3- VIBRATIA NUMEROLOGICA A LUNII DECEMBRIE 2016- O LUNA SAMARITEANA …

numar-3

Luna: decembrie este luna a 12-a si are o vibratie energetica 3(1+2=3)

Anul : 2016 ( numerologie =2+0+1+6=9)

Vibratia energetica universala pentru luna decembrie 2016: 3+9=12=1+2=3

Vibratia energetica a numarului 3 este guvernata de Jupiter care in sacul divin are norocul, sansa, bogatia materiala si spirituala, legea, distractiile, optimismul, povestile de viata. Fara harul lui Jupiter, viata ar fi o poveste trista…..
Deci, prin aportul lui Jupiter, vibratia 3 extinde comunicarea, bogatia, fericirea, faima, cariera, bucuria de a trai, calea spirituala.
Vibratia numarului 3 face din  luna decembrie 2016, o sanie  a lui Dumnezeu plina cu daruri.

Aceasta vibratie va pune un accent deosebit pe eforturile personale, creativitate, comunicare, patriotism, piosenie, respectarea legilor, propagarea adevarului.  Sa traiesti sub aceasta vibratie inseamna ca poti sa te bucuri de viata, te simti destins si poti lua lucrurile asa cum sunt. Este una dintre vibratiile care confera multa gratie, stralucire, farmec aparte. Din aceasta cauza, aceasta vibratie a lunii decembrie premiaza persoanele active, abile, optimiste, corecte, cele care stiu sa isi spuna punctul de vedere nu prin forta ci prin intelegerea sentimentelor celor din jur. Din moment ce vibratia lui 3 este influentata de Jupiter, se poate spune ca legea divina bate legea pamanteasca dar si pe cei care folosesc brutal aplicarea legii sau care incearca sa isi faca propriile legi si sa le aplice.

Partea negativa se manifesta prin superficialitate, natura excesiv de incapatanata, lipsa respectului pentru ceilalti, extravaganta, lene, gandire rautacioasa, obtinerea banilor prin mijloace ilegale, esecuri.

Aceasta vibratie ne cere sa imbratisam bucuria de a trai si sa ii ajutam pe cei din jur sa faca la fel, sa se bucure de viata si de darurile vietii. Este o luna placuta, favorabila creatiei, comunicarii, comertului, calatoriilor, distractiilor. Evenimentele sociale sunt in prim plan, dar este probabil sa apara unele neintelegeri in viata de familie. Preponderent, vibratia 3 amplifica  sectorul bancar si judiciar. Vibratia 3 crede in rabdare si crede cu tarie ca onestitatea este cea mai buna politica, ca demnitatea si integritatea sunt valori mari ale vietii.

Aceasta vibratie energetica 3 nu renunta la valoarea traditiilor vechi, de familie si neam. Marinimia este o alta trasatura marcanta a acestei luni de vibratie universala 3 ce devine o “ luna samariteana”.

Pilda bunului Samaritean o gasim in Evanghelia dupa Luca:

“Si iata, un invatator de lege s-a ridicat, ispitindu-L si zicand: Invatatorule, ce sa fac ca sa mostenesc viata de veci ?Iar Iisus a zis catre el: Ce este scris in Lege? Cum citesti ? Iar el, raspunzand a zis: Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau si din toata inima si din tot sufletul tau si din toata puterea ta si din tot cugetul tau, iar pe aproapele tau, ca pe tine insuti. Iar EL i-a zis: Drept ai raspuns, fa aceasta si vei trai. Dar el, voind sa se indrepteze pe sine, a zis catre Iisus: si cine este aproapele meu? Iar Iisus, raspunzand, a zis: Un om cobora de la Ierusalim la Ierihon, si a cazut intre talhari, care, dupa ce l-au dezbracat si l-au ranit, au plecat, lasandu-l aproape mort. Din intamplare un preot cobora pe calea aceea si, vazandu-l, a trecut pe alaturi. De asemenea si un levit, ajungand in acel loc si vazand, a trecut pe alaturi. Iar un samarinean, mergand pe cale, a venit la el si, vazandu-l, i s-a facut mila, si, apropiindu-se, i-a legat ranile, turnand pe ele untdelemn si vin, si, punandu-l pe dobitocul sau, l-a dus la o casa de oaspeti si a purtat grija de el. Iar a doua zi, scotand doi dinari i-a dat gazdei si i-a zis: Ai grija de el si, ce vei mai cheltui, eu, cand ma voi intoarce, iti voi da. Care din acesti trei ti se pare ca a fost aproapele celui cazut intre talhari? Iar el a zis: Cel care a facut mila cu el. Si Iisus i-a zis: Mergi si fa si tu asemenea.”

Sub vibratia lui 3, lucrurile importante trebuiesc facute in datele de 3, 12, 21, 30, 9, 18, 27, aceste date aduc succes. Trebuie evitate datele 6, 15 si 24, acestea aduc confuzie, rataciri inutile, dificultati si obstacole.

Culorile norocoase sunt galben, auriu, portocaliu, violet, rosu si albastru deschis.

Norocosii acestei luni sunt cei nascuti in zilele de 3, 12, 21, 30 sau cei care au destinul 3( se aduna toate cifrele din data de nastere).

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua, ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Ziua universala indica ajutorul pe care il putem primi de la cei din jur.
Pentru a calcula cifra zilei universale, se aduna numarul zilei cu numarul lunii universale care pentru decembrie este 3. Ziua de 1 decembrie este o zi universala 4 : 1 +3 =4, pentru 2 decembrie este 5: 2+3=5, etc.

Vibratiile zilelor universale ale lunii decembrie 201:

Vibratia 1( pentru zilele de 7, 16, 25 decembrie 2016, ) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie .

Vibratia 2 ( pentru zilele de 8, 17,26 decembrie 2016): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 9, 18, 27 decembrie 2016): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(1, 10, 19, 28 decembrie 2016): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intensa. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.O vibratie ce se bazeaza pe traditii.

Vibratia 5( 2, 11, 20, 29 decembrie 2016): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri, smecherii si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini.

Vibratia 6( 3, 12, 21, 30 decembrie 2016): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7( 4, 13, 22, 31 decembrie 2016): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun.O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8( 5,14, 23 decembrie 2016): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni. O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9( 6, 15, 24 decembrie 2016):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Adriana Tudosa

You may also like

8 Comments

  1. Multumim Adriana! Multumim ca mereu gasesti sa ne impartasesti informatii noi care sa ne fie de folos!Dumnezeu sa ti faca parte din tot ce ne daruiesti spre folosul sufletului tau!

  2. Multumesc,iti apreciez f.mult articolele,mereu invat ceva care ma duce mai departe.Sa-ti dea Dzeu sanatate ,inspiratie,sa ne poti ghida.o imbratisare.

  3. Esti minunata Adriana, iti multumim pentru daruirea si emotia articolelor tale! Sarbatori fericite cu sanatate si bucurii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.