LUNA NOUA IN SAGETATOR–24 NOIEMBRIE 2022, ORA 0:58, ORA ROMANIEI–SA URMAM VOCEA SUFLETULUI….

“Cu Dumnezeu vom face ispravi mari, si El va zdrobi pe vrajmasii nostri.”Psalmii 60:12

O luna noua este asociata cu noi inceputuri sau cu o noua abordare a unei probleme, a unui domeniu specific vietii noastre. Acuma, nunta cosmica (Luna Noua) are loc pe gradul 1: 38 Sagetator. Lumina ( Soarele) se uneste cu intunericul ( Luna) si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 24 din orice semn zodiacal.
Obiectivele personale trebuie sa fie in acord deplin cu semnul Sagetator, un semn optimist ce aduce cu sine dorinta de expansiune, dorinta de crestere, dorinta de libertate si vise mari pline de speranta unui viitor mai bun. Sagetatorul este un semn dual iar imaginea sau simbolul folosit pentru aceasta influenta astrala este un centaur, jumatate om, jumatate cal. Partea animalica este plina de putere, energie dar influentata de dorintele de baza ale poftei, maniei, lacomiei, furie, mandrie. Partea umana este arcasul, filosoful, calatorul, cunoasterea inalta, raspandirea intelepciunii, invatatura, religia. Sagetatorul este eternul student al zodiacului, ratacind mereu pe glob in cautare de noi cunostinte, povesti si perspective. Aceasta energie ne cere sa fim curiosi si sa parasim zonele noastre de confort. Ne incurajeaza sa ne deschidem mintea catre noi perspective si experiente. Arcasul cosmic este, de asemenea, un vizionar. Indemnul nerabdator al Sagetatorului ne impinge sa vedem dincolo de ceea ce stim. Sub aceasta influenta, incercam sa ajungem la Dumnezeu prin credinta, rugaciune, mantre, ghizi, mentori, un text sacru. Prin Sagetator invatam sa intelegem limbajul simbolic, cum ar fi cel al basmelor, tarotului, astrologiei si viselor. Ii intalnim pe zei prin arhetipurile lor si prin explorarea acestor povesti invatam sa ne intelegem pe noi insine
Iar Luna Noua in Sagetator este cel mai bun profesor ce ne aduce aminte de cunostintele divine din noi, de intelepiunea eterna si divina a subcontientului nostru la care trebuie sa apelam tot timpul, “ ma las ghidata in permanenta de intelepciunea eterna si divina din mine”, este cea ma sigura cale de avansare a noastra.
Cheia acestei Luni Noi in Sagetator este de a cauta cele mai inalte idealuri cu entuziasm si bucurie, sa ne lasam calauziti de Lumina, intelepciune , adevar, sa fim atenti la fiecare fenomen care apare in mintea noastra si sa ne amintim de centaur, sa ne controlam pasiunile corpului animalic. Este cel mai bun moment in care putem investiga natura propriului nostru sine, sa actionam corect nu din instinct, nu din dorinta, nu din obisnuinta, ci in conformitate cu legile superioare ale naturii. Luna Noua in Sagetator ofera ajutor divin pentru proiecte si activitati care ne extind mintea, ne inalta sufletul. Ne putem simti reinnoiti printr-o perspectiva noua asupra vietii noastre, asupra societatii in care traim. Aceasta Luna Noua ne ajuta sa ne concentram asupra binelui, sa cultivam mai mult gandirea pozitiva, sa indraznim sa riscam chiar daca nu stim rezultatul. Este cel mai bun timp sa invatam ca viata ne ofera intotdeauna intelepciune sub diferite forme. Crestem si evoluam continuu.

Dar aceasta Luna Noua in Sagetator vine si cu o multime de contradictii; fie ne putem manifesta plini de lumina, intelegere, ingaduinta, acceptare fie devenim victimile propriilor patimi, inselaciuni. Marea problema aratata de aceasta lunatie tine de propria natura pasionala care poate produce multa durere. In acelasi timp, aceasta Luna Noua in Sagetator este o forta cereasca foarte puternica ce ne da o putere extraordinara pentru a depasi toate adversitatile. Aceasta este o capacitate unica a acestei lunatii care ne poate ridica chiar si din cele mai grave circumstante posibile.
Cu Luna noua in Sagetator in casa III, “semintele “ acestei lunatii vor da roade prin tot ce tine de comunicare, scris, studii, rude, straini, frati, surori, calatorii, mass-media, intelegerea puterii cuvantului si gandului. Urmeaza o perioada in care putem invata ceva important, gasim in sfarsit un raspuns la intrebarile noastre, un adevar la cautarile noastre. Aceasta lunatie ne poate schimba mentalitatea si natura conversatiilor noastre, determinandu-ne sa ne asumam o perspectiva noua. Ne vom simti inspirati sa schimbam drumul zilnic, sa mergem intr-un loc nou, sa vorbim cu un strain. Putem chiar sa ne interesam mai mult de cartierul in care traim, sa exploram imprejurimile, sa facem o calatorie scurta, sa plecam intr-o vacanta nu prea departe de casa. Aduce si oportunitati de a ne consolida relatia cu fratii sau rudele noastre. Este si un moment bun pentru a imbunatati comunicarea cu sinele nostru divin. Cautarea unor raspunsuri este temelia dezvoltarii mintii noastre, aceasta Luna Noua ne ajuta sa gasim anumite raspunsuri prin experiente imediate, in mediul apropiat, prin frati, rude, studii, ghizi, legi si adevaruri spirituale.
Luna Noua in Sagetator este condusa si sustinuta de Jupiter in Pesti in casa VII, o casa ce vorbeste despre relatii, parteneri, asociati, concurenti, rivali, dusmani cunoscuti. Ni se aminteste ca increderea, intelegerea si iertarea sunt obiective importante pentru urmatoarea perioada. Dragostea neconditionata pentru noi insine si pentru altii va oferi calea catre vindecare. Este timpul sa eliberam toate sentimentele de lipsa si limitare si sa acceptam cu bucurie binecuvantarile abundentei.

In unele carti mai vechi, Sagetatorul a fost numit si semnul tacerii. Ucenicul trebuia sa stea in tacere, sa nu se miste, sa nu vorbeasca, doar asa putea atinge imparatia spirituala prin controlul mintii si prin retinerea exprimarii. In Sagetator, zgomotul si zanganitul “pasarilor Stymphalian” sunt reduse la tacere, asta inseamna ca in loc de multe voci si ganduri perturbatoare, trebuie sa avem incredere in “vocea sufletului”, doar asa intram in casa lui Dumnezeu si primim cel mai bun sfat, cea mai buna povata.
Sa spunem :” Nu doresc decat ceea ce Dumnezeu vrea pentru mine‘, asa, dorintele noastre eronate se sterg din constiinta noastra si Dumnezeu din fiinta noastra, ne arata calea, ne da planuri noi.

Sa fiti transformati prin reinnoirea fiintei voastre!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.