LUNA NOUA IN SCORPION SI ZODIILE–15 NOIEMBRIE 2020

In evanghelia lui Toma se spune :
” Daca scoti in lumina ceea ce e in tine
Acel ceva te va mantui.
Daca nu scoti in lumina cea ce e in tine,
Acel ceva te va ucide.”

Luna Noua in  Scorpion vorbeste despre transformare, schimbare, pasiuni, emotii profunde, dorinte obsesive. Scorpionul este o energie ce activeaza atat pericolele, tradarile, nemultumirea, teama dar si eliberarea, transformarea majora, ruperea legaturilor karmice.
Frumusetea acestei Luni Noi in Scorpion vine prin capacitatea noastra de a ne transforma, ne arata o cale a umbrelor noastre si a ceea ce trebuie sa facem pentru a creste, ce trebuie iubit, iertat, schimbat sau pur si simplu acceptat asa cum este.
Aceasta Luna Noua ne indeamna sa descoperim propria noastra putere anuntandu-ne ca este un moment excelent pentru a scapa de temeri si obiceiuri vechi care limiteaza intr-un fel dezvoltarea noastra. Evitati tacticile de manipulare, evitati suspiciunile.  Luna Noua in Scorpion este despre curatarea si eliberarea modelelor mentale, emotionale, fizice si spirituale care nu ne mai servesc. Cand facem acest lucru ne vindecam pe noi insine, devenim o pasare Phoenix care se ridica din propria cenusa.

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor fixe: Scorpion, Taur , Leu, Varsator, mai ales pentru cei nascuti in apropierea datei de 15 plus minus trei zile dar si pentru cei care au planete personale, ascendentul, casa carierei, casa partenerului, casa familiei pe gradul 24 ( plus, minus 3 grade ).

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin afaceri, finante, partener de viata, asocieri secrete, contracte avantajoase.
Oportunitatile voastre sunt legate de celalti, de ajutorul venit de la altii, nu ezitati sa cereti ajutorul cuiva daca aveti nevoie. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut. Luna Noua in Scorpion in aspect benefic cu conjunctia Jupiter –Pluto in Capricorn poate aduce o noua misiune in viata voastra profesionala. Unii ar trebui sa fie pregatiti pentru o mare schimbare in cariera si afaceri. Acesta este un moment bun pentru a va gandi la ceea ce vreti sa manifestati in viata voastra si la orice schimbari pe care le doriti si de care aveti nevoie pentru a evolua. Este timpul sa fiti autentici.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin sot, amant, prieten, partener de afaceri, coleg, consilier, concurent, rival, dusmani, lucru in echipa. Puteti cunoaste partenerul care va intregeste sufletul, puteti gasi avocatul benefic unei cauze juridice, puteti face pace cu un rival. Este o perioada benefica semnarii sau negocierii unor contracte. Luna Noua sustinuta de conjunctia Jupiter –Pluto in Capricorn va poate ajuta sa dobanditi cunostintele si informatiile necesare pentru va schimba viata in bine. Acesta este un moment bun pentru cautari spirituale, pentru o noua viziune asupra lumii, asupra moralitatii, asupra dreptatii, asupra credintei. Urmeaza o perioada in care pot fi recompense karmice pentru faptele bune care au trecut aparent neobservate. Ar trebui sa simtiti ca lucrurile progreseaza mai repede in domeniile in care ati investit atat de mult din timpul vostru cu foarte putine recompense. Puteti avea beneficii prin studiile si cunoasterea voastra, strainatate, internet, publicatii pe internet, valoarea voastra  interioara, ideile inovatoare, talentul si intelepciunea voastra. Credinta, rugaciunea, recunoasterea mintii universale, sunt cai care va ajuta sa cresteti.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin munca, proiecte de munca, crize existentiale, colegi, sefi. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Puteti primi o  oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Puteti fi obsedati de detaliile unui proiect ce tine de munca voastra, colegi, sanatate. Este si un moment bun pentru a scapa de obiceiurile proaste si pentru a descoperi ceea ce va face cu adevarat fericiti. Luna Noua in Scorpion in aspect benefic cu conjunctia Jupiter –Pluto in Capricorn va incurajeaza sa depasiti ierarhiile, traditiile, normele si condition?rile invechite si sa creati ceva mult mai bun in munca voastra, afaceri, resurse comune, sanatate. Eliberati comportamentele vechi care nu va mai servesc. Dorinta de a va extinde si de a creste in lumea financiara, lupta pentru putere, planurile secrete pentru putere si manipulare, pot fi testate, sutinute sau dezaprobate astral.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin iubire, proiecte creative, copii. Acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma.Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru , in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Luna Noua in Scorpion in aspect benefic cu conjunctia Jupiter –Pluto in Capricorn accentueaza sentimentul de reinnoire sau renastere. Cum semnul Capricorn este sectorul relatiilor voastre, trebuie sa va schimbati modul de a relationa. In loc sa dati vina pe celalalt, sa identificati cu  usurinta defectele altcuiva, trebuie sa fiti mai atenti cu voi, cum va implicati voi intr-o relatie, ce sunteti dispusi sa schimbati la voi astfel incat sa fie liniste in parteneriatele voastre. Poate fi un moment excelent pentru vanzari, negocieri de contracte, o casatorie in strainatate, o intalnire ce va transforma profund.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile.
Luna Noua in Scorpion in aspect benefic cu conjunctia Jupiter –Pluto in Capricorn poate fi un moment excelent negocieri de contracte, proiecte profesionale, sanatate. Este vorba despre munca si sanatatea voastra, despre dezechilibrele create de munca voastra si care va afecteaza sanatatea. Urmeaza o perioada in care sunteti ajutati astral sa va ganditi la ceea ce conteaza cu adevarat in viata voastra, sa va simplificati viata, sa dati deoparte obiceiurile zilnice care va tin pe loc.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin  abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati. Acesta ar putea fi un moment bun pentru a vorbi despre ceva care va deranjeaza dar in acelasi timp, trebuie sa fiti mai atenti la modul in care faceti acest lucru.
Pluto si Jupiter in Capricorn sustin aceasta Luna Noua si poate fi un moment excelent pentru relatia cu copii, proiecte creative, iubire. Mandria, lupta pentru putere, aduc situatii complicate. Asigurati-va ca ramaneti integri, orice lucru in afara liniei ar putea sa va puna in dificultate.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin intelegerea profunda a valorilor materiale si spirituale, a rolului acestora in viata voastra. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Pluto si Jupiter in Capricorn sustin aceasta Luna Noua si poate fi un moment excelent pentru familie, relatia cu cei din familia voastra. Puteti sa va asumati responabilitatea intemeierii unei familii, puteti cumpara o casa, puteti rezolva problema unui conflict legat de o casa, puteti sa va sprijiniti parintii. Asigurati-va ca ramaneti corecti, orice lucru in afara liniei ar putea sa va puna in dificultate.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna noua in semnul vostru anunta oportunitati de transformare si regenerare a voastra prin intelegerea profunda a vietii voastre, prin focalizarea pe prioritatile voastre, pe proiectele personale. Acuma, puteti fi cel mai bun detectiv pentru voi. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in proiectele voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Poate fi un pas catre un viitor nou. Din punct de vedere emotional, incertitudinea va poate crea destule probleme. Invatati sa va ascultati si intuitia, ea va arata calea cea buna. Este un moment de reinnoire pentru voi. Este cel mai bun timp pentru a va gandi la ce va doriti cu adevarat si sa va folositi intreaga energie pentru a ajunge acolo. Fiti mai increzatori in voi, in ceea ce va doriti cu adevarat, asa faceti lucrurile sa se intample cu adevarat.
Pluto si Jupiter sustin aceasta Luna Noua si poate fi un moment excelent pentru relatia cu rudele voastre, puteti comunica mai bine, puteti repara o relatie fisurata cu o sora, un frate. Este timpul de a deveni constienti de puterea subconstientului vostru, aici este puterea si fiti foarte atenti la ceea ce ganditi. Asigurati-va ca propagati prin comunicare doar binele, orice lucru in afara liniei ar putea sa va puna in dificultate, va creati singuri probleme. Stati departe de barfa, critica celorlalti, aceasta energie consumata de voi o puteti primi inapoi sub diverse forme negative.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna noua in Scorpion anunta transformarea si regenerareaa voastra printr-o slujba in folosul celor multi, prin compasiune, credinta. Nu trebuie sa va mire complicatiile, intarzierile, frustrarile legate de faptele trecutului, secretele dezvaluite. Cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( un secret, o fapta din trecut, o poveste de viata impartasita voua) pentru a depasi o problema. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele din trecut si asta prin reexaminarea lor, prin credinta, prin fel de fel de avertismente divine. Mare atentie la sanatate, intr-un fel, imbolnavirea voastra poate fi privita ca o protectie a voastra, va tine departe de fel de fel de situatii care va pot face mai mult rau.
Pluto si Jupiter sustin aceasta Luna Noua si vorbesc despre bani, finante personale, bunuri materiale. Acesta ar fi un moment bun sa va concentrati pe iesirea din datorii, daca aveti. Sau, poate este timpul sa incepeti un plan disciplinat de economii.Sunteti incurajati sa lucrati la obiectivele voastre financiare si profesionale, puteti da un interviu pentru un loc de munca mai bine platit, puteti sa va valorificati un talent. Depasiti fricile, grijile si indoielile financiare, nu va mai legati de ele ca se vor tine permanent de voi. Apreciati-va pe voi insiva, este timpul sa schimbati definitia abundentei. Este un timp pentru o abordare mai responsabila si mai realista a banilor si posesiunilor. Asigurati-va ca sunteti corecti, orice lucru in afara liniei ar putea sa aduca probleme si pierderi financiare.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin  prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale, , a amicitiilor influente. Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati.
Pluto si Jupiter sustin aceasta Luna Noua si poate fi un moment excelent pentru dezvoltarea voastra personala, pentru un proiect de grup, pentru o relatie importanta, o protectie deosebita. Sunteti in procesul ascensiunii, ridicandu-va la o noua intelegere a puterii voastre. Binefacerile momentului, comportamentul agreabil, bunele maniere, va conduc catre succes in cariera si in afaceri, atingerea scopurilor personale. Atentie mare la tot ceea ce incercati sa faceti printr-un comportament gresit, impulsiv.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Pluto si Jupiter sustin aceasta Luna Noua  si poate fi un moment excelent pentru intelegerea unor secrete, mistere, actiuni din trecut, activitati financiare legate de corporatii, afaceri, institutii guvernamentale. Nu va implicati in afaceri ilegale sau care va transmit ganduri negre. Este timpul sa invatati sa va bazati pe puterea imensa din voi, sa cultivati iertarea si smerenia. Bazati-va mai mult pe intuitia voastra, pe credinta, rugaciune, daca vreti sa ramaneti echilibrati. Protejati-va sanatatea si bunastarea limitand negativitatea, critica excesiva.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin studii, strainatate, calatorii mari, credinta, Dumnezeu. Puteti avea oportunitati noi legate de un curs in strainatate, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti calatori mai mult.
Pluto si Jupiter sustin aceasta Luna Noua si poate fi un moment excelent pentru relatii romantice, asociatii profesionale, pentru a socializa cu prietenii, pentru a lucra la proiecte comunitare. Activitatile si asociatiile de grup ar putea fi cai pentru indeplinirea propriilor obiective. Astrologia, spiritualitatea, va pot oferi o noua viziune asupra vietii voastre. De asemenea, poate oferi o apreciere mai profunda a ceea ce inseamna sa dai si sa primesti, sa fii generos si sa accepti generozitatea celorlati. Este un moment minunat si pentru planuri noi deoarece va asumati mai usor un risc. Asigurati-va ca sunteti ingaduitori, ca acceptati oamenii asa cum sunt, orice lucru in afara liniei ar putea sa va aduca probleme.

Adriana Tudosa

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.