HOROSCOPUL LUI SATURN IN FECIOARA IN MERS APARENT RETROGRAD IN ANUL 2009

Incepand cu 31 decembrie 2008 ora 20 si pana pe 17 mai 2009 ora 05:07 , Saturn in Fecioara are o miscare aparent retrograda oferindu-ne posibilitatea sa devenim mai profunzi si mai responsabili in ceea ce priveste propriile alegeri , nu este un drum prea usor, toate reusitele cer din partea noastra multa munca si responsabilitate.Saturn in mers aparent retrograd cere de la noi dobandirea unei sigurante de sine mult mai profunda , ne va obliga sa ne invatam lectiile si sa ne confruntam cu toate lucrurile care nu mai trebuiesc facute sau care nu mai pot fi lasate nefacute prea mult timp. In relatii, Saturn in mers retrograd vrea sa invatam ceea ce inseamna sa-ti faci datoria cu dragoste, orice relatie in care iresponsabilitatea combinata cu eforturi minime   va fi supusa unor incercari, factorul timp si imprejurarile vor fi elementele care vor presa pana ce se invata ceea ce trebuie facut in astfel de relatii. Este esential sa avem foarte clare in minte propriile noastre scopuri, sa luptam sa obtinem sau sa ne pastram un loc si un timp care sa ne fie proprii, un mare ajutor ar fi sa urmam sfatul lui Saturn “Acorda ceea ce este necesar, nici mai mult , nici mai putin”. Saturn in mers aparent retrograd ne tine “ pe loc” , amanarile sunt dominante , totul necesita din partea noastra multa rabdare , intelegere pentru a constientiza ceea ce trebuie sa facem pentru a reusi dupa intrarea lui Saturn in mers direct in mai 2009.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Saturn in mers retrograde prin casa VI va permite revaluarea modului in care colaborati cu colegii in sensul unei bune colaborari cu acestia, sunteti pusi fata in fata cu asumarea resonsabilitatilor si sarcinilor de la locul de munca , acolo unde v-ati permis construirea unei profesii pe suferinta altuia pot aparea destule incercari pentru a va schimba in totalitatea optica a ceea ce inseamna un loc de munca, o respnsabilitate la locul de munca, un ajutor dat colegilor atunci cand este nevoie. Atentie la unele probleme de sanatate , acestea pot avea o legatura directa cu dieta si cu nivelul inalt al toxinelor . Saturn retrograd reprezinta o perioada ideala pentru modificarea dietei alimentare, pentru introducerea exercitiilor fizice , a unor obiceiuri sanatoase, a unei diete purificatoare.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Saturn in mers retrograde prin casa V are un impact deosebit asupra activitatii creatoare, relatiei cu copii, povestilor romantice si sentimentale. Este un timp in care vi se da sansa sa intelegeti cum sa va folositi vitalitatea, energia emotionala si a iubirii, forta creatoare. Pot aparea diverse blocaje si temeri fata de tot ce va frustreaza din punct de vedere creator, iubire sau cum daruiti iubirea, Saturn retrograd va poate da jos masca afisata a unui rol fara continut. Lectia lui Saturn aici are legatura si cu consolidarea increderii in propria persoana , orice act de creatie are nevoie de un efort personal pe masura. In aceasta perioada este posibil sa va intelegeti mai greu cu copii , Saturn vrea sa intelegi nevoile reale ale acestora si datoria personala fata de ei. Orice relatie de iubire care produce frustrare va fi rupta sau va cere o reanalizare a ei, este un timp destul de greu in relatiile de iubire pentru voi, benefic pentru voi poate fi  dezvoltarea  unui talent,  a unui hobby intr-o activitate mai productiva si  bine structurata.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Saturn in mers retrograde prin casa IV are un impact deosebit asupra restructurarii bazelor securitatii, conditiilor de locuit, schimbari de resedinta , obligatii familiale.. Este un interval de timp in care Saturn vine cu incercari si lectii de viata in familie, camin, parinti, cheltuieli legate de casa. Atentie la cei care au afaceri imobiliare, aici sunt destul de multe probleme. Este un timp in care orice frustare legata de familie, casa, parinti, casatorii nefericite trebuiesc reanalizate si rezolvate acolo unde se poate, unde nu este posibil se vor produce rupturi.Este un test destul de dur al responabilitatii si securitatii familiei, al respctului traditiilor , al bunurilor imobiliare. In mod pozitiv, aceste energii pot fi folosite pentru punerea fundamentelor ambitiilor pe termen lung si pentru stabilirea operatiilor necesare pentru progresul carierei personale.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Saturn in mers retrograde prin casa III are un impact deosebit asupra comunicarii cu cei apropiati, al modului de exprimare , al ideilor expuse . Este un timp in care Saturn va da sansa sa reganditi si sa va comunicati in mod clar lucrurile esentiale , sa spuneti adevarul acolo unde acesta a stat in spatele unor vorbe frumoase dar nu prea corecte. Dificultatile din aceasta perioada au o legatura directa cu modul cum comunicati si cum intelegeti sa fiti sinceri, sunt posibile distantari , neintelegeri cu rudele, cei din imediata apropiere a mediului vostru, pot aparea greutati in studii, calatoriile pot fi destul de dificile si cu destule probleme. Este cel mai bun timp in care va puteti largi orizonturile , sa faceti cercetari cu scopul de a va aprofunda sentimentul securitatii referitor la propria inteligenta.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Saturn in mers retrograd prin casa II are un impact deosebit asupra sistemului de valori in care latura materiala este pe primul loc neglijand componenta morala si spirituala a vietii. Este un timp in care Saturn aduce destule incercari acolo unde banul a fost obtinut incorect, administrat incorect, sunt posibile lipsuri si pierderi financiare cu rolul de a invata care este adevarata valoare a banilor. Experientele din aceasta perioada pot accentua un sentiment de teama fata de ziua de maine, frustrarile si restrictiile au o legatura directa cu invatarea responsabilitatii banului muncit castigat prin eforturi proprii, Este un timp favorabil regandirii modului de folosire a resurselor materiale si psihologice care pot contribui la amplificarea increderii in voi .

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Saturn in mers retrograd prin casa I are un impact deosebit asupra propriei personalitati si a comportamentului vostru, anumite circumstante exterioare va vor obliga sa va confruntati cu diferite situatii concrete de viata pe care le-ati neglijat sau ignorat. . Pot aparea dificultati in exprimarea personalitatii voastre, emotiile in relatiile cu ceilalti oameni devin de nestapanit, orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o plata sau redefinire si transformare intr-un sistem de valori cat mai corect. Atentie mare la tot ceea ce incercati sa faceti printr-un comportament gresit, impulsiv, veti plati destul de dur pentru acesta. Energia lui Saturn retrograd poatre deveni pentru voi un drog paralizant al personalitatii, inadaptare , susceptibilitate si nesanse. Pozitiv , aceasta energie a lui Saturn va poate ajuta si obliga spiritul sa dezvolte profunzime, corectitudine, tenacitate. Atentie la problemele de sanatate dar si la modul cum ati obtinut o anumita functie, aici Saturn va va prezenta o nota de plata.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Saturn in mers retrograd prin casa XII , intr-o casa numita si casa izolarii are un impact deosebit asupra evolutiei spirituale , accentueaza nevoia interiorizarii prin excelenta, circumstantele exterioare vor avea grija sa va faca sa experimentati o forma sau alta de izolare.Acest lucru este necesar pentru reflectarea asupra vietii voastre dintr-o perspectiva detasata, creste nesiguranta psihica care solicita tot ce ar putea aduce ordine si stabilitate vietii voastre interioare confuze. Saturn accentueaza destul de mult valoarea legaturilor cu afacerile neterminate ale trecutului, daca ati facut rau celor din jur intr-un mod voit sau nu, puteti plati prin diferite moduri pentru raul facut. Problemele de sanatate nu sunt deloc rare, energia fizica este destul de redusa, este un timp in care puteti fi pusi sa va retrageti din anumite activitati si asocieri care vi se pareau destul de semnificsative pana acum. Pozitiv, aceasta perioada este ideala pentru studiul subiectelor spirituale , mistice si oculte.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Saturn in mers retrograd prin casa XI are un impact deosebit asupra prietenilor , protectorilor, asupra intelegerii gresite a valorilor prieteniei, asupra exploatarii prietenilor si protectorilor intr-un mod dur . Este un timp in care Saturn in mers aparent retrograd va pune sa platiti pentru exploatarea prietenilor si protectorilor in atingerea scopurilor personale, este necesar sa invatati prin toate aceste lectii de viata despre valoarea unui prieten, despre exprimarea recunostintei pentru ceea ce primiti de la protectorii vostri, este un timp in care trebuie sa invatati conduita morala. Energia lui Saturn in mers retrograd in aceasta casa dezvolta si amplifica sentimentul de insecuritate sau frustrare in acest domeniu, schimba relatii, rupe asocieri, va va pune sa dati o forma realista sperantelor voastre.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Saturn in mers retrograd prin casa X are un impact deosebit in cariera voastra, pozitia sociala. Pentru a invata lectia modestei puteti trece prin diverse pierderi, probe, urmeaza o perioada de timp ce va fi resimtita ca o perioada de frustrare sau anxietate in special acolo unde sunteti nevoiti sa faceti fata unor indatoriri neplacute , cariera sau structura vocationala asumata este prea opresiva sau nu corespunde deloc cu adevarata voastra natura. Scopurile personale si idealurile sociale care produc frustrare sunt accentuate in aceasta perioada cu rolul de a va da seama ca nu ati facut alegerea cea mai buna , fiind necesara o reanalizare a ambitiilor personale , a carierei.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Saturn in mers retrograd prin casa IX va pune sa reparati si reanalizati orice concept gresit la nivelul spiritualitatii, idealului, legaturii voastre cu Dumnezeu. Este un timp in care este necesar sa va schimbati conceptiile , sa incercasti sa intelegeti intr-un mod cat mai corect informatiile spirituale dar si stiintifice, sa acceptati o abordare normala a fenomenului religios. Sunt posibile greutati in calatorii, in strainatate, in relatiile cu strainii, in afacerile cu strainii.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Saturn in mers retrograd prin casa VIII are un impact deosebit asupra castigurilor prin parteneriate, mosteniri, testamente, succesiuni, in planul sexual emotional, psihologic si cel spiritual . Este un timp in care veti fi pusi sa renuntati la anumite dorinte sau atasamante intense, poate fi o perioada de suferinta intensa, va trebui sa va confruntati cu principiile supreme ale vietii , cu experiente spirituale esentiale pe care le-ati ignorat sau neglijat. Afacerile care nu ofera protectie si securitate sufletului vor suferi remodelari sau chiar vor fi rupte. Poate fi si o perioada a frustrarii sexuale care va va forta sa deveniti mai interiorizati , mai disciplinati si sa realizati importanta si implicatiile modului in care v-ati canalizat pana acuma energiile amoroase. Este un timp bun in care va puteti dezvolta un ideal, o convingere.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Saturn in mers retrograd prin casa VII are un impact desosebit in relatia cu partenerii, cu asociatii. . Urmeaza o perioada in care trebuie sa va sachimbati optica asupra relatiei cu partenerul , sa renuntati la egoism , sa va implicati in problemele celuilalt cu multa bunavointas si dorinta de colaborare. Indiferentele fata de problemele partenerului vor putea conduce la instrainare , evenimente neplacute, chiar divort. Exigenta, duritatea, modul ciudat de exprimare a sentimentelor cer din partea voastra o transformare, este cel mai bun timp sa intelegeti ce inseamna un partener, un asociat. Saturn retrograd va readuce destul de repede cu picioarele pe pamant trebuind sa va creati o perspectiva corecta si solida asupra relatiilor voastre, orice relatie care nu mai merge sub nici o forma poate fi rupta. Este un timp in care atitudinea voastra fata de relatiile  apropiate se manifesta cu raceala si o anumita rezerva , confera capacitatea de a va vedea partenerul cu ochi mai obiectivi. Relatiile si viziunea personala fata de ele trebuiesc redefinite in aceasta perioada de timp.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.