LUNA NOUA IN SCORPION SI ZODIILE– 4 NOIEMBRIE 2021

 

Luna Noua in  Scorpion vorbeste despre transformare, schimbare, pasiuni, emotii profunde, dorinte obsesive. Scorpionul este o energie ce activeaza atat pericolele, tradarile, nemultumirea, teama dar si eliberarea, transformarea majora, ruperea legaturilor karmice. Urmeaza o perioada de 28 de zile care ne indeamna sa descoperim propria noastra putere anuntandu-ne ca este un moment excelent pentru a scapa de temeri si obiceiuri vechi care limiteaza intr-un fel dezvoltarea noastra. Aceasta Luna Noua in Scorpion este despre curatarea si eliberarea modelelor mentale, emotionale, fizice si spirituale care nu ne mai servesc.

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor fixe: Scorpion, Taur , Leu, Varsator, mai ales pentru cei nascuti in apropierea datei de 4(plus, minus trei zile) dar si pentru cei care au planete personale, ascendentul, casa carierei, casa partenerului  pe gradul 13 ( plus, minus 3 grade ).

 Simbolul Sabian al gradului 13 Scorpion, gradul lunii noi : “Un inventator efectueaza un experiment de laborator”.

Prin acest simbol, aceasta Luna Noua ne spune ca este timpul sa privim lucrurile dintr-o perspectiva diferita, sa ne asumam riscuri, sa fim exploratori sau sa fim cineva care face lucrurile diferit fata de majoritatea oamenilor. Este treaba fiecaruia dintre noi sa caute solutii creative la problemele intalnite, sa fie dispus sa incerce diferite combinatii si posibilitati diferite pentru a obtine rezultatul dorit. Chiar daca gresim in solutiile gasite de noi, nu trebuie sa disperam ci sa invatam din erorile noastre. Pentru a ne asigura independenta fata de ceilalti, este necesar sa devenim mult mai dependenti de sinele nostru divin, de adevarata noastra sursa. Daca intelegem ca “ tot ce avem nevoie este deja in noi”, asa cum ne spune evanghelia lui Ioan: “Cel ce este in voi este mai mare decat cel ce este în lume”, atunci ne putem folosi ingeniozitatea si inventivitatea si, prin urmare, obtinem acces nelimitat la libertatea de exprimare.

Toate provocarile vietii sunt  puzzle-uri de rezolvat, iar solutia corecta este obtinuta doar prin conexiunea dintre minte-intelectul versatil si subconstient-mintea eterna si divina ascunsa in noi. Asa, mintea devine aliatul nostru capabil sa inteleaga orice si sa gaseasca o noua perspectiva si un raspuns constructiv.  Pericolul apare prin sentimentul de neputinta, de frica, de cedarea puterii si de a ne lega de ceilalti, de copleseala. Remediul pentru aceasta este sa lasam deoparte temerile si sa avem mai multa incredere in noi, in zeul din noi, in divinitatea din nou, asa ne bucuram de gigantica forta a subconstientului nostru. Chiar este foarte bine sa repetam continuu:” Gigantica forta a subconstientului meu ma ajuta sa rezolv orice problema cu calm si cu rabdare”. Asa inventatorul din noi renaste asemeni pasarii Phoenix, devenim originali, ne asumam riscuri, functionam in afara cutiei, evoluam, gasim raspunsul corect….

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin afaceri, finante, partener de viata, asocieri secrete, contracte avantajoase. Oportunitatile voastre sunt legate de celalti, de ajutorul venit de la altii, nu ezitati sa cereti ajutorul cuiva daca aveti nevoie. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua iar actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta afacerile, contractele, relatia cu persoana iubita. Pot fi surprize in tot ce tine de finante, bunuri, venituri si cheluieli.  Evitati speculatiile.” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Saturn in Varsator este provocatorul acestui moment astral si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, plati karmice legate de prieteni, proiecte de grup, comportament excentric, veniturile carierei.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin sot, amant, prieten, partener de afaceri, coleg, consilier, concurent, rival, dusmani, lucru in echipa. Puteti cunoaste partenerul care va intregeste sufletul, puteti gasi avocatul benefic unei cauze juridice, puteti face pace cu un rival. Este o perioada benefica semnarii sau negocierii unor contracte. Provocarea acestui moment astral vine prin Uranus care va tine de mana si care poate veni cu surprize, neasteptat, in relatiile voastre, in planurile personale, in cariera, ambitii profesionale.Puteti sparge anumite tipare construite de-a lungul timpului si sa va urmati calea. Puteti divorta, puteti sa va gasiti iubirea adevarata, puteti sa va schimbati cariera. Aveti oportunitatea  de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit, in cariera voastra.” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Iar Saturn in Varsator, un alt provocator al acestui moment astral,  aduce in atentia voastra unele probleme ce tin de cariera, functii inalte, sefi, autoritati, proiecte profesionale, parinti.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin munca, proiecte de munca, crize existentiale, colegi, sefi. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Puteti fi obsedati de detaliile unui proiect ce tine de munca voastra, colegi, sanatate. Este si un moment bun pentru a scapa de obiceiurile proaste si pentru a descoperi ceea ce va face cu adevarat fericiti.
Uranus din Taur provoaca aceasta Luna Noua. asta inseamna ca puteti clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului. Sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat, puteti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra. Pot iesi anumite secrete in lumina, puteti avea abordari neobisnuite pentru a ajuta oamenii sau pentru a gasi o informatie care sa faca lumina intr-o experienta neobisnuita, socanta.” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.Iar Saturn in Varsator, aduce in atentia voastra unele probleme ce tin de crezurile voastre, studii superioare, straini si strainatate, relatii, decizii judecatoresti. Puteti descoperi ca sursa nefericirii voastre este frica de a parasi o zona confortabila. Acest moment astral poate fi simtit ca o forta inevitabila a destinului.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin iubire, proiecte creative, copii. Acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma.Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru , in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Uranus provoaca aceasta Luna Noua, asta inseamna ca veti da deoparte oamenii care va pun restrictii, care nu va inteleg ideile noi si neobisnuite. Este un timp incitant, poate aparea in viata voastra un ghid care va ajuta sa intelegeti intr-un mod inedit interesele voastre dar si pe ale celor din jur. Poate aparea un sentiment de revolta impotriva prietenilor, puteti fi provocati de prieteni..” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Iar Saturn in Varsator, va pune multe  piedici in asocierile voastre,  bunuri in comun, asociati, manipulari, planuri secrete pentru detinerea puterii. Puteti intelege mai bine ca nu puteti controla oamenii, faptele celuilalt, relatiile ci singurul lucru pe care il puteti controla sunteti voi, comportamentul vostru, gandirea voastra, modul de a relationa.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile.
Uranus provoaca aceasta Luna Noua, asta inseamna ca ceva imprevizibil legat de cariera voastra va ofera o cale noua benefica evolutiei voastre. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in cariera voastra dar si legate de familie, parinti, deci atentie. Puteti sa va schimbati locul de munca, poate fi o oportunitate in cariera voastra, asta poate veni intr-un mod neasteptat, deasemenea puteti pierde un loc de munca. Este un timp in care sunteti ghidati catre vocatia sufletului vostru.” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Iar Saturn in Varsator,  ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole in relatiile voastre, despartiri sau o remodelare a vietii voastre de cuplu.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin  abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati. Acesta ar putea fi un moment bun pentru a vorbi despre ceva care va deranjeaza dar in acelasi timp, trebuie sa fiti mai atenti la modul in care faceti acest lucru. Fiti foarte atenti la cuvintele voastre, nu uitati ca un cuvant poate darama un imperiu.
Uranus provoaca aceasta Luna Noua si va poate baga in fel de fel de necazuri. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele batalii juridice dar si in calatorii, studii inalte, credinta, diplome universitare, straini, afaceri cu strainii, justitie inalta, relatiile de munca, colegi, sanatatea. .” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Iar Saturn in Varsator ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole legate de locul de munca, proiecte de la locul de munca, colegi, rutine zilnice, sanatate.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin intelegerea profunda a valorilor materiale si spirituale, a rolului acestora in viata voastra. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele chestiuni financiare, resurse comune, impozite, pensii alimentare, credite, lupte ascunse pentru putere, mosteniri, prieteni, Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in modul de a vedea o afacere, un acord semnat, o colaborare cu un partener, asociat. .” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Iar Saturn in Varsator ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, atentionari in relatiile romantice, in relatia cu copiii vostri, proiecte creative.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna noua in semnul vostru anunta oportunitati de transformare si regenerare a voastra prin intelegerea profunda a vietii voastre, prin focalizarea pe prioritatile voastre, pe proiectele personale. Acuma, puteti fi cel mai bun detectiv pentru voi. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in proiectele voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Poate fi un pas catre un viitor nou. Din punct de vedere emotional, incertitudinea va poate crea destule probleme. Invatati sa va ascultati si intuitia, ea va arata calea cea buna. Este un moment de reinnoire pentru voi. Este cel mai bun timp pentru a va gandi la ce va doriti cu adevarat si sa va folositi intreaga energie pentru a ajunge acolo. Fiti mai increzatori in voi, in ceea ce va doriti cu adevarat, asa faceti lucrurile sa se intample cu adevarat.
Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua si va poate baga in fel de fel de necazuri. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta cariera, relatia cu cei din familie, cu mama, cu un asociat, relatia cu strainii. Fiti mai atenti in legatura cu o calatorie in strainatate, cu mandria exagerata care merge tot timpul inaintea caderii. Aveti oportunitatea  de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in familia voastra, in cariera voastra. .” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Iar Saturn in Varsator ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole,  atentionari, plati karmice in familie, in relatia cu tara voastra, cu parintii, camin, mosteniri de familie

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna noua in Scorpion anunta transformarea si regenerareaa voastra printr-o slujba in folosul celor multi, prin compasiune, credinta. Nu trebuie sa va mire complicatiile, intarzierile, frustrarile legate de faptele trecutului, secretele dezvaluite. Cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( un secret, o fapta din trecut, o poveste de viata impartasita voua) pentru a depasi o problema. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele din trecut si asta prin reexaminarea lor, prin credinta, prin fel de fel de avertismente divine. Mare atentie la sanatate, intr-un fel, imbolnavirea voastra poate fi privita ca o protectie a voastra, va tine departe de fel de fel de situatii care va pot face mai mult rau. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, iar nerabdarea va poate pune in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta relatia cu rudele, comunicarea, calatoriile scurte, locul de munca, proiecte de munca, sanatate. Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in munca voastra, in credinta voastra, in relatia cu strainii. .” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Iar Saturn in Varsator ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, atentionari, plati karmice ce tin de rude, calatorii scurte, comunitatea in care traiti, modul de comunicare, activitati zilnice, munca.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin  prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale, , a amicitiilor influente. Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, iar nerabdarea va poate pune in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta relatia cu persoana iubita, cu copii, banii unei afaceri, bani obtinuti prin fel de fel de contracte, credite, mosteniri. Evitati speculatiile. ” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Iar Saturn in Varsator ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, atentionari, plati karmice in chestiunile financiare, in tot ce tine de venituri si cheltuieli, proprietati, afaceri.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, iar nerabdarea va poate pune in fel de fel de situatii dificile. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de familie, parinti, cariera, casa, va puteti muta datorita schimbarii locului de munca, puteti avea evenimente neasteptate legate de casa. Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in relatia cu familia voastra, in munca voastra. ” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Iar Saturn in Varsator ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, plati karmice prin relatiile voastre, planuri si afaceri personale, familie.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin studii, strainatate, calatorii mari, credinta, Dumnezeu. Puteti avea oportunitati noi legate de un curs in strainatate, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti calatori mai mult. Oportunitatile acestui moment tin de gandire, credinta, cunoastere inalta. Poate fi o intalnire cu un profesor spiritual. Acesta energie proaspata va ajuta sa va extindeti experientele de viata prin credinta, filosofie, invatamant superior, calatorii mentale sau prin activitati care va duc departe de rutina zilnica. Este cea mai buna perioada din an cand puteti intelege viata dintr-o perspectiva diferita, puteti deveni mai indrazneti, aventurosi, va puneti multe intrebari.
Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, iar nerabdarea va poate pune in fel de fel de situatii dificile. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate comunicarea cu rudele, cu vecinii, in calatorii, la locul de munca, deci atentie. Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in gandirea voastra. ” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Iar Saturn in Varsator ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, plati karmice generate de unele fapte din trecut, secrete si planuri secrete, dusmanii ascunse.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.