LUNA NOUA IN SAGETATOR SI ZODIILE -3 DECEMBRIE 2013

Simbolul Sabian al gradului 11 Sagetator –gradul Lunii Noi :

“O lampa care arde continuu arunca o lumina asupra unui idol arhaic”  

Prin acest simbol , aceasta Luna Noua arunca o lumina divina pe o idee, o realizare, un secret, o problema, un talent nativ, un partener, un dusman( asta in functie de harta fiecaruia) carora le putem da o importanta foarte mare(idol) aducand intr-un fel un anumit dezechilibru in viata noastra . Cum Sagetatorul este un semn dublu, aceasta luna noua ofera posibilitatea extinderii, cresterii  noastre atat prin simturile fizice ale personalitatii cat si prin simturile spirituale ale sufletului. Suntem condusi (sageata) catre acea parte care trebuie si ea dezvoltata (unii catre dorintele si nevoile fizice, catre acceptarea corpului fizic si a functiilor lui, altii catre spiritualitate) asfel incat echilibrul sa fie restabilit in viata noastra.

Cu Luna Noua in Sagetator pe gradul 11, cei  nascuti in jurul datei de 3 ( plus, minus trei zile ) din semnele  Gemeni, Sagetatori, Pesti, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 11.
Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua  este mai pentru précis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Este o perioada ce favorizeaza  relatiile cu strainii, sa incepeti un curs, sa incepeti o afacere cu strainatatea, cu un strain, sa descoperiti un adevar care va transforma in bine viata. Puteti avea oportunitati legate de o calatorie , strainatate, straini ,invatamant ,religie ,  credinta . Uranus din semnul vostru  sprijina benefic aceasta Luna Noua , asta arata ca Universul va indeamna sa calatoriti, sa va extindeti  cunoasterea , sa intelegeti rolul vostru in aceasta lume.Oportunitatile pot veni prin internet sau prin intermediul unei conexiuni cu straintatea, cu divinitate  intr-un mod neasteptat . Profitati de magia urmatoarelor saptamani , ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce credeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata . Cu Luna Noua in casa IX poate ar trebui sa fiti receptivi si la alte lucruri in afara de plimbari, studii.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3 aprilie, aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Este o perioada ce amplifica problemele legate de resurse comune ,bunuri comune ,impozite , credite ,bonusuri,comisioane ,cadouri,  recompense ,mosteniri,pensii intretinere copii .Urmatoarele saptamani pot aduce castiguri financiare prin intermediul altora ,puteti obtine un imprumut mai usor ,puteti primi anumite bonusuri financiare , puteti incepe o afacere ,o relatie noua . Uranus din casa XII sprijina benefic aceasta Luna Noua ,asta inseamna ca banii castigati pot fi anumite bonusuri karmice. La un nivel pozitiv, va puteti  dezvolta o credinta profunda in  individualitatea voastra ,veti invata sa aveti  incredere in calitatile unice interioare  care va elibereaza  de orice limitare . Este cel mai bun moment pentru a clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului ,sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat ,puteti  descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra ,uneori evenimentele ascunse sunt descoperite in momentele cele mai inoportune . Cu Luna Noua in casa VIII poate ar trebui sa fiti receptivi si la alte lucruri in afara de bani, credite,sex.  Profitati de magia urmatoarelor saptamani , ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce credeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3 mai, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua in casa VII poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune de afaceri. Aceasta energie favorizeaza realizarile  prin sot , amant, prieten , partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea  perioada . As spune ca oportunitatile vin prin parteneriate, prin lucru in echipa . In aceasta perioada puteti fi ajutati sa va casatoriti , sa  rezolvati problemele intr-un mod pozitiv intr-o relatie ,sa faceti compromisuri de dragul partenerului . Uranus din casa XI sustine benefic aceasta Luna Noua , asta inseamna oportunitati prin  prieteni, protectori.Sperantele si visele voastre devin prioritare ,veti sti peste noapte care obiective pot fi realizate, libertatea  este esentiala si veti da deoparte oamenii care va pun restrictii,care nu va inteleg ideile noi si neobisnuite. .Este un timp incitant, poate aparea in viata voastra un ghid va ajuta sa va intelegeti  intr-un mod inedit  interesle voastre dar si pe ale celor din jur.
Cu Luna Noua in casa VII poate ar trebui sa fiti receptivi si la alte lucruri in afara de partener, casnicie. Profitati de magia urmatoarelor saptamani , ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce credeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3 iunie, opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal  pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri,avere, bunuri, activarea dusmanilor,  exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua in casa VI  poate fi un timp  benefic la locul de munca, in relatia cu sefii, colegii, imbunatatirea sanatatii. Aceasta energie benefica va ajuta sa va concentrati pe proiectele de la locul de munca, puteti lucra din greu pentru bani, pot creste obligatiile la locul de munca dar puteti obtine realizari pe masura eforturilor. Puteti primi o  oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Uranus din casa X sprijina benefic aceasta Luna Noua, asta inseamna ca ceva imprevizibil legat de cariera voastra va ofera o cale noua benefica evolutiei voastre. Este un timp in care sunteti ghidati catre vocatia sufletului vostru. Cu Luna Noua in casa VI poate ar trebui sa fiti receptivi si la alte lucruri in afara de munca, colegi.
Profitati de magia urmatoarelor saptamani , ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce credeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3 iulie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa V amplifica potentialul  creator, viata sentimentala, iubirea, romantismul. O iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei, relatiile cu copii se pot imbunatati. Puteti petrece mai mult timp cu persoana iubita, cu copii, puteti concepe un copil. Uranus din casa IX sprijina benefic aceasta Luna Noua , asta inseamna ca sunteti ajutati sa va extindeti cunostintele despre viata ,veti fi stimulati sa invatati lucruri noi, puteti calatori mai mult, puteti vedea lumea dintr-un unghi diferit ,imaginea mare a universului devine extrem de importanta pentru voi. Este un timp de imbogatire spirituala, puteti avea bucurii prin copii, iubire, creativitate personala. Aceasta Luna Noua va ajuta sa intelegeti “ce si cine “ va face fericiti. Cu Luna Noua in casa V poate ar trebui sa fiti receptivi si la alte lucruri in afara de iubire, copiii, distractii. Profitati de magia urmatoarelor saptamani , ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce credeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata .Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3 august, aspectul de trigon dintre Luna Noua  si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in casa IV amplifica oportunitatile legate de familie, camin, parinti, puteti rezolva in mod pozitiv anumite probleme de familie.
Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Oportunitatile, caile noi au legatura cu casa voastra , cu familia voastra fiind ajutati sa va imbunatatiti locul in care traiti . Puteti cumpara o casa,puteti primi  o casa de la parinti,totul  se leaga de locul in care locuiti. Uranus din casa VIII sustine benefic aceasta Luna Noua , asta inseamna o perioada in care tot felul de intuitii neasteptate va inunda viata, este un timp in care domeniul ocult apare in viata voastra prin  revelatii sau viziuni . Puteti primi o mostenire,puteti primi  bani neasteptati de la un partener, asociat, relatiile voastre intime pot trece printr-o transformare  benefica evolutiei voastre. Cu Luna Noua in casa IV poate ar trebui sa fiti receptivi si la alte lucruri in afara de familie, casa, parinti.. Profitati de magia urmatoarelor saptamani , ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce credeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3 septembrie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze,

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua  in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , mari disponibilitati in comunicare; sunt favorizate studiile, comunicarea cu rudele . Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Aceasta Luna Noua benefica aduce oportunitati prin comunicare, frati, rude, calatorii. Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina ,un telefon, un calculator. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati. Uranus din casa VII sprijina benefic aceasta Luna Noua , asta inseamna un timp al povestilor  interesante de iubire, intense care va elibereaza sufletul. . Cu Luna Noua in casa III poate ar trebui sa fiti receptivi si la alte lucruri in afara de rude, frati,vecini, comert. Profitati de magia urmatoarelor saptamani , ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce credeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata .
Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 3 octombrie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente, este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materilale. Puteti primi o oferta de lucru , puteti face mai multi bani , puteti gasi noi modalitati de  a va echilibra financiar . Este cel mai bun timp pentru a conjunga verbul  “ a cunoaste “ in legatura cu banii .  Uranus din casa VI sprijina benefic aceasta Luna Noua, este o energie miraculoasa in viata voastra pentru imbunatatirea starii de sanatate, un loc de munca mai bun care sa va aduca securiatate financiara. Apar oportunitati neasteptate pentru metode alternative de vindecare , terapii si cursuri care pun accentul pe minte, corps i suflet.
Fiti deschisi noilor oportunitati , este important sa va concentrati pe finante , loc de munca , sanatate, vindecare. Cu Luna Noua in casa II poate ar trebui sa fiti receptivi si la alte lucruri in afara de bani, valori personale. Profitati de magia urmatoarelor saptamani , ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce credeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3 noiembrie, aspectul de semisextil dintre Luna Noua  si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna noua in semnul vostru  in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi, proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Va puteti concentra in urmatoarea perioada pe dorintele si nevoile personale ,conjugand verbul ” a cunoaste “ intr-un mod extreme de personal .Tot ce va atinge valoarea personala este energizat in bine ,  vorbesc aici de ceea ce vreti pentru voi, aspectul fizic, un nou look, relatii de prietenie ,iubit ,partener. Uranus din casa V sprijina benefic aceasta Luna Noua in semnul vostru fiind un mare timp de va pune in lumina creativitatea personala, bucuria prin realizarile copiilor, iubirea. Cu Luna Noua in casa I poate ar trebui sa dezvoltati si  altceva in afara de propria persoana.
Profitati de magia urmatoarelor saptamani , ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce credeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata . Evenimentele sociale sunt evidentiate , copii vostri sunt protejati si va puteti bucura alaturi de ei de realizarile lor .
Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 3 decembrie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila..

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna noua in casa XII , o casa ce are legatura cu misterele, secretele, pacatele, tot ce este dificil aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului .Este un timp in care veti cauta singuratatea concentrandu-va pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru voi. Este un timp in care puteti renunta la anumite obiceiuri nesanatoase dar si la oamenii care va fac rau ,puteti deveni mai atenti fata de sanatatea voastra  prin schimbarea dietei ,prin diverse exercitii fizice . Este cel mai bine sa “ va luati o vacanta “ sau puteti fi fortati sa faceti acest lucru dar pe cont propriu astfel incat sa va ganditi mai bine la ceea ce vreti pentru voi . Uranus din casa IV sprijina benefic aceasta Luna Noua ,asta inseamna ca puteti avea oportunitati legate de familie, parinti, camin, afaceri imobiliare. Este un timp in care astrele va ajuta sa va extindeti orizonturile , sa  descoperiti anumite secrete care sa va deblocheze intr-un mod inedit viata . Profitati de magia urmatoarelor saptamani , ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce credeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata . Cu Luna Noua in casa XII poate ar trebui sa dezvoltati si compasinea, legatura cu Dumnezeu.Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3 ianuarie,  aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Este un timp in care puteti sa va faceti noi prieteni, sa petreceti mai  mult timp  cu prietenii vechi, totul duce catre socializare , conectare cu alte persoane , grupuri de persoane .Uranus din casa III sprijina aceasta Luna Noua , asta arata ca  puteti cumpara o masina , un calculator , un telefon, puteti face o mica excursie . Mintea  este mai deschisa iar norocul vine prin cunostintele acumulate,viata de zi cu zi se grabeste, intalnirile,planurile , apelurile telefonice sunt activate intr-un mod neobisnuit.Puteti avea oportunitati printr-un frate, sora, vecin. Cu Luna Noua in casa XI poate ar trebui sa cautati sa dezvoltati si altceva in afara de relatii, prieteni.
Profitati de magia urmatoarelor saptamani , ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce credeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata .
Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 2 februarie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni.importanti .

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua  in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii. Cu aceasta Luna Noua benefica puteti primi  o promovare, puteti finaliza un proiect important ce aduce laude si recompensari substantiale. Este un timp in care puteti straluci la locul de munca, puteti primi oferte pentru un nou loc de munca, puteti avea destule oportunitati in cariera si viata voastra sociala .Uranus din casa II  sprijina benefic aveasta Luna Noua , asta arata ca dorintele voastre legate de valorificarea talentelor native sunt realizabile intr-un mod neasteptat.Puteti sa va asumati anumite riscuri in cariera , in legatura cu banii dar ce mai bun sfat este de a va folosi talentele inventive, progresiste deoarece puteti face bani asa.
Cu Luna Noua in casa X poate ar trebui sa vedeti si altceva in afara de cariera, munca.
Profitati de magia urmatoarelor saptamani , ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce credeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3martie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze,

Adriana Tudosa

You may also like

10 Comments

 1. suuuuper!!!!!!!!! abia il asteptam, mereu verificam.

  ce ne poti spune de intrarea lui venus retrograd in capricorn?am inteles ca inceputul anului viitor pret de cateva luni va fi destul de tensionat in ceea ce priveste relatiile.

  multumim,

 2. “ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce credeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata “. foarte frumos spus.multumesc Adriana.

 3. Frumos articol! Chiar am nevoie sa ma echilibrez dupa un an plin de suferinte in ceea ce priveste disparitia unor persoane dragi mie. Oare voi reusi cu conjunctia dintre luna noua si luna natala? Sper din suflet. Eu abia astept sa se incheie acest an.

 4. lucrez la acest articol cu Venus retrograd in Capricorn dar si la horoscopul 2014 pentru toate semnele zodiacale.
  Cum le termin, le si afisez.
  Adriana astro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.