de bunuri care sa va sporeasca confortul . Relatiile cu parintii se pot imbunatati , pot aparea oportunitati de a vinde sau cumpara un imobil , puteti sa va mutati  intr-o locuinta mai mare .
O folosire pozitiva a acestei energii binefacatoare a lui Jupiter  poate asigura protectia familiei, cresterea simtului familial, sporirea parimoniului, achizitionarea de bunuri , sanse prin afaceri imobiliare, ajutor financiar din partea parintilor, sunt posibile si mosteniri.   Cu Jupiter in Taur  in aspect provocator cu Soarele natal  se poate vorbi totusi de o perioada  in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare ,  puteti foarte usor sa-i acuzati pe cei din jur de nedreptate si asta din cauza lipsei voastre de rigurozitate,   puteti da crezare unor propuneri sau promisiuni neintemeiate . Folosita negativ , aceasta energie poate aduce dificultati  materiale , sociale ,  puteti avea probleme cu o casa  , cu parintii ,  cu modul  in care va dezvoltati puterea personala .
Atentie la afacerile pe care le faceti ( puteti intra in asocieri cu oameni prin care de fapt veti pierde)  deoarece puteti foarte usor sa pierdeti bani.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Cuvinte cheie – comunicatii in anturaj, studii, calatorii
Jupiter  in semnul Taurului este  in tranzit  prin casa studiilor, fratilor ,surorilor, calatoriilor mici, este o energie ce  favorizeaza si faciliteaza intelegerea cu fratii, surorile, relatiile cu anturajul din imediata apropiere va ofera sprijin si reusita . Este o energie benefica studiilor , suceselor la scoala, la examene, obtinerea unor diplome , puteti fi  remarcati de marile societati , veti fi protejati in calatorii, protectie pe sosele  dar si ocazii de a va face remarcati in calatorii. Noi oportunitati pentru educatie , este un moment bun pentru a publica si profita de pe urma  talentului  vostru de a scrie si de a comunica. Este necesar sa intampinati toate oportunitatile de experimentare , invatare, comunicare a informatiei intr-un spirit de buna tovarasie si participare sociala . Jupiter in acest domeniu din viata voastra  este o energie ce aduce destule succese in educatie, scris sau comunicare printr-o varietate de interese intelectuale , favorizeaza scriitorii  dar si calatoriile .Este un bun moment pentru a face un curs deoarece sunteti mai receptivi la invatatura , extinderea cunostintelor si competentelor. Va puteti bucura  de cresterea capacitatii de a asimila mai multe cunostinte, de a va exprima ideile cu mai mult entuziasm si ele sa fie bine primite. Veseli, sociabili, altii vor aprecia mai mult compania voastre, sanse de cadouri prin vizite, mici calatorii  prin intermediul fratilor,surorilor, colegilor, vecinilor.   Jupiter in Taur  este  in aspect benefic cu Soarele natal , aceasta energie poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic , reduce toxinele din corp , faciliteaza recuperarea dupa o boala , cu alte cuvinte , conditiile oferite de mediu cresc simtitor , starea de tensiune sociala scade , sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale , in avantaje financiare , in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace . Este o perioada favorabila planurilor cu bataie lunga , in domeniul afacerilor , al vietii mondene , al casatoriei , este amplificata viata sentimentala.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Draga Adriana,apelez din nou la bogatia ta de cunoastere,pentru ca un om prevenit e un om mai pregatit pentru a dansa cu stelele,asa cum ai spus tu atat de frumos…..Te rog ,daca nu abuzez si iti face placere,sa imi spui mai multe despre cum voi traversa acest an sub partonajul” MARELUI BENEFIC” avand in vedere ca la nivelul meu de intelegere nu stiu cum sa asimilez informatiile combinate de la zodia mea cu cele de la ascendent.Sunt nascuta in 17 decembrie 1970,ora 16.30,in Cluj-Napoca.
    Iti multumesc mult de tot .

  2. Draga Adriana,
    pe harta mea natala ,desi am ascendentul in scorpion jupiter este deocamdata in casa a 6-a, va intra mai tarziu in casa7 tot in taur… E corect sa citesc acum informatiile despre jupiter in casa 6 prezentate de tine la sagetator?
    Multumesc1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.